Şimdi Ara

High School of the Dead (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
3
Favori
22.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 60kc3

2. bolumun alt yazsnda sorun yaşadm 3 sanye geç geliyo alt yazı. video gg versyon galiba hiç anlamiyorum nerden bulablrm alt yaziyi diger bolumlernkini buldum uyumlu

KM Player ile saniy olayını düzeltebilirsin.
  • Oturup bugün 9 bölümünü de izledim. 12 bölüm süreceğini duymak çok üzücü. Ayrıca bu Takashi'de de peygamber sabrı var helal olsun.
  • 9. bölümü şimdi izledim.

Bu saeko azmış
    Kız zombi keserken "wet" oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur2.1 -- 1 Eylül 2010; 12:57:28 >
  • Son bölüm çok sakin geçti,böyle heyecansız bitmesi kötü olur.Bari nemesis uğrasa finalde şunların ağzını kırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

Oturup bugün 9 bölümünü de izledim. 12 bölüm süreceğini duymak çok üzücü. Ayrıca bu Takashi'de de peygamber sabrı var helal olsun.

o kızlar varya.

ifadeler yeterli olmuştur sanırım
  • 12 bölüm bitceği biraz garip çünkü böyle bir konuyu yavaş geçmişler şu ana kadar 3 bölümde jet hızındamı geçccekler yada zombiler kendiliğinden ölcek sanmıyorum yani olayların bitmiş halini gösterirler belkide çok zor 3 bölümde bitmesi belkide 12 bölüm daha vardır eminmisiniz
    (sadece 3 bölümle bitmesini istemiyom evet :D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

12 bölüm bitceği biraz garip çünkü böyle bir konuyu yavaş geçmişler şu ana kadar 3 bölümde jet hızındamı geçccekler yada zombiler kendiliğinden ölcek sanmıyorum yani olayların bitmiş halini gösterirler belkide çok zor 3 bölümde bitmesi belkide 12 bölüm daha vardır eminmisiniz
    (sadece 3 bölümle bitmesini istemiyom evet :D)

Yalnız değilsin.
  • yok sorun ben izlemesemde olur ben mangasını bildiğim için bi 12 bölüm okumuştum böyle bir konunun 3 bölümle saçma bi sonla bitmesi beni üzer çünkü iyi animeler arasına girme olanağı var şu an
  • 13 bölüm olması moralimin içine etti. 2 sezon halinde yapsalardı çok daha iyi olurdu. Ama olsun hiç olmazsa güzel bir anime xD Gerçi 9. bölüm vasattı.
  • Ulan 12 bölüm çok kısa be.Ki bölümlerde çok fazla olay da yaşanmıyor.(3 bölüm boyunca bir köprüden geçememişlerdi)Ben bölümlerin gidişatına göre rahat 20 bölüm filan olur diyordum.

Kötü oldu be...
  • Henüz 7.bölümdeyim ama biticeğini duyunca bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Code Geass

Henüz 7.bölümdeyim ama biticeğini duyunca bıraktım.

Nasıl bir mantık ki bu? E bitince bıraksaydın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

Eninde sonunda bütün animeler bitecek. Hiç birini izleme o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

quote:

quote:

Eninde sonunda bütün animeler bitecek. Hiç birini izleme o zaman

En mantıklısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askeladd -- 3 Eylül 2010; 20:37:59 >
  • şu anime ecchi olmayıp 100 bölümden fazla sürseydi garanti favorilerim arasında olurdu . böyle güzel konuya ve çizimlere yazık etmişler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Yeter 12 bölüm. Sıkmaya başladı zombiler artık. İlk bölümlerdeki gibi aksiyon da pek yok. Ecchi aldı başına gidiyor. Takeshi'nin bir şey yapmadığı kaldı bu bölümde. Gereksiz açıklıklar, göğüsler, ahlamalar, yüz kızarıklıkları.

+1
    bencede daha fazla saçmalamadan bir an önce toparlayıp güzel bir final yapsınlar.
  • quote:

quote:

Finalindeki üzüntüyü yaşamaktan iyidir
  • 1. bölümü izledim hoşuma gitti devam edecem zaten 12 bölüm olacakmış toplamda
  • Dayanayıp 10.bölüme kadar izledim.

Son bölüm çok durgundu.

Edit : 12 bölüm olacağı kesin mi sadece söylenti olarak dolaşıyorda kesin 12 de bitecek diyen birini görmedim Gerçi bu tarz animelerin hepsi 12 bölüm sürüyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starblind -- 6 Eylül 2010; 13:48:11 >
  • 10.bölüm çıkmış.Altyazıda dp'de bulunmakta.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.