< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 6 Şubat 2014; 20:19:55 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 6 Şubat 2014; 20:19:55 > |
Trafikte kavga etmek hayatımda yapacağım en son işlerden biri.
Bireysel silahlanmanın yüksek olduğu bir ülkedeyiz.Kimse sonunu düşünmeden kuş vurur gibi insan vurur olmuş. Barut icat oldu mertlik bozuldu. Bu korkaklık değil tam tersi aklı selimlik diye düşünüyorum. |
yalnız dikkatimi bişey çekti, forumda kavga edenlerin %99 karşı tarafı fena dövmüş, adamı elinden zor almışlar
|
geçen ay trafikte birisine gider yapmıştım sinyal vermeden yola atladım adamda kornaya basarak yanımdan geçti bende ilerde önüne kırdım durdum o hırsla indim adamın arabasnın ön farına tekme atıp kırdım.
Sonra 2 kişi indi arabadan birisine tam yere indiriyordum ki diğeri de arkadan gelmiş sonra bi 10 dk hatırlamıyorum noldu kendime geldiğimde çevremde toplanmışlardı ,adaamlar baya ustaca çalışmışlar üzerimde heryerimde kan vardı ama hiçbişi hissetmiyordum acımıyordu. Neyse kendime gelince bi kere daha saldırayım dedim sonra ordaki büyükler ayırdı eve geçtim 2 gün sol ayağımın üstüne basamadım allahtan doktor rapor verdide 5 günde evde yattım |
Eminönünde arkadan durmadan sellektör yapan audi a6 ya içeriden el kol hareketi yaptım ışıklarda durduğumda yanıma geçip el frenini çektiler ve arabadan 3 tane pardesülü adam indi bende camı açıp kusura bakmayın araba arızalı demiştim :)
|
dikkat ette birgün eşşek cennetini boylama istediğin kadar boks bilmemne bil artık devir kalleşlik devri adamda emanet varsa tek sıkışla nakavt olursun o yüzden eğer sevdiklerini biraz düşünüyorsan adam olmayı deneyeceksin.
|
Şu konu bile ülkenin seviyesini gözler önüne seriyor.Nerdeyse herkesin arabasında sopa,cop,balta tarzı aletler zaten varmış,bunun yanında silah taşıyanlarında olduğunu gördüm.
Bu kullanıcıların profillerine bakarsanız eğitimli insanlar olduklarıda görünüyor aslında.Bu insanlar bile bu durumdayken dışarıdaki normal vatandaş neler taşıyordur kim bilir. Sizlere tavsiyem her ne sebeple olursa olsun yolunuza devam edin,sinirinize yenilmeyin ve buradaki gibi insanlara denk gelebileceğinizi sakın unutmayın |
şu tamamen bir gerçek trafikte ne kadar beygir gücü yüksek performanslı bir araç kullanırsanız birileriyle tartışma olasılığınız o kadar çok azalıyor.
|
Ah keşke; kanunlar, eğitim, sevgi ve sabır...
Şuan bir günlüğüne İzmir deyim, bence en saygılı sürücülere sahip büyük şehirlerden biri İzmir, yolunu adresini bilmesem de kendimi rahat hissediyorum trafikte, 1 defa biri kornaya bastı o da 06 plakalı beyaz bir 3008 :) |
tesadüf filan değil. konyada kırmızı ışıkta durmak bile bir kavga sebebi olabilir...
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftp_57 -- 6 Şubat 2014; 20:27:59 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftp_57 -- 6 Şubat 2014; 20:47:54 > |