Şimdi Ara

Pc Açma/Kapama Düğmesini değiştirmek istiyorum !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bilgisayarda daha çok ufak ufak modifikasyon ları severim bu yüzden ilk açma/kapama tuşunu değiştirmek istiyorum yabancı sitelerde gayet güzel açma/kapama tuşları var ... ÖRN ;

Pc Açma/Kapama Düğmesini değiştirmek istiyorum !!

bu tarz tuşlar istiyorum mesela özelliklede sağ alttaki gibi sorunum şu bu tarz şeyleri alabileceğim bir merkez site vb. yer varmı türkiyede ??

• Elektrik elektronilçilere bakman gerek. Büyük elektronikçilerde olur genelde. Vandal düğme diye geçer bu modellerin adı.
  • teşekkürler çok işime yaradı bu bilgi
  • Modifeye malzmecisindede var fiyatı tuzlu diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsgzl

teşekkürler çok işime yaradı bu bilgi

Hocam böyle bir tuş bulursanız veya bulduysanız bana da link gönderir misiniz? kaça aldınız?

bana da çok lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Elektrik elektronilçilere bakman gerek. Büyük elektronikçilerde olur genelde. Vandal düğme diye geçer bu modellerin adı.

Bu tuşlardan bana da lazım ama bir türlü bulamadım. Sizin dediğiniz gibi arattığımda hiç birşey çıkmadı. :S :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

quote:

Elektrik elektronilçilere bakman gerek. Büyük elektronikçilerde olur genelde. Vandal düğme diye geçer bu modellerin adı.

Bu tuşlardan bana da lazım ama bir türlü bulamadım. Sizin dediğiniz gibi arattığımda hiç birşey çıkmadı. :S :S

http://www.modifiyemalzemecisi.com/?urun-192-phobya-mavi-halka-isikli-push-button

Pahalı ama

farkli modelide var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcues

quote:

quote:

http://www.modifiyemalzemecisi.com/?urun-192-phobya-mavi-halka-isikli-push-button

Pahalı ama

farkli modelide var

Link için teşekkürler.
    Türkiyede sadece bu sitede satılıyor galiba.
    Evet biraz pahalı. + 7-8 TL de kargo derken 30-35 i bulacak.

Çin'de Adedi 2,5 USD ama adamlar minimum sipariş 200 Adet gönderiyorlar.

Konya Merkezde Çok büyük bir iş hanı var. 50-60 Tane bilgisayarcı var. Oraya soracağım. Eğer orada da yoksa hiçbiryerde yoktur. :S İş hanında Yok yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pahalı ama

farkli modelide var

Link için teşekkürler.
    Türkiyede sadece bu sitede satılıyor galiba.
    Evet biraz pahalı. + 7-8 TL de kargo derken 30-35 i bulacak.

Çin'de Adedi 2,5 USD ama adamlar minimum sipariş 200 Adet gönderiyorlar.

Konya Merkezde Çok büyük bir iş hanı var. 50-60 Tane bilgisayarcı var. Oraya soracağım. Eğer orada da yoksa hiçbiryerde yoktur. :S İş hanında Yok yok.

İnşallah ucuza bulursunuz

Türkiyede hersey pahalı

• Arcues kullanıcısına yanıt
    Şu ÇİN ah bize yakın olsaydıı, neler neler olurdu valla. :) İran-Irak gibi sınır komşumuz ÇİN olsaydııı TİCARET TAVAN YAPARDI
  • beyler araştırdım sizin için yurt dışından getirme imkanınız varsa aliexpress de 10 dolara kargo dahil geliyor.

http://www.aliexpress.com/wholesale?shipCountry=tr&shipCompanies=&SearchText=push+button+led&exception=&minPrice=&maxPrice=&minQuantity=&maxQuantity=&isFreeShip=y&isFavorite=n&isRtl=yes&isOnSale=n&isAtmOnline=n&CatId=0&initiative_id=AS_20131025065351&needQuery=y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 25 Ekim 2013; 17:56:58 >

• quote:

Şu ÇİN ah bize yakın olsaydıı, neler neler olurdu valla. :) İran-Irak gibi sınır komşumuz ÇİN olsaydııı TİCARET TAVAN YAPARDI

Öyle birşey olsaydı Çini kuruturduk

• quote:

quote:

Öyle birşey olsaydı Çini kuruturduk

Vallahi doğru söylüyorsun.....

Kurutmak ne ala valla Çin Türkiyeye taşırdıkkkk

• quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

beyler araştırdım sizin için yurt dışından getirme imkanınız varsa aliexpress de 10 dolara kargo dahil geliyor.

http://www.aliexpress.com/wholesale?shipCountry=tr&shipCompanies=&SearchText=push+button+led&exception=&minPrice=&maxPrice=&minQuantity=&maxQuantity=&isFreeShip=y&isFavorite=n&isRtl=yes&isOnSale=n&isAtmOnline=n&CatId=0&initiative_id=AS_20131025065351&needQuery=y

Yardımınız için çok çok Teşekkürler. Ben bu tarz şeyleri açıkcası 5-6 TL bişey sanıyordum. :S :S ucuz ve bulunabilir bişey sanıyordum.

Türkiyede zaten 17-18 TL ye satılıyor. Sizin gösterdiğiniz buradan çok da farkı olmucak. peki şu reset tuşu olayı nasıl olucak, hem reset hem power tuşu ikisi bir arada satılan hiç yok galiba. :S :S Koca internette aramadığım yer kalmadı onu hiç bulamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.