Şimdi Ara

Hiper hızlı internet için Hangi sağlayıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulunduum bina hiper hızlı ınternet (VDSL2) destekliyor.
    evimde telefon kullanmak istemiyorum, Yalın internet olayı sanırım bu.
    Hangısını tercih etmeliyim ?

Vodafone un paketi 69 tl
    super online hiç aratırmadım açıkcası çok karışık geldı neyın ne olduğunu çözemedım.
    Dsmart'ın paketlerı fena değil gibi hd kutuda bedava oluyor.

Hangısını seçmeli ?

• D smart ve superonline vdsl hizmeti vermemektedir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman tercih olarak ne seçmeliyim ?
    hiper hızlı ınternet vdsl oluyor bu doğru sanırım bun veren fırmalar hangısı acaba vodafone ve ttnet mı sadace ?
  • TTnet - Vodafone - Fixnet - Goonet
  • jacki J kullanıcısına yanıt
    Hürnet, fixnet, goonet, himnet, göknet fiyatlarına bir bakın..

Ekleme: Vodafone süpernet de upload hızları 4Mbit çıktı. Forumda vardı.. Sanırım Vodafoneşimdiden upload hız olaak 4Mbit i sabitledi.. Diğerleri şimdilik 2Mbit upload

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 28 Ağustos 2015; 13:23:56 >
  • vodafone u aradım ısrarla fıber desteklıyor hattınız dıyor sanırım bura demek ıstedıklerı vdsl destekledığı,
    69.90 a fıber modem ı de yollayacaklarını soyledıler :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacki

vodafone u aradım ısrarla fıber desteklıyor hattınız dıyor sanırım bura demek ıstedıklerı vdsl destekledığı,

Bağlantıdan sonra modem değerlerini ve hız testini atarsanız memnun oluruz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

vodafone u aradım ısrarla fıber desteklıyor hattınız dıyor sanırım bura demek ıstedıklerı vdsl destekledığı,

Hocam fiber atlasinda bendede fiber yok gozukuyor sonucu yazarsaniz sevinirim.

• ben hala uğraşıyorum alt yapıya bakılacak halen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacki -- 1 Eylül 2015; 11:00:04 >
  • Bugun ıtıbarı ıle modemım geldı ve bağlantımı tamamladım.
    Hız testi :

Fiber hattı ana caddeden geçıyormuş, 30 mb e kadar sorun yaşamayacağımı soyledıler (ana caddeye 30 metre mesafedeyım)

Ancak modemde bulunan voip ışığı kırmızı olarak sabıt yanıyor bunu anlamadım, bağlantımda bır sorun yok henuz. Birde aşağıda ki resimde değerleri çektim, çok anlamasamda sanırım iyi.

Son olarak laptopda sağ koşede kı wifi sınyal gösterıcısı nedense bu şekılde sorunlu gıbı gorunuyor ama bağlantıda sıkıntı yok.

https://store.donanimhaber.com/41/dd/6d/41dd6d08c1fe4f3b82d86f862fe11e6f.jpghttps://store.donanimhaber.com/41/dd/6d/41dd6d08c1fe4f3b82d86f862fe11e6f.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacki -- 7 Eylül 2015; 11:13:56 >

Değerler güzel 100 mbiti alırsın upload 3 mbit tanımlanmış buda güzel hayırlı olsun.
  • Hocam bende vodofone net bağlatmayı düşünüyorum ama bu 30 mbit lik olan 60 tl den daha fazla fatura gelmez degilmi yalın ücreti felan

• quote:

Bugun ıtıbarı ıle modemım geldı ve bağlantımı tamamladım.
    Hız testi :

Fiber hattı ana caddeden geçıyormuş, 30 mb e kadar sorun yaşamayacağımı soyledıler (ana caddeye 30 metre mesafedeyım)

Ancak modemde bulunan voip ışığı kırmızı olarak sabıt yanıyor bunu anlamadım, bağlantımda bır sorun yok henuz. Birde aşağıda ki resimde değerleri çektim, çok anlamasamda sanırım iyi.

Son olarak laptopda sağ koşede kı wifi sınyal gösterıcısı nedense bu şekılde sorunlu gıbı gorunuyor ama bağlantıda sıkıntı yok.

https://store.donanimhaber.com/41/dd/6d/41dd6d08c1fe4f3b82d86f862fe11e6f.jpghttps://store.donanimhaber.com/41/dd/6d/41dd6d08c1fe4f3b82d86f862fe11e6f.jpg

Hocam fiber bizimde ana caddeden geçiyor evin önünden cadde gözüküyor 30 metre gibi mesafedeyim sizin gibi arayıp öğrenebiliyormuyuz.

• Vodafone u aradığınızda size soyluyor oranın fiber destekleyıp desteklemedığını, hiper de fiber gibi geçiyor sanırım. Başvuru yaparsan telekomdan gelıp hat degerını olçuyorlar uygunsa işlem den vam ediyor. Gelen telekomcuya da sorsanız anlatır zate
    Dönüş için teşekkürler..
    Hayırlı olsun. Hat değerleriniz güzel.. Bir üst paketi bile (60Mbit/4Mbit) bile sorunsuz alabilirsiniz...

Bizde sabırsızlıkla hala genişband internet hizmetini bekliyoruz. Bizde hala bir çalışma olmasa da umutlarımız artık seneye...
  • quote:

Bugun ıtıbarı ıle modemım geldı ve bağlantımı tamamladım.
    Hız testi :

Zaten hipernet ile fibernet aynı sayılır.Farkı hipernette altyapı saha dolabına kadar fiber,gerisi bakır kablo.Normalde buna fttc fiber diyorlar,ama btk buna fiber diyemezsiniz diyince ttnet hipernet adı altında satıyor.

Normal fibernet diye geçenlerdeyse binaya kadar fiber kablo olması gerekiyor.

Sanırım bunlar fttc fiber, yani ttnet'in hipernet dediği paketi fiber diye satıyorlar.

• Hayırlı olsun gayet iyi hız almışsınız.

• 30Mbps 150GB kotalı paket olsa atlardım da 75GB hiç yetmez. 60Mbps de benim hat desteklemez. Hadi destekledi diyelim fiyatı fazla. VDSL değil, VDSL2 sinyal veriyorlar ki bu iyi bir şey.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Aslında dediğiniz gibi yüksek hızlara normalde pek ihtiyaç duyulmuyor..

16Mbit/3Mbit 150AKK olsa tadından yenmez.. Aslında bir nevi biz para ile kota alıyor gibi bişi oluyor..
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Mart'a kadar ttnet taahhüdü var, ondan sonra bakacağım ama vodafone da cazip geliyor. Zira Upload 4 Mbps ve 60 Mbps download var. Şu anda 61 lira ödüyoruz 35/2 100GB internet için. Seneye 5lira zam gelirse vodafone çok daha cazip olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.