Şimdi Ara

Hiç trafikte kavga ettiniz mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
11
Favori
21.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kutu149

    O değilde 3 kişiyi nasıl aldınız boksör vücut geliştirmeci felan misiniz?

    Hiç biri değilim. Gözüm karardığı zaman, haksızlığa uğramışsam, karşımdaki ısrarla terbiyesizlik yaparsa 100 kişi olsa da dalarım. Dayak yeme ihtimalim de olabilir ama önemli değil.
  • oldum mahkeme 2 sene önce sona erdi 4 ay 27 gün hapis almıştı para cezasına cevirmişlerdi onuda.
  • pi0gga P kullanıcısına yanıt
    Anladım ama araç masrafları size kaldı o kötü olmuş.
    Benim dediğimde bu adam yarın kaza yapıcak belki içimizden birine yine bıçak çekicek belki bıçaklıyacak buna önlem alınması lazım benim kanımca.
  • Türkiyedeki cinayetlerin %50 sinin yol verme kavgasından yaşandığını biliyor musunuz? Şimdi sakin ol ve elindeki el frenini yavaşça yere bırak..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten diğer %50de yan bakma ya da ters ters bakmadan.
  • Bu konuyla ilgili destan yazabilirim ama, ne buna vaktim var ne de burası yazdıklarımın kıymetini bilebilecek bir yer...

    Tek tavsiyem, trafik veya daha başka basit şeyler için kavga etmeyin. Kaza sonrasında kavga ederek başınızı belaya sokmak için sigortaya para ödüyorsanız o ayrı.

    Kazasız günler.
  • Bir kere inmeye kalktım en son aynaya baktığımda 2 kişi arabaya doğru elinde döner bıçakları ile kosuyorlardi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam camdan kafayı çıkarıp bana yarım ekmek arası deseydiniz

    O değilde ülkenin yarısı dönerci galiba.Beyzbol sopasından sonra dünyada en çok döner bıçağı satılan birinci ülkeyizdir garanti.
  • net kaçarım :)
  • 1 saat once araci Park ettigim yerden cikaricam essegin biri yanlamasina aracimin arkasina sen birak git,korna bas yok bakin yok karsimda burger king vardi iceri girdim yuksek sesle aracin markasini soyledim lavuk arkadslarinla kafede oturuyormus,dedi abi özür dilerim,dedim severmisin sabahami birakirsin deyip ,araci cikarttigim yeri gosterip buraya parketti basin agrimasin dedim gittim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere dönel kavşaktaki ışıklar yüzünden kavga edecek gibi oldum. Bilirsiniz kırmızıdan sonra 1 metre ilerleyince diğer bi kırmızı yanar, yeşile dönünce de arkadaki kırmızıya döner..

    Geçerken yandan gelen biri benim kırmızıda geçtiğimiz sanıp artistik hareketlerle sert frenle arabasını benden alakasız bir yerde durdurdu. Kendisiyle çarpışacak bir duruma da girmemiştik. Sonra bildiğiniz el freni sesi falan.
    Ben de durdum yanımda da ayıptır söylemesi hayvan gücünde kardeşim var. Neyse durdum arabada bekliyorum. Adam el freni çekti ama inmedi el kol yaptı. Ben de el kol yaptım. O arada ya arabayı vitese taktı ya da silah ya da bıçak çıkarıyodu. Gözü pek kesmedi sanırım yoksa çoktan cama yapışmış olurdu. Karısıyla konuştu sonra ayrıldık.
  • Ehliyeti yeni aldığımda leventten maslağa gidene kadar 5 kere arabadan inerdim.Ama artık çok takmıyorum.Biri önüme kırarsa bende onun önüne kırarım.Gerekirse iner haksız olduğunu falan anlatırım ama kavga etmem kolay kolay.
  • Kavga etmedim ama çok tartıştım, gerek camdan cama gerek arabadan inip, ama yumruklaşma olmadı.
    1 sene öncesine kadar herşeyde tartışırdım ama baktım olmuyor artık umursamıyorum, geçip gidiyorum.
  • Ettim.Geçen yıl 20 yaşındayım daha toyuz felan mahalle içindeyiz aracın içinde oturuyoruz arkadaşla.O sırada kadının biri geri geri gelirken güm önden girdi bize.O kadar geniş alanda gözü olan çarpmaz zaten,benim gözüm döndü indim arabadan görmüyormusun lan arabayı üstüne çıktın dedim,görmedim olamaz mı diyor utanmadan benimde tepem attı ulan gerizekalı nasıl görmedin lan gibi sözler ettim buna.Tampon düşmüş derken yere doğru eğimleşmiş,farla arasında boşluk oldu biraz,plakalık kırılmış,tampon çizilmiş,kaputta hasar olmamasına rağmen sanki motor boşluğu gözüküyordu.Neyse kadın ne çok konuştun terbiyesiz herif parasını öderiz sus gibisinden laflar etti,öde hadi o zaman dedim.Lagaluga edince polisi arıyorum ben gelsin tutanak tutsun dedim ararsan ara dedi.

    Neyse biz polisi bekliyoruz kadın telefonla bir yeri aradı 2dk geçmeden baktım 3 kişi bize doğru geliyor.Kim lan karıma laf söyleyen pez... dedi,kadın ordan pişman oldu heralde baktı olay büyüyecek gitti o gitti diyor,babam yaşında 3 adam vursak vurulmaz sinirden vücudumun her tarafı titriyor.Adam gel lan böyle gibisinden göğsümden tutup çekti beni,o arada diğer adamlardan biri benim sağ kapı aynasına tekme attı kırıldı ayna.O karıma laf söyleyen kim nerdeyse getirin yoksa arabayı parçalarım diyor şerefsiz.Lahmacuncu fırını var tanıdık zaten mahallede çoğu kişi tanıyor onlar bunları tutmaya çalışıyor bırak abi gençler olur öyle şeyler gibisinden.Ben kudurdum orda sinirden arka cebe elimi attım çakı yok olsa delik deşik edeceğim orda herifi gözüm dönmüş,cinnetlik seviyesine gelmişim.Dedem geldi aklıma çıkardım telefonu ellerim titriyor zar zor aradım dede böyle böyle gel hemen.O arada arabaya ne olmuş diye bakıyoruz titremekten sabit duramıyoruz.Tek erkek torunuyum beni kendinden çok sever en fazla 10 dk sonra 2 araba geldiler ellerinde silahlar,öyle sadece tabancada değil amerikan polislerinin kullandığı pompalıdanda var.Baktım dedemgil indi arabadan işte dedim haksızken güçlü olursanız benim mahallemde Allaha dua edinde vurmasınlar sizi dedim adamlarda çık yok,dut yemiş bülbüle döndüler,kitlendiler oldukları yerde.Dedem gelir gelmez hanginiz lan torunuma karışan,aynayı kıran adamlardan ses yok,bende ses etmedim.Dedem o arada aynayı kıran şerefsize sağlam bir tokat attı,birbirlerine giriştiler orda diğer 2 adamı bizim diğer adamlar çembere almışlar çıt yok hiçbirinde,dedem bunu yere yatırdı cebinden çıkardığı bıçağı boğazına dayadı seni koyun gibi keserim burda dedi,adamlar şok geçiriyorlar kadınlar bağırıyorlar yapmayın etmeyin diye bende dede dede bırak bırak diye ikna etmeye çalışıyorum.Silahlı olunca etraftan kimse ne yaklaşabiliyor nede sokakta durabiliyorlar.Adamın yüzü kan içinde.Bıraktı sonra diğer 2 kişiye çakallık yapmayın burda delik deşik ederim hepinizi dedi,gene çıt yok.O arada polisler geldi.Durumu anlattık felan karakola götürdüler,1 gün nezarethanede kaldı dedem,para cezasıda cabası,karşı taraf şikayetçi olmayınca olay bitti.Tabi araç aynı şekilde kaldı.

    Burdan çıkarılması gereken en ufak çarpmalar bile bir laf uğruna belki ölümü getirecekti.Belki bu olay mahallede olmasam uzak bir yerde öldüresiye döveceklerdi.Karşılarına bizim gibi sert kaya çıktı,gerçi önemli değil bunlar.Genciz dilimize hakim olamadık,hadi git önemli değil diyemedik soğukkanlı olamadık olaylar buralara kadar geldi.O yüzden trafikte ayağınızı denk alın,herkese el kol hareketi bilmem ne,aracın önünü kesmeler felan denemeyin.Biri torpidodan çeker silahı acımaz vurur,çok tanıdığım var bu şekilde olan.Hatalı sizseniz camı açın karşı taraftan özür dileyin.Hatalı değilseniz ve karşı taraf sizi kavgaya mecbur ediyorsa edin çekinmeyin,haklıysanız hakkınızı arayın,ama ilk önce konuşmayı deneyin.Kazasız belasız gideceği yere ulaşan herkes iyi şöfördür,trafikte kavgaya sebep olabilecek hareketler yapmazsanız ve alttan alırsanız sıkıntı olmayacaktır.

    Şimdi bu olayı okuyup malum ırktan mısın felan diyebilirler,onlar demeden ben söyleyeyim Adana Arabıyım,diğer tabirle fellahım,yerlisiyim.Kökenimin önemi yok Türküm.




  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    O değilde hocam mahalle neresi.Babam yavuzlarda büyümüştü.Kadirlili felan misiniz?
  • Sakinim ama Bazen dengesiz insanla oluyor.bu arada Muay thai de yapıyorum ama Kavga ya Kesinlikle karşıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçimin yağları eridi vallaha hocam. Şerefsizlere bak ya. Resmen eşkıyalık camı kırmak da ne demek. Siz yine kendinizi zor tutmuşsunuz. Ben kesin cinnet geçirirdim. Adamın agğzını burnunu kırardım herald sonuçlarını düşünmeden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kutu149

    O değilde hocam mahalle neresi.Babam yavuzlarda büyümüştü.Kadirlili felan misiniz?

    Kadirlide Arap kökenli olmaz.

    Akkapıda yaşadık olayı.

    Asıl mahallemiz Mıdık,Hadırlı ve Barbaros tarafları.Akkapı'nın bitişiği oluyor zaten.
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum bende adanayı çok bir mavibulvar, adnan menderes ,turgut özal birde yüeriğiri biraz biliyorum.
    O değilde hocam kösenin ufak kare baklavalarda harika antep yanında hal etmiş affedersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kutu149

    Hocam bilmiyorum bende adanayı çok bir mavibulvar, adnan menderes ,turgut özal birde yüeriğiri biraz biliyorum.
    O değilde hocam kösenin ufak kare baklavalarda harika antep yanında hal etmiş affedersiniz.

    Köseleri geç ya,24 liraya kilosu tadı beş para etmez.Ben Ekoroma'dan alıyorum kilosu daha ucuz Antep'e gittim birçok kez fakat hiçbiri Ekoroma'nın yaptığı kadar güzel değildi.Antepliler kızacak ama Antepteki baklava beş para etmez.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.