Yüzbaşı
23 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 68 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Hangi kanaldan yaptınız arkadaşlar ?
Eyy virüsten korkan kardeşlerim(!) biliyorum ki %90 nız virüsten zerre korkmuyor daha fazla çalışmak için 1 ay daha istiyor keşke 1 yıl boyunca yan gelip yatmasaydınız da çalışsaydınız. Unutulmasın ki bu sözlerim %10luk dilimdeki gerçekten evindeki insanları ailesini düşünenlere değil. Bence sınav ertelenmeyecek ama ertelenirse diğer seneye ertelensin hem virüs de çıkar hayatımızdan sıfır riskle gireriz dimi kardeşlerim
Arkadaşlar biraz fazla mı zor yoksa bana mı öyle geldi 5-6. Denemeye kadar 4-5 tane yapıyordum 7 den sonra iyice yapamamaz oldum sizce böyle mi gelir 2020 AYT de
Arkadaşlar bu konuya bir türlü kafam basmıyor nerden dinlemeliyim nasıl bir çalışma yapmalıyım yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar dershane olmadığı için kendim devam etmeye karar verdim nerden dinliyorsunuz neresi iyi anlatıyor
Arkadaşlar öncelikle ben koronavirüsün tehlikesinin farkındayım. Forumdaki arkadaşlar sürekli siz anlamıyorsunuz bu virüsün önemini felan diyor emin olun aklı başındaki her birey anlıyordur. Gelelim İntegralin çıkmamasını savunanlara arkadaşlar eğer integral çıkmazsa diğer konulardan zorlayacaklar ki geçen yıllarda gelen soruları görüyoruz ama integral olursa sınav yine aynı ayarında kalır diye düşünüyorum ayrıca ben TMyim Sayısallar için Organik Kimya ve Modern Fizik konular yok yine 2010 gibi bir şey olmasını mı istiyorsunuz anlayamadım ki ? Biz virüsün tehlikesinin farkındayız lütfen siz de bu konular çıkmazda tehlikenin farkında olun. O yüzden sınav ertelensin ve 12lerde eksiklerini tamamlasın
Soru başlıkta
Arkadaşlar bu sabah E Devletten mesaj geldi yoklama kaçağısınız diye ne yapmam gerekiyor başına gelen varsa yazabilir mi
Arkadaşlar bunların yeni basımı çıkacak mı haberi olan var mı
Arkadaşlar ben hiçbir yerde bulamadım ÖSYM'nin sitesinde de sadece %10'u var pdf linki olan atabilir mi acaba ?
Hakkında
Hakkımda:
Senin iraden,benim ellerim.

-Lee Sin

Sistem ve Tercihleri
LOL
Lee Sin
Dünyadan Futbol
Real Madrid CF
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.341
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.500 (Bu ay: 460)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 93 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.