Şimdi Ara

Hobi, Mod ve Bench Evi açsak gelirmisiniz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
4.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Profesyonellik ve atılımcılık budur abi.. nerden nereye kutluyorum.. Umarım ist. ilk geldiğimde LanParty House (Namı diğer : Power House of MeKe ''bunu az önce uydurdum ama şık oldu yani'' ) açılmış olur ve haftalık LanParty geceleri düzenlenir. hayal etmesi bile çok güzel abi tüm arkadaşlara iyi bir hobi evi , güzel bir dayanışma ve dostluk mekanı.. Başarılar
    quote:

Orjinalden alıntı: meke

evet hızla ilerliyoruz,

15 kişi olduk.

şöyle 25-30 yapabilirsek, diğer forumlardan da katılanlar var, cidden açılacak gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 11 Temmuz 2005, 1:21:54 >

• THE OVERCLOCKER'S EDGE

İsim bu olsun
     Hobi, Mod ve Bench Evi açsak gelirmisiniz?

Hobi, Mod ve Bench Evi açsak gelirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzm@n -- 11 Temmuz 2005, 1:33:26 >

• Türkiye'de yaşıyoruz, Türkçe konuşuyoruz. İsmi de Türkçe olsun benim fikrim naçizane
    Stage One nasıl da BİRKAT oldu.. onun gibi yani

Hızaşırtmacıların Mekanı

sonradan kendi dediim şeye güldüm walla komik oluyo Türkçe bilgilsayar terimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 11 Temmuz 2005, 2:03:45 >
  • fsbnin hastasıyım
    hızaşırtma ustasıyım

veya

hayatta herşeyin bir seveni vardır,
    cpunun kalbi yoktur ama, onu da birkat sarar

veyahut

uzaktan davulun sesi hoş gelir,
    sıkıysa istanbula taşın
  • Negüzel bak şimdiden isim bulma telaşına kapıldık bile.. LanParty House altına Power House of MeKe uyar yani (Hızaşırtmacıların Mekanı ) sayılır oda
  • Abi madem öyle al sana sözlerin devamı.. Bunları camlarına yazalım mekanın..
    1) Artırma Cpu'nun hızını , öksüz korsun el kızını
    2) Aşıksan vur saza, Overclocker'san bass gaza (nitro yani :)
    3) Sen Gönlümde batan güneş, ben pc'imle çilekeş
    4) Sana olan bir tek sözüm , rakibim yok benim gözüm :)

dahada gelir yani aklıma
    quote:

fsbnin hastasıyım
    hızaşırtma ustasıyım

veya

veyahut

sıkıysa istanbula taşın

• Şu yer işi ve aidat olayı bi netlik kazansa daha çok katılım olacak ama ortada net bi fikir yok
  • quote:

fsbnin hastasıyım
    hızaşırtma ustasıyım

veya

veyahut

sıkıysa istanbula taşın

yine birilerine taş geldi taşın falan

cama bir dijital yazı tabi başlangıçta kağıtda olabilir. Ulaşılan en düşük sıcaklık .

-50 kürksüz girilmez
  • quote:

fsbnin hastasıyım
    hızaşırtma ustasıyım

veya

veyahut

sıkıysa istanbula taşın

Candostum'aydi heralde bu meke :P
  • meke kardeş listeye beni de ekleyebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soulfly

quote:

fsbnin hastasıyım
    hızaşırtma ustasıyım

veya

veyahut

sıkıysa istanbula taşın

Candostum'aydi heralde bu meke :P

Kulaklarım çınladı,,,
    msn dede konuşamadık,
    ve hatta başım yarıldı...

e tabi zeki çocuk,,,biliyor kim işin için de olursa,işler ivme kazanır

• İstanbula kırk yılda bir gelebilecek bile olsam böyle güzel bir olaya katkım olsun, maddi, manevi destek veriyorum arkadaşlar. Mete abi üyelere ekleyebilirsin beni. Ayrıca ilk üyeliğin normal aidat ücretinin iki katı olmasında hemfikirim, malüm en çok paraya ilk adımlarda ihtiyaç olacak o yüzden toplanabildiği kadar fazla parayla girişilsin işe.
  • CanDostum :) Cok saglam olur cidden sizin olay olursa..
  • hayırlısıyla müdürümüz Java kardiş, yarın yer bakmaya başlıyooor.

kendi etrafında (anadolu yakası olmak şartıyla) uygun fiyat/performans oranını yakalamış, arkada kalmış, ticari değerini pek bulamamış yerler kiralamak üzere arayalım.

Kafamda direkt dernek kurmak var, böylece "naaaabıyonuz lan siz burda" diyen yunuslar şahinler basmaz evimizi.
  • Fikir gerçekten güzel eğer üstünde iyi düşünülür ve emek harcamktan sorumluluk almaktan korkulmaz ise bence iyi günlşer görecektir bench evi.Hele hele sesini duyurabilir ve sponsor desteğide alırsa harika olur..ama bu tip destekleri sağlayabilmek için gerekli yerlere yaratıcı fikirler ile başvurmak gerek tanıtmak gerek..Belki bench evindeki çalışmaları sergileyen bir web sitesi yardımcı olabilir bu tanıtıma.Ben elimden geldiğince destek vermeye çalışırım.bu tip hobi çalışmaları yapmak türkiyede çok zor ve belkide başarılı olursa iyi bir de örnek olur bench evi
  • gerçekten çok ii fikir yani izmirde değilde ist. olsam kesinlikle katılacaktım izmirdede böyle bir dernek kurmak dileğiyle
  • Evet arkadaşlar yarın muhtemel 4 slarında Yeni sahra/Kozyatağı çevresini tavaf ederek yer bulmaya çalışacağım...

Yardıma gelmek isteyen varsa olabileer...
  • dudullu taraflarında DES ve İMES sanayi siteleri var hertürlü malzeme ihtiyacı bu sanayi sitelerinden çok rahatlıkla karşılanabilir... elektronik malzemeler ve lazım olabilecek bakır demir alüminyum'u bulmak çok kolay üstelik oları işleyebilecek istenilen şekle sokacak bir sürü atölye de var.ama kiralar nekadardır bir fikrim yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: A Dying Wish

dudullu taraflarında DES ve İMES sanayi siteleri var hertürlü malzeme ihtiyacı bu sanayi sitelerinden çok rahatlıkla karşılanabilir... elektronik malzemeler ve lazım olabilecek bakır demir alüminyum'u bulmak çok kolay üstelik oları işleyebilecek istenilen şekle sokacak bir sürü atölye de var.ama kiralar nekadardır bir fikrim yok.

Dudullu tarafın malzeme açısından gerçekten güzel yer ama ulaşım bakımından rahat bir yer olması sebebiyle belirttiğim yerleri yazdım... Hem zaten dudullu ya da yakın buralar...
  • ohah dudulluya falan o kadar yakınıma gelmeyin, işten kaytarma sebebi yaratmayın bana
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.