< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Honda Civic 2019-2020 Kullanıcı Yorumları

-
-
2020 elegance sahibiyim, klasik japon sorunsuzlugu bir araç, sıfır aldığım günden beri hiçbir sorunu olmadı. Içi çok geniş,uzun yol konforu gayet iyi
Eksileri yalıtımı iyi değil,oturuş pozisyonu alçakta, atmosferik olduğu için yokuş yukarı performansı kötü maalesef ama düz yolda çok iyi, TİKA basa dolu olsa da yere falan sürtmez korkma,:) ,ayrıca kaportası oldukça narin maalesef.
Son olarak LPG li olması şu dönemde nimettir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence o paralara elektrikli bir seçenek bakın mg4 veya mg zs gibi çünkü bu civcivler yokuşta kağnı oluyor babam bir kere kullandı arabada problem var sandı sonra sattım :)
benim biraz deneyimim oldu bu araçta. içi aşırı basık . İçerde çok daralıyorum. Mezar gibi . Araçtan inerken de dışarı kement atıp bir ağaca yada demire saplayıp kendini çekmen gerekiyor. Zira bir çukurdan yeryüzüne çıkmak gibi bir his veriyor araçtan inmek. İnip binmesi yorucu. Tabi benim boy 2 metre olduğu için bana daha yorucu geliyor. Yalıtım diye bir şey yok araçta. Kaput dalgalanması bonus hediye. Yokuşa yüksek hızla girersen kurtarıyor, düşük hızda girersen motor sesine maruz kalıyorsun. Sollamalarda arkadaki selektörcü tayfadan linç yememek için devri baya bi arttırman gerekiyor. Altı çok yere sürtmüyor. Yol tutuşunu beğendim. Malzeme kalitesi de eh işte. Kötü değil, iyi de değil. Toyota'dan Renault'tan iyidir yine. Alırsam neden alırım? 2. eli iyi olduğu için alabilirim. Ama önce başka seçeneklere bakmak isterim.
-
Hocam diğer araçlara göre aslında civic içi geniş bir araç fakat sizin boy biraz ekstra olmuş :)
Bu fiyatlara alınabilecek araçlarda km ortalama 60-70 bin civarı araçlar belli.
Focus ve megane var. Bu araçlar bana çok fazla şirket aracı havası verdiği için tercih etmedim açıkçası.
Diğer alternatiflerde golf ve leon. Fiyatlarına baktığımda bana fazla yüksek geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracın sürüş konforu süspansiyon anlamında segmentinin en iyilerinden diyebilirim, altı da yere sürtmüyor genel olarak çok bariz belirgin bir yere girmezseniz ,
Aracın en öne çıkan yanları tasarımı, düşük yakıt ve yürütme masrafları ve buna nazaran yeterli performansı, sorunsuzluğu, geniş iç hacmi, süspansiyon konforu, donanım standartı, yol tutuşu, 2. El piyasası
Genel olarak bu kadar çok satmasının ve sevilmesinin sebebi bunlar, o bütçelere en mantıklı ekonomik ve güvenli tercih olacaktır diye düşünüyorum.
Auris yerine civic mi geldi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tercihimi Golf'ten yana kullanırdım o zaman ben.
-
1400 e Eco exe vermezler babacan o paraya Eco elegance anca alırsın piyasa böyle yapacak bişey yok
Yalıtımı kötü, kaportası zayıf bilinen şeyler zaten performans beklemiyorsunuz gayet alınacak bir araba.
-
Hocam yaklaşık 2 aydır takip ettiğim bi araba. Üç aşağı beş yukarı 1400 e 2019 -2020 çok rahat değişensiz araba bulabiliyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farkettiğim diğer bir konu insanlar araçlarını sattıktan sonra ilandan kaldırırken ortalama 50 - 75 bin lira üstüne ekleyerek ilandan kaldırıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

benim biraz deneyimim oldu bu araçta. içi aşırı basık . İçerde çok daralıyorum. Mezar gibi . Araçtan inerken de dışarı kement atıp bir ağaca yada demire saplayıp kendini çekmen gerekiyor. Zira bir çukurdan yeryüzüne çıkmak gibi bir his veriyor araçtan inmek. İnip binmesi yorucu. Tabi benim boy 2 metre olduğu için bana daha yorucu geliyor. Yalıtım diye bir şey yok araçta. Kaput dalgalanması bonus hediye. Yokuşa yüksek hızla girersen kurtarıyor, düşük hızda girersen motor sesine maruz kalıyorsun. Sollamalarda arkadaki selektörcü tayfadan linç yememek için devri baya bi arttırman gerekiyor. Altı çok yere sürtmüyor. Yol tutuşunu beğendim. Malzeme kalitesi de eh işte. Kötü değil, iyi de değil. Toyota'dan Renault'tan iyidir yine. Alırsam neden alırım? 2. eli iyi olduğu için alabilirim. Ama önce başka seçeneklere bakmak isterim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X