Yüzbaşı
30 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 25 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhabalar. Bir buçuk ay kadar yurtdışına çıkış yapmak üzereyim. Hazır gitmişken 1600 Euro değerinde bir bilgisayar almayı planlıyorum. Forumda biraz bakındım ancak tam olarak emin olamadım. Acaba gümrükle ilgili sıkıntı yaşar mıyım? Yani vergi vs. çıkması söz konusuysa değmez diye düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle gerek daha önceki telefonum gerekse şikayetlerden Telerservice'in hizmet anlayışını az çok biliyorum.

M7 cihazımı kamerasındaki kronik pembeleşme ve ahize/hoparlör problemi dolayısıyla servise vermeye karar verdim. Ürünü kutusuyla ve faturasıyla Yurtiçi Kargo'ya teslim etmem gerektiği belirtildi. Gün itibariyle cihazın teslim tarihinin beşinci günü. Buna rağmen Teleservice gönderi takibinde herhangi bir şekilde bilgi alamıyorum, kayda alınmadığını varsayıyorum.

Gerek daha önceki cihazımda Teleservice'in beceremediği servis anlayışı gerekse cihazı gönderme sebeplerimin kronik oluşu ve belirli bir süre sonra tekrarlandığını varsayarak, eğer fırsatım olur ve 20 gün içinde geri dönüş alamazsam ücret iadesi talebinde bulunmayı düşünüyorum.

Şimdi soruma gelirsek; 20 günün başlangıcı cihazın kargo tarafından teslim tarihi mi, Teleservice'in kayda alış tarihi mi acaba? Dediğim gibi, kargonun Teleservice'e ulaşımı beş gün önce gerçekleşti.
Merhaba arkadaşlar. Aynı sorunu yaşayan birkaç arkadaş daha olmuş ancak konular mazide kalmış, yenisini açayım dedim. M7 cihazı bir yıldan biraz fazla süredir sorunsuz kullandım, hala da problemim yok. Sorun şu; mevcut kulaklığı iki aya yakın zamandır kullanıyorum. Şimdiyse telefon kulaklığı algılamıyor. Ne telefonda ne de kulaklıkta donanımsal sorun olduğunu düşünmüyorum. Kulaklık diğer cihazlarda (tablet, pc, diğer telefonlar vs.), aynı şekilde başka kulaklıklar da telefonda sorunsuz çalışıyor. Birçok forumda sorunun çözümünü aradım ancak çıkar yol bulamadım. SoundAbout isimli programla ses yazılımsal olarak bir şekilde algılanıyor ancak kullanışlı değil ve açıkçası nereye kadar... Her türlü yardıma açığım
Kulaklık: Creative MA-350
Bildiğiniz gibi Creator Viktor splash art'ında Kog'Maw'ın arkasındaki göz biçiminde büyük, robotik bir şey vardı. Bunun yeni bir şampiyon olabileceği düşünülüyordu. Olabilir de, ancak Vel'Koz olmadığı kesinleşti.

Edit: Battlecast Vel'Koz splash art yayımlandı ve haklıyım, dağılabiliriz.
Reddit'te görenleriniz olmuştur.
Bildiğiniz gibi Viktor'un Creator skini ile bazı şampiyonlar için yeni skinler tasarlandığı anlaşılıyordu. Bu skinlerin yanı sıra bilinmeyen bir "şey" daha bulunuyordu.

Bu "şey"in yaklaşık bir haftadır sızan bilgiler ve teaserlar ışında yeni çıkacak şampiyon olduğu düşünülen "Vel'Koz" ile olan benzerliği göze çarpıyordu.
Tüm bunlar olurken Viktor'un bu bol bulmacalı splash art'ı değiştiriliyor.

Sırada ne var, Rito plz.
Redditte dolaşırken League of Legends'ın Fransızca Youtube kanalında "YasuoCS FINAL FR" adıyla yayımlandığını gördüm - 8 dakikalık bir videoydu izledim, konu açacaktım fakat son bir kez her şey yolunda mı diye kontrol ederken videonun gizlendiğini fark ettim. Pek yakın olsa gerek..

Tam bu konuyu yazarken de yayımlandı

Türkçe şampiyon tanıtımı:
Fazla söze gerek yok, Regi..
TL;DR : Q_Q konusudur, gereksiz her yorumu itinayla şikayet edeceğim. Yazarak para kazanıyorum, yorulmam.

Sanırım bu forumdaki ilk "Q_Q" konum olacak, bu arkadaşın forumdan biri olduğunu ve burada yazdığı yorumları görünce ne diyeceğimi şaşırdım. Oyun gram umurumda değil, zaten normal oyundu. Takım arkadaşlarını 45 dakika boyunca kötü oynamakla, "bir halta yaramamakla" ve bilimum gereksiz hakaretle beraber flame yapmayı sürdürdü. Dediğim gibi, oyun umurumda değil fakat 45 dakika boyunca flame yapıp, flame yaptığını ve sakinleşmesini rica ettiğimde yine aynı tepkiyle karşılaştım ve bu arkadaş oyundan çıktı, kopma vs. değil. 15 dakika boyunca bize çıkacağını, kendisinden ve premade arkadaşı - arkadaşıyla ilgili hiçbir sıkıntım yok, hatta dost canlısı verdim- dışında bütün takımın "çöp" olduğunu yazdıktan sonra çıktı, kopmadığına eminim. Bu arada arkadaş gayet güzel oynuyordu, 17'ye bilmem kaç oynuyordu. Report sistemini gayet iyi biliyorum ve bu arkadaşa herhangi bir yaptırım uygulanmayacağını da biliyorum. Ama dayanamadım işte:

"45 dakika boyunca sadece flame yaptıktan sonra bu arkadaş küfür etti ve oyundan çıktı. Böyle insanlardan nefret ediyorum, bu oyundan da nefret ettiriyorlar. Geri kalan 4 kişinin hiç bir suçu yok ama böyleleri yüzünden açık ara kazandığımız bir oyunu böyle basit bir şekilde veriyoruz. 4 kişi 25 dakika dayanabildiğimiz kadar ileride olduğumuz bir oyunu bunun yüzünden verdik. Oyun umurumda değil, zaten normal oyundu fakat böyle insanlar rahatsız ediyor."

Velhasılıkelam; insanların bunun sadece bir oyun olduğunu algılaması ve karşısındakinin de insan olduğunu unutmaması lazım, isim vermeyeceğim. Umarım bunu okur.

Kınsız Kılıç

Yazan Yone

Kabzasından biri tutmazsa, kılıç ne işe yarar ki? Bir kılıç ustasına öldürmeyi öğretmek kolaydır. Asıl zorluk, ona öldürmemeyi öğretmektir.

Küçük kardeşim Yasuo kılıç eğitimine başladığında, kılıç onun dokunuşuyla canlanmıştı sanki. Dersliklerde fısıldaşanlar, onu eski zamanların kılıç ustalarına denk buluyordu. Ancak Yasuo büyüyüp becerisi arttıkça, egosu da şişti. Fevri ve kendini beğenmiş oldu. Ustamızın derslerine kulak asmıyor, sabretmek nedir bilmiyordu.

Kardeşimin yoldan çıktığından korkarak onunla konuşmaya gittim. Niyetim onu uyarmak değil, içindeki onurlu tarafa seslenmekti. Yanımda Yasuo’nun çoktan unuttuğu bir dersin simgesini taşıyordum: bir çınar tohumu. Okulumuzun en önemli derslerinden biri der ki: tohumlar küçük ve gösterişsizdir; ama zamanla içindeki güzellik ve ululuk ortaya çıkar. Yasuo hediyemi kabul etti. Ertesi gün, düşük seviyeli bir muhafız olarak çalışmaya başladı. Gerçek bir kılıç ustasından beklenen sabrı ve erdemliliği zamanla öğreneceğini umut etmeye başlamıştım.

Umudum boşa çıktı.

Bugün Yasuo, büyük bir ihanette bulundu. Korumaya yemin ettiği kişiyi öldürdü. Vatanına, arkadaşlarına ve kendine hıyanet etti. Ben o şekilde davranmamış olsam, bu karanlık yola sürüklenir miydi acaba? Bunu sorgulamak benim üstüme vazife değil; görevimin yükünü sırtlanmalıyım. Yarın şafak söker sökmez, kınsız kalmış bir kılıcı ele geçirmeye gideceğim: kardeşim Yasuo’yu.

Kaynak
Gerçekten benim de oyun hakkında en çok istediğim şeylerden biriydi.
Sinematikte gördüğümüz (hani şu Kata'lı-Garen'li olan) Baron Nashor'u görmek istiyorum

Kaynak
Hakkında
Forum İmzası:
gubba nub nub doo rah kah
Sistem ve Tercihleri
Notebook
MSI GT72S 6QE
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.020
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 20.342 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.