V

Teğmen
23 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 61 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Ankara abidinpaşa makromarket(şimdiki adi yunus market) onunde 15 tllik alt limitsiz kupon dağıtıyor dostlar kacirmayin derim yaşasin dh.
Radyoda canli yayinda birisi kufur ettiginde programci onu kesebiliyor. Peki bu geciktirici nasil kullaniliyor makine mi program mi ? Ve o cumleleri kesecegini nasil ayarliyor cok aklima takildi gece gece
Iyi forumlar, kutuk degistirmek hala mümkün mu bilginiz var mi ? Internette cok konu var ama guncel durum nedir bilmiyorum. 1997 doğumluyum.
Dostlar uzun zamandir ctrl tusu fn tus kombinasyonlari ve windows tusu calismiyor. Format atiyorum gene yok.
Nette cok konu var hepsine baktim genede olmuyor hepsini yaptım. Tus bozuk degil eminim sistemsel bir sorun. Cunku bir setup yuklemistim.sonra bozuldu. Format attim gene duzelmiyor
Herkese merhaba. Babamin soyledigine gore 1890 li yillarda dedemin babasi turkiyeye kaçmış. Kacmadan once rusyada istihbaratta calisirken bir cok arsa tarla arazi odul vermisler. Babam emekli olunca arazileri almak icin bu isin pesine kosturucaz. Ayrıca arazi ustune devlet veya ozel mulk olabilir bunun icin ne yapilabilir. Sizce bu isin oluru nedir ne kadar surer ? Rusydaki Karabağ dan gocmusuz fakat soyadimiz bir kac harf degismis su an.
Herkese merhaba. Babamin soyledigine gore 1890 li yillarda dedemin babasi turkiyeye kaçmış. Kacmadan once rusyada istihbaratta calisirken bir cok arsa tarla arazi odul vermisler. Babam emekli olunca arazileri almak icin bu isin pesine kosturucaz. Ayrıca arazi ustune devlet veya ozel mulk olabilir bunun icin ne yapilabilir. Sizce bu isin oluru nedir ne kadar surer ? Rusydaki Karabağ dan gocmusuz fakat soyadimiz bir kac harf degismis su an.
Allah askına sunu bulun bir türlü bulamadım

Edit: buldum beyler ismi Enca

Bir cok yerden arastirdim ama bulamadim cozum. Arkadaslar pc hicbir sekilde acilmiyor ve format menusune gelmiyor. Yani onarım vs yerlere giremiyorum 3 farklı windows cdsi ile denedim gene olmadi.
Pcye format atmaya calısırken bir anda böyle oldu. Neye basarsam basayım geçilmiyo. Böylece kaldı. Hiçbir şekilde açılmıyor.
Pcye format atmaya calısırken bir anda böyle oldu. Neye basarsam basayım geçilmiyo. Böylece kaldı. Hiçbir şekilde açılmıyor.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.281
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 157.611 (Bu ay: 4.065)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.