Şimdi Ara

HolyThoth streamında olay var!(link eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
6
Favori
6.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kebab Stronk!
  • quote:

Orijinalden alıntı: KomançeroKazım

quote:

Orijinalden alıntı: Prodigal

16 yaş diyorum ve gidiyorum, kesinlikle oyunculukla alakası yok bunun. Rekkles sonuna kadar haklı.

16 yaş dediğn çocuk Türkiye'nin en iyi SGT'si. Bizim milletin milli duyguları ölmüş.elin çocugu bizi aşağılıyacak bizde "oo adam sonuna kadar haklı" dicez.Yazıklar olsun

Yazdığımı iyi okur musun lütfen? Oyunculukla alakası yok. "Alırsa kafasına vururum, trollerim, iki kişi gideriz" falan bunlar nedir bana açıklar mısın? Objektif bakman lazım.
  • Ne kadar haklı olursa olsun edilmeyecek hakaretler etti.Irkçılığı geçtim flame,rage,Toxicin dibine vurdu :D. Reklessın yerinde olsam bende flame yapardım büyük ihtimalle ama Türkler hep böyle diye genelleme yapmazdım.Reklessın Türklerle ilgili bir kuyruk acısı var gibi geldi bana :D

Edit:Ben hafiften kaçıyım ölümüne babasının takımıymış gibi savunan Fnatic fanboyları doluşur birazdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merph -- 16 Ekim 2013; 19:54:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manchester United

quote:

Orijinalden alıntı: Tükenmiş Kalem

Hatalı taraf kesinlikle holyphoenix, rekkles de sonuna kadar haklı. Söylediklerinde de ağır bir ırkçılık yok, şu ergenlerin tek lafta vatan millet sakaryaya bürünüp ortalığı ayağa kaldırışına hayranım. Burada yorum yazanların yarısının da videoyu izlemediğinden veya rekklesin ne söylediğine bakmadığından-anlamadığından eminim. Bizlerin her gün Türk server'ına ve Türk oyuncularına söylediklerimizi söylemiş o da. Katılmamak elde değil. Rekkles'in yerinde sen olsan, daha ağırlarını bile söylerdin.

"Normal ülkelerde,"
    "İşte bu yüzden kendilerine ait bir sunucuları var"
    "Türk Duo'lar..."

Bu laflarda genellemenin Allah'ı, hakaretin de babası var. Video'yu anlamadığından diye bir de not düşmüş oraya, sanki İngilizce'yi karşımda 2 dakika konuşabilecekmiş gibi. Senin hayran olduğun vatan millet Sakarya'cı "ergenler" -ki bu tarz yazarak ego parlamasına online ortamlarda bile ihtiyaç duyacak kadar düşmüş bir alt canlı ile muhattap olmak bile beni üzüyor- bile en azından her boka muhalefet olmak yerine, en azından sayfalara yazıp, bu veledin ceza alması için uğraşıyor. Sen ise ailenin sana inanıp okula yazdırmasının - Anne baba yüreği işte - ve üstünde titremesinin bir sonucu olarak tahminen zorla öğrendiğin cümle kurma potansiyelini burada sergileyip, sonra o abuk dünyana geri dönüyorsun.

Aklı başında olanların, "Haklıyken haksız olmuş" tezlerine tamamen katılıyorum. Bunun gibi otçulların ise ailelerine sabır dilemekten başka yapacak birşey yok.

Türkiye server'ında her gün edilen laflar onlar. DH'de bile günde ondan fazla bu tarz konular açılıyor "Premade botlar", "Türkiye server'ı qq konusu", "Takımıma gelen duo'lar"... Aradaki fark biz o küfürleri, o genellemeleri yaparken Türk olmamız, onun ise yabancı olması. Ben bu durumu ırkçılık olarak adlandırmam, doğru yorumlanmış bir genelleme derim. Ortada bir gerçek var, Türkler bu oyundan anlamıyor, pick order'ı bilmiyor, duo girince kendilerini takımın kaptanı sanıyor vs. Bunları inkar edebilecek birileri var mı? İstisnalardan değil genellemeden bahsediyorum. Diyeceğim o ki Rekkles'in yerinde ben olsaydım ya da hep westte oynayan başka bir Türk olsaydı o yaşanılan troll vakalarından sonra aynı lafları ederdi. Hatta onlarla kalmaz ağızlarına gelen her küfrü de sıralardı. Çünkü gerçekler bunlar. Gerçekleri kabul edip düzeltmeye çalışmak yerine, gerçekleri söyleyenlerin kafalarını uçurmaya devam ettiğiniz sürece bu zihniyet bir adım ileriye gidemez zaten.

Hmm bir de son olarak, 16-17 yaşındaki iki ergenin tartışmasını hemen ülke meselesine dönüştüren zihni küçük kişilere "vatan millet sakaryacı ergenler" derim, bu sözü söylememde de hiçbir sorun görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tükenmiş Kalem -- 16 Ekim 2013; 19:54:30 >

• quote:

quote:

quote:

16 yaş diyorum ve gidiyorum, kesinlikle oyunculukla alakası yok bunun. Rekkles sonuna kadar haklı.

16 yaş dediğn çocuk Türkiye'nin en iyi SGT'si. Bizim milletin milli duyguları ölmüş.elin çocugu bizi aşağılıyacak bizde "oo adam sonuna kadar haklı" dicez.Yazıklar olsun

Yazdığımı iyi okur musun lütfen? Oyunculukla alakası yok. "Alırsa kafasına vururum, trollerim, iki kişi gideriz" falan bunlar nedir bana açıklar mısın? Objektif bakman lazım.

Ben haklı demiyorum.Ne dediği beni ilgilendirmez.Ama o adam gelip benim milletime laf söylerse iş değişir.Onun dışında herkes Rekkles'a hak veriyor zaten.olayın içine ırkçılık girerse objektif olarak görüş bildirmemi bekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 16 Ekim 2013; 20:49:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Manchester United

quote:

Hatalı taraf kesinlikle holyphoenix, rekkles de sonuna kadar haklı. Söylediklerinde de ağır bir ırkçılık yok, şu ergenlerin tek lafta vatan millet sakaryaya bürünüp ortalığı ayağa kaldırışına hayranım. Burada yorum yazanların yarısının da videoyu izlemediğinden veya rekklesin ne söylediğine bakmadığından-anlamadığından eminim. Bizlerin her gün Türk server'ına ve Türk oyuncularına söylediklerimizi söylemiş o da. Katılmamak elde değil. Rekkles'in yerinde sen olsan, daha ağırlarını bile söylerdin.

"Normal ülkelerde,"
    "İşte bu yüzden kendilerine ait bir sunucuları var"
    "Türk Duo'lar..."

Bu laflarda genellemenin Allah'ı, hakaretin de babası var. Video'yu anlamadığından diye bir de not düşmüş oraya, sanki İngilizce'yi karşımda 2 dakika konuşabilecekmiş gibi. Senin hayran olduğun vatan millet Sakarya'cı "ergenler" -ki bu tarz yazarak ego parlamasına online ortamlarda bile ihtiyaç duyacak kadar düşmüş bir alt canlı ile muhattap olmak bile beni üzüyor- bile en azından her boka muhalefet olmak yerine, en azından sayfalara yazıp, bu veledin ceza alması için uğraşıyor. Sen ise ailenin sana inanıp okula yazdırmasının - Anne baba yüreği işte - ve üstünde titremesinin bir sonucu olarak tahminen zorla öğrendiğin cümle kurma potansiyelini burada sergileyip, sonra o abuk dünyana geri dönüyorsun.

Aklı başında olanların, "Haklıyken haksız olmuş" tezlerine tamamen katılıyorum. Bunun gibi otçulların ise ailelerine sabır dilemekten başka yapacak birşey yok.

Türkiye server'ında her gün edilen laflar onlar. DH'de bile günde ondan fazla bu tarz konular açılıyor "Premade botlar", "Türkiye server'ı qq konusu", "Takımıma gelen duo'lar"... Aradaki fark biz o küfürleri, o genellemeleri yaparken Türk olmamız, onun ise yabancı olması. Ben bu durumu ırkçılık olarak adlandırmam, doğru yorumlanmış bir genelleme derim. Ortada bir gerçek var, Türkler bu oyundan anlamıyor, pick order'ı bilmiyor, duo girince kendilerini takımın kaptanı sanıyor vs. Bunları inkar edebilecek birileri var mı? İstisnalardan değil genellemeden bahsediyorum. Diyeceğim o ki Rekkles'in yerinde ben olsaydım ya da hep westte oynayan başka bir Türk olsaydı o yaşanılan troll vakalarından sonra aynı lafları ederdi. Hatta onlarla kalmaz ağızlarına gelen her küfrü de sıralardı. Çünkü gerçekler bunlar. Gerçekleri kabul edip düzeltmeye çalışmak yerine, gerçekleri söyleyenlerin kafalarını uçurmaya devam ettiğiniz sürece bu zihniyet bir adım ileriye gidemez zaten.

Hmm bir de son olarak, 16-17 yaşındaki iki ergenin tartışmasını hemen ülke meselesine dönüştüren zihni küçük kişilere "vatan millet sakaryacı ergenler" derim, bu sözü söylememde de hiçbir sorun görmüyorum.

Mevzuyu nasıl algılıyorsun çözemedim.Örneğin sevgilin bir salaklık yaparsa sen salak diyebilirsin ama başkası gelip bunu diyemez.Çünkü doğruyu söylüyor demezsin, diyemezsin. Orada 2 ergenin yaptıkları yüzünden kimse genelleme yapamaz, buda onun ayıbıdır.

• Bizimkiler hatalı aynısını Türk serverinde yapsalar kıçlarındaki dona kadar küfür yerlerdi.Ergen dövüşü bunlar neymiş rekless bizim milletimize sövmüş bizimkilerde gidip cyanide nin streamini basmışar bak hele e sonuç? Bırakın bu işleri oyun bu oyun...
  • Adamlar haklı diyenlere malum yerimle gülüyorum.Sen ırkçılığın dibine vur bütün Türklere açık açık mal diyenadamları savunuyolar hala.
  • Açık ve Net: Bizim çocuklar cahil. Stream'in geri kalanını da izledim her dediklerinde cahillik akıyor. Yazık, bu adamlar TR'nin en iyi (!) takımında oyuncu güya. Her işte olduğu gibi; Yetenek var ama fundamental yok. Ayrıca o support olan eleman iyi değil orası kesin.
  • Bide utanmadan küfür ettik yazmışsın o olayda Dp nin yaptığı yanlış Rekless in değil.Bi nevi tr serverındaki bronzların yaptığını yapmış dp helal olsun o adamlar pro. ligde oyuncu.
  • yazdıklarımı nerenle okuyosun anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 16 Ekim 2013; 20:07:58 >
  • Kölne gidicem gelirse tokatlarız iki :D
  • Adamların yaptığı ırkçılığa hala birşey demeyen arkadaşlar için konuşuyorum:tamam belki siz adamlar size mal diyince pek umursamıyorsunuz ama çoğumuzun gururuna dokunuyor
  • Gram milliyetçi olmayan biri olarak söylüyorum ki, Rekkles haklıyken haksız duruma düşmüş. Takımdakiler de destek veriyor ona yazık. Holyphoenix'in yaptığı da çocukluk falan ama bunlar tekrar aynı takıma gelse Rekkles'ın kötü oynadığı bir maç, "İsveçli'lerin hepsi noob" falan tarzında bir laf yese çok mu hoşuna gidecek merak ediyorum.
  • Bu arada Anıl haksız , Rekkles haklı ama bunu ırkçılıkla belirtmesi gerekmez ki burası dota mı ruslara da sövelim
  • quote:

quote:

quote:

rekkleste 16 yaşında.

• bi olayı anlatın bunlar türklere malmı demiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apprantice

Bide utanmadan küfür ettik yazmışsın o olayda Dp nin yaptığı yanlış Rekless in değil.Bi nevi tr serverındaki bronzların yaptığını yapmış dp helal olsun o adamlar pro. ligde oyuncu.

ne zamandan beri oyunda trollemek ırkçılıkdan daha büyük suç oldu. adam oyununu trolledi diye tüm türklere laf atıyor dalga geçiyor, gitsin dp ile dalga geçsin nasıl ezdim sizi diye ırkçılık yapmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve011 -- 16 Ekim 2013; 20:58:30 >
  • Gecen streamde holyphoenix reklessi alirim diyordu mac mi ne varmis sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 16 Ekim 2013; 20:28:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.