Şimdi Ara

Home Tuşu Tamiri Yaptırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
8.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. el olarak bir yıl önce aldığım iphone 4 cihazımın home tuşu aldığım günden beri biraz geç algılıyordu Son zamanlarda ise sert basış dışında algılamıyordu Ankara da telefon tamircisi bir dükkanda home tuşu tamir edildi Şu anda çok iyi Sıfır bir telefon gibi algılaması var Ücret olarak ise 40 tl ödedim

• Ucuz yaptırmışsın hocam. Umarım seni idare eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat cok iyi, bence tus bozuk degldi altinda kir toz falan birikmistir yada basilan kismi yumusamistir onu degistirmistir. Sorun kalmadiysa cok iyi. Iyi gunlerde kullanmaya devam edin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghosturk

Ucuz yaptırmışsın hocam. Umarım seni idare eder.

bence de ucuz. ama olması gereken bu zaten. 1$lık şeyi 100tl ye takıyorlar sırf markası iphone diye.
  • Yenisini mi takıyorlar? Yoksa götürdüğünüz telefonda ki home tuşunu temizleyip,sorunu giderip aynısını mı takıyorlar?

• 2. el iphone 4 aldım. yavaşladı kasıyodu home tusu az basıyo felan garantiye verdim değişim talep ettim ve değiştiler.
    Şu an kargoyu bekliyorum
  • bende bunlari merak ettim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar fiyat olarak normalde 50 tl ye yaptığını söyledi ve sonra 40 tl ye indi Bana söylediği Home Tuşunun altında bir film varmış onu değiştirmiş Yaklaşık 30-35 dk sürdü yapması Şu anda çok memnunum İlerleyen zamanlarda durumu tekrar yazarım
  • Tamiratı yaptıralı 8 gün oldu Home Tuşu çok iyi çalışıyor Ara sıra bilgi vermeye devam edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Tamiratı yaptıralı 8 gün oldu Home Tuşu çok iyi çalışıyor Ara sıra bilgi vermeye devam edeceğim

Var mı bi sıkıntı hocam?

• VictorMature kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta telefonu sattım O zaman kadar bir sıkıntı yaşamadım
  • Tamir fiyatı oldukça iyi
  • İstanbulda o fiyata bulunabilir mi

• fiyat bedavaya yakın walla :)
  • Ben 30 liraya home tusunu degistirttim ama hala aynı değişen bişey olmadı geri götürecem

• Kocaeline yakın olan arkadaşlara sıfır değişimli 30 liraya home tuşu değişdiririm. Ulaşmanız yeterli fazla paralar vermeyin gelin beraber değişelim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

2. el olarak bir yıl önce aldığım iphone 4 cihazımın home tuşu aldığım günden beri biraz geç algılıyordu Son zamanlarda ise sert basış dışında algılamıyordu Ankara da telefon tamircisi bir dükkanda home tuşu tamir edildi Şu anda çok iyi Sıfır bir telefon gibi algılaması var Ücret olarak ise 40 tl ödedim

hangi telefoncuda yaptırdın dostum.
  • oguzcip kullanıcısına yanıt
    özel mesaj attım
  • Bana da özel mesaj atabilir misiniz? Şimdilik assistive touch ile idare ediyorum, bazen çalışıyor zaten ama aklımızda bulunsun.
  • aynı sorun bende vardı alkolle temizledim düzeldi 2 ay sonra tuş çalışırken komple gitti...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.