Binbaşı
18 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 45 (Bu ay: 1)
Gönderileri
- En az diamond 4 ve üzeri.

-Discord Ts kullanan.

-Top lane main KESİN.

-Hero tercihleri daha çok takım oyununa uyum sağlayan ( yasuo zed riven otp olmayan)

arkadaşları aramıza bekliyoruz .

konu altına yorum yada özelden pm atabilirsiniz.
Takdir 3. Seviye oldu bildirimi geldi hediyesi ne bilmiyorum yükleme ekraninda kurdela vermedi ve yaklasik 3 oyunun 1 inde soverim . oyuna girdim suan yarim saate ss i editlerim. Hediye geldiyse paylasirim oyun icinden bakabilirsiniz nick: serdarercann
ÖDÜL EDİT:3. SEVIYEYKEN BIRKAC OYUN DAHA HONOR ALDIM TÜP VERDİ. TÜPTEN BI SANDIK ,ANAHTAR VE 5 ANAHTAR PARCACIGI CİKTİ
Arkadaşlar bugün full solo q rushlayayım dedim. Ligim plat 1 .

açıkçası oyunu çok fazla oynayan olmadığını düşünüyordum gittikçe düşüncem pekişiyor.

istediğin rolu seçiyosun yaklaşık 4 dakika oyun arıyor bazen 1 -2 kez decline ediliyor.

pick ban ekranında rahat 7-8 dakika harcanıyor .

sonra giriyosun oyun remake oluyor.

Uzun lafın kısası 11.40 dan 14.30 a kadar sadece 2 oyun atabildim küfür gibi.

2 kez remake yedik. Ayrıca girdiğim bi oyun dakika 20-25 civarı bitti.

Bana kalırsa artık oyunda çok fazla prosedür var.

Pick ekranın hali rezalet insanlar ekranda toplasan 20-25 hero görebiliyor haliyle zaman kaybediyor ve birsürü şey.

CS Go yu ele alalım oyunu arıyosun buluyo ve max 5 dk ısınıyosun oyun başlıyo bitiyo.

Remake olsa toplam kaybın 10 dakikayı geçmiyo ki lolde sadece bir dereceli için 10 dakikadan çok daha fazlasını harcıyosun.

Unuttum söylemeyi ; oyun yükleme ekranı var bide. Bir tane tost makinesi gelir ve 3-4 dakika beklenir..
Yaklasık 1.5 sene önce bi hesap satın aldım. Hesap hakkında sadece e mail adresimi üzerime aldım ve şifreyi kendi üzerime geçiridm ki bu yetti.,

Bugün geldiğimiz yerde bi ''aptallık'' yaptım ve hesabı şifresiyle güvenebiliceğimi zannetiğim birine verdim. emaili de onaylamamışım.

adam e mail ve şifreyi değiştirdi hesap benim olmaktan cıktı.supporta ticket attığımda yaklaşık 20 küsür bilgi istedi.

en fazla 4-5 ini biliyorum çünkü hesabı ben kurmadım ben 30 lvl yapmadım. satın aldım da demek istemedim hesap satışı yasak çünkü.

aklınıza gelen yapabiliceğim bişe varmı ? edit: hesabı aldıgım adama ulaşmam imkansız. tamamen kendi beyinsizliğime çaldırdım hesabı. fazla güven..

SONUÇ(EDİT):HESAP SATILDIĞI İÇİN VE HATTA 3 EL DEĞİŞTİRDİĞİ için hesabı Perma Banlattırdım. riotla anlaşarak.

edit: ankara macı 3-1 mişi ama etkilemiyor
Electro World den (bimeks) Samsung Galaxy S3 alacagım.

bimeksin ana sayfasında internete özel 1199 tl yazıyor. ve 1450 tl nin üzeri çizilmiş.

bu durumda bayiiden alma fiyatı 1450 tl mi oluyor ? yoksa ikisinin arasında bi yerde mi?

bayii fiyatını internet sitelerinden öğrenebilirmiyiz ?

bu arada internetten alış-veriş yapmıyorum
Electro World den telefon alacagım. yarın gitmeyi planlıyorum. sizce electro world de öğretmenler gününe özel indirim olur mu ?

eğer olursa öğretmen bi akrabamla beraber gidicem almaya
ben telefonumun ekranında BIMCELL yazmasını istemiyorum. Fakat BIMCELL den memnunum. arka ekran planını ne yaparsam yapayım duruyor orda.

onu yok etmenin yolu yokmu ? AVEA yazsa bile yeter
htc one ile htc one x arasında 200 tl gidip geliyor. arasındaki farklar nelerdir ? üründe 32 gb 16 gb yazıyor bu ne anlama gelir?

siz hangisini önerirsiniz? bu arada htc one s -- bu ne oluyor ?
kalite biraz bozuk galiba.4 maç oynadım. diyiceksiniz ki 10 tl için oynanırmı ? öğrenciyiz abi oynanır. 200-300 tl görüp alamamaktansa 10 tl görüp almak iyidir.

bu 10 tl yi de 3 oranlı bı kuponla 45-50 tl yapmak istiyorum. olmazsa canımız sağolsun haydan gelen huya gider.

MAÇLAR; İKRAMİYE : 2 TL DEN 10 TL 70 KURUS.

437 BOLUSPOR-ORDUSPOR -- MS 2--1.70--- MAÇ SONUCU 1-2.

471 TAVŞANLI LİN.-İBB --- MS2----1.60--- MAÇ SONUCU 1-3.

494 LEGİA VARŞ.-TRABZON--AÜ A -- 1.60- MAÇ SONUCU 0-2.

501 TROMSO-ANZHİ ---MS 02Ç--1.23 -- MAÇ SONUCU 0-1.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.341
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 3.234 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.