Şimdi Ara

HolyThoth streamında olay var!(link eklendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
6
Favori
6.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

TR serverı yokken polaklara ağzına geleni saydıran dalga geçen tipler gelmiş burda milliyetçilik taslıyor.

Adam gayet haklı. Pick sırası diye bir şey var diyor, uymak zorundasın diyor. Adam fp vayne pickliyor bebe ruhlu adam gidiyor "trollerim heim jungle" falan filan laf yapıyor. Irkçılık konusunda da gayet haklı, türk'üm dediğinde zaten bi önyargı oluşuyor westte bunlar gibi tipler yüzünden.

10 türkten 2-3 tanesi adam gibi oynuyorsa bunlar gibi tipler yüzünden o 2 oyuncu da ırkçılığa maruz kalıyor "kurunun yanında yaş da yanar" hesabı.

Oyun sonu report boşuna konmuş değil mi? O yüzden oyunu zehir eden tiplere cevap vermeyin onları oyun sonunda rapor edin diyorlar, benim oyunum trollenince ben niye flame yapmıyorum küfür bilmediğimden mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: KomançeroKazım

quote:

Orijinalden alıntı: Prodigal

16 yaş diyorum ve gidiyorum, kesinlikle oyunculukla alakası yok bunun. Rekkles sonuna kadar haklı.

16 yaş dediğn çocuk Türkiye'nin en iyi SGT'si. Bizim milletin milli duyguları ölmüş.elin çocugu bizi aşağılıyacak bizde "oo adam sonuna kadar haklı" dicez.Yazıklar olsun

Senini gibiler var bide.Kendi tarafındakinin hatasını görmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

quote:

Orijinalden alıntı: Manchester United

quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

Hatalı taraf kesinlikle holyphoenix, rekkles de sonuna kadar haklı. Söylediklerinde de ağır bir ırkçılık yok, şu ergenlerin tek lafta vatan millet sakaryaya bürünüp ortalığı ayağa kaldırışına hayranım. Burada yorum yazanların yarısının da videoyu izlemediğinden veya rekklesin ne söylediğine bakmadığından-anlamadığından eminim. Bizlerin her gün Türk server'ına ve Türk oyuncularına söylediklerimizi söylemiş o da. Katılmamak elde değil. Rekkles'in yerinde sen olsan, daha ağırlarını bile söylerdin.

"Normal ülkelerde,"
    "İşte bu yüzden kendilerine ait bir sunucuları var"
    "Türk Duo'lar..."

Bu laflarda genellemenin Allah'ı, hakaretin de babası var. Video'yu anlamadığından diye bir de not düşmüş oraya, sanki İngilizce'yi karşımda 2 dakika konuşabilecekmiş gibi. Senin hayran olduğun vatan millet Sakarya'cı "ergenler" -ki bu tarz yazarak ego parlamasına online ortamlarda bile ihtiyaç duyacak kadar düşmüş bir alt canlı ile muhattap olmak bile beni üzüyor- bile en azından her boka muhalefet olmak yerine, en azından sayfalara yazıp, bu veledin ceza alması için uğraşıyor. Sen ise ailenin sana inanıp okula yazdırmasının - Anne baba yüreği işte - ve üstünde titremesinin bir sonucu olarak tahminen zorla öğrendiğin cümle kurma potansiyelini burada sergileyip, sonra o abuk dünyana geri dönüyorsun.

Aklı başında olanların, "Haklıyken haksız olmuş" tezlerine tamamen katılıyorum. Bunun gibi otçulların ise ailelerine sabır dilemekten başka yapacak birşey yok.

Türkiye server'ında her gün edilen laflar onlar. DH'de bile günde ondan fazla bu tarz konular açılıyor "Premade botlar", "Türkiye server'ı qq konusu", "Takımıma gelen duo'lar"... Aradaki fark biz o küfürleri, o genellemeleri yaparken Türk olmamız, onun ise yabancı olması. Ben bu durumu ırkçılık olarak adlandırmam, doğru yorumlanmış bir genelleme derim. Ortada bir gerçek var, Türkler bu oyundan anlamıyor, pick order'ı bilmiyor, duo girince kendilerini takımın kaptanı sanıyor vs. Bunları inkar edebilecek birileri var mı? İstisnalardan değil genellemeden bahsediyorum. Diyeceğim o ki Rekkles'in yerinde ben olsaydım ya da hep westte oynayan başka bir Türk olsaydı o yaşanılan troll vakalarından sonra aynı lafları ederdi. Hatta onlarla kalmaz ağızlarına gelen her küfrü de sıralardı. Çünkü gerçekler bunlar. Gerçekleri kabul edip düzeltmeye çalışmak yerine, gerçekleri söyleyenlerin kafalarını uçurmaya devam ettiğiniz sürece bu zihniyet bir adım ileriye gidemez zaten.

Hmm bir de son olarak, 16-17 yaşındaki iki ergenin tartışmasını hemen ülke meselesine dönüştüren zihni küçük kişilere "vatan millet sakaryacı ergenler" derim, bu sözü söylememde de hiçbir sorun görmüyorum.

Mevzuyu nasıl algılıyorsun çözemedim.Örneğin sevgilin bir salaklık yaparsa sen salak diyebilirsin ama başkası gelip bunu diyemez.Çünkü doğruyu söylüyor demezsin, diyemezsin. Orada 2 ergenin yaptıkları yüzünden kimse genelleme yapamaz, buda onun ayıbıdır.

Irkçılık şu hayatta en nefret ettiğim, en fazla düşmanı olduğum 3 şeyden biridir. Demek ki benim olaya yaklaşımım, bakış açım sizden farklıymış. Mesela senin verdiğin örnek de bana oldukça saçma geldi. Algı meselesi, olaya nasıl baktığın nasıl algıladığınla ilgili.
    2 ergenin yapmış olduğu klasik bir lol tartışması hakkında daha fazla çene çalmayı düşünmüyorum. Yazdıklarımı nasıl algılarsınız artık bilemiyorum ama düşüncelerim diğer iki mesajda belirttiğim şekilde. Karşı düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için de teşekkür ederim size. Konu hakkında başka bir şey yazmayacağım, iyi forumlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gangsters Paradise

bi olayı anlatın bunlar türklere malmı demiş ?

Tüm kadınları dikiyorsunuz falan yazdı veya ben öyle anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutix

quote:

quote:

quote:

16 yaş diyorum ve gidiyorum, kesinlikle oyunculukla alakası yok bunun. Rekkles sonuna kadar haklı.

16 yaş dediğn çocuk Türkiye'nin en iyi SGT'si. Bizim milletin milli duyguları ölmüş.elin çocugu bizi aşağılıyacak bizde "oo adam sonuna kadar haklı" dicez.Yazıklar olsun

Yazdığımı iyi okur musun lütfen? Oyunculukla alakası yok. "Alırsa kafasına vururum, trollerim, iki kişi gideriz" falan bunlar nedir bana açıklar mısın? Objektif bakman lazım.

rekkleste 16 yaşında.

Rekkles 17 yaşında, pek fark yok tabii ki arada. Kişilikle alakalı. Bazı arkadaşlar Rekkles'i ırkçılıkla suçluyor ancak dönüp biraz da kendimize bakmalıyız. Çok fazla karşılaşıyoruz bu durumla ve bu demektir ki bir yanlışımız var. Bu olay da bir örnek; her yerde, her şeye küfür ediyor ve sataşıyoruz. Streamlerde bile var bu, girdiğimiz chati kullanılamaz hale getiriyoruz ve Türk'lüğümüzü vurgulayıp duruyoruz. Adamın senin ve milletinle ilgili ne gibi fikirleri olabilir bu durumda?

• quote:

Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım

quote:

GİDER LCSYİ BASAR ONUN ANNESİNİN ELLERİNDEN OPERİM LAN

derdim ama salakça şeyler yazmama gerek yok değilmi ?
  • quote:

quote:

quote:

Gerek yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yazdığımı iyi okur musun lütfen? Oyunculukla alakası yok. "Alırsa kafasına vururum, trollerim, iki kişi gideriz" falan bunlar nedir bana açıklar mısın? Objektif bakman lazım.

Ben haklı demiyorum.Ne dediği beni ilgilendirmez.Ama o adam gelip benim milletime laf söylerse iş değişir.Onun dışında herkes Rekkles'a hak veriyor zaten.olayın içine ırkçılık girerse objektif olarak görüş bildirmemi bekleme.

O konuda haklısın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gerek yok.

yok yani demi ? sonuçta hakaret sahibine aittir. tamam sakinim. ban yemekten sıkıldım zaten. yok yani bilemiyorum bu adamlara tarih kitaplarında türkleri nasıl anlatıyorlar acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Gram milliyetçi olmayan biri olarak söylüyorum ki, Rekkles haklıyken haksız duruma düşmüş. Takımdakiler de destek veriyor ona yazık. Holyphoenix'in yaptığı da çocukluk falan ama bunlar tekrar aynı takıma gelse Rekkles'ın kötü oynadığı bir maç, "İsveçli'lerin hepsi noob" falan tarzında bir laf yese çok mu hoşuna gidecek merak ediyorum.

Aynen bunu yazmak için gelmiştim. Yav ırkçılık yapmadan küfretse Rekkles tamamen haklı derim ama bu tarz bir söylem niye yapıyorsun ki?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gerek yok.

yok yani demi ? sonuçta hakaret sahibine aittir. tamam sakinim. ban yemekten sıkıldım zaten. yok yani bilemiyorum bu adamlara tarih kitaplarında türkleri nasıl anlatıyorlar acaba ?

Barbar diye herhalde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gerek yok.

Barbar diye herhalde.

Tr sunucusuna özel çıkardıkları skin Tryndamere'nin skini.Tryndamere'nin oyun içi profiline girince adının altında Barbar kral yazıyor.Bu bile avrupalıların bizim hakkındaki düşüncelerini anlamak açısından bi ipucu olabilir.Neden Garen değil Pantheon değil neden Tryndamere ?
    not : abartmış olabirim ama düşüncem bu şekilde.

• şimdi biraz izledim pick ekranında dönen muhabbeti. "adc alırsa ağzına vururum" dedi herif ya bu çocuk değil miydi yaşı küçük diye almanyaya gidemeyen? isabet olmuş. böyle davrandığımız sürece adamlar bize laf söylemekte haklı. kaldı ki ben ırkçılık görmedim türkiyede size saygıyı öğretmiyolar mı dedi hepsi bu. başka bişey dediyse kaçırmısım ama bunun bu kadar büyütülmesine gerek yok az bile demiş. bu oyunda bilinmesi gereken en önemli şey "pick order". beğenmedin mi sana kalan pozisyonu? seçme şampiyon o zaman, biraz cezanı bekle daha sonra tekrar şansını dene. böyle saçma sapan atarlanmanın anlamı yok.
  • o seviyedeki dereceli oyunda biraz noob-troll arası bir oyunla, bir de yayın yapmak gerçekten takdir edilesi.

diğer verdikleri tepkiler normal ama şu işin içine kadın muhabbeti soktukları ve sizin oralarda böyle mi şampiyon seçiliyor lafları saçma sapandı. ancak bu hareketleri tr de normal oyunda bile yapsalar küfürden dümdüz ederler bence.
  • Olayı anlatabilir mi birisi ayrıntılı şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ban yemeyeceğim. relaxım ben. iyi insanım. sakinim. tamam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gerek yok.

Barbar diye herhalde.

Tr sunucusuna özel çıkardıkları skin Tryndamere'nin skini.Tryndamere'nin oyun içi profiline girince adının altında Barbar kral yazıyor.Bu bile avrupalıların bizim hakkındaki düşüncelerini anlamak açısından bi ipucu olabilir.Neden Garen değil Pantheon değil neden Tryndamere ?
    not : abartmış olabirim ama düşüncem bu şekilde.

Türkiye'ye özel çıkmış skin değil ki o Sultan Tryndamere olarak geçiyor yabancı dilde. Barbar Kral diye de elin yabancısı gelip çevirmiyor herhalde

• Türkleri her fırsatta ezen aşağılayan Fnatic hayranlarıda geldi.Tmm haklı olabilir ama ırkçılık yaparsa işler değişir
  • Kasım cidden çok efendi biri gibi duruyor takdir ettim
  • Pardon yanlış anlamışım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.