
Razer Seiren X 499 TL
Bu fiyata gayet iyi geldi alınabilir. Ekstradan +10 TL kargo ücreti var.
https://www.itopya.com/razer-seiren-x-masaustu-kablolu-siyah-mikrofon/#product-tabs
Müşteri Hizmetlerini aradım 01/07'den itibaren geçerli olacağını evimde TT fiber varsa kullanabileceğimi söylüyor bu sağlayıcı bu kadar uploadı nasıl verebiliyor eğer bu sağlayıcı verebiliyorsa diğerleri neden veremiyor ?

Merhabalar yeni eve taşınacağım şuan NetSpeed Fiber kullanıyordum. Taşınacağım yere baktığımda Türk Telekom FiberNet var gösteriyor. NetSpeed 100 Mbps kadar alabileceğimi saha dolabına 10 metre olduğumu aynı şekilde Gıbır ise 100 Mbps alacağımı vdsl olduğunu saha dolabına 10 metre oldugumu gösteriyor şimdi bende fiber mi var vdsl mi çok farkı olur mu ve 100 tl civarına önerebileceğiniz upload hızı yüksek bu bölge(Ankara Yenimahalle) için ping değerlerinin düşük olduğu bir iss öneriniz var mı ? Teşekkür ederim.
Edit: Netspeed müşteri hizmetleri ile görüştüm vdsl var dediler. Binaya kadar fiber geliyormuş binadan daireye bakır kablo. İSS önerilerinize açığım.
1500 TL Masa ve Koltuk Önerisi.
Merhabalar 1500 TL gibi bir bütçem var bununla koltuk ve masa alacağım. Masanın üzerinde çift monitör klavye mouse olacak standart kurulum. Bilgisayar başında da uzun saat geçirdiğim için ergonomik bir koltuk arıyorum önerileriniz için teşekkürler.
Prime paket yükseltme hakkında
|
Memnun olan bir kişi mi yok ?
|
75 TL'ye daha iyi paket var mı ?
|
6 ay civarı taahhütü kalmış SuperBox arıyorum.
|
Max 75 TL iss önerisi
|
|
Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan. Çünkü gök gürültüleri değil, yağmurlardır yaprakları yaşatan. -William Shakespeare |






Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Mesaj Sayısı: 781
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 963
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 65.806 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 55 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

