Şimdi Ara

HolyThoth streamında olay var!(link eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
6
Favori
6.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TR serverı yokken polaklara ağzına geleni saydıran dalga geçen tipler gelmiş burda milliyetçilik taslıyor.

Adam gayet haklı. Pick sırası diye bir şey var diyor, uymak zorundasın diyor. Adam fp vayne pickliyor bebe ruhlu adam gidiyor "trollerim heim jungle" falan filan laf yapıyor. Irkçılık konusunda da gayet haklı, türk'üm dediğinde zaten bi önyargı oluşuyor westte bunlar gibi tipler yüzünden.

10 türkten 2-3 tanesi adam gibi oynuyorsa bunlar gibi tipler yüzünden o 2 oyuncu da ırkçılığa maruz kalıyor "kurunun yanında yaş da yanar" hesabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 16 Ekim 2013; 18:47:38 >
  • Hatalı taraf kesinlikle holyphoenix, rekkles de sonuna kadar haklı. Söylediklerinde de ağır bir ırkçılık yok, şu ergenlerin tek lafta vatan millet sakaryaya bürünüp ortalığı ayağa kaldırışına hayranım. Burada yorum yazanların yarısının da videoyu izlemediğinden veya rekklesin ne söylediğine bakmadığından-anlamadığından eminim. Bizlerin her gün Türk server'ına ve Türk oyuncularına söylediklerimizi söylemiş o da. Katılmamak elde değil. Rekkles'in yerinde sen olsan, daha ağırlarını bile söylerdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tükenmiş Kalem -- 16 Ekim 2013; 18:54:46 >
  • şaşırmayın sırf türk diye düşmana yardım eden insanlar var tabi bazı durumlarda haklı olsalar bile yaptıkları nazi kafataşçılığından başka bir şey değil bunu yapan ya şakirt hristiyan oluyor yada nazi sevdalısı velet almanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiluetAntares

rekkles'in ne dediğini bilmiyorum ama fp rekklesti. holygiller bot premade yazdı fakat rekkles vayne pickledi. daha sonra adc olan holy yok trollerim yok duo mid yok heimer jungle falan diye saçmalamaya başladı. daha sonra ezreal pickledi ve holy'ler bot lane'e gitti. rekkles de doğal olarak sinirlendi fakat adam trollemeden gitti top da vayne ile oynadı. daha sonra ne oldu bilmiyorum ama 15dk falan izledim. rekkles o maçta mı ırkçı şeyler yazdı? eğer öyleyse rekkles haklıyken haksız duruma düşmüş. ne olursa olsun ırkçı sözler söylememeliydi.

Evet,bu maçta söyledi.
  • Link ver basalim reyiz :D
  • Bu adam bana holythoth gibi geliyor.
  • Fnatic royal macindan sonra benim icin bitmisti simdi bakiyorumda iyi bir karar almisim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarşı karışır.
  • Ne demiş mobilden şaapamıyorum da

• İyi de adamlar haklı. Pick order dinlemiyorsan sen isminin başında DP yazsa ne olur 900 eloda oynasan ne. 17 yaşında çocuktan sen ne saygısı bekliyorsun o da ayrı bi bakış

Türkiye serverının en ünlü isimleri ne de güzel özetlemiş Türkiye serverını helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BSG -- 16 Ekim 2013; 19:19:15 >
  • Kangal alir

• bebe konuşsa ne olur ne zamandan beri ergenleri ciddiye alıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

Hatalı taraf kesinlikle holyphoenix, rekkles de sonuna kadar haklı. Söylediklerinde de ağır bir ırkçılık yok, şu ergenlerin tek lafta vatan millet sakaryaya bürünüp ortalığı ayağa kaldırışına hayranım. Burada yorum yazanların yarısının da videoyu izlemediğinden veya rekklesin ne söylediğine bakmadığından-anlamadığından eminim. Bizlerin her gün Türk server'ına ve Türk oyuncularına söylediklerimizi söylemiş o da. Katılmamak elde değil. Rekkles'in yerinde sen olsan, daha ağırlarını bile söylerdin.

"Normal ülkelerde,"
    "İşte bu yüzden kendilerine ait bir sunucuları var"
    "Türk Duo'lar..."

Bu laflarda genellemenin Allah'ı, hakaretin de babası var. Video'yu anlamadığından diye bir de not düşmüş oraya, sanki İngilizce'yi karşımda 2 dakika konuşabilecekmiş gibi. Senin hayran olduğun vatan millet Sakarya'cı "ergenler" -ki bu tarz yazarak ego parlamasına online ortamlarda bile ihtiyaç duyacak kadar düşmüş bir alt canlı ile muhattap olmak bile beni üzüyor- bile en azından her boka muhalefet olmak yerine, en azından sayfalara yazıp, bu veledin ceza alması için uğraşıyor. Sen ise ailenin sana inanıp okula yazdırmasının - Anne baba yüreği işte - ve üstünde titremesinin bir sonucu olarak tahminen zorla öğrendiğin cümle kurma potansiyelini burada sergileyip, sonra o abuk dünyana geri dönüyorsun.

Aklı başında olanların, "Haklıyken haksız olmuş" tezlerine tamamen katılıyorum. Bunun gibi otçulların ise ailelerine sabır dilemekten başka yapacak birşey yok.

• 16 yaş diyorum ve gidiyorum, kesinlikle oyunculukla alakası yok bunun. Rekkles sonuna kadar haklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manchester United

quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

Hatalı taraf kesinlikle holyphoenix, rekkles de sonuna kadar haklı. Söylediklerinde de ağır bir ırkçılık yok, şu ergenlerin tek lafta vatan millet sakaryaya bürünüp ortalığı ayağa kaldırışına hayranım. Burada yorum yazanların yarısının da videoyu izlemediğinden veya rekklesin ne söylediğine bakmadığından-anlamadığından eminim. Bizlerin her gün Türk server'ına ve Türk oyuncularına söylediklerimizi söylemiş o da. Katılmamak elde değil. Rekkles'in yerinde sen olsan, daha ağırlarını bile söylerdin.

"Normal ülkelerde,"
    "İşte bu yüzden kendilerine ait bir sunucuları var"
    "Türk Duo'lar..."

Bu laflarda genellemenin Allah'ı, hakaretin de babası var. Video'yu anlamadığından diye bir de not düşmüş oraya, sanki İngilizce'yi karşımda 2 dakika konuşabilecekmiş gibi. Senin hayran olduğun vatan millet Sakarya'cı "ergenler" -ki bu tarz yazarak ego parlamasına online ortamlarda bile ihtiyaç duyacak kadar düşmüş bir alt canlı ile muhattap olmak bile beni üzüyor- bile en azından her boka muhalefet olmak yerine, en azından sayfalara yazıp, bu veledin ceza alması için uğraşıyor. Sen ise ailenin sana inanıp okula yazdırmasının - Anne baba yüreği işte - ve üstünde titremesinin bir sonucu olarak tahminen zorla öğrendiğin cümle kurma potansiyelini burada sergileyip, sonra o abuk dünyana geri dönüyorsun.

Aklı başında olanların, "Haklıyken haksız olmuş" tezlerine tamamen katılıyorum. Bunun gibi otçulların ise ailelerine sabır dilemekten başka yapacak birşey yok.

+Sonsuz

• görünce balkondan atladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prodigal

16 yaş diyorum ve gidiyorum, kesinlikle oyunculukla alakası yok bunun. Rekkles sonuna kadar haklı.

16 yaş dediğn çocuk Türkiye'nin en iyi SGT'si. Bizim milletin milli duyguları ölmüş.elin çocugu bizi aşağılıyacak bizde "oo adam sonuna kadar haklı" dicez.Yazıklar olsun
  • Polaklara,frenchlere laf atarsınız onlar etti mi sorun oluyor lol.Adamda haklı zaten böyle tipler yüzünden türküm diyince laf yersiniz sonra qq.

• rekkles e adc bırakmalıydı phoenix.

ama rekkles de abarttı lafları biraz. yayında olmasalar bizimkilerde çirkefleşirdi.

2 tarafta suçlu ama sen avrupanın en iyi takımında oynuyosan daha profesyonelce davranman gerekir.

aynısı bizimki için de geçerli.
  • Kimse kusura bakmasın ama ciddi anlamda HolyPhoneix denen arkadaşın yaptığını atıyorum Yellowstar-Rekkles ikilisi yapsaydı neler derdik. Biraz empati kurmak lazım. HolyThoth gayet ılımlı yaklaşmış hatta bi yerde ben çok kötü hissediyorum olanlardan dolayı demiş ki ben izlerken aynı şeyleri hissettim. Irkçılık dışında rekkles sonuna kadar haklı. Türkleri böyle troll olarak gösteren Phoneix bir zahmet west girmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeemoMushroom -- 17 Ekim 2013; 0:02:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.