Şimdi Ara

Hiç trafikte kavga ettiniz mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
11
Favori
21.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Genel anlamda kimseyle kavga etmedim, dalaşmadım. Sadece 1 kere karşıdan karşıya geçmeye çalışan bastonlu bir amcaya yol vermek için yavaşladım ama amca vazgeçti tam o anda arkamda fren yapan Fiorino'lu genç eleman kornaya yüklendi, aynadan baktığımda el kol hareketi yapıyordu. Önem vermeyerek devam ettim ama kırmızı ışıkta hareketlerine devam etti ve çok sinirlendim. Sağ sinyal verip önüne kırarak kenara yanaştım. İnerken basıp gitmişti bir sürü öküzle karşılaşmama rağmen o eleman kadar sinirlendiğim hiç olmadı.

    Artı olarak tesadüf müdür bilmiyorum ama her meseleyi kavgayla çözmek isteyen öküzlerin plakası genelde 42 oluyor, yada ben öyle denk geldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    Hocam birşey söyliyicem Köse'nin fiyatını çok önemsemiyoum genelde İstanbul'a gelen akrabalarımız sağolsun abimle benim hasta olduğumuzu bilirler gelirken getirirler.Ekoroma'yı denerim hocam bir daha ki gelişimde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sacramental

    Ettim.Geçen yıl 20 yaşındayım daha toyuz felan mahalle içindeyiz aracın içinde oturuyoruz arkadaşla.O sırada kadının biri geri geri gelirken güm önden girdi bize.O kadar geniş alanda gözü olan çarpmaz zaten,benim gözüm döndü indim arabadan görmüyormusun lan arabayı üstüne çıktın dedim,görmedim olamaz mı diyor utanmadan benimde tepem attı ulan gerizekalı nasıl görmedin lan gibi sözler ettim buna.Tampon düşmüş derken yere doğru eğimleşmiş,farla arasında boşluk oldu biraz,plakalık kırılmış,tampon çizilmiş,kaputta hasar olmamasına rağmen sanki motor boşluğu gözüküyordu.Neyse kadın ne çok konuştun terbiyesiz herif parasını öderiz sus gibisinden laflar etti,öde hadi o zaman dedim.Lagaluga edince polisi arıyorum ben gelsin tutanak tutsun dedim ararsan ara dedi.

    Neyse biz polisi bekliyoruz kadın telefonla bir yeri aradı 2dk geçmeden baktım 3 kişi bize doğru geliyor.Kim lan karıma laf söyleyen pez... dedi,kadın ordan pişman oldu heralde baktı olay büyüyecek gitti o gitti diyor,babam yaşında 3 adam vursak vurulmaz sinirden vücudumun her tarafı titriyor.Adam gel lan böyle gibisinden göğsümden tutup çekti beni,o arada diğer adamlardan biri benim sağ kapı aynasına tekme attı kırıldı ayna.O karıma laf söyleyen kim nerdeyse getirin yoksa arabayı parçalarım diyor şerefsiz.Lahmacuncu fırını var tanıdık zaten mahallede çoğu kişi tanıyor onlar bunları tutmaya çalışıyor bırak abi gençler olur öyle şeyler gibisinden.Ben kudurdum orda sinirden arka cebe elimi attım çakı yok olsa delik deşik edeceğim orda herifi gözüm dönmüş,cinnetlik seviyesine gelmişim.Dedem geldi aklıma çıkardım telefonu ellerim titriyor zar zor aradım dede böyle böyle gel hemen.O arada arabaya ne olmuş diye bakıyoruz titremekten sabit duramıyoruz.Tek erkek torunuyum beni kendinden çok sever en fazla 10 dk sonra 2 araba geldiler ellerinde silahlar,öyle sadece tabancada değil amerikan polislerinin kullandığı pompalıdanda var.Baktım dedemgil indi arabadan işte dedim haksızken güçlü olursanız benim mahallemde Allaha dua edinde vurmasınlar sizi dedim adamlarda çık yok,dut yemiş bülbüle döndüler,kitlendiler oldukları yerde.Dedem gelir gelmez hanginiz lan torunuma karışan,aynayı kıran adamlardan ses yok,bende ses etmedim.Dedem o arada aynayı kıran şerefsize sağlam bir tokat attı,birbirlerine giriştiler orda diğer 2 adamı bizim diğer adamlar çembere almışlar çıt yok hiçbirinde,dedem bunu yere yatırdı cebinden çıkardığı bıçağı boğazına dayadı seni koyun gibi keserim burda dedi,adamlar şok geçiriyorlar kadınlar bağırıyorlar yapmayın etmeyin diye bende dede dede bırak bırak diye ikna etmeye çalışıyorum.Silahlı olunca etraftan kimse ne yaklaşabiliyor nede sokakta durabiliyorlar.Adamın yüzü kan içinde.Bıraktı sonra diğer 2 kişiye çakallık yapmayın burda delik deşik ederim hepinizi dedi,gene çıt yok.O arada polisler geldi.Durumu anlattık felan karakola götürdüler,1 gün nezarethanede kaldı dedem,para cezasıda cabası,karşı taraf şikayetçi olmayınca olay bitti.Tabi araç aynı şekilde kaldı.

    Burdan çıkarılması gereken en ufak çarpmalar bile bir laf uğruna belki ölümü getirecekti.Belki bu olay mahallede olmasam uzak bir yerde öldüresiye döveceklerdi.Karşılarına bizim gibi sert kaya çıktı,gerçi önemli değil bunlar.Genciz dilimize hakim olamadık,hadi git önemli değil diyemedik soğukkanlı olamadık olaylar buralara kadar geldi.O yüzden trafikte ayağınızı denk alın,herkese el kol hareketi bilmem ne,aracın önünü kesmeler felan denemeyin.Biri torpidodan çeker silahı acımaz vurur,çok tanıdığım var bu şekilde olan.Hatalı sizseniz camı açın karşı taraftan özür dileyin.Hatalı değilseniz ve karşı taraf sizi kavgaya mecbur ediyorsa edin çekinmeyin,haklıysanız hakkınızı arayın,ama ilk önce konuşmayı deneyin.Kazasız belasız gideceği yere ulaşan herkes iyi şöfördür,trafikte kavgaya sebep olabilecek hareketler yapmazsanız ve alttan alırsanız sıkıntı olmayacaktır.

    Şimdi bu olayı okuyup malum ırktan mısın felan diyebilirler,onlar demeden ben söyleyeyim Adana Arabıyım,diğer tabirle fellahım,yerlisiyim.Kökenimin önemi yok Türküm.

    film gibi anlatmışsın


    akıcılık süper bende adana pozantılıyım




  • ettim ve etmeyede devam ediyorum inşallah başıma bir olay gelmez birgün
    balıkesirli olmaktan dolayı hafif bir delilik var yeri geldiği zaman ne yazık ki hakim olamıyoruz sinirlerimize
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkan_10

    Genel anlamda kimseyle kavga etmedim, dalaşmadım. Sadece 1 kere karşıdan karşıya geçmeye çalışan bastonlu bir amcaya yol vermek için yavaşladım ama amca vazgeçti tam o anda arkamda fren yapan Fiorino'lu genç eleman kornaya yüklendi, aynadan baktığımda el kol hareketi yapıyordu. Önem vermeyerek devam ettim ama kırmızı ışıkta hareketlerine devam etti ve çok sinirlendim. Sağ sinyal verip önüne kırarak kenara yanaştım. İnerken basıp gitmişti bir sürü öküzle karşılaşmama rağmen o eleman kadar sinirlendiğim hiç olmadı.

    Artı olarak tesadüf müdür bilmiyorum ama her meseleyi kavgayla çözmek isteyen öküzlerin plakası genelde 42 oluyor, yada ben öyle denk geldim.

    Tespitte haklisiniz Konya konularina yaziyorum yine yazacagim. Geldim geleli bu kadar enteresan insan nasil toplanmis cozemedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir gün söke ovasında 2 otobüs şoförünün bir birleriyle kıyasıya, yumruklu sopalı kavgayasına şahit olmuştum. Kim kazandı bilmiyorum.
  • ben etmedim ama arabamda 2 adet sopa var. Hatta birinin etrafına dikenli tel ya da jiletli tel saracaktım ama arkadaşım ben seni bunla görsem çeker vururum dedi. Sıkarım ayağına normal sopa olsa neyse de dedi. Sonra vaz geçtim. Asıl amaç caydırıcılık tabiki yoksa jiletli telli sopayla kimseye vurabileceğimi sanmıyorum. Yine aynı arkadaşımın arabada gidiyoruz yanımızda babası var araba babasının. Motorlunun biriyle bir olay yaşandı kırmızıda geldi yanımıza indi motordan, arkadaşın babasıda açtı torpidoyu çıkardı silahı kurşunu ağzına verdi adam anında topukladı. Caydırıcılık açısından iyi oluyor ama ciddi anlamda bir sinir krizi yaşasan hoş sonuçlar doğurmaz.

    @sacramental;
    Hocam bence hatalı olan sizsiniz. Birisi sizin karınıza yada bayan bir yakınınıza aynı konuşmayı yapsa sizde sinirlenirdiniz. Kaza bu olabilir, arabanıza vurdu diye canını alacak haliniz yok, sonuçta lanlı lunlu konuşmanında bir manası yok. Kızabilirsiniz ancak şimdi düşünelim kadının kocasıda silahlı olarak gelse sizin dedenizle kapışsa değer miydi? Karşıdaki bir terbiyesizlik yapmadığı müddetçe direk kavgaya girişmemek lazım. Sonuçta burası da texas değil. Adalet mekanizmamız çok iyi olmasa da bu tip olayları büyütmemek bizim elimizde.




  • Yolda seyir halindeyken kimliği belirsiz kişiler tarafından arabama silahla ateş açıldı neyseki arac zırhlı olduğundan kimseye bir zarar gelmedi. Nedensiz yere bu saldırıyı gerçekleştirenleri Allaha havale ediyorum..
  • Hiç kavga etmedim. Sürekli la havle derim. En olmadı ağzıma geleni sayarim. Ama bir keresinde ben ana yolda seyrediyorum. Ara sokakta uzun bir minibüs ana yoldan geçenleri bekliyor. Fırsat bulunca yolu geçip karşı taraftaki ara sokağa girecek. Neyse ben bu beni gördü bekledi bekledi tam iyice yaklasinca aheste aheste karşıya geçmeye başladı (hiç acele edeyim demek de yok) nasil olsa durur diye düşündü heralde. Ulan öküz kadar araban var ne halt etmeye öyle bir durumda yola atliyorsun. Ben tabi sinirle asildim kornaya diğer elimi de kaldirdim adamin gözüne baka baka ağzıma geleni saydim. Baktım adam da el kol yapıyo biseyler diyo. Durdum orda adam ara sokağa girince ben de döndüm arkasından. Ben dönünce o yolu salına salına geçen adam ara sokakta yapisti gaza. Ben de kovaladim biraz. Sonra aklımı topladım geri döndüm. Hala da utanirim bu yaptigimdan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -epica- -- 7 Şubat 2014; 18:30:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • choiboungee kullanıcısına yanıt
    Araba neden zırhlıydı?
  • choiboungee kullanıcısına yanıt
    Araç niye zırhlıydı ki?
  • İçindekilere zarar gelmesin diye.
  • Bir tanıdığım 2 kişiyi vurmuştu uzun far yüzünden başlayan kavgada. Birisi ağır yaralandı. İki yıl hapis yattı. Mahkemesi halen sürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: choiboungee

    Yolda seyir halindeyken kimliği belirsiz kişiler tarafından arabama silahla ateş açıldı neyseki arac zırhlı olduğundan kimseye bir zarar gelmedi. Nedensiz yere bu saldırıyı gerçekleştirenleri Allaha havale ediyorum..

    Çok fazla oyun oynama istersen...

  • 4 mahkemem olu 2sinden beraat ettim.. birinden para cesası odedim..biri devam ediyor...
    20-30 kere kavganın eşiğine geldim kavga etmedim...
    bir kere dayak yedim..bir kere silah çektiler,bi kere agır psikopata denk geldim arkamı döndüm yürüdüm..
  • falken34 kullanıcısına yanıt
    Hocam dayak yediğiniz için mi mahkemelik oldunuz onu çözemedim.Psikoattan kaçmanız iyi olmuş.
  • 2 taksiciyi hıpalamaktan beraat,bir gebze harem minibüsçüyü darp etmekten para cezası,iett otobüsü camını kırma ve şöföre taaruz etmenin davası devam ediyo
    bir kere güzel dayak yedim harikaydı.. 3 kişi güzel dövdüler hakkını yemeyeyim adamların
    sanırım biri boksla felan ugraşıyordu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 7 Şubat 2014; 19:08:29 >
  • falken34 kullanıcısına yanıt
    Hocam İett yüklü bindirecek haberiniz olsun.Davada iyide para cezası yersiniz.
    Görev başındaki memuru işinden alı koyma kamu malına zarar verme vs diye liste uzar.
    O değilde hocam şanslıymışsınız minibüşçü olayındaki başka minibüsçüler kavga sırasında oradan geçmiyormuş.

    Birde hocam genelde taksiciler birbirine yardımcı olmazlar bu tarz durumlarda o yüzden iyi dayak atmışsınızdır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e-rose

    quote:

    Orijinalden alıntı: choiboungee

    Yolda seyir halindeyken kimliği belirsiz kişiler tarafından arabama silahla ateş açıldı neyseki arac zırhlı olduğundan kimseye bir zarar gelmedi. Nedensiz yere bu saldırıyı gerçekleştirenleri Allaha havale ediyorum..

    Çok fazla oyun oynama istersen...



    Yolda başıma gelen bir olayı paylaştım sen hangi oyundan bahsediyosun




  • buradan yazmak zor...bi organizasyon yapsak çay kahve içerken hoş sohbetler döner...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.