Şimdi Ara

Hız sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar Türknet Vdsl kullanıyorum eski evimde 50 mbit hız alıyordum şu anki evimin bir arka sokağındaydım şimdi yeni evimde 4 mbit hız alıyorum mh 50 mbit hızı bu evdede alabileceğimi söylemişti sisteme 100 mbit hız tanımladılar ve zar zor 4 mbit alıyorum ankastre kutusu eski bu hızı etkiler mi bu konuda çözüm önerileriniz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hat değerlerinizi atabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulnare

Hat değerlerinizi atabilirmisiniz.

Buyur hocam

Hız sorunu

• FK F kullanıcısına yanıt
    Portta sorun var.Arıza kaydı açın. Kablolarda sıkıntı olabilirmi?
  • quote:

Portta sorun var.Arıza kaydı açın. Kablolarda sıkıntı olabilirmi?

Kablolarda sıkıntı olduğunu sanmıyorum eski evimde aynı kablo ile yüksek hız alıyordum arıza kaydı açınca santrale olan uzaklıkdan dolayı dediler port sorunu olduğunu söylesem ve ona göre arıza kaydı açsalar yararı olur mu acaba?

Port sorunundan arıza kaydı açın. Eğer yine düzelmesse adslye dönmek zorunda kalabilirsiniz. Taşındığınız yer ile aranızdaki mesefe ne kadar?
  • quote:

Port sorunundan arıza kaydı açın. Eğer yine düzelmesse adslye dönmek zorunda kalabilirsiniz. Taşındığınız yer ile aranızdaki mesefe ne kadar?

50-75 metre filan çok az hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ulaşılabilir hız sorunu
    4 yıl önce açıldı
    superonline hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Apartmanların bağlantı noktaları portları bile farklı kabinlerde olabilir. Çevredeki hat değerlerinede bakmak lazım.
  • quote:

Apartmanların bağlantı noktaları portları bile farklı kabinlerde olabilir. Çevredeki hat değerlerinede bakmak lazım.

Adsl geçiş yapsam yararı olur mu?

Vdsl varken port arızasında bulunun olmmassa adslye geçin. Adslye geçince unutmassanız hat değerlerini alabilirmiyim?
  • quote:

Vdsl varken port arızasında bulunun olmmassa adslye geçin. Adslye geçince unutmassanız hat değerlerini alabilirmiyim?

Çok teşekkür ediyorum şimdi port arızası olarak kayıt açıyorum işe yaramazsa adsl geçip hat değerlerini size ulaştıracağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.