Şimdi Ara

C4 VTR (COUPE) HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C4 VTR 1.6i (COUPE) HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI?
    MOTOR PERFORMANSI NASILDIR?
    ARTILARI EKSİLERİ NELERDİR?

C4 VTR (COUPE) HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI?

• yok mu?
  • motor olarak psa grubunun 1.6lt 110hp motoru so derece başarılı bi motor,devir kesiciye kdr da istekli hızlanıyor.tasarım olarak benim çok hoşuma gidiyor,ama kişiden kişiye değişir.
    konfor çok başarılı,kokpitte ergonemik bi problem yok,direksiyon da pek garip gelmiyo ilk başta bile,malzeme kalitesi baya yüksek,keza donanım da sınıf standartlarının en üstlerinde.fiyatta da indirim varmış,bence çok kaliteli ve iyi bir araç
  • antalya beachpark ta görmüştüm daha plakası yoktu üstünde şaşırmıştım bu ne die çok hoş duruodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 19 Haziran 2005, 3:38:08 >
  • 34 civari su an kampanyada..
  • VALLA ARACI İLK GÖRÜŞTE BEĞENMEDİĞİM İÇİN HİÇ ÖZELLİKLERİNE FİLAN BAKMADIM.
  • gecen gun ankara 5m migrostaydı. gordugum zaman afalladım zaten, fiyatı da 34 milyarsa du$unulmeden alınacak bir spor otomobil; spor otomobil segmentinde bu fiyata bu tasarım zor bulunur, arabanın teknik ozellikleriyle ilgili pek bilgim yok ama tasarımı $ahane!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok şık bir araba. Bence alınır.
  • donanımı zayıf sx paketiyle gelmiyo 1.6 vtrler.... esp opsionu yok... ve bugun gazetede gordugum ilana gore 5.500 ytl indirim yapmis citroen c4 1.6 larda....

dizayn kesinlikle cok gusel, tek kapılı dusunuyosan super bi dizayn...

edit : 5.500 ytl'ye kadarmis indirim yane her modelde diill...mesela ben 110 dizelde sadece 1000 ytlik bi indirim var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cek -- 19 Haziran 2005, 19:43:15 >
  • C4 VTS-VTR fiyat-performans oranı çook başarılı 2 otomobil. 5.500 indirim varsa kaçırılmaz diye düşünüyorum amaa:

-Hiç sürme imkanım olmadı, kağıt üstünde iyi gözüküyor 5K C4 1.6 SXPk lara bindim bayağı hoşuma gitti, kaliteli falan ona göre konuşuyorum.
  • MUHTEŞEM

• http://www.citroen.com.tr/c4.htm
    burda teknik veriler var bakarsınız 180hp lik motor hayvani 8.3te kalkıyo
  • kadranın olmayışı, herşeyin dijital olması biraz kötü sanki. direksiyonun göbeğinin dönmemesi de farklı birşey. insan alışabilir mi acaba. servisi de pek iyi değil diyorlar. ayrıca C4 ün ikinci eli yok.
  • araç gerçekten şık ama direksiyonu ve göstergeleri iğrenç. sportif bir kullanıma şmkan veren direksiyona sahip değil. güvenlik için direksiyon göbeği sabit konumlandırılmış ama simit iki kollu olduğu için bence ani tepkilerde sürücüler zorlanır. herkez bilirki bir spor otomobilinm direksiyonu 3 kolludur. bu iki kollu ile ani direksiyon hareketleri söz konusu değil. ayrıca kadranın digital olması hızlanmalarda ve yavaşlamalarda hiç esnek değil. analog kadran ile 120 km den 90 km hıza düşerken her değeri görebilirsiniz. ancak C4 ün digital kadranında 120 den 90 a düşerken 105 95 ve 90 görürsünüz. aradaki değerleri gösterecek esnekliğe sahip değil. özellikle radarı gördüğümüz noktalarda hızı ayarlamak sorun olacak.
  • tasarımdaki farklılıklardan söz etmişsiniz arkadaşlar. unutmayın ki citroen her zaman sıra dışı tasarımlara imza atmıştır. herkesin ürettiği çizgiler onlar için iticidir. bu nedenle de bir citroen ancak citroen olduğu için sevilir. yani citroen alacak olan onu öylece kabullenecek. farklı olmak için alacak ve kullanacak. yoksa citroenden uzak duracak.

bu arada citroen'in dünya otomotiv tarihinde hep ilklere imza attığını da unutmayın. örneğin dünyanın ilk önden çekiş sisitemi. hidropnömatik süspansiyon sistemi. bugünkü esp'lerin babası olan activa sistemi. arka tekerleklerin ön tekerlerle orantılı dönmesi(direksiyonal sistem), viraj yönüne dönen far sistemi vs. vs. vs. onun için citroeni severim. iyidir. alınır ve paşa paşa da binilir...
  • Viraj içi far benim bildiğim citroen'e ait değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Viraj içi far benim bildiğim citroen'e ait değil..

günümüzde bildiğim kadarıyla vectralarda var ama ilk denenmesi 50-60'lı yıllarda citroen tarafından yapılmış ve ismini hatırlayamadığım bi seri üretim modelde de kullanılmıştı. neden devam edilmedi bilemiyorum. belki o günün teknolojisi ile çok dayanıklı ve uzun ömürlü olmadığı için olabilir ama sonuçta bu sistemin fikir babası da citroen'dir.
  • arkası eski kasa corolla hb den sonra gördüğüm en tipsiz araba.o yüzden incelemedim bile.
  • aya:

Evet ben de Opel'de duydum diye hatırlıyorum, AFL sistemi diye. Şimdi citroen'de C5'te var diye biliyorum. 1950-1960'lardaki sistem tutulmamış olabilir. Muhtemelen direksiyona paralel bir far sistemi vardı çok kullanışlı değildi bilmiyorum babalarımıza dedelerimize sormak lazım
  • c4 hakk1nda herkese her konuda yardimci olabilirim

vtr ile vts yi apayri tutmak lzm

vtr:110hp 1,6 spoiler yok 16jant park sensoru yok

vts:180hp 2,0 spoiler 17jant park sensoru

aralar1nda goze carpan farklar bunlar 1k1 aracada cam tawan uygulamas1 yapt1rab1l1osunuz we bence bu paraya bu araba kacmaz

kampanya olarak her aracta 5,5 degil ancak dizellerde daha fazla bi indirim war suanki olay kampanyanin kampanyasi gibi birsey 1ay once daha kisitli bir kampanya wardi ancak suan eldeki stoklari eritmek amacli iice fiatlari assagi cektiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.