yaklaşık 7 aydır netlimtsiz kullanıyorum dolu dolu 8 mbit alıyordum,bana sormadan hattımı 6 mbit yapmışlar,hergün arıyorum dil döküyorum ama tekrar 8 yapmıyorlar benim bunlara ne demem lazımki tekrar 8 mbit alabileyim
kardeş bende net kopuyordu devamlı 8 den 2 ye indirdiler santral uzak felan diye (santral evin 3 bina aşşağısında) aradım tekrar 8 olsun dedim yok yapmadılar en sonunda ankara telekom müdürlüğüne mail attım sonra bağlı bulunduğum telekom müdürlüğünden yanıt gelidi hattınız 8 mbit oldu diye bu olaylar 1,5 hafta sürdü yanlız
nediceksin zaten paketin adı 8mbite kadar hızın düşmese yine iyisin
1 yıldır hız düşmeden 8mb kullanıyordum dl hızım 820 civarıydı son operasyonla benim hattıda 7 ye sabitlemişler 700 710 yukarısını göremiyorum
Yazdıklarınızı okuyunca nasıl kazık yediğimi daha doğrusu dolandırıldığımı çok daha iyi anlıyorum.
allahtan belanızı mı istiyorsunuz.ben aylardır 4 mb görüyordum aybaşında dua ediyordum.şimdi aradım eski hızıma ulaşmayacaksam kapatıyorum dedim.yarım saat sonra net limitsiz hızınızı düzelttik 8 mbit oldu dedi.şu an 7 görüyorum.bana yeter