Şimdi Ara

HONDA ACCORD İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLANLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
18.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 ay önce 2013 honda civic elegance otomatik aldım.Aracımdan memnunum.kardeşimde arabayı isteyip duruyor.Yanlız geçen gün 2011 accord gördüm.arabaya bayıldım.biraz araştırdım 2011 modeller 60-65 bin arasında.

    1-2011 olmak koşuluyla accord alınırmı.performanı yol tutuşu konforu motorun ve kaportanın sağlamlığı yalıtımı donanımı(ya da başka sizin eklemek istediğiniz özellikleri varsa) nasıldır?

    2-sıfır gibi civic i kardeşime verip accord almaya değermi?

    bilgisi deneyimi olanlara sormak istiyorum

    Not: o paraya passat al,mondeo al,insignia al gibi görüşler olacaktır saygı duyarım.ama başka model düşünmüyorum.benim işim biraz keyfi o yüzden sadece accord ile ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim







  • Yapay Zekanın Yanıtı

    HONDA ACCORD: Bilgiler, Yorumlar ve Öneriler

    Honda Accord, uzun yıllardır hem Türkiye'de hem de dünya genelinde popüler bir orta sınıf sedan olmuştur. Geniş iç mekanı, güvenilirliği ve yakıt verimliliği ile bilinir.

    Honda Accord Alınır mı?

    Honda Accord, genel olarak güvenilir ve uzun ömürlü bir araç olarak kabul edilir. Sahipleri genellikle yol tutuşu, konforu ve yakıt verimliliğini överler. Ancak, bazı kullanıcılar arka koltuk alanının sınırlı olduğunu ve iç tasarımının biraz sıkıcı olduğunu belirtmektedir.

    Honda Accord'un Tutulan Modeli Hangisidir?

    En çok tercih edilen Honda Accord modeli, 2.0 litrelik benzinli motora ve otomatik şanzımana sahip "Executive" donanım paketidir. Bu model, dengeli performans, iyi yakıt verimliliği ve zengin standart özellikler sunar.

    Honda Accord Otomatik Şanzıman Nasıl?

    Honda Accord'un otomatik şanzımanı, sorunsuz ve hassas vites geçişleri ile bilinir. Manuel mod seçeneği de mevcuttur ve sürücülere daha sportif bir sürüş deneyimi sunar.

    Honda Accord Nasıl Bir Araba?

    Honda Accord, güvenli, güvenilir ve yakıt verimli bir orta sınıf sedandır. Geniş iç mekanı, konforlu sürüşü ve modern özellikleriyle öne çıkar.

    Honda Accord 2.0 Executive Kullanıcı Yorumları

    Honda Accord 2.0 Executive kullanıcıları, genellikle aracın performansından, yakıt ekonomisinden ve güvenilirliğinden memnundurlar. Ancak, bazı kullanıcılar arka koltuk alanının sınırlı olduğunu ve iç tasarımının biraz sade olduğunu belirtmektedirler.

    Honda Accord Neden Tutulmuyor?

    Honda Accord, güvenilir ve yakıt verimli bir araç olmasına rağmen, bazı kullanıcılar tarafından arka koltuk alanının sınırlı olması ve iç tasarımının biraz sıkıcı olması nedeniyle tercih edilmeyebilir. Ayrıca, Accord'un fiyatının bazı rakiplerine göre daha yüksek olması da satışlarını etkileyebilir.

    Genel olarak, Honda Accord güvenilir, yakıt verimli ve dengeli bir orta sınıf sedandır. Araba almayı düşünenler, ihtiyaçlarını ve tercihlerini dikkatlice değerlendirerek Accord'un kendileri için uygun olup olmadığına karar vermelidirler.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Honda'yı tanıyorsunuz demek ki ,

    Accord konforlu koltuğuna oturduğunuz andan beri bir güven veren , sağlam ve parasının hakkını veren bir arabadı
    r.

    Parça fiyatları Civic'e göre biraz daha pahalıdır ,

    Yakıtı biraz daha fazladır ama güzel bir Lpg sistemi ile bu sorun ortadan kalk
    ar.

    Kısacası Civic'ten sonra rahat ettirir yeter ki temizini bulmaya bakın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cancan.

    Honda'yı tanıyorsunuz demek ki ,

    Accord konforlu koltuğuna oturduğunuz andan beri bir güven veren , sağlam ve parasının hakkını veren bir arabadı
    r.

    Parça fiyatları Civic'e göre biraz daha pahalıdır ,

    Yakıtı biraz daha fazladır ama güzel bir Lpg sistemi ile bu sorun ortadan kalk
    ar.

    Kısacası Civic'ten sonra rahat ettirir yeter ki temizini bulmaya bakın.
    accord'un sunduğu lüks ve konfor, ayrıca sorunsuzluğu ve uzun ömrü, bence değer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseaz

    accord'un sunduğu lüks ve konfor, ayrıca sorunsuzluğu ve uzun ömrü, bence değer.

    Alıntıları Göster
    2.0 Motor Otomatik şanzuman için kendi deneyimlerimi özetlemek istiyorum.

    Yol tutuşu C sınıfı bi araçtan üstün değil yani vasat.Elektronik destekleri kapatınca araba Clio gibi dengesiz bi hal alıyor.Performans olarak şanzuman çok törpülüyor tabiri caizse o koca kasayı anca taşıyor.Pek bi performans göremedim.Motordan elde edilen sayılar iyi ama aktarmada ve pratikte bu güç tam verilemiyor.Görüş çok kötü hiçbir yer gözükmüyor.İç mekan kalitesi iyi malzeme kalitesi şaşırtıcı şekilde Civiclerden hele eski civicler gibi değil gayet düzgün kaliteli malzemelere ve döşemelere sahip.Donanım olarak yeterli zenginlikte.En ufak yoldaki çakış taşını bile içeri hissettiriyor.Çukurlarda langur lungur ve gürültülü çalışan süspansiyon sistemi var.Passat-Mondeo-İnsignia gibi araçlara binince böyle değil ama Accord aşırı derecede darbeyi hissettiriyor içeriyi çok sallıyor.Bence diğer D segment araçlardan aşağıda kalan bi araç.Verdiği performansa göre sağlamda yakıyor.

    Yanlış anlamayın bu aracı baya bi süre kullandım böyle fikir bıraktı bende.




  • Civic'ten sonra iyi gelir fakat Accord boş araba..Nitelik olarak,donanım olarak yazmıyorum.Hele birde otomatik falan alacaksan yandın...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OceanMaster

    Civic'ten sonra iyi gelir fakat Accord boş araba..Nitelik olarak,donanım olarak yazmıyorum.Hele birde otomatik falan alacaksan yandın...
    niye............?
    Civicten su çıktı.......!
  • recuartking R kullanıcısına yanıt
    tork her araçta önemlidir şu araç bu araç yoktur.şimdi soruyorum 1.6 motor 102 beygir 164 nm tork mu daha güçlüdür.yoksa 1.6 motor 125 beygir 152 nm tork üreten bir araçmı daha güçlüdür.tabiki 164 nm tork olan araç daha güçlüdür.bu konunun açklamasıdır şimdi gelelim accorda accord turbo beslemeli olmadığı için torku silindir hacmine göre normaldir turbolu araçlarla kıyaslanıp torku düşük denilemez bu aracın beygir ve tork uyumu son derece iyidir

    gökhan 25.11.2013
    araçlar tork gücüyle alınır.ama tork gücünden habersiz arkadaşlar beygir gücüyle araç alırlar tork güç demek beygir hız demektir.tork rampada belli olur düzde 1.6 motorda 200 yapar 2.0 motorda 200 yapar ama her ikisininde hızlanmaları farklıdır.bu aracın torku göz ardı edilemez çünkü 195 nm tork gerçekten iyi bir değer.ama motor hacmine göre torku yüksek mesela 1.6 motor 136 beygir 220 nm tork olan bir araç 12 km lik bir rapmayı 180 le bitirirken honda accord 165 lerde kalıyor bunlar denendiği için anlatıyorum.isteyen deneyebilir tabi rampanında eğimi ve uzunluğu önemlidir

    civic 25.11.2013
    honda bu araçdaki arka far ve arka tempon benzerini civic de kullansa kesin yok satar..

    H..Aydogdu 24.11.2013
    Bu arabada tork onemlı degıl surmeyen bılemez kendı sınıfının en ıyı aracı budur passat dahil...

    zafer 19.11.2013
    bir aracın gücünü tork belirler tork düşükse araçtan birşey beklemeyin.bu araçların torkları turbo olmadığı için düşük ayrıca accorda 1.6 motor yapılmaması sebebi 1.6 atmosferik motor bu aracı düzde yürütür yokuşta durutur.diğer 1.2 ler 1.4 ler 1.6 lar turbolu olduğundan bu araçtan fazla tork üretiyorlar.hondanın böyle bir kasaya 1.6 koyması için turbo yapması lazım ozmanda honda v-tec motoru tarih olur hondada bunu yapacağını sanmıyorum.

    veli kalyon 23.10.2013
    1979 dan bu zamana kadar honda Accord bilirim ama honda 1989 dan sonra 1.6 cc üretmiyor neden siz araba satmak istemiyormusunuz.mersedes 1.6cc başladı.honda türkiyede satılan araba. insanlar 2000.cc alamıyor vergisi fazla.şimdiye kadar 4 tane honda Accord bindim. honda marka yapan araba takdir sizin ben bir honda binicisi olarak düşüncemi söylüyorum .saygılar emeyi geçen insanlara.

    KAYSERİ 14.10.2013
    bu aracı sıfır almak pek mantıklı değil araç güzel ama 2.el piyasasında daha uygunlarını bulmak mümkün motoruna gücüne laf edecek adam tanımıyorum tabi aracı kullandıysa kullanmadan burada sallayanlar çok fazla benim ilk arabam honda euro cıvıc 1998 di şimdi accord 2008 model 2000 motor kullanıyorum tüpte taktırdım çok memnunum ha yani biraz daha param olsa gider 2010 modelini alırım sürekli honda performansına alışan biri için diğer pek çok araba akülü araba gibi geliyor

    rc 07.10.2013
    Tork herşey demek değil arkadaşlar. Siz hiç kullandınız mı bu araçtan sn ali

    ali 06.10.2013
    Bu japon arabalarini severim ama toyota honda benzinlilerinin torklari çok düşük oluyor

    İSMAİL 21.08.2013
    2.0 atmosferik motor tabiki daha uzun ömürlü olur. mesela rahat 20 yıl giderler. turbo benzinliler de rahat 10 yıl giderler. Ama araç sahipleri 2 yıl sonra araçtan bıkıp ya model yülseltir ya da farklı bir araç alır. Ben de de 1.6 atmosferik(JAPON hem de) var ama keşke 1.2 tsi motor olsaydı diyorum. yokuşlarda kesin 4. vitese atarım. cruse control hiç kullanışlı olmuyor bu yüzden. artık lpg de de sağlıklı çalışmıyor ne yazık ki yeni euro 5 motorlar. Zaman turbolu vakti artık.. Saygılar..

    tutu 21.08.2013
    çok iyi olsa ne yazar türkiyeye yabancı 2bin motor albenisi yok kaç yıldır aynı kasa aynı tas aynı hamam hesabı

    metin 12.08.2013
    91 accorda zamanında bindim. bulsam temizini yine alıp binerim.

    İSMAİL 01.08.2013
    gerçekten de japonlar teknolojiyi geriden takip etmeye başladılar. 2,0 motor koymuşlar ama almanların 1.4 motoru kadar olamıyor.

    Serdar 01.08.2013
    Accordun maalesef tork değeri çok düşük, dolayısı ile hantal.Yokuş yukarı kalkışlarda patinaj ve savrulma var.Yakıt tüketimi şehir içinde 9,7.

    tahsin 18.04.2013
    Accord yenı kasa neden halen gelmedı ve gelıncede fıyat aynımı kalacak ?

    Hasan 05.04.2013
    accord gibi bir araba görmedım bmw vardı bende inanın sınıfının en iyi aracı accord insignia c5 superb 508 latıtude alfa 159 hele hele passat hıc yanından gecemez bmw vardı dıyorum dıkkatınızı cekerım 2011 model 5.20 d vardı arabanın kralı zaten o ama ondan ınıp accorda bınınce daha spor havası verdı hem özellıklerı aynı accord ful cok dolu 5.20 ye cd calar 1 tane takabılıyordum accorda 6 tane takıyorum cok memnunum ayrıca passat felan accordun yanından gecemez kıyaslamanız bıle cok yanlıs dıye dusunuyorum saygılar

    efe 05.04.2013
    arkadaslar passatla accord kıyaslanamaz *** bu arac bızde 2008 de vardı 2013 deyız halen var ama her sene yenı modelını aldık. performans+donanım 220 yap tık yok arabada zaten motoru dunyanın en ıyı motoru ı-vtec vw dedınız marka sadece ülkemızdekı ınsanlar abartıyor bugun almanyadakı taksı ve polıs arabaları hep vw bizim burda tofaş neyse almanyanında tofaşı vw bunlar gercek seyler. Amerıka pıyasasına baktınızda vw.ismi bile yok adamlar araba dıye ulkelerıne almıyolar abartmayın lutfen ve mantıklı konusun passat ıyı bır araba olabılır ama accord gıbı asla olamaz !

    abdullah erciya 01.03.2013
    selam arkadaşlar ben yeni Honda Accord 2.4 Executive aldım ama 180 den sonra arabam gitmiyor bi kaç kişiye sordum roketlerde sorun var dediler bu konuyla hic karşılaştınızmı acaba

    accord yetimi 13.01.2013
    aşağıda accorda serüvenimi belirtmiştim.araba hastası gibiyim ve neredeyse arabaları incelemekten uzman oldum diyebilirm.hergün kendime araç bakıyorum,sık kullanılanlara kaydediyorum.yeni S60 ı son zamanlarda çok inceledim,mükemmel.almak üzereydim...ahh accord.senin iç ve dış dizaynın, o genişliğin ve konforun.bir yılda zor sattım seni, ama inanın ki hergün araç ararken birkez olsun accorda bakıyorm.bi tane gözüme kestirdimde.....

    Mustafa 13.11.2012
    Bende bir accord kullanıcısıyım gerçekten mükemmel bir araba konforu donanımı tasarımı yol tutuşu ve bir çok özelliği çok başarılı arabada tek beğenmediğim nokta performansı araba 2.0 motor olduğunu göstemiyor ama yinede bmw nin audi nin mercedes in falan alt modelleri 100-120 milyar vereceğime accorda 95 milyarı verebilirim birçok araba kullandım ama aralarında en beğendiğim araba Accord...

    stepne 05.11.2012
    iyi olablir ama tipi çekici degil albenisi yok donanımı saglamlıgı kaliteli olabilir

    smh 04.11.2012
    Ben bi accord kullanıcısıyım 60 lirayada accord var mercedes-audi- bmw-volvo alırım diyosunuz ya siz sadece konuşun öyle accorda bindikten sonra bütün fikirleriniz değişeceğine eminim..

    oguzhan 17.10.2012
    arkadaslar, 3 yildir accorda biniyorum cok memnunum. alman arabalarin hepsine bindim inanin bu aracin rahatligi esnekligi hicbir proplem yasatmamasi hicbirinde yok,yakiti cok iyi uzunyolda harika bir arac zaten amerika piyasasinda audi den bile cok tutuluyor

    ibrahim 07.10.2012
    Guzel olabilir fakat bu parayi bence hak etmiyor

    Mss 02.09.2012
    Yok artık BMW 5e bile kafa tutar dıyorsanız siz galiba Honda satış temsilcisi falasınız bu kadarda abatilamaz BMW 136 beygirle 8.5 saniyede 100 yapıyor

    muharrem 01.09.2012
    gerçektende harika bir araba şehir dışı yakıt tüketimi mükemmel. yol tutuşu ve sürüş keyfi harika. aracın yere kendinden emin bastığını hissettiriyor. araçta gerçekten yok yok. gidip mercedes c180 e 92.000 liradan başlayan fiyatlarla para vereceğinize yada bmv 3 serisine dunya kadar para vereceginize accord almak en mantiklisi bmv 5 e bile 5 basar. arkadaşımda 2012 accord var bendeyse 2005 cıvıc . bir ay accorda bindim cıvıcdan dahada çok keyf aldığım tek makina. şiddetle tavsiye ederim.

    Alper 09.08.2012
    Ya pazarlama uzmanları nasıl bu arabayı TR gibi ülkelere 1.6 benzinli veya dizel modelle satıpta satış rekorları kırmak istemezler anlam veremiyrum bukadar saçmalık olmaz ki ya.Tamam farklı ülkelerde alan olabilir ama hiç mi TR gibi ülkelerin şartlarında hangi modeller tutuluyor anlam veremiyorum buna yıllardır.TR için özel motor yap kardeşim bi megan gibi focus gibi piyasaya neden hakim olmak istemiyosunuz bre çekik gözlüler.

    halit 09.08.2012
    güçlü motoru bük araca bineceksen paranıda gözden çıkaracaksın silindir hacmi büyük araçlar hem pahalı hem vergisi çok ilerde vergi sistemi değişirse motor buyuk araçlar daha çok tercih edilir dünyadaki bazı markalar 2.0 motordan vazgeçmez iken türkiyede satılması için 1.6 motorunu üretmiştir sami arkadaşa hak veriyorum maddi durumu iyi olanlar bile çok az tercih ediyor

    Ersun 04.08.2012
    arkadaşlar daha ucuza aynı işi gören araçlar varken neden zarar edelim hem sıfır alırken hem satarken benim demek istedigim bu tabiki araba yarıştırmak degil artık karar sizin

    sami 04.08.2012
    bu aracın 95 bin olmasın tek sebebi motorun büyük olması başka bir sebebi yok bu araç 1.4-1.6 motor olacaktı ozaman 65000 civarlarında olurdu onun için araç fiyatı normal ülkemizde büyük motorlu araçlar normallerinden 20-30 bin pahalı mazda 6 108 bin tl motor sistemleri accordla aynı.o yüzden tercih eden sayısı çok az çünkü maddi durumu çok çok iyi olanlar hariç bu araca binebilecek vergisini ödeyebilecek insanlar bile vergisi çok ve pahalı diye almıyor amcam eczacı accord hastası ama pahalı va vergisi çok diye almıyor.cıvıce biniyor eğer bu araç düşük motorlu olacak cıvıcı satışta geçer

    gökhan 04.08.2012
    sana katılıyorum ayhan kardeş hondaya binmeyen bilemez neler kaçırdıını dizel araba alıpta turbo arızası vs ile uğraşacağına alırsın honda torunun bile biner.bi kere s60 volvo ile accord aynı sınıfta değil karşılaştırma burda yanlış olmuş accord d sınıfı bi araba.yolların kralı accord,bende herkese hayırlı yolculuklar dilerim

    ayhan 04.08.2012
    Ersun Bey,özelliklerine göre biri diğerini yer demişsiniz.Herkes otomobillere sizin baktığınız gibi arenada kullanılan savaş aleti gözüyle bakmıyor,bazıları keyif ve güven unsuru olarak değerlendiriyor bu araçları.Örneğin bir arkadaşım ,maddi durumu çok daha pahalı araçları almaya uygunken yeni kasa Accord'a biniyor,çünkü kendini iyi hissediyor bu araçta ve çok şık buluyor.Sizin Accord'a tercih ettiğiniz Volvo s60 tabi ki iyi bir araç ama focus ile aynı motoru -birebir-kullanan ve bu sınıftaki bir sedan için çok küçük bagajı olan bu arabaya bu kadar para verilir mi diye eleştirenler de olabilir ve siz bunları dinlemeden arabanıza büyük bir keyifle binersiniz.Dilerim herkes aracını güvenli ve dikkatli kullanır,kazadan beladan uzak durur.

    Ersun 03.08.2012
    tarık hocam öncelikle sana katılıyorum ve s60 şın hayırlı olsun,birde verileri karşılaştırıyorum yeni nesil 1.6 turbo motorlar bile çok rahat yer hal böyle olunca neden fazla para ve vergi verelim ki accordun tek avantajı 6 yıl garanti. saygılarımla

    tarık 03.08.2012
    accordun tutulmama sebebi 2.0 motor olması çok yakması vede fiyatı pahalı olması bu fiyata ben ne arabalar alırım diyorlar 95000 tl parası olan bir adam mercedes vw bmw gibi araçları temiz ikinci el çok rahat alır mesela benim bu aracı almaya gücüm vardı ama gittim 85000 tlye volvo s60 dizel aldım yakıtı vergisi fiyatı bu araçtan çok çok iyi

    ERSUN 02.08.2012
    ARKADAŞLAR İYİ GÜZEL DOGRU SÖYLÜYORSUNUZDA MADEM NİYE TUTULMUYOR BU ACCORT BEN BİR TANE ACCORD GÖRENE KADAR YİRMİ TANE İNSİGNİYA PASSAT MONDEO GÖRÜYORUM SAYGILARIMLA

    accord yetimi 24.07.2012
    Baylar. 2011 accord aldım.daimi değilsede özellikle uzun yolda sürdüm.1 yıl bende kaldı.az km. yaptım.ama mecburen sattım.6-7 ay ilanda kaldı.En sonunda 62 ye sattım. Km.si 20 binlerdeydi.Tertemizdi.YANİ,araç on numara.sattığım paraya bu evsafta alacağım tek araç yok.aylardır siteleri geziyorum,sattığım paraya alınacak böyle bir araç yok.Ama işte satmak zorunda kaldınız mı para etmiyor.El insaf yenisinden 33 bin aşağı satılırmı? Ama öyle.Bu donanımda bu fiyata araba yok.İşte 2 bin motor benzinli v.s. deyince millet kaçıyor.oysa 1.4 lük nice araçlar inanın ki accord kadar yakıyor.

    uğur 07.07.2012
    honda bugun neden motoruna turbo koymuyor veya dizel motor yapmıyor çünkü turbolu motorlarda zamanla zarar göreceğini bildiği için motoruna leke getirmek istemiyor.honda turbosuz motorlarında hp ve tork gücü üretiyorsa motor teknolojısıne bağlıdır.günümüzde ise klasik turbo yapımları yerine daha yenilenmiş turbolar üretildiği için belki üretebilirler.ama ne olursa olsun bugun honda adı altında ı-vtec motoru dünyanın en iyi motoru

    lazkanki 06.07.2012
    Tork diye bişeyi duyan arkadaşlar turbo diye bişeyden habersiz olamazlar.Golfte ve passatta turbo beslemeli tsi motorlar var accorda ise bildiğimiz atmosferik basınçlı turbosuz haliylede torku daha düşük motor var ve bu motor hondanın yaklaşık 15 sene önce ürettiği motordur vw nin 3 yıllık motoruyla hondanın 15 sene önce ürettiği motoru kıyaslıyoruz.Allah bilir hondanın yeni motorları nasıl olacak adamlar çok geç yaptılar ama 1.6 dizel motora 120 hp ve 300 nm tork ürettirdiler.Accord tek donanım tek motor tek fiyat bence en güzeli.vw gibi ona ekstra para buna ekstra para dsg ye 7.000 tl ekstra para bide highline donanımda bile bir dünya ekipman opsiyon olarak ekstra para bu kadarına yuh derler insaf derler.

    tolga 20.06.2012
    tork diye birşey duymadınız heralde golf bile 1.4 motora rağmen 200 nm tork üretiyor accord 2.0 motor ama 192 nm tork buda rampalarda golfun bile accordla kafa kafaya gideceği kaldıki 250 nm tork üreten passatla kıyaslıyosunuz düzde accord passatı geçer belki ama rampada passatın arkasından su döker

    ergün06 11.06.2012
    atış serbest burada herkes mantıklı mantıksız bişeyler söylüyor.accord güzel araba parçası pahalı.kaliteli araba yokuşta tırmanışı harika.AMA MERCEDES ve BMW İLE KARŞILAŞTIRMA YAPMAYIN İNANDIRICI OLMAZ.passattan daha iyi onu da diyelim şimdi..

    Fastboy 08.06.2012
    Hadi be sız gıdın passat alın bu passatta ne buluonuz anlamıorum passatla accordu yan yana koyamazsınız bıle accord hem daha spor görunuyo hem daha hızlı hem seri bir araba passat görsün vites 3 de 180 o zmn konusun kardesım 95.500 tl bu kadar donanımlı bır arabaya az bıle bu gördunuz araba mercedes c180 enle kafa kafaya sız passat alın vw pişmanlıkır .

    tolga 07.06.2012
    doğru söze ne denir bu para bu araca verilmez bu paralara ne arabalar var cıvıcın fiyatıda yüksek iki araç saymıssın ben volvo 1.6 tdı s 60 derim sordum 82500 e bıraktılar inş.almayı düşünüyorum

    raşit 07.06.2012
    bu arabaya bukadar para verilmez 95000 tl 74000 tlye 1.6 tdı passat yada 16.tdı volvo s 60 alınır aracın 2000 motora göre torku düşük saydım araçlarda volvo 270-passat 250 nm tork üretiyor hem vergiden hem yakıttan hemde daha fazla kaliteden üç sefer kar ediyorsun

    Fastboy 07.06.2012
    Kardesım yakarsa yakar basarsan yakar bu gördüğün araba vites 3 de 180 görüyo güçlü bir araba basarsan yakar tabıkıde

    shan 07.06.2012
    selam lar bu araç az yakan diyenler yalan bari söylemeyin köpek gibi yakıt düşmanı bu yüzden satmak zorunda kaldım az yakar die yanıltmayın kimseyi

    mert 05.06.2012
    gerçekten çok güzel bir araba benzin olması benim için önemli degil ama segmentndeki arabalara göre başlangıç fiyatı sizcede biraz fazla degilmi gerçi zaten tek sorun bu bir bakın insignia, passat, c5, 508, superb, mondeo falan hep 60 dan başlıyor tabi bunlar ya 1.4 veya 1.6 ve tabiki benzinli ama 2.0 da bu kadar pahalı olması bu arabanın satışını engelliyor

    Aydin Bortecene 31.03.2012
    1991 Accord 2.0 im 202000 km.de hala konforlu sorunsuz 30.arabam, alman arabasi delisiydim dusuncelerlm degisti.

    musa Soylu 30.03.2012
    Honda Esasen Motorsiklet Markası Değil mi??? Hani Motorsiklet üreticiliğinden sonradan Otobobil üretimine geçmedi mi?? Direkt Otomobil
    Markası değil biliyorum.Ama toyota öyle değil.Başka alanlarda duymadım.Direkt otomobilde duydum.

    tokat60 29.02.2012
    @VOLKAN bey haklısınız hondalar güzel.. Ama toyotanın 2. El pazarı çok iyi. 2 günde değerinin çok üstüne alıcı bulunuyor. Ve sırf bu yüzden toyotanın 0 km leri çok pahalı. Buna rağmen yetkili satıcılar bir hafta sonraya gün veriyor. YANI JAPONLAR Bu işi iyi yapıyor ama. Olay türkiyedeki yetkililerde...

    VOLKAN 15.02.2012
    EY HONDA CEO su.Bak ben 13/09/2011 tarihinde ne dedim "HONDA REKLAM FAKİRİ" benimi duydunuz ne? Yeni CİVİC için bir reklam yaptınız piyasayı darmadağın ettiniz.Ocak ayında toyota 800 honda 1500 sattı.oda toyotanın dizelide varken. Reklam derken ACCORDU yapın demiştim aslında.Bende bir accord var 2011. 8 aydır satamıyorum.Fiyatıda çok düşük tutmama rağmen.Nedir 2000 benzinli çok yakar.Evet yakıyor.ama inanın ki 1,6 corolla sol arabamdan sadece biraz fazla.fakat benzin fiyatları malum.dokunuyor arkadaş.sırf o nedenle satıyorum.Yoksa bu segmentte tüm araçları çok iyi biliyorum.Accord un üstüne yoktur.LPG taktıracam, kafamı kurcalıyor.Ben HONDA da CEO olsam piyasayı bitirirdim be.Hala yetersiz reklamdasınız. Reklama ihtiyaç yok diyorsanız yanılıyorsunuz.mercedesin ihtiyacımı var ki reklam hala yapıyor.

    aykut 07.02.2012
    gerçektende D segmentinde binilecek tek araba.

    baran 13.01.2012
    arkadaşlar 270 basarsın diyen var ama araba en fazla 212 basıyo onuda ha diyince basmaz :D ama onun haricinde süper bi araba

    bestami-adanalı 12.01.2012
    selamlar
    türkiyede bence alınacak tek arac hondadır
    ilk honda civic aldım
    sonra accort aldım
    sivic süper araba ama acccort süperin süperi
    yakıt bile civicden az
    çok lux çok seri
    çok atak çok sürüş zevki olan araba
    inanın BWM VE MERCEDESLE kıyaslamam bile

    Deniz 31.12.2011
    arabanın performans özelliklerine zaten hiç deyinmeyeceğim yalnız resimde arkada verilen eğlence ekranlaarı dahili mi bi de araçta dvd vcd video sistemi varmı yani ekran sadece navigayon için mi kullanılabiliyor? lütfen bu arabaya sahip olan biri cevap versin

    Bülent ŞAHİN 26.12.2011
    google'da 1 million mile yazıp ararsanız,Honda'nın nasıl bir araba olduğunu daha iyi anlarsınız.Bu arada 1 milyon mile=1,6 Milyon km

    fast boy 14.12.2011
    85.000 TL fiyat bu arac için az bile araba süper performans + güvenlik + görünüm + donanım vb. arabada yok yok arabaya bınmeyen bılemez accordu olupta 200 görmeyen insan varmıdır ? imkansız honda accord super mercedes bmw audıye verdığınız parayı hondaya versenız pısman olmassınız 220 ile gidersiniz ama 120 sanarsınız öle bi arac ;)

    kamil sönmez 05.12.2011
    Hondayı mart ta almaya çalışın geçen yıl liste fiyatı 80000TL olan accordu martta 71000TL civar aldım.

    efecan 02.12.2011
    honda gercekten japon harıkası bı araba tadına doyum olmaz

    mehmet 09.11.2011
    honda çok büyük bir şirket olduğu için tanıtıma gerek yok yapardı ama nerdese çoğu kişi hondayı biliyor accoda gelirsek süper araba 270 basar .

    koç 17.09.2011
    diğer markaların bu konforda olanlarının fiyatlarını görünce bu araç çok ucuz gibi. baksanıza aynı konfor ve donanımda ki diğer markalar uçmuş gidiyor.

    bahri tarık 15.09.2011
    süpeeeeer bir araç. 220 yaptık banamısın demedi.Mubarek sanki Ferrari gibi gidiyor.konforu süpeeer, hızı süpeeer, tipi süpeer, birde arka lambaları daha yakışıklı yapsalardı, daha da olurdu süpeeer.

    erdal 13.09.2011
    Birgün aracımla giderken akşam üzeri ışıkları yanmış olarak arkamdan geliyordu, aman Allahım bu ne araba diyordum.Yanımdan rüzgar gibi geçti. Meğerse Accord muş.Merak ettim bayide inceledim.Türkiye'de 120,000 TL altında alınacak en mükemmel araç budur.

    volkan 13.09.2011
    Mükemmel araç.Şu insanlar sadece markaya bazen para veriyor onu anlamıyorum.Araç tüm yönleri ile aynı segmentteki araçlara fark atar.aracı kullanan biri olarak; Audi A6 ve Mercedes CGI 220 ile neredeyse bir görüyorum.Bu segmentteki diğer (fiyatı 90-100 binlere varanlar) tüm araçlara her yönü ile fark atar.Ama ne yazıkki Honda'nın yetersiz tanıtım ve reklam fakirliği nedeniyle aracı kimse tam tanımıyor.Mille 2000 motor benzinli aman ne yakar diyor.oysa 1.6 olan birçok araçla aynı yakıyor.Sonra performans arıyorsan bu kadarcık fark olacak.Rampada sollarken gazı kökleyende kükredi maşallah.220 yi geçtim, gaz istiyordu, ama inanki araç sanki 120 lerde gidiyordu.Velhasıl kelam mükemmel taş gibi araç ve çok yakışıklı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

    2.0 Motor Otomatik şanzuman için kendi deneyimlerimi özetlemek istiyorum.

    Yol tutuşu C sınıfı bi araçtan üstün değil yani vasat.Elektronik destekleri kapatınca araba Clio gibi dengesiz bi hal alıyor.Performans olarak şanzuman çok törpülüyor tabiri caizse o koca kasayı anca taşıyor.Pek bi performans göremedim.Motordan elde edilen sayılar iyi ama aktarmada ve pratikte bu güç tam verilemiyor.Görüş çok kötü hiçbir yer gözükmüyor.İç mekan kalitesi iyi malzeme kalitesi şaşırtıcı şekilde Civiclerden hele eski civicler gibi değil gayet düzgün kaliteli malzemelere ve döşemelere sahip.Donanım olarak yeterli zenginlikte.En ufak yoldaki çakış taşını bile içeri hissettiriyor.Çukurlarda langur lungur ve gürültülü çalışan süspansiyon sistemi var.Passat-Mondeo-İnsignia gibi araçlara binince böyle değil ama Accord aşırı derecede darbeyi hissettiriyor içeriyi çok sallıyor.Bence diğer D segment araçlardan aşağıda kalan bi araç.Verdiği performansa göre sağlamda yakıyor.

    Yanlış anlamayın bu aracı baya bi süre kullandım böyle fikir bıraktı bende.

    hondaların genelinde süspansiyon ve yalıtım sıkıntısı var demekki.honda sadece asfalt için araba üretiyo galiba.ama alışınca çokta umursamıyosun.fakat yol tutuşu performansı güvenliği ve sağlamlığı önemli.civic te en çok hoşuma giden seriliği ve ataklığı.bu arabayı gördüğümde tipin hoşuma gitti ve civic böyleyse bu 2.0 motor 156 beygir kimbilir nasıldır diye düşündüm.internete biraz baktığımda yol tutşunun ve performansının(özellikle otomatik şanzıman tepkilerinin) çokta iyi olmadığını (aslında çok iyi değil derken bu arabadan beklenen kadar iyi değil anlamında) yada tam tersini söyleyende var.çevremde kullananda yok ki şöyle bi turlayıp baksam bilgi alsam. etrafta çok görebileceğiniz bir arabada değil.o yüzden forumda yazdım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: recuartking

    quote:

    Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

    2.0 Motor Otomatik şanzuman için kendi deneyimlerimi özetlemek istiyorum.

    Yol tutuşu C sınıfı bi araçtan üstün değil yani vasat.Elektronik destekleri kapatınca araba Clio gibi dengesiz bi hal alıyor.Performans olarak şanzuman çok törpülüyor tabiri caizse o koca kasayı anca taşıyor.Pek bi performans göremedim.Motordan elde edilen sayılar iyi ama aktarmada ve pratikte bu güç tam verilemiyor.Görüş çok kötü hiçbir yer gözükmüyor.İç mekan kalitesi iyi malzeme kalitesi şaşırtıcı şekilde Civiclerden hele eski civicler gibi değil gayet düzgün kaliteli malzemelere ve döşemelere sahip.Donanım olarak yeterli zenginlikte.En ufak yoldaki çakış taşını bile içeri hissettiriyor.Çukurlarda langur lungur ve gürültülü çalışan süspansiyon sistemi var.Passat-Mondeo-İnsignia gibi araçlara binince böyle değil ama Accord aşırı derecede darbeyi hissettiriyor içeriyi çok sallıyor.Bence diğer D segment araçlardan aşağıda kalan bi araç.Verdiği performansa göre sağlamda yakıyor.

    Yanlış anlamayın bu aracı baya bi süre kullandım böyle fikir bıraktı bende.

    hondaların genelinde süspansiyon ve yalıtım sıkıntısı var demekki.honda sadece asfalt için araba üretiyo galiba.ama alışınca çokta umursamıyosun.fakat yol tutuşu performansı güvenliği ve sağlamlığı önemli.civic te en çok hoşuma giden seriliği ve ataklığı.bu arabayı gördüğümde tipin hoşuma gitti ve civic böyleyse bu 2.0 motor 156 beygir kimbilir nasıldır diye düşündüm.internete biraz baktığımda yol tutşunun ve performansının(özellikle otomatik şanzıman tepkilerinin) çokta iyi olmadığını (aslında çok iyi değil derken bu arabadan beklenen kadar iyi değil anlamında) yada tam tersini söyleyende var.çevremde kullananda yok ki şöyle bi turlayıp baksam bilgi alsam. etrafta çok görebileceğiniz bir arabada değil.o yüzden forumda yazdım.

    yav kardeşim bakma sen bende 2007 si var bazıları çamur atar arabaya yol tutuşu yokmuş yok yav , adam arabasının lastiğinden haberi yok yol tutuşu yok der öleleri varki adam yazlıkla kışı geçiriir lastik sertleşir sonra yazın arabaya ilk binen olur diğeri derki honda da yol tutuşu yok bende aldıgımda üzerinde michelin vardı hiç ona bağlamadım ilk başta bu ne ya dedim 2011 cıvıc vardı o daha iyi sanki dedim sonra frende abs ye sık girince lastik aklıma geldi gittim değiştirdim araba çivi gibi oldu bakımsız arablarla yorum yapıpta kimse çamur atmasın c sınıfı tüm araçlardan yol tutuşu üstündür cıvıc la korktugum yerlerde virajlara girmek zevkli geliyor artık viraj hobisi oluştu artık çok iyi giriyor viraja şu anda aklım da bu aracımdan sonra ya yeni kasa 2011 2012 accord alcam yada honda legend , ben çok gördüm kendi sınıfındakilerden bile çok üstün diyeni sınııfında en iyi diyeni benim abimde 2 tane c180 amg var bitane accord alda arabaya bin dedim gitti aldı ben böyle zevk alcagımı düşünmemiştim diyo başladı artık baana methetmeye , yalıtım da kendi sınıfıyla aynıdır millet gidip üst sınıflarla mı kıyaslıyor napıyor suspansiyon darbeleri hissttirme meselesinde ben hiç rahatsız olmadım abartıldıgını düşünüyorum araç amerika acura tsx isimli oraların asfaldı daha kaliteli daha ankaraya yeni atılıyor sessiz kaliteli sıcak asfalt




  • quote:

    Orijinalden alıntı: acura-p aws

    quote:

    Orijinalden alıntı: recuartking

    quote:

    Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

    2.0 Motor Otomatik şanzuman için kendi deneyimlerimi özetlemek istiyorum.

    Yol tutuşu C sınıfı bi araçtan üstün değil yani vasat.Elektronik destekleri kapatınca araba Clio gibi dengesiz bi hal alıyor.Performans olarak şanzuman çok törpülüyor tabiri caizse o koca kasayı anca taşıyor.Pek bi performans göremedim.Motordan elde edilen sayılar iyi ama aktarmada ve pratikte bu güç tam verilemiyor.Görüş çok kötü hiçbir yer gözükmüyor.İç mekan kalitesi iyi malzeme kalitesi şaşırtıcı şekilde Civiclerden hele eski civicler gibi değil gayet düzgün kaliteli malzemelere ve döşemelere sahip.Donanım olarak yeterli zenginlikte.En ufak yoldaki çakış taşını bile içeri hissettiriyor.Çukurlarda langur lungur ve gürültülü çalışan süspansiyon sistemi var.Passat-Mondeo-İnsignia gibi araçlara binince böyle değil ama Accord aşırı derecede darbeyi hissettiriyor içeriyi çok sallıyor.Bence diğer D segment araçlardan aşağıda kalan bi araç.Verdiği performansa göre sağlamda yakıyor.

    Yanlış anlamayın bu aracı baya bi süre kullandım böyle fikir bıraktı bende.

    hondaların genelinde süspansiyon ve yalıtım sıkıntısı var demekki.honda sadece asfalt için araba üretiyo galiba.ama alışınca çokta umursamıyosun.fakat yol tutuşu performansı güvenliği ve sağlamlığı önemli.civic te en çok hoşuma giden seriliği ve ataklığı.bu arabayı gördüğümde tipin hoşuma gitti ve civic böyleyse bu 2.0 motor 156 beygir kimbilir nasıldır diye düşündüm.internete biraz baktığımda yol tutşunun ve performansının(özellikle otomatik şanzıman tepkilerinin) çokta iyi olmadığını (aslında çok iyi değil derken bu arabadan beklenen kadar iyi değil anlamında) yada tam tersini söyleyende var.çevremde kullananda yok ki şöyle bi turlayıp baksam bilgi alsam. etrafta çok görebileceğiniz bir arabada değil.o yüzden forumda yazdım.

    yav kardeşim bakma sen bende 2007 si var bazıları çamur atar arabaya yol tutuşu yokmuş yok yav , adam arabasının lastiğinden haberi yok yol tutuşu yok der öleleri varki adam yazlıkla kışı geçiriir lastik sertleşir sonra yazın arabaya ilk binen olur diğeri derki honda da yol tutuşu yok bende aldıgımda üzerinde michelin vardı hiç ona bağlamadım ilk başta bu ne ya dedim 2011 cıvıc vardı o daha iyi sanki dedim sonra frende abs ye sık girince lastik aklıma geldi gittim değiştirdim araba çivi gibi oldu bakımsız arablarla yorum yapıpta kimse çamur atmasın c sınıfı tüm araçlardan yol tutuşu üstündür cıvıc la korktugum yerlerde virajlara girmek zevkli geliyor artık viraj hobisi oluştu artık çok iyi giriyor viraja şu anda aklım da bu aracımdan sonra ya yeni kasa 2011 2012 accord alcam yada honda legend , ben çok gördüm kendi sınıfındakilerden bile çok üstün diyeni sınııfında en iyi diyeni benim abimde 2 tane c180 amg var bitane accord alda arabaya bin dedim gitti aldı ben böyle zevk alcagımı düşünmemiştim diyo başladı artık baana methetmeye , yalıtım da kendi sınıfıyla aynıdır millet gidip üst sınıflarla mı kıyaslıyor napıyor suspansiyon darbeleri hissttirme meselesinde ben hiç rahatsız olmadım abartıldıgını düşünüyorum araç amerika acura tsx isimli oraların asfaldı daha kaliteli daha ankaraya yeni atılıyor sessiz kaliteli sıcak asfalt

    Aracın altında sıfır bridgestone vardı hatta lastikler takılır takılmaz ilk ben kullandım.

    Araç anadolu bankın makam araçlarından.Ve 10 bin km civarında idi.Şahsen alman-italyan araçlarına göre çok başarısız buldum.He diğer hondalar arasında başarılı görürsünüz orasını bilemem ama çıtayı yükseltince oldukça başarısız bi araç.




  • d sınıfında neredeyse segmentinin lideri sayılabilecek Accord u clio yaptınız ya bu kadar da sallanmaz ,hani kullanmamış olsam bilmesem inanasım gelecek , performans amaçlı yapılmış bir motor değil zaten soch ekonomi motoru türkiye şartlarında millet anca ona binebiliyor hondanında turbo kullanmaması diğer araçlarla mukaeyese ederken turbo olmadığını da düşünülelim ve şanzıman ı konusunda da hem sorunsuz olacak hem az yakacak diğer tüm modellerin 1.6 benzin ototmatikleriyle kıyaslayablirsiniz fabrika verisi olarak değilde pratikte çünkü honda fab. verilerinde doğruyu yansıttığını düşünüyorum.sorunsuz az yakacak demekki bu kadar performans çıkıyor dahası isteniyorsa typeer lara bakılabilir ya da 2.4 veya 3.5 v6 lara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acura-p aws

    d sınıfında neredeyse segmentinin lideri sayılabilecek Accord u clio yaptınız ya bu kadar da sallanmaz ,hani kullanmamış olsam bilmesem inanasım gelecek , performans amaçlı yapılmış bir motor değil zaten soch ekonomi motoru türkiye şartlarında millet anca ona binebiliyor hondanında turbo kullanmaması diğer araçlarla mukaeyese ederken turbo olmadığını da düşünülelim ve şanzıman ı konusunda da hem sorunsuz olacak hem az yakacak diğer tüm modellerin 1.6 benzin ototmatikleriyle kıyaslayablirsiniz fabrika verisi olarak değilde pratikte çünkü honda fab. verilerinde doğruyu yansıttığını düşünüyorum.sorunsuz az yakacak demekki bu kadar performans çıkıyor dahası isteniyorsa typeer lara bakılabilir ya da 2.4 veya 3.5 v6 lara



    Passat olsun Mondeo olsun İnsignia 159 böyle değil bi konfor var çivi gibi duran araçlar.Accord'un tasarımı hoşuma gidiyor hoş tasarımı var.Ama pratikte C heleki yol tutuşu konusunda gerçekten çok kötü buluyorum.Lastikten kaynaklansa hissedilir ama araç kendinden hem sert hem yol tutuşu kötü ve performans olarak otomatik şanzumanı sayesinde 6000 devirlerde geze geze gidiyoruz sağolsun.Gaza basmayınca gitmiyor.Yahu sürdüğüm araç, cidden söylüyorum Clio 2 yol tutuşu konusunda accorddan daha keyif verici bir araç.Fabrika verilerinden haberim yok sanırım 155hp 190 tork veriyor olması lazım.Ekonomik amaçlı motor ama pek ekonomisinide göremiyoruz (benzin). Typer konusu daha bi karışık zaten 5500 devir altında 201 hp ile alakası olmayan bir araç.Sanki 1.6 Toyota sürüyormuş gibi hissettiriyor.Üst devirlerde başarılı buluyorum ama sadece üst devir performansıyla olmuyor.Konu uzar gider ama özetle teknik açıdan accord u başarısız buluyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: acura-p aws

    tork her araçta önemlidir şu araç bu araç yoktur.şimdi soruyorum 1.6 motor 102 beygir 164 nm tork mu daha güçlüdür.yoksa 1.6 motor 125 beygir 152 nm tork üreten bir araçmı daha güçlüdür.tabiki 164 nm tork olan araç daha güçlüdür.bu konunun açklamasıdır şimdi gelelim accorda accord turbo beslemeli olmadığı için torku silindir hacmine göre normaldir turbolu araçlarla kıyaslanıp torku düşük denilemez bu aracın beygir ve tork uyumu son derece iyidir

    gökhan 25.11.2013
    araçlar tork gücüyle alınır.ama tork gücünden habersiz arkadaşlar beygir gücüyle araç alırlar tork güç demek beygir hız demektir.tork rampada belli olur düzde 1.6 motorda 200 yapar 2.0 motorda 200 yapar ama her ikisininde hızlanmaları farklıdır.bu aracın torku göz ardı edilemez çünkü 195 nm tork gerçekten iyi bir değer.ama motor hacmine göre torku yüksek mesela 1.6 motor 136 beygir 220 nm tork olan bir araç 12 km lik bir rapmayı 180 le bitirirken honda accord 165 lerde kalıyor bunlar denendiği için anlatıyorum.isteyen deneyebilir tabi rampanında eğimi ve uzunluğu önemlidir

    civic 25.11.2013
    honda bu araçdaki arka far ve arka tempon benzerini civic de kullansa kesin yok satar..

    H..Aydogdu 24.11.2013
    Bu arabada tork onemlı degıl surmeyen bılemez kendı sınıfının en ıyı aracı budur passat dahil...

    zafer 19.11.2013
    bir aracın gücünü tork belirler tork düşükse araçtan birşey beklemeyin.bu araçların torkları turbo olmadığı için düşük ayrıca accorda 1.6 motor yapılmaması sebebi 1.6 atmosferik motor bu aracı düzde yürütür yokuşta durutur.diğer 1.2 ler 1.4 ler 1.6 lar turbolu olduğundan bu araçtan fazla tork üretiyorlar.hondanın böyle bir kasaya 1.6 koyması için turbo yapması lazım ozmanda honda v-tec motoru tarih olur hondada bunu yapacağını sanmıyorum.

    veli kalyon 23.10.2013
    1979 dan bu zamana kadar honda Accord bilirim ama honda 1989 dan sonra 1.6 cc üretmiyor neden siz araba satmak istemiyormusunuz.mersedes 1.6cc başladı.honda türkiyede satılan araba. insanlar 2000.cc alamıyor vergisi fazla.şimdiye kadar 4 tane honda Accord bindim. honda marka yapan araba takdir sizin ben bir honda binicisi olarak düşüncemi söylüyorum .saygılar emeyi geçen insanlara.

    KAYSERİ 14.10.2013
    bu aracı sıfır almak pek mantıklı değil araç güzel ama 2.el piyasasında daha uygunlarını bulmak mümkün motoruna gücüne laf edecek adam tanımıyorum tabi aracı kullandıysa kullanmadan burada sallayanlar çok fazla benim ilk arabam honda euro cıvıc 1998 di şimdi accord 2008 model 2000 motor kullanıyorum tüpte taktırdım çok memnunum ha yani biraz daha param olsa gider 2010 modelini alırım sürekli honda performansına alışan biri için diğer pek çok araba akülü araba gibi geliyor

    rc 07.10.2013
    Tork herşey demek değil arkadaşlar. Siz hiç kullandınız mı bu araçtan sn ali

    ali 06.10.2013
    Bu japon arabalarini severim ama toyota honda benzinlilerinin torklari çok düşük oluyor

    İSMAİL 21.08.2013
    2.0 atmosferik motor tabiki daha uzun ömürlü olur. mesela rahat 20 yıl giderler. turbo benzinliler de rahat 10 yıl giderler. Ama araç sahipleri 2 yıl sonra araçtan bıkıp ya model yülseltir ya da farklı bir araç alır. Ben de de 1.6 atmosferik(JAPON hem de) var ama keşke 1.2 tsi motor olsaydı diyorum. yokuşlarda kesin 4. vitese atarım. cruse control hiç kullanışlı olmuyor bu yüzden. artık lpg de de sağlıklı çalışmıyor ne yazık ki yeni euro 5 motorlar. Zaman turbolu vakti artık.. Saygılar..

    tutu 21.08.2013
    çok iyi olsa ne yazar türkiyeye yabancı 2bin motor albenisi yok kaç yıldır aynı kasa aynı tas aynı hamam hesabı

    metin 12.08.2013
    91 accorda zamanında bindim. bulsam temizini yine alıp binerim.

    İSMAİL 01.08.2013
    gerçekten de japonlar teknolojiyi geriden takip etmeye başladılar. 2,0 motor koymuşlar ama almanların 1.4 motoru kadar olamıyor.

    Serdar 01.08.2013
    Accordun maalesef tork değeri çok düşük, dolayısı ile hantal.Yokuş yukarı kalkışlarda patinaj ve savrulma var.Yakıt tüketimi şehir içinde 9,7.

    tahsin 18.04.2013
    Accord yenı kasa neden halen gelmedı ve gelıncede fıyat aynımı kalacak ?

    Hasan 05.04.2013
    accord gibi bir araba görmedım bmw vardı bende inanın sınıfının en iyi aracı accord insignia c5 superb 508 latıtude alfa 159 hele hele passat hıc yanından gecemez bmw vardı dıyorum dıkkatınızı cekerım 2011 model 5.20 d vardı arabanın kralı zaten o ama ondan ınıp accorda bınınce daha spor havası verdı hem özellıklerı aynı accord ful cok dolu 5.20 ye cd calar 1 tane takabılıyordum accorda 6 tane takıyorum cok memnunum ayrıca passat felan accordun yanından gecemez kıyaslamanız bıle cok yanlıs dıye dusunuyorum saygılar

    efe 05.04.2013
    arkadaslar passatla accord kıyaslanamaz *** bu arac bızde 2008 de vardı 2013 deyız halen var ama her sene yenı modelını aldık. performans+donanım 220 yap tık yok arabada zaten motoru dunyanın en ıyı motoru ı-vtec vw dedınız marka sadece ülkemızdekı ınsanlar abartıyor bugun almanyadakı taksı ve polıs arabaları hep vw bizim burda tofaş neyse almanyanında tofaşı vw bunlar gercek seyler. Amerıka pıyasasına baktınızda vw.ismi bile yok adamlar araba dıye ulkelerıne almıyolar abartmayın lutfen ve mantıklı konusun passat ıyı bır araba olabılır ama accord gıbı asla olamaz !

    abdullah erciya 01.03.2013
    selam arkadaşlar ben yeni Honda Accord 2.4 Executive aldım ama 180 den sonra arabam gitmiyor bi kaç kişiye sordum roketlerde sorun var dediler bu konuyla hic karşılaştınızmı acaba

    accord yetimi 13.01.2013
    aşağıda accorda serüvenimi belirtmiştim.araba hastası gibiyim ve neredeyse arabaları incelemekten uzman oldum diyebilirm.hergün kendime araç bakıyorum,sık kullanılanlara kaydediyorum.yeni S60 ı son zamanlarda çok inceledim,mükemmel.almak üzereydim...ahh accord.senin iç ve dış dizaynın, o genişliğin ve konforun.bir yılda zor sattım seni, ama inanın ki hergün araç ararken birkez olsun accorda bakıyorm.bi tane gözüme kestirdimde.....

    Mustafa 13.11.2012
    Bende bir accord kullanıcısıyım gerçekten mükemmel bir araba konforu donanımı tasarımı yol tutuşu ve bir çok özelliği çok başarılı arabada tek beğenmediğim nokta performansı araba 2.0 motor olduğunu göstemiyor ama yinede bmw nin audi nin mercedes in falan alt modelleri 100-120 milyar vereceğime accorda 95 milyarı verebilirim birçok araba kullandım ama aralarında en beğendiğim araba Accord...

    stepne 05.11.2012
    iyi olablir ama tipi çekici degil albenisi yok donanımı saglamlıgı kaliteli olabilir

    smh 04.11.2012
    Ben bi accord kullanıcısıyım 60 lirayada accord var mercedes-audi- bmw-volvo alırım diyosunuz ya siz sadece konuşun öyle accorda bindikten sonra bütün fikirleriniz değişeceğine eminim..

    oguzhan 17.10.2012
    arkadaslar, 3 yildir accorda biniyorum cok memnunum. alman arabalarin hepsine bindim inanin bu aracin rahatligi esnekligi hicbir proplem yasatmamasi hicbirinde yok,yakiti cok iyi uzunyolda harika bir arac zaten amerika piyasasinda audi den bile cok tutuluyor

    ibrahim 07.10.2012
    Guzel olabilir fakat bu parayi bence hak etmiyor

    Mss 02.09.2012
    Yok artık BMW 5e bile kafa tutar dıyorsanız siz galiba Honda satış temsilcisi falasınız bu kadarda abatilamaz BMW 136 beygirle 8.5 saniyede 100 yapıyor

    muharrem 01.09.2012
    gerçektende harika bir araba şehir dışı yakıt tüketimi mükemmel. yol tutuşu ve sürüş keyfi harika. aracın yere kendinden emin bastığını hissettiriyor. araçta gerçekten yok yok. gidip mercedes c180 e 92.000 liradan başlayan fiyatlarla para vereceğinize yada bmv 3 serisine dunya kadar para vereceginize accord almak en mantiklisi bmv 5 e bile 5 basar. arkadaşımda 2012 accord var bendeyse 2005 cıvıc . bir ay accorda bindim cıvıcdan dahada çok keyf aldığım tek makina. şiddetle tavsiye ederim.

    Alper 09.08.2012
    Ya pazarlama uzmanları nasıl bu arabayı TR gibi ülkelere 1.6 benzinli veya dizel modelle satıpta satış rekorları kırmak istemezler anlam veremiyrum bukadar saçmalık olmaz ki ya.Tamam farklı ülkelerde alan olabilir ama hiç mi TR gibi ülkelerin şartlarında hangi modeller tutuluyor anlam veremiyorum buna yıllardır.TR için özel motor yap kardeşim bi megan gibi focus gibi piyasaya neden hakim olmak istemiyosunuz bre çekik gözlüler.

    halit 09.08.2012
    güçlü motoru bük araca bineceksen paranıda gözden çıkaracaksın silindir hacmi büyük araçlar hem pahalı hem vergisi çok ilerde vergi sistemi değişirse motor buyuk araçlar daha çok tercih edilir dünyadaki bazı markalar 2.0 motordan vazgeçmez iken türkiyede satılması için 1.6 motorunu üretmiştir sami arkadaşa hak veriyorum maddi durumu iyi olanlar bile çok az tercih ediyor

    Ersun 04.08.2012
    arkadaşlar daha ucuza aynı işi gören araçlar varken neden zarar edelim hem sıfır alırken hem satarken benim demek istedigim bu tabiki araba yarıştırmak degil artık karar sizin

    sami 04.08.2012
    bu aracın 95 bin olmasın tek sebebi motorun büyük olması başka bir sebebi yok bu araç 1.4-1.6 motor olacaktı ozaman 65000 civarlarında olurdu onun için araç fiyatı normal ülkemizde büyük motorlu araçlar normallerinden 20-30 bin pahalı mazda 6 108 bin tl motor sistemleri accordla aynı.o yüzden tercih eden sayısı çok az çünkü maddi durumu çok çok iyi olanlar hariç bu araca binebilecek vergisini ödeyebilecek insanlar bile vergisi çok ve pahalı diye almıyor amcam eczacı accord hastası ama pahalı va vergisi çok diye almıyor.cıvıce biniyor eğer bu araç düşük motorlu olacak cıvıcı satışta geçer

    gökhan 04.08.2012
    sana katılıyorum ayhan kardeş hondaya binmeyen bilemez neler kaçırdıını dizel araba alıpta turbo arızası vs ile uğraşacağına alırsın honda torunun bile biner.bi kere s60 volvo ile accord aynı sınıfta değil karşılaştırma burda yanlış olmuş accord d sınıfı bi araba.yolların kralı accord,bende herkese hayırlı yolculuklar dilerim

    ayhan 04.08.2012
    Ersun Bey,özelliklerine göre biri diğerini yer demişsiniz.Herkes otomobillere sizin baktığınız gibi arenada kullanılan savaş aleti gözüyle bakmıyor,bazıları keyif ve güven unsuru olarak değerlendiriyor bu araçları.Örneğin bir arkadaşım ,maddi durumu çok daha pahalı araçları almaya uygunken yeni kasa Accord'a biniyor,çünkü kendini iyi hissediyor bu araçta ve çok şık buluyor.Sizin Accord'a tercih ettiğiniz Volvo s60 tabi ki iyi bir araç ama focus ile aynı motoru -birebir-kullanan ve bu sınıftaki bir sedan için çok küçük bagajı olan bu arabaya bu kadar para verilir mi diye eleştirenler de olabilir ve siz bunları dinlemeden arabanıza büyük bir keyifle binersiniz.Dilerim herkes aracını güvenli ve dikkatli kullanır,kazadan beladan uzak durur.

    Ersun 03.08.2012
    tarık hocam öncelikle sana katılıyorum ve s60 şın hayırlı olsun,birde verileri karşılaştırıyorum yeni nesil 1.6 turbo motorlar bile çok rahat yer hal böyle olunca neden fazla para ve vergi verelim ki accordun tek avantajı 6 yıl garanti. saygılarımla

    tarık 03.08.2012
    accordun tutulmama sebebi 2.0 motor olması çok yakması vede fiyatı pahalı olması bu fiyata ben ne arabalar alırım diyorlar 95000 tl parası olan bir adam mercedes vw bmw gibi araçları temiz ikinci el çok rahat alır mesela benim bu aracı almaya gücüm vardı ama gittim 85000 tlye volvo s60 dizel aldım yakıtı vergisi fiyatı bu araçtan çok çok iyi

    ERSUN 02.08.2012
    ARKADAŞLAR İYİ GÜZEL DOGRU SÖYLÜYORSUNUZDA MADEM NİYE TUTULMUYOR BU ACCORT BEN BİR TANE ACCORD GÖRENE KADAR YİRMİ TANE İNSİGNİYA PASSAT MONDEO GÖRÜYORUM SAYGILARIMLA

    accord yetimi 24.07.2012
    Baylar. 2011 accord aldım.daimi değilsede özellikle uzun yolda sürdüm.1 yıl bende kaldı.az km. yaptım.ama mecburen sattım.6-7 ay ilanda kaldı.En sonunda 62 ye sattım. Km.si 20 binlerdeydi.Tertemizdi.YANİ,araç on numara.sattığım paraya bu evsafta alacağım tek araç yok.aylardır siteleri geziyorum,sattığım paraya alınacak böyle bir araç yok.Ama işte satmak zorunda kaldınız mı para etmiyor.El insaf yenisinden 33 bin aşağı satılırmı? Ama öyle.Bu donanımda bu fiyata araba yok.İşte 2 bin motor benzinli v.s. deyince millet kaçıyor.oysa 1.4 lük nice araçlar inanın ki accord kadar yakıyor.

    uğur 07.07.2012
    honda bugun neden motoruna turbo koymuyor veya dizel motor yapmıyor çünkü turbolu motorlarda zamanla zarar göreceğini bildiği için motoruna leke getirmek istemiyor.honda turbosuz motorlarında hp ve tork gücü üretiyorsa motor teknolojısıne bağlıdır.günümüzde ise klasik turbo yapımları yerine daha yenilenmiş turbolar üretildiği için belki üretebilirler.ama ne olursa olsun bugun honda adı altında ı-vtec motoru dünyanın en iyi motoru

    lazkanki 06.07.2012
    Tork diye bişeyi duyan arkadaşlar turbo diye bişeyden habersiz olamazlar.Golfte ve passatta turbo beslemeli tsi motorlar var accorda ise bildiğimiz atmosferik basınçlı turbosuz haliylede torku daha düşük motor var ve bu motor hondanın yaklaşık 15 sene önce ürettiği motordur vw nin 3 yıllık motoruyla hondanın 15 sene önce ürettiği motoru kıyaslıyoruz.Allah bilir hondanın yeni motorları nasıl olacak adamlar çok geç yaptılar ama 1.6 dizel motora 120 hp ve 300 nm tork ürettirdiler.Accord tek donanım tek motor tek fiyat bence en güzeli.vw gibi ona ekstra para buna ekstra para dsg ye 7.000 tl ekstra para bide highline donanımda bile bir dünya ekipman opsiyon olarak ekstra para bu kadarına yuh derler insaf derler.

    tolga 20.06.2012
    tork diye birşey duymadınız heralde golf bile 1.4 motora rağmen 200 nm tork üretiyor accord 2.0 motor ama 192 nm tork buda rampalarda golfun bile accordla kafa kafaya gideceği kaldıki 250 nm tork üreten passatla kıyaslıyosunuz düzde accord passatı geçer belki ama rampada passatın arkasından su döker

    ergün06 11.06.2012
    atış serbest burada herkes mantıklı mantıksız bişeyler söylüyor.accord güzel araba parçası pahalı.kaliteli araba yokuşta tırmanışı harika.AMA MERCEDES ve BMW İLE KARŞILAŞTIRMA YAPMAYIN İNANDIRICI OLMAZ.passattan daha iyi onu da diyelim şimdi..

    Fastboy 08.06.2012
    Hadi be sız gıdın passat alın bu passatta ne buluonuz anlamıorum passatla accordu yan yana koyamazsınız bıle accord hem daha spor görunuyo hem daha hızlı hem seri bir araba passat görsün vites 3 de 180 o zmn konusun kardesım 95.500 tl bu kadar donanımlı bır arabaya az bıle bu gördunuz araba mercedes c180 enle kafa kafaya sız passat alın vw pişmanlıkır .

    tolga 07.06.2012
    doğru söze ne denir bu para bu araca verilmez bu paralara ne arabalar var cıvıcın fiyatıda yüksek iki araç saymıssın ben volvo 1.6 tdı s 60 derim sordum 82500 e bıraktılar inş.almayı düşünüyorum

    raşit 07.06.2012
    bu arabaya bukadar para verilmez 95000 tl 74000 tlye 1.6 tdı passat yada 16.tdı volvo s 60 alınır aracın 2000 motora göre torku düşük saydım araçlarda volvo 270-passat 250 nm tork üretiyor hem vergiden hem yakıttan hemde daha fazla kaliteden üç sefer kar ediyorsun

    Fastboy 07.06.2012
    Kardesım yakarsa yakar basarsan yakar bu gördüğün araba vites 3 de 180 görüyo güçlü bir araba basarsan yakar tabıkıde

    shan 07.06.2012
    selam lar bu araç az yakan diyenler yalan bari söylemeyin köpek gibi yakıt düşmanı bu yüzden satmak zorunda kaldım az yakar die yanıltmayın kimseyi

    mert 05.06.2012
    gerçekten çok güzel bir araba benzin olması benim için önemli degil ama segmentndeki arabalara göre başlangıç fiyatı sizcede biraz fazla degilmi gerçi zaten tek sorun bu bir bakın insignia, passat, c5, 508, superb, mondeo falan hep 60 dan başlıyor tabi bunlar ya 1.4 veya 1.6 ve tabiki benzinli ama 2.0 da bu kadar pahalı olması bu arabanın satışını engelliyor

    Aydin Bortecene 31.03.2012
    1991 Accord 2.0 im 202000 km.de hala konforlu sorunsuz 30.arabam, alman arabasi delisiydim dusuncelerlm degisti.

    musa Soylu 30.03.2012
    Honda Esasen Motorsiklet Markası Değil mi??? Hani Motorsiklet üreticiliğinden sonradan Otobobil üretimine geçmedi mi?? Direkt Otomobil
    Markası değil biliyorum.Ama toyota öyle değil.Başka alanlarda duymadım.Direkt otomobilde duydum.

    tokat60 29.02.2012
    @VOLKAN bey haklısınız hondalar güzel.. Ama toyotanın 2. El pazarı çok iyi. 2 günde değerinin çok üstüne alıcı bulunuyor. Ve sırf bu yüzden toyotanın 0 km leri çok pahalı. Buna rağmen yetkili satıcılar bir hafta sonraya gün veriyor. YANI JAPONLAR Bu işi iyi yapıyor ama. Olay türkiyedeki yetkililerde...

    VOLKAN 15.02.2012
    EY HONDA CEO su.Bak ben 13/09/2011 tarihinde ne dedim "HONDA REKLAM FAKİRİ" benimi duydunuz ne? Yeni CİVİC için bir reklam yaptınız piyasayı darmadağın ettiniz.Ocak ayında toyota 800 honda 1500 sattı.oda toyotanın dizelide varken. Reklam derken ACCORDU yapın demiştim aslında.Bende bir accord var 2011. 8 aydır satamıyorum.Fiyatıda çok düşük tutmama rağmen.Nedir 2000 benzinli çok yakar.Evet yakıyor.ama inanın ki 1,6 corolla sol arabamdan sadece biraz fazla.fakat benzin fiyatları malum.dokunuyor arkadaş.sırf o nedenle satıyorum.Yoksa bu segmentte tüm araçları çok iyi biliyorum.Accord un üstüne yoktur.LPG taktıracam, kafamı kurcalıyor.Ben HONDA da CEO olsam piyasayı bitirirdim be.Hala yetersiz reklamdasınız. Reklama ihtiyaç yok diyorsanız yanılıyorsunuz.mercedesin ihtiyacımı var ki reklam hala yapıyor.

    aykut 07.02.2012
    gerçektende D segmentinde binilecek tek araba.

    baran 13.01.2012
    arkadaşlar 270 basarsın diyen var ama araba en fazla 212 basıyo onuda ha diyince basmaz :D ama onun haricinde süper bi araba

    bestami-adanalı 12.01.2012
    selamlar
    türkiyede bence alınacak tek arac hondadır
    ilk honda civic aldım
    sonra accort aldım
    sivic süper araba ama acccort süperin süperi
    yakıt bile civicden az
    çok lux çok seri
    çok atak çok sürüş zevki olan araba
    inanın BWM VE MERCEDESLE kıyaslamam bile

    Deniz 31.12.2011
    arabanın performans özelliklerine zaten hiç deyinmeyeceğim yalnız resimde arkada verilen eğlence ekranlaarı dahili mi bi de araçta dvd vcd video sistemi varmı yani ekran sadece navigayon için mi kullanılabiliyor? lütfen bu arabaya sahip olan biri cevap versin

    Bülent ŞAHİN 26.12.2011
    google'da 1 million mile yazıp ararsanız,Honda'nın nasıl bir araba olduğunu daha iyi anlarsınız.Bu arada 1 milyon mile=1,6 Milyon km

    fast boy 14.12.2011
    85.000 TL fiyat bu arac için az bile araba süper performans + güvenlik + görünüm + donanım vb. arabada yok yok arabaya bınmeyen bılemez accordu olupta 200 görmeyen insan varmıdır ? imkansız honda accord super mercedes bmw audıye verdığınız parayı hondaya versenız pısman olmassınız 220 ile gidersiniz ama 120 sanarsınız öle bi arac ;)

    kamil sönmez 05.12.2011
    Hondayı mart ta almaya çalışın geçen yıl liste fiyatı 80000TL olan accordu martta 71000TL civar aldım.

    efecan 02.12.2011
    honda gercekten japon harıkası bı araba tadına doyum olmaz

    mehmet 09.11.2011
    honda çok büyük bir şirket olduğu için tanıtıma gerek yok yapardı ama nerdese çoğu kişi hondayı biliyor accoda gelirsek süper araba 270 basar .

    koç 17.09.2011
    diğer markaların bu konforda olanlarının fiyatlarını görünce bu araç çok ucuz gibi. baksanıza aynı konfor ve donanımda ki diğer markalar uçmuş gidiyor.

    bahri tarık 15.09.2011
    süpeeeeer bir araç. 220 yaptık banamısın demedi.Mubarek sanki Ferrari gibi gidiyor.konforu süpeeer, hızı süpeeer, tipi süpeer, birde arka lambaları daha yakışıklı yapsalardı, daha da olurdu süpeeer.

    erdal 13.09.2011
    Birgün aracımla giderken akşam üzeri ışıkları yanmış olarak arkamdan geliyordu, aman Allahım bu ne araba diyordum.Yanımdan rüzgar gibi geçti. Meğerse Accord muş.Merak ettim bayide inceledim.Türkiye'de 120,000 TL altında alınacak en mükemmel araç budur.

    volkan 13.09.2011
    Mükemmel araç.Şu insanlar sadece markaya bazen para veriyor onu anlamıyorum.Araç tüm yönleri ile aynı segmentteki araçlara fark atar.aracı kullanan biri olarak; Audi A6 ve Mercedes CGI 220 ile neredeyse bir görüyorum.Bu segmentteki diğer (fiyatı 90-100 binlere varanlar) tüm araçlara her yönü ile fark atar.Ama ne yazıkki Honda'nın yetersiz tanıtım ve reklam fakirliği nedeniyle aracı kimse tam tanımıyor.Mille 2000 motor benzinli aman ne yakar diyor.oysa 1.6 olan birçok araçla aynı yakıyor.Sonra performans arıyorsan bu kadarcık fark olacak.Rampada sollarken gazı kökleyende kükredi maşallah.220 yi geçtim, gaz istiyordu, ama inanki araç sanki 120 lerde gidiyordu.Velhasıl kelam mükemmel taş gibi araç ve çok yakışıklı


    insan 2 satırda bize yazar, hiç mi hatırımız yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: caucass

    quote:

    Orijinalden alıntı: acura-p aws

    tork her araçta önemlidir şu araç bu araç yoktur.şimdi soruyorum 1.6 motor 102 beygir 164 nm tork mu daha güçlüdür.yoksa 1.6 motor 125 beygir 152 nm tork üreten bir araçmı daha güçlüdür.tabiki 164 nm tork olan araç daha güçlüdür.bu konunun açklamasıdır şimdi gelelim accorda accord turbo beslemeli olmadığı için torku silindir hacmine göre normaldir turbolu araçlarla kıyaslanıp torku düşük denilemez bu aracın beygir ve tork uyumu son derece iyidir

    gökhan 25.11.2013
    araçlar tork gücüyle alınır.ama tork gücünden habersiz arkadaşlar beygir gücüyle araç alırlar tork güç demek beygir hız demektir.tork rampada belli olur düzde 1.6 motorda 200 yapar 2.0 motorda 200 yapar ama her ikisininde hızlanmaları farklıdır.bu aracın torku göz ardı edilemez çünkü 195 nm tork gerçekten iyi bir değer.ama motor hacmine göre torku yüksek mesela 1.6 motor 136 beygir 220 nm tork olan bir araç 12 km lik bir rapmayı 180 le bitirirken honda accord 165 lerde kalıyor bunlar denendiği için anlatıyorum.isteyen deneyebilir tabi rampanında eğimi ve uzunluğu önemlidir

    civic 25.11.2013
    honda bu araçdaki arka far ve arka tempon benzerini civic de kullansa kesin yok satar..

    H..Aydogdu 24.11.2013
    Bu arabada tork onemlı degıl surmeyen bılemez kendı sınıfının en ıyı aracı budur passat dahil...

    zafer 19.11.2013
    bir aracın gücünü tork belirler tork düşükse araçtan birşey beklemeyin.bu araçların torkları turbo olmadığı için düşük ayrıca accorda 1.6 motor yapılmaması sebebi 1.6 atmosferik motor bu aracı düzde yürütür yokuşta durutur.diğer 1.2 ler 1.4 ler 1.6 lar turbolu olduğundan bu araçtan fazla tork üretiyorlar.hondanın böyle bir kasaya 1.6 koyması için turbo yapması lazım ozmanda honda v-tec motoru tarih olur hondada bunu yapacağını sanmıyorum.

    veli kalyon 23.10.2013
    1979 dan bu zamana kadar honda Accord bilirim ama honda 1989 dan sonra 1.6 cc üretmiyor neden siz araba satmak istemiyormusunuz.mersedes 1.6cc başladı.honda türkiyede satılan araba. insanlar 2000.cc alamıyor vergisi fazla.şimdiye kadar 4 tane honda Accord bindim. honda marka yapan araba takdir sizin ben bir honda binicisi olarak düşüncemi söylüyorum .saygılar emeyi geçen insanlara.

    KAYSERİ 14.10.2013
    bu aracı sıfır almak pek mantıklı değil araç güzel ama 2.el piyasasında daha uygunlarını bulmak mümkün motoruna gücüne laf edecek adam tanımıyorum tabi aracı kullandıysa kullanmadan burada sallayanlar çok fazla benim ilk arabam honda euro cıvıc 1998 di şimdi accord 2008 model 2000 motor kullanıyorum tüpte taktırdım çok memnunum ha yani biraz daha param olsa gider 2010 modelini alırım sürekli honda performansına alışan biri için diğer pek çok araba akülü araba gibi geliyor

    rc 07.10.2013
    Tork herşey demek değil arkadaşlar. Siz hiç kullandınız mı bu araçtan sn ali

    ali 06.10.2013
    Bu japon arabalarini severim ama toyota honda benzinlilerinin torklari çok düşük oluyor

    İSMAİL 21.08.2013
    2.0 atmosferik motor tabiki daha uzun ömürlü olur. mesela rahat 20 yıl giderler. turbo benzinliler de rahat 10 yıl giderler. Ama araç sahipleri 2 yıl sonra araçtan bıkıp ya model yülseltir ya da farklı bir araç alır. Ben de de 1.6 atmosferik(JAPON hem de) var ama keşke 1.2 tsi motor olsaydı diyorum. yokuşlarda kesin 4. vitese atarım. cruse control hiç kullanışlı olmuyor bu yüzden. artık lpg de de sağlıklı çalışmıyor ne yazık ki yeni euro 5 motorlar. Zaman turbolu vakti artık.. Saygılar..

    tutu 21.08.2013
    çok iyi olsa ne yazar türkiyeye yabancı 2bin motor albenisi yok kaç yıldır aynı kasa aynı tas aynı hamam hesabı

    metin 12.08.2013
    91 accorda zamanında bindim. bulsam temizini yine alıp binerim.

    İSMAİL 01.08.2013
    gerçekten de japonlar teknolojiyi geriden takip etmeye başladılar. 2,0 motor koymuşlar ama almanların 1.4 motoru kadar olamıyor.

    Serdar 01.08.2013
    Accordun maalesef tork değeri çok düşük, dolayısı ile hantal.Yokuş yukarı kalkışlarda patinaj ve savrulma var.Yakıt tüketimi şehir içinde 9,7.

    tahsin 18.04.2013
    Accord yenı kasa neden halen gelmedı ve gelıncede fıyat aynımı kalacak ?

    Hasan 05.04.2013
    accord gibi bir araba görmedım bmw vardı bende inanın sınıfının en iyi aracı accord insignia c5 superb 508 latıtude alfa 159 hele hele passat hıc yanından gecemez bmw vardı dıyorum dıkkatınızı cekerım 2011 model 5.20 d vardı arabanın kralı zaten o ama ondan ınıp accorda bınınce daha spor havası verdı hem özellıklerı aynı accord ful cok dolu 5.20 ye cd calar 1 tane takabılıyordum accorda 6 tane takıyorum cok memnunum ayrıca passat felan accordun yanından gecemez kıyaslamanız bıle cok yanlıs dıye dusunuyorum saygılar

    efe 05.04.2013
    arkadaslar passatla accord kıyaslanamaz *** bu arac bızde 2008 de vardı 2013 deyız halen var ama her sene yenı modelını aldık. performans+donanım 220 yap tık yok arabada zaten motoru dunyanın en ıyı motoru ı-vtec vw dedınız marka sadece ülkemızdekı ınsanlar abartıyor bugun almanyadakı taksı ve polıs arabaları hep vw bizim burda tofaş neyse almanyanında tofaşı vw bunlar gercek seyler. Amerıka pıyasasına baktınızda vw.ismi bile yok adamlar araba dıye ulkelerıne almıyolar abartmayın lutfen ve mantıklı konusun passat ıyı bır araba olabılır ama accord gıbı asla olamaz !

    abdullah erciya 01.03.2013
    selam arkadaşlar ben yeni Honda Accord 2.4 Executive aldım ama 180 den sonra arabam gitmiyor bi kaç kişiye sordum roketlerde sorun var dediler bu konuyla hic karşılaştınızmı acaba

    accord yetimi 13.01.2013
    aşağıda accorda serüvenimi belirtmiştim.araba hastası gibiyim ve neredeyse arabaları incelemekten uzman oldum diyebilirm.hergün kendime araç bakıyorum,sık kullanılanlara kaydediyorum.yeni S60 ı son zamanlarda çok inceledim,mükemmel.almak üzereydim...ahh accord.senin iç ve dış dizaynın, o genişliğin ve konforun.bir yılda zor sattım seni, ama inanın ki hergün araç ararken birkez olsun accorda bakıyorm.bi tane gözüme kestirdimde.....

    Mustafa 13.11.2012
    Bende bir accord kullanıcısıyım gerçekten mükemmel bir araba konforu donanımı tasarımı yol tutuşu ve bir çok özelliği çok başarılı arabada tek beğenmediğim nokta performansı araba 2.0 motor olduğunu göstemiyor ama yinede bmw nin audi nin mercedes in falan alt modelleri 100-120 milyar vereceğime accorda 95 milyarı verebilirim birçok araba kullandım ama aralarında en beğendiğim araba Accord...

    stepne 05.11.2012
    iyi olablir ama tipi çekici degil albenisi yok donanımı saglamlıgı kaliteli olabilir

    smh 04.11.2012
    Ben bi accord kullanıcısıyım 60 lirayada accord var mercedes-audi- bmw-volvo alırım diyosunuz ya siz sadece konuşun öyle accorda bindikten sonra bütün fikirleriniz değişeceğine eminim..

    oguzhan 17.10.2012
    arkadaslar, 3 yildir accorda biniyorum cok memnunum. alman arabalarin hepsine bindim inanin bu aracin rahatligi esnekligi hicbir proplem yasatmamasi hicbirinde yok,yakiti cok iyi uzunyolda harika bir arac zaten amerika piyasasinda audi den bile cok tutuluyor

    ibrahim 07.10.2012
    Guzel olabilir fakat bu parayi bence hak etmiyor

    Mss 02.09.2012
    Yok artık BMW 5e bile kafa tutar dıyorsanız siz galiba Honda satış temsilcisi falasınız bu kadarda abatilamaz BMW 136 beygirle 8.5 saniyede 100 yapıyor

    muharrem 01.09.2012
    gerçektende harika bir araba şehir dışı yakıt tüketimi mükemmel. yol tutuşu ve sürüş keyfi harika. aracın yere kendinden emin bastığını hissettiriyor. araçta gerçekten yok yok. gidip mercedes c180 e 92.000 liradan başlayan fiyatlarla para vereceğinize yada bmv 3 serisine dunya kadar para vereceginize accord almak en mantiklisi bmv 5 e bile 5 basar. arkadaşımda 2012 accord var bendeyse 2005 cıvıc . bir ay accorda bindim cıvıcdan dahada çok keyf aldığım tek makina. şiddetle tavsiye ederim.

    Alper 09.08.2012
    Ya pazarlama uzmanları nasıl bu arabayı TR gibi ülkelere 1.6 benzinli veya dizel modelle satıpta satış rekorları kırmak istemezler anlam veremiyrum bukadar saçmalık olmaz ki ya.Tamam farklı ülkelerde alan olabilir ama hiç mi TR gibi ülkelerin şartlarında hangi modeller tutuluyor anlam veremiyorum buna yıllardır.TR için özel motor yap kardeşim bi megan gibi focus gibi piyasaya neden hakim olmak istemiyosunuz bre çekik gözlüler.

    halit 09.08.2012
    güçlü motoru bük araca bineceksen paranıda gözden çıkaracaksın silindir hacmi büyük araçlar hem pahalı hem vergisi çok ilerde vergi sistemi değişirse motor buyuk araçlar daha çok tercih edilir dünyadaki bazı markalar 2.0 motordan vazgeçmez iken türkiyede satılması için 1.6 motorunu üretmiştir sami arkadaşa hak veriyorum maddi durumu iyi olanlar bile çok az tercih ediyor

    Ersun 04.08.2012
    arkadaşlar daha ucuza aynı işi gören araçlar varken neden zarar edelim hem sıfır alırken hem satarken benim demek istedigim bu tabiki araba yarıştırmak degil artık karar sizin

    sami 04.08.2012
    bu aracın 95 bin olmasın tek sebebi motorun büyük olması başka bir sebebi yok bu araç 1.4-1.6 motor olacaktı ozaman 65000 civarlarında olurdu onun için araç fiyatı normal ülkemizde büyük motorlu araçlar normallerinden 20-30 bin pahalı mazda 6 108 bin tl motor sistemleri accordla aynı.o yüzden tercih eden sayısı çok az çünkü maddi durumu çok çok iyi olanlar hariç bu araca binebilecek vergisini ödeyebilecek insanlar bile vergisi çok ve pahalı diye almıyor amcam eczacı accord hastası ama pahalı va vergisi çok diye almıyor.cıvıce biniyor eğer bu araç düşük motorlu olacak cıvıcı satışta geçer

    gökhan 04.08.2012
    sana katılıyorum ayhan kardeş hondaya binmeyen bilemez neler kaçırdıını dizel araba alıpta turbo arızası vs ile uğraşacağına alırsın honda torunun bile biner.bi kere s60 volvo ile accord aynı sınıfta değil karşılaştırma burda yanlış olmuş accord d sınıfı bi araba.yolların kralı accord,bende herkese hayırlı yolculuklar dilerim

    ayhan 04.08.2012
    Ersun Bey,özelliklerine göre biri diğerini yer demişsiniz.Herkes otomobillere sizin baktığınız gibi arenada kullanılan savaş aleti gözüyle bakmıyor,bazıları keyif ve güven unsuru olarak değerlendiriyor bu araçları.Örneğin bir arkadaşım ,maddi durumu çok daha pahalı araçları almaya uygunken yeni kasa Accord'a biniyor,çünkü kendini iyi hissediyor bu araçta ve çok şık buluyor.Sizin Accord'a tercih ettiğiniz Volvo s60 tabi ki iyi bir araç ama focus ile aynı motoru -birebir-kullanan ve bu sınıftaki bir sedan için çok küçük bagajı olan bu arabaya bu kadar para verilir mi diye eleştirenler de olabilir ve siz bunları dinlemeden arabanıza büyük bir keyifle binersiniz.Dilerim herkes aracını güvenli ve dikkatli kullanır,kazadan beladan uzak durur.

    Ersun 03.08.2012
    tarık hocam öncelikle sana katılıyorum ve s60 şın hayırlı olsun,birde verileri karşılaştırıyorum yeni nesil 1.6 turbo motorlar bile çok rahat yer hal böyle olunca neden fazla para ve vergi verelim ki accordun tek avantajı 6 yıl garanti. saygılarımla

    tarık 03.08.2012
    accordun tutulmama sebebi 2.0 motor olması çok yakması vede fiyatı pahalı olması bu fiyata ben ne arabalar alırım diyorlar 95000 tl parası olan bir adam mercedes vw bmw gibi araçları temiz ikinci el çok rahat alır mesela benim bu aracı almaya gücüm vardı ama gittim 85000 tlye volvo s60 dizel aldım yakıtı vergisi fiyatı bu araçtan çok çok iyi

    ERSUN 02.08.2012
    ARKADAŞLAR İYİ GÜZEL DOGRU SÖYLÜYORSUNUZDA MADEM NİYE TUTULMUYOR BU ACCORT BEN BİR TANE ACCORD GÖRENE KADAR YİRMİ TANE İNSİGNİYA PASSAT MONDEO GÖRÜYORUM SAYGILARIMLA

    accord yetimi 24.07.2012
    Baylar. 2011 accord aldım.daimi değilsede özellikle uzun yolda sürdüm.1 yıl bende kaldı.az km. yaptım.ama mecburen sattım.6-7 ay ilanda kaldı.En sonunda 62 ye sattım. Km.si 20 binlerdeydi.Tertemizdi.YANİ,araç on numara.sattığım paraya bu evsafta alacağım tek araç yok.aylardır siteleri geziyorum,sattığım paraya alınacak böyle bir araç yok.Ama işte satmak zorunda kaldınız mı para etmiyor.El insaf yenisinden 33 bin aşağı satılırmı? Ama öyle.Bu donanımda bu fiyata araba yok.İşte 2 bin motor benzinli v.s. deyince millet kaçıyor.oysa 1.4 lük nice araçlar inanın ki accord kadar yakıyor.

    uğur 07.07.2012
    honda bugun neden motoruna turbo koymuyor veya dizel motor yapmıyor çünkü turbolu motorlarda zamanla zarar göreceğini bildiği için motoruna leke getirmek istemiyor.honda turbosuz motorlarında hp ve tork gücü üretiyorsa motor teknolojısıne bağlıdır.günümüzde ise klasik turbo yapımları yerine daha yenilenmiş turbolar üretildiği için belki üretebilirler.ama ne olursa olsun bugun honda adı altında ı-vtec motoru dünyanın en iyi motoru

    lazkanki 06.07.2012
    Tork diye bişeyi duyan arkadaşlar turbo diye bişeyden habersiz olamazlar.Golfte ve passatta turbo beslemeli tsi motorlar var accorda ise bildiğimiz atmosferik basınçlı turbosuz haliylede torku daha düşük motor var ve bu motor hondanın yaklaşık 15 sene önce ürettiği motordur vw nin 3 yıllık motoruyla hondanın 15 sene önce ürettiği motoru kıyaslıyoruz.Allah bilir hondanın yeni motorları nasıl olacak adamlar çok geç yaptılar ama 1.6 dizel motora 120 hp ve 300 nm tork ürettirdiler.Accord tek donanım tek motor tek fiyat bence en güzeli.vw gibi ona ekstra para buna ekstra para dsg ye 7.000 tl ekstra para bide highline donanımda bile bir dünya ekipman opsiyon olarak ekstra para bu kadarına yuh derler insaf derler.

    tolga 20.06.2012
    tork diye birşey duymadınız heralde golf bile 1.4 motora rağmen 200 nm tork üretiyor accord 2.0 motor ama 192 nm tork buda rampalarda golfun bile accordla kafa kafaya gideceği kaldıki 250 nm tork üreten passatla kıyaslıyosunuz düzde accord passatı geçer belki ama rampada passatın arkasından su döker

    ergün06 11.06.2012
    atış serbest burada herkes mantıklı mantıksız bişeyler söylüyor.accord güzel araba parçası pahalı.kaliteli araba yokuşta tırmanışı harika.AMA MERCEDES ve BMW İLE KARŞILAŞTIRMA YAPMAYIN İNANDIRICI OLMAZ.passattan daha iyi onu da diyelim şimdi..

    Fastboy 08.06.2012
    Hadi be sız gıdın passat alın bu passatta ne buluonuz anlamıorum passatla accordu yan yana koyamazsınız bıle accord hem daha spor görunuyo hem daha hızlı hem seri bir araba passat görsün vites 3 de 180 o zmn konusun kardesım 95.500 tl bu kadar donanımlı bır arabaya az bıle bu gördunuz araba mercedes c180 enle kafa kafaya sız passat alın vw pişmanlıkır .

    tolga 07.06.2012
    doğru söze ne denir bu para bu araca verilmez bu paralara ne arabalar var cıvıcın fiyatıda yüksek iki araç saymıssın ben volvo 1.6 tdı s 60 derim sordum 82500 e bıraktılar inş.almayı düşünüyorum

    raşit 07.06.2012
    bu arabaya bukadar para verilmez 95000 tl 74000 tlye 1.6 tdı passat yada 16.tdı volvo s 60 alınır aracın 2000 motora göre torku düşük saydım araçlarda volvo 270-passat 250 nm tork üretiyor hem vergiden hem yakıttan hemde daha fazla kaliteden üç sefer kar ediyorsun

    Fastboy 07.06.2012
    Kardesım yakarsa yakar basarsan yakar bu gördüğün araba vites 3 de 180 görüyo güçlü bir araba basarsan yakar tabıkıde

    shan 07.06.2012
    selam lar bu araç az yakan diyenler yalan bari söylemeyin köpek gibi yakıt düşmanı bu yüzden satmak zorunda kaldım az yakar die yanıltmayın kimseyi

    mert 05.06.2012
    gerçekten çok güzel bir araba benzin olması benim için önemli degil ama segmentndeki arabalara göre başlangıç fiyatı sizcede biraz fazla degilmi gerçi zaten tek sorun bu bir bakın insignia, passat, c5, 508, superb, mondeo falan hep 60 dan başlıyor tabi bunlar ya 1.4 veya 1.6 ve tabiki benzinli ama 2.0 da bu kadar pahalı olması bu arabanın satışını engelliyor

    Aydin Bortecene 31.03.2012
    1991 Accord 2.0 im 202000 km.de hala konforlu sorunsuz 30.arabam, alman arabasi delisiydim dusuncelerlm degisti.

    musa Soylu 30.03.2012
    Honda Esasen Motorsiklet Markası Değil mi??? Hani Motorsiklet üreticiliğinden sonradan Otobobil üretimine geçmedi mi?? Direkt Otomobil
    Markası değil biliyorum.Ama toyota öyle değil.Başka alanlarda duymadım.Direkt otomobilde duydum.

    tokat60 29.02.2012
    @VOLKAN bey haklısınız hondalar güzel.. Ama toyotanın 2. El pazarı çok iyi. 2 günde değerinin çok üstüne alıcı bulunuyor. Ve sırf bu yüzden toyotanın 0 km leri çok pahalı. Buna rağmen yetkili satıcılar bir hafta sonraya gün veriyor. YANI JAPONLAR Bu işi iyi yapıyor ama. Olay türkiyedeki yetkililerde...

    VOLKAN 15.02.2012
    EY HONDA CEO su.Bak ben 13/09/2011 tarihinde ne dedim "HONDA REKLAM FAKİRİ" benimi duydunuz ne? Yeni CİVİC için bir reklam yaptınız piyasayı darmadağın ettiniz.Ocak ayında toyota 800 honda 1500 sattı.oda toyotanın dizelide varken. Reklam derken ACCORDU yapın demiştim aslında.Bende bir accord var 2011. 8 aydır satamıyorum.Fiyatıda çok düşük tutmama rağmen.Nedir 2000 benzinli çok yakar.Evet yakıyor.ama inanın ki 1,6 corolla sol arabamdan sadece biraz fazla.fakat benzin fiyatları malum.dokunuyor arkadaş.sırf o nedenle satıyorum.Yoksa bu segmentte tüm araçları çok iyi biliyorum.Accord un üstüne yoktur.LPG taktıracam, kafamı kurcalıyor.Ben HONDA da CEO olsam piyasayı bitirirdim be.Hala yetersiz reklamdasınız. Reklama ihtiyaç yok diyorsanız yanılıyorsunuz.mercedesin ihtiyacımı var ki reklam hala yapıyor.

    aykut 07.02.2012
    gerçektende D segmentinde binilecek tek araba.

    baran 13.01.2012
    arkadaşlar 270 basarsın diyen var ama araba en fazla 212 basıyo onuda ha diyince basmaz :D ama onun haricinde süper bi araba

    bestami-adanalı 12.01.2012
    selamlar
    türkiyede bence alınacak tek arac hondadır
    ilk honda civic aldım
    sonra accort aldım
    sivic süper araba ama acccort süperin süperi
    yakıt bile civicden az
    çok lux çok seri
    çok atak çok sürüş zevki olan araba
    inanın BWM VE MERCEDESLE kıyaslamam bile

    Deniz 31.12.2011
    arabanın performans özelliklerine zaten hiç deyinmeyeceğim yalnız resimde arkada verilen eğlence ekranlaarı dahili mi bi de araçta dvd vcd video sistemi varmı yani ekran sadece navigayon için mi kullanılabiliyor? lütfen bu arabaya sahip olan biri cevap versin

    Bülent ŞAHİN 26.12.2011
    google'da 1 million mile yazıp ararsanız,Honda'nın nasıl bir araba olduğunu daha iyi anlarsınız.Bu arada 1 milyon mile=1,6 Milyon km

    fast boy 14.12.2011
    85.000 TL fiyat bu arac için az bile araba süper performans + güvenlik + görünüm + donanım vb. arabada yok yok arabaya bınmeyen bılemez accordu olupta 200 görmeyen insan varmıdır ? imkansız honda accord super mercedes bmw audıye verdığınız parayı hondaya versenız pısman olmassınız 220 ile gidersiniz ama 120 sanarsınız öle bi arac ;)

    kamil sönmez 05.12.2011
    Hondayı mart ta almaya çalışın geçen yıl liste fiyatı 80000TL olan accordu martta 71000TL civar aldım.

    efecan 02.12.2011
    honda gercekten japon harıkası bı araba tadına doyum olmaz

    mehmet 09.11.2011
    honda çok büyük bir şirket olduğu için tanıtıma gerek yok yapardı ama nerdese çoğu kişi hondayı biliyor accoda gelirsek süper araba 270 basar .

    koç 17.09.2011
    diğer markaların bu konforda olanlarının fiyatlarını görünce bu araç çok ucuz gibi. baksanıza aynı konfor ve donanımda ki diğer markalar uçmuş gidiyor.

    bahri tarık 15.09.2011
    süpeeeeer bir araç. 220 yaptık banamısın demedi.Mubarek sanki Ferrari gibi gidiyor.konforu süpeeer, hızı süpeeer, tipi süpeer, birde arka lambaları daha yakışıklı yapsalardı, daha da olurdu süpeeer.

    erdal 13.09.2011
    Birgün aracımla giderken akşam üzeri ışıkları yanmış olarak arkamdan geliyordu, aman Allahım bu ne araba diyordum.Yanımdan rüzgar gibi geçti. Meğerse Accord muş.Merak ettim bayide inceledim.Türkiye'de 120,000 TL altında alınacak en mükemmel araç budur.

    volkan 13.09.2011
    Mükemmel araç.Şu insanlar sadece markaya bazen para veriyor onu anlamıyorum.Araç tüm yönleri ile aynı segmentteki araçlara fark atar.aracı kullanan biri olarak; Audi A6 ve Mercedes CGI 220 ile neredeyse bir görüyorum.Bu segmentteki diğer (fiyatı 90-100 binlere varanlar) tüm araçlara her yönü ile fark atar.Ama ne yazıkki Honda'nın yetersiz tanıtım ve reklam fakirliği nedeniyle aracı kimse tam tanımıyor.Mille 2000 motor benzinli aman ne yakar diyor.oysa 1.6 olan birçok araçla aynı yakıyor.Sonra performans arıyorsan bu kadarcık fark olacak.Rampada sollarken gazı kökleyende kükredi maşallah.220 yi geçtim, gaz istiyordu, ama inanki araç sanki 120 lerde gidiyordu.Velhasıl kelam mükemmel taş gibi araç ve çok yakışıklı


    insan 2 satırda bize yazar, hiç mi hatırımız yok

    Alıntıları Göster
    Beş sene vw polo classic, beş sene honda civicten sonra iki senedir sıfır aldığım accorda biniyorum.
    Dört dörtlük araç yoktur, hepsinde kusur bulunabilir.
    Bana sorarsanız accord çok başarılı bir araçtır, kesinlikle zevk alırsınız.
    Clioyla kıyaslayanları ciddiye almayın, bir clioya bir de accorda binin kıyas yapanlara sizin amacınız nedir dersiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

    quote:

    Orijinalden alıntı: acura-p aws

    d sınıfında neredeyse segmentinin lideri sayılabilecek Accord u clio yaptınız ya bu kadar da sallanmaz ,hani kullanmamış olsam bilmesem inanasım gelecek , performans amaçlı yapılmış bir motor değil zaten soch ekonomi motoru türkiye şartlarında millet anca ona binebiliyor hondanında turbo kullanmaması diğer araçlarla mukaeyese ederken turbo olmadığını da düşünülelim ve şanzıman ı konusunda da hem sorunsuz olacak hem az yakacak diğer tüm modellerin 1.6 benzin ototmatikleriyle kıyaslayablirsiniz fabrika verisi olarak değilde pratikte çünkü honda fab. verilerinde doğruyu yansıttığını düşünüyorum.sorunsuz az yakacak demekki bu kadar performans çıkıyor dahası isteniyorsa typeer lara bakılabilir ya da 2.4 veya 3.5 v6 lara



    Passat olsun Mondeo olsun İnsignia 159 böyle değil bi konfor var çivi gibi duran araçlar.Accord'un tasarımı hoşuma gidiyor hoş tasarımı var.Ama pratikte C heleki yol tutuşu konusunda gerçekten çok kötü buluyorum.Lastikten kaynaklansa hissedilir ama araç kendinden hem sert hem yol tutuşu kötü ve performans olarak otomatik şanzumanı sayesinde 6000 devirlerde geze geze gidiyoruz sağolsun.Gaza basmayınca gitmiyor.Yahu sürdüğüm araç, cidden söylüyorum Clio 2 yol tutuşu konusunda accorddan daha keyif verici bir araç.Fabrika verilerinden haberim yok sanırım 155hp 190 tork veriyor olması lazım.Ekonomik amaçlı motor ama pek ekonomisinide göremiyoruz (benzin). Typer konusu daha bi karışık zaten 5500 devir altında 201 hp ile alakası olmayan bir araç.Sanki 1.6 Toyota sürüyormuş gibi hissettiriyor.Üst devirlerde başarılı buluyorum ama sadece üst devir performansıyla olmuyor.Konu uzar gider ama özetle teknik açıdan accord u başarısız buluyorum.

    sürdüğünüz araç ve sürekli eliniz altında olan araç clio 2 olduğundan olabilir mi? yapma üstad ya Accord'u kıyasladığın araca bak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: madboyuksel06

    quote:

    Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

    quote:

    Orijinalden alıntı: acura-p aws

    d sınıfında neredeyse segmentinin lideri sayılabilecek Accord u clio yaptınız ya bu kadar da sallanmaz ,hani kullanmamış olsam bilmesem inanasım gelecek , performans amaçlı yapılmış bir motor değil zaten soch ekonomi motoru türkiye şartlarında millet anca ona binebiliyor hondanında turbo kullanmaması diğer araçlarla mukaeyese ederken turbo olmadığını da düşünülelim ve şanzıman ı konusunda da hem sorunsuz olacak hem az yakacak diğer tüm modellerin 1.6 benzin ototmatikleriyle kıyaslayablirsiniz fabrika verisi olarak değilde pratikte çünkü honda fab. verilerinde doğruyu yansıttığını düşünüyorum.sorunsuz az yakacak demekki bu kadar performans çıkıyor dahası isteniyorsa typeer lara bakılabilir ya da 2.4 veya 3.5 v6 lara



    Passat olsun Mondeo olsun İnsignia 159 böyle değil bi konfor var çivi gibi duran araçlar.Accord'un tasarımı hoşuma gidiyor hoş tasarımı var.Ama pratikte C heleki yol tutuşu konusunda gerçekten çok kötü buluyorum.Lastikten kaynaklansa hissedilir ama araç kendinden hem sert hem yol tutuşu kötü ve performans olarak otomatik şanzumanı sayesinde 6000 devirlerde geze geze gidiyoruz sağolsun.Gaza basmayınca gitmiyor.Yahu sürdüğüm araç, cidden söylüyorum Clio 2 yol tutuşu konusunda accorddan daha keyif verici bir araç.Fabrika verilerinden haberim yok sanırım 155hp 190 tork veriyor olması lazım.Ekonomik amaçlı motor ama pek ekonomisinide göremiyoruz (benzin). Typer konusu daha bi karışık zaten 5500 devir altında 201 hp ile alakası olmayan bir araç.Sanki 1.6 Toyota sürüyormuş gibi hissettiriyor.Üst devirlerde başarılı buluyorum ama sadece üst devir performansıyla olmuyor.Konu uzar gider ama özetle teknik açıdan accord u başarısız buluyorum.

    sürdüğünüz araç ve sürekli eliniz altında olan araç clio 2 olduğundan olabilir mi? yapma üstad ya Accord'u kıyasladığın araca bak.

    Bunu yazarken zaten göze batacağını biliyordum.Ama burda vurgulamak istediğim Accord'un elektronik desteklerini kapattığınızda yol tutuşu bir B segmenti araç seviyesine iniyor.Elektronik destekler açıkkende belli tehlikelerden koruyor o kadar.Hondalar içinde ortalama bir yol tutuşu olsada karşısına gerçek rakipler koyunca gerçekten başarısız yol tutuşuna sahip.Ben 2 farklı accord ile bunu deneyimledim.Gerçekten otomobilden anlayan üstadların yorumuda bu yönde.Eğer Accord'un D sınıfnın lideri olduğu söyleniyorsa bu fanboyluktan başka birşey değildir.Size hayat 5500 de başlar bize 3750




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mono Italiano

    quote:

    Orijinalden alıntı: madboyuksel06

    quote:

    Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

    quote:

    Orijinalden alıntı: acura-p aws

    d sınıfında neredeyse segmentinin lideri sayılabilecek Accord u clio yaptınız ya bu kadar da sallanmaz ,hani kullanmamış olsam bilmesem inanasım gelecek , performans amaçlı yapılmış bir motor değil zaten soch ekonomi motoru türkiye şartlarında millet anca ona binebiliyor hondanında turbo kullanmaması diğer araçlarla mukaeyese ederken turbo olmadığını da düşünülelim ve şanzıman ı konusunda da hem sorunsuz olacak hem az yakacak diğer tüm modellerin 1.6 benzin ototmatikleriyle kıyaslayablirsiniz fabrika verisi olarak değilde pratikte çünkü honda fab. verilerinde doğruyu yansıttığını düşünüyorum.sorunsuz az yakacak demekki bu kadar performans çıkıyor dahası isteniyorsa typeer lara bakılabilir ya da 2.4 veya 3.5 v6 lara



    Passat olsun Mondeo olsun İnsignia 159 böyle değil bi konfor var çivi gibi duran araçlar.Accord'un tasarımı hoşuma gidiyor hoş tasarımı var.Ama pratikte C heleki yol tutuşu konusunda gerçekten çok kötü buluyorum.Lastikten kaynaklansa hissedilir ama araç kendinden hem sert hem yol tutuşu kötü ve performans olarak otomatik şanzumanı sayesinde 6000 devirlerde geze geze gidiyoruz sağolsun.Gaza basmayınca gitmiyor.Yahu sürdüğüm araç, cidden söylüyorum Clio 2 yol tutuşu konusunda accorddan daha keyif verici bir araç.Fabrika verilerinden haberim yok sanırım 155hp 190 tork veriyor olması lazım.Ekonomik amaçlı motor ama pek ekonomisinide göremiyoruz (benzin). Typer konusu daha bi karışık zaten 5500 devir altında 201 hp ile alakası olmayan bir araç.Sanki 1.6 Toyota sürüyormuş gibi hissettiriyor.Üst devirlerde başarılı buluyorum ama sadece üst devir performansıyla olmuyor.Konu uzar gider ama özetle teknik açıdan accord u başarısız buluyorum.

    sürdüğünüz araç ve sürekli eliniz altında olan araç clio 2 olduğundan olabilir mi? yapma üstad ya Accord'u kıyasladığın araca bak.

    Bunu yazarken zaten göze batacağını biliyordum.Ama burda vurgulamak istediğim Accord'un elektronik desteklerini kapattığınızda yol tutuşu bir B segmenti araç seviyesine iniyor.Elektronik destekler açıkkende belli tehlikelerden koruyor o kadar.Hondalar içinde ortalama bir yol tutuşu olsada karşısına gerçek rakipler koyunca gerçekten başarısız yol tutuşuna sahip.Ben 2 farklı accord ile bunu deneyimledim.Gerçekten otomobilden anlayan üstadların yorumuda bu yönde.Eğer Accord'un D sınıfnın lideri olduğu söyleniyorsa bu fanboyluktan başka birşey değildir.Size hayat 5500 de başlar bize 3750

    Alıntıları Göster
    arkadaşlar honda zaten aşırı konfor veren bir marka değildir.genel olarak tüm japon markalar bu şekildedir.bir hondayı,mazdayı,subaruyu(japon firmaları yani)trafikte diğer araçlar kadar sık göremezsiniz.çünkü örneğin alman firmaları herkeze göre araba yapar,fakat joponlar genel olarak hız ve performansta yoğunlaşır,arabada sürüş zevkine önem verir,mesela bir passata hayvan gibi yalıtım koylar 180-200 de bile arabadan pek ses çıkmaz,fakat honda sürüş zevkine önem verir arabadaki performansı hissetmenizi sağlar,araba her devirde kendini hissettirir sırf vtec sesi için araba alanlar biliyorum,honda gaza bastığınızda araba bi atılır gittiğini hissedersiniz,ama alman arabada bi bakarsınız birden ibre 180 olmuş KISACA JAPON ARABALARININ KARAKTERİSTİĞİ HIZ,GÜÇ VE SÜRÜŞ ZEVKİDİR zaten japon firmalar arasında halk için araba üretenler honda ve toyotadır,onlarda performans yani asıl japon arbalarını HONDA=ACURA TOYOTODA=LEXUS adı altında satar arba alırken bunlara dikkat edin bence(fransız arabalar dandik kaporta ve süreiş zevki olmayan fakat motoru az yakan ve dayanıklı arbalar yapar),(almanlar genelde konfora önem verir ve herkeze göre yani halk için araba yapar),(japonlar ise hız,güç,sürüş zevki yalıtım yapmaya uğraşmazlar ruhu olan arabalar yaparlar ayrıca motorları çok uzun süre sıkıntısız gider)ÖRNEĞİN BAZI LÜKS FİRMALAR ARABA 300 KM YE GELİNCE AZ SES ÇIKSIN DİE YALITIMLA UĞRAŞIRKEN FERRARİ EGZOZDAN EN İYİ SESİ ALMAK İÇİN UĞRAŞIR VE FERRARİDE ARABANIN İÇİNDE BİLE MOTOR SESİ OLDUKÇA YÜKSEK HİSSEDİLİR GAZA BASTIĞINIZDA O GÜCÜ HİSSEDERSİNİZ ARABANIN DEVİRLERDEKİ SES DEĞİŞİMİ SİZE ARAB SÜRDÜĞÜNÜZÜ HİSSETİRİR .




  • quote:

    HONDA ACCORD İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLANLAR
    ,

    bilgim yok ama fikir yürütebilirim
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Bu araç acura tsx zaten hocam. Honda accord abd ve avrupa diye aratirsaniz bizim accorttan farkli olduğunu görürsünüz.
  • Mono Italiano kullanıcısına yanıt
    2005 accord executive kullanan birisi olarak yorumum; arkadaşın yazdıklarının tamamı doğrudur. o kasislerden ufacık çukurlardan geçerken bumudur Accord dedim bugüne 9 tane aracı olmuş biri olarak
    şunu belirteyim bu araba d segmenti sınıfının en gerisindedir zaten yol tutuşu testlerini izleyin youtube da en son sıra 11. gelmiştir. Ha fanatikler arabama laf söyletmem der ancak
    ben fanatik değilim her arabanın güzel yönleri mutlaka vardır. KAbin içine aldığı ses yol tutuşu zayıflığı iç hacminin civic kadar olması şanzımanın 155 beygiri 125 beygir olarak sunması
    söylendiği gibi hiç masrafsız bir araba olmayışı (yetkili servis bakımlı aldığım aracımda 2 yerden yağ kaçağı tespit edildi).
    Bana göre en üstün özelliği ise iç malzeme kalitesi bir araba 2005 model olurda içi yepyeni olabilirmi insan şaşırıyor. Ayrıca dış görünüşü insanı cezbediyor.
    Motorun performansıda çok iyi değil yüksek devirde çok bağıran az giden bir araç ancak bunu bilerek aldım memnunum bu anlamda.
    birde şanzıman çok güzel varsın 1 litre 1.5 litre çok yaksın otomatiğin sorunzluğu kalitesi memnun edici.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.