Şimdi Ara

Hızlıal Battı Mı ? Worldpuanlar nasıl takip edilir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızlıal.com'dan son 1 ay içinde alışveriş yapmış olan var mı ? Kredi kartı puanlarımızı biriktirip alışveriş yapıyorduk çok güzel oluyordu. En azından puanlar yükleniyor mu şu anda, iade et dediğimizde kartımıza geliyor mu ? Büyük nimetti vallahi. Kullanana kadar Yapı Kredi siliyor World puanları. Online takibi de sağlanmıyor, bilerek online işlemlerde nerden hangi puan gelmiş bilgisini paylaşmıyor çakal YKB.

BattleNet: Chibs#2887
    #BarışKazanacak
    "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
  • Hızlıal batmadı şu an aktif çalışıyor. Y.kredi world puanların silinmesini istemiyorsanız adios kart alın. world özellikli.
  • en son 5-6 ay önce falan alışveriş yaptım. hızlı gönderi yazanları stoklarında olduğundan gönderiyorlardı. diğerleri tedarik edilemedi diye iptal ediliyordu. destek bana hızlı gönderi yazanları alın demişti. yine desteğe sorup, ona göre alışveriş yapabilir siniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 29 Kasım 2016; 10:56:27 >
  • Hocam kredi kartımda yüksek bi puan vardı gram altın satın aldım tam 17 gün sonra kargoya verdiler 2-3 gün aklıma geldikçe mail attım iflas erteleme ile alaklı bir mail geldi bana ve ürünleri tedarik etmekte zorlandıkları yazıyordu. Onca sene hepsiburada,hızlıal falan aldım ama yine galiba en iyi aracılık yapan sitelerden almak gibi duruyor.

Ben 2 hafta önce bu durum için hızlıalı aradım. Mevcut düzenin devam ettiğini ve hızlı gönderi dışında ürün almamam gerektiğini söylediler.

Açık yüreklilikle puanda yüklemeyin dediler.

3-5 ay daha beklemek lazım sanırım. Maalesef bu tarz 2.bir alışveriş sitesi daha yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    @devrimkaratas;

Adios kartın yıllık kullanım ücreti var mıdır ? Öğrencilikten kalma 1000 TL limitli Play kart ve Nuvo var bende. Sağdan soldan epey puan geliyor fakat kalem kalem nerden puan geldiği kullanımın ne zaman biteceği YKB-Nuvo online işlemlerde paylaşılmıyor. Bu noktada büyük çakallık var. Not alarak beklemek lazım. Bu ay belki de 150 TL civarı puan gelecek, bir çok kampanyaya katıldım çünkü ama takibini sağlayamıyorum. Bilgilendirmenize göre Adios'a başvurabilirim. Limiti yüksek olan bir Bonus kartım olduğundan hiç başka karta geçiş düşünmedim YKB bünyesinde.

***Edit: YKB'yi arayıp sordum 110 TL yıllık kart ücreti varmış Adios'ta, çeşitli şekillerde iptalini sağlatabilirsiniz dedi müştehi hizmetleri yetkilisi.

@raziel82;

Ben de en son 5-6 ay önce alışveriş yaptım, popüler ürünlere baktım onlarda bile en son yorumlar hep 5-6 ay öncesine ait.

@GARMONSU38;

Valla biriktirip kullanabiliyorsak veya biriktirdikten sonra puanları iade et dediğimizde hepsini karta bir anda iade alabiliyorsak çok güzel olur. Hızlıal'da kullanma gayem yok, sadece biriktirip iade et dediğimizde alabiliyor muyuz ? Bu bile olsa yeter. Parça parça gelen kartlar bir türlü birleşmiyor Yapı Kredi'de, ufak parçalar halinde kullanmak da avantajlı olmuyor. Şöyle her ay 50-100 TL arası puanı bir seferde kullanabilsem mutfak alışverişimi hallederim güzelce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 29 Kasım 2016; 11:27:25 >

#BarışKazanacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    soyken kullanıcısına yanıt
    @hoksi;

Bir üst mesajda belirttiğim gibi hocam, puanlar saçma sapan geliyor. 11 TL puan gelmiş bugün son kullanım tarihi 9 aralıkmış arayıp öğrendim, Aralık 15'te 40 TL puan gelecek. Bir türlü puanlar topluca birikmiyor.

@soyken;

Yükleyip iade et deyince karta alma konusu benim için mesele aslında, bu konuda yorumda bulundular mı ? Neden puan yüklemeyin dediler ?

#BarışKazanacak
  • adios'a geçin , puanlar silinmesin

#BarışKazanacak
  • Yaklaşık 2 yıl önce yüklemiş olduğum puanlarımla alışveriş gerçekleştirdim.

Ürünü almadan önce ellerinde olup olmadığını sordum, telefonda bana ürünün 1 iş günü teslim yazmasına rağmen bir haftayı bulabileceğini söyledi, bende tamam dedim. 1 hafta sonra teslim edilmedi tekrar aradığımda iflas erteleme sürecinde olduklarını parayı yatıramadıkları için ürünü gönderemediklerini 1 hafta daha beklemem gerektiğini söyledi. Yaklaşık 20 gün içerisinde de kargoyu teslim aldım.

Daha öncede alışveriş yapmış olduğum bir siteydi, durumlarını da gizlemiyorlar, bundan sonrası için devam edip etmeyeceklerini bilemiyorum ancak ellerinde ürün varsa almadan önceden teyitleşirseniz bir de acil ihtiyacınız yoksa alışveriş yapabilirsiniz.

Son bir not Garanti Bankası kartı ile ödeme yapamadım bu siteye alışveriş onayı vermedi.
    Hızlıal tutumunu ve müşteri anlayışını her zaman beğendiğim bir firmaydı. Epey bir alışverişim vardır Hızlıal ve Sanalpazar'dan. Siz ne almıştınız ? Puanlar ile altın alsam güzel olabilir, ihtiyaç karşılamaya kalksam stokta bulunup bulunmadığını sorgulatmak da epey bir süre alır uğraşmaya değmez.

#BarışKazanacak
  • En son adios kartin aidatini puan olarak geri yatirmistilar sanirim. canima minnet :D

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

110 TL kart ücretini puana dönüştürme veya talep etme yolunu da paylaşırsanız geçiş için başvuracağım

müşteri hizmetlerini arıyorsun , 1 yıllık taahhüt sonrası iade ediliyor, her sene böyle yapar sıcak fırsatlar ahalisi , bilmemeniz garib

Hali hazırda kullandığım Play Kart'ımın yıllık ücreti yok, Garanti Bonus kredi kartımdan da ücret alınmıyor maaş hesabım bağlı olduğundan. O yüzden hiç gerek duymadım, diğer bankaların konusunu çok gördüm iptal tehdidi ile geri iadesini sağlatma ya da puan olarak yükletme gibi. Fakat YKB çirkef bir banka yine de sorayım dedim

@zengier

Puan olarak almak da aynı şey, silinmedikten sonra süper.

NOT: Az önce başvurdum, 30 saniye içinde Adios kartım onaylandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 29 Kasım 2016; 12:27:29 >

#BarışKazanacak

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Geçen haftalarda biri anında iade puanın yansıdığını belirtiyordu. Fakat yapı kredi değildir

Hızlıal'ın şuan ki belirsizliği ve yapı kredinin çirkefliği ile uğraşırsın derim

KARATAS
  • @soyken;

Bilmez miyim senelerdir uğraşıyorum, en çirkef bankacılık sistemi. Çok muallakta kaldım yahu, yüklesem mi Hızlıal'a yüklemesem mi bilemedim.

@devrimkaratas;

Hocam başvurdum hemen onaylandı Adios kart . Play kartımın puanları Adios'a aktarılabilir mi diye arayıp sorayım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 29 Kasım 2016; 12:46:54 >

#BarışKazanacak
  • Aktarılır hocam. Ben Nuvo TL Card dan ve Opet World den aktarıyorum.

Ekleme: Hızlal konusu açıp Adios kart sahibi olup çıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 29 Kasım 2016; 12:56:22 >

#BarışKazanacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.