Şimdi Ara

Hiç trafikte kavga ettiniz mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
11
Favori
21.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kavga etmeye devam edeceğim yazanları anlamakta zorlanıyorum. Kendinizi düşünmüyorsanız, sevdiklerinizi düşünün.
    Hiç kavga etmedim, laf dalaşına girerdim artık ondan da vazgeçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden bagajda haydar, levye vs taşırdım.Biraz sinirli olduğum için bi kaç defa kullanmak zorunda kaldım.Baktım bu tür hanzolar trafiğin %60 oluşturmaya başladı bende 1-2 ay kullanmadım.Zaten sonra yurtdışına çalışmaya gittim.Son bir ay işle tatili birleştirdi ve İstanbul'a ailemin yanına geldim.Hiçbir şey değişmemiş.Toplumsal tespit haddime değil ama trafikte bu kadar aceminin olduğu başka bir ülke daha yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beantragen

    Eskiden bagajda haydar, levye vs taşırdım.Biraz sinirli olduğum için bi kaç defa kullanmak zorunda kaldım.Baktım bu tür hanzolar trafiğin %60 oluşturmaya başladı bende 1-2 ay kullanmadım.Zaten sonra yurtdışına çalışmaya gittim.Son bir ay işle tatili birleştirdi ve İstanbul'a ailemin yanına geldim.Hiçbir şey değişmemiş.Toplumsal tespit haddime değil ama trafikte bu kadar aceminin olduğu başka bir ülke daha yok.

    arabayı yürütene ehliyet verilirse olacağı budur. Bazılarıda kuralı biliyor ama gene kimse uymuyor diye uymuyor.ya da yapmamak işine geliyor. Gönül isterki ehliyet verilecek kişiye her türlü sürüş inceliği öğretilsin ama yok ya her şeyi başkasından ve ya kendi kendine deneme yanılmayla öğrenmek zorunda kalıyor. Bide bildiğini sananlar var ki en tehlikeli grup onlar, hem cahiller hemde ben çok iyi biliyorum modundalar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ftp_57

    geçen ay trafikte birisine gider yapmıştım sinyal vermeden yola atladım adamda kornaya basarak yanımdan geçti bende ilerde önüne kırdım durdum o hırsla indim adamın arabasnın ön farına tekme atıp kırdım.

    Sonra 2 kişi indi arabadan birisine tam yere indiriyordum ki diğeri de arkadan gelmiş sonra bi 10 dk hatırlamıyorum noldu kendime geldiğimde çevremde toplanmışlardı ,adaamlar baya ustaca çalışmışlar üzerimde heryerimde kan vardı ama hiçbişi hissetmiyordum acımıyordu.

    Neyse kendime gelince bi kere daha saldırayım dedim sonra ordaki büyükler ayırdı eve geçtim 2 gün sol ayağımın üstüne basamadım allahtan doktor rapor verdide 5 günde evde yattım

    Suçlu olduğun halde birde adamın önüne kırıp farını kırıyorsun
    Hak etmişsin dayağı iyi yapmışlar




  • Kavgaya meyyili itin köpeğin aracında muhakkak bıçak, sopa, levye vs vardır. Çılgın cesaretlerinin arkasındaki yatan neden bu. Trafikte durduk yere atar yapan abidik gubidik hareketler çeken tiplere bu gözle bakın.
    Polislerin adım başı denetim yapması gerekiyor caydırıcı önlemler alınsa saniyesine adam olur %90'ı.
  • Daha dun çok dar Bi yerden geçerken adam da burnunu çıkardı benim yan taraf adamın burna sürttü bende çizik yok ama adamda parmak kalınlığında bendeki siyah plastik çıtanın çiziği çıktı adam iki kişi çıktı arabadan ben arabadayken bağırıyo çağırıyo. Sonra indim arabadan biraz da vücut var çocuktan beri spor falan ben inince Bi geri çekildi adam Bi iki bağırdım çağırdım üstüme yürümeye kalktı benim üstüme yürümeye kalkma Bi daha falan dedim kavgasız atlattık. Adam diyo ki bana 150 lira ver şimdi ben sanki cebimde taşıyorum da para. Arkadan bin kişi korna çalıyo çok sıkışık Bi yer polis falan da çağıramadık. Bi iki artisliğe kalkıştılar levye diye tehtid ettiler falan ama sonra telefonunu aldım bastım gittim zor tuttum kendimi baya da sinirim bozuldu ama neyse ki tuttum sonrasında dövüp uğraşamazdım hiç polisle falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebani Bey

    quote:

    Orijinalden alıntı: ftp_57

    geçen ay trafikte birisine gider yapmıştım sinyal vermeden yola atladım adamda kornaya basarak yanımdan geçti bende ilerde önüne kırdım durdum o hırsla indim adamın arabasnın ön farına tekme atıp kırdım.

    Sonra 2 kişi indi arabadan birisine tam yere indiriyordum ki diğeri de arkadan gelmiş sonra bi 10 dk hatırlamıyorum noldu kendime geldiğimde çevremde toplanmışlardı ,adaamlar baya ustaca çalışmışlar üzerimde heryerimde kan vardı ama hiçbişi hissetmiyordum acımıyordu.

    Neyse kendime gelince bi kere daha saldırayım dedim sonra ordaki büyükler ayırdı eve geçtim 2 gün sol ayağımın üstüne basamadım allahtan doktor rapor verdide 5 günde evde yattım

    Suçlu olduğun halde birde adamın önüne kırıp farını kırıyorsun
    Hak etmişsin dayağı iyi yapmışlar

    walla öyle iyi çalıştı adamlar.




  • Yazın genelde bisikleti tamire götürüp yaptırırım.İşte bisiklet sürerken bi ara aynalıklarda var tabi.Arkadan hızla bi şahin geliyodu.Apaçilerin takıldığı modifiyeli bir araba işte.Bende ortadan doğru gidiyodum hemen kenara cektim.Adam camı açtı kenardan gitsene lan hıyar dedi.Bende o kadar hızla gitme o zaman dedim.Sendenmi ögrenicamlan diyip aşagì inince direk bisikletten indim.Koşarak bi kafa attım kaşına.Esnaf toplandı zaten hadi olum git boşver falan.Bende bindim bisikletime gittim.Arkamdan baya bi küfür ettigimi duydumda boşverdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ettim. En sağdaki şeritte bir kamyon, ortada birbiri arkası sıra giden iki kamyon vardı. Orta şeritteki ikinci kamyon zınk diye en sol şeride çıktı. 140 ile gidiyordum fren falan arabadaki herkesin hayatı film şeridi geçmişti. Adama nezaket dahilinde sitem etmek için dur dedik. Kamyonun plaka 63. İki herif direk sopayla indi. Yanımdaki arkadaşım da 1.95' lik jandarma komando. Bu haydutlar arkadaşın belindeki baretta beylik silahını görünce sopaları atmıştı zaten ellerinden. Neyse işte ikiye iki kavgayı biz yendik. Daha da kavga etmedik çok şükür.
  • ışıklara yaklaşırken arkamdan gelen dolmuşun emniyet şeridini ihlal edeceğini farkettim. adam emniyet şeridini kullanarak en öne geçecekti.
    hemen yolun emniyet şeridini geçemeyeceği şekilde tıkadım. bizimkisi arkadan selektör yapıp düdük falan çalıyordu. zaten önümdeki araçlardan dolayı adama yol vermem imkansızdı. sonra bu kaldırıma çıkarak arabamı silerek geçmeye çalıştı tam yanıma geldi camı indirdim ağız dalaşına başladık.
    o emniyet şeridini senin için mi yapıyorlar falan dedim.
    arabamın yanındaki ağacı alıp indim arabadan. gittim kapısını sertçe açtım bizimkisi kapıya asılıp devam etti.
    ancak genelde sakinimdir.
  • Trafikte kavga eden birisi cahildir sadece bir durum dışında oda karşı taraf bariz hatalıysa diğer bütün durumlar cahillikten başka birşey değildir.
  • eskiden arabadan inerdim, anama bacıma küfür edilmedikten sonra elimi genç yaşlı kimseye kaldırmazdım. ama işin içine küfür girince kendimi tutamıyorum.
    ama geçenlerde arkadaşımın can dostu vefat etti. babasıyla eve giderken kamyon bunları sıkıştırıyor. bunlarda baba oğul iniyorlar aşağıya. çocuk bizimle aynı salona geliyordu baya iri yarıdır 3 yıllık boksör. kamyoncuyla yaveri keko. bunları görünce kamyoncunun yaveri çıkartıyor silahı ikisinide vuruyor. çocuk rahmetli baba yoğun bakımda. güvenlik kameraları olayı çekiyor ama kekolar kayıp. polis adamları gidip memleketinden alamıyor.
    böyle bir ülke artık ne yazıkki Türkiye. bu ülkede ve bu trafikte yaşamaya devam edersem çok üzgünüm ama büyük ihtimalle önümüzdeki 5 yıl içinde katil olacağım.
  • Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    Zaten Texaslı agresifliği var sizde biraz galiba.
    Galatasaray maçı da sinirli geçti mi hocam?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 9 Şubat 2014; 3:00:50 >
  • yok hocam 4den sonra sinir stres kalmıyor pek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otomobilci_x


    quote:

    Orijinalden alıntı: hayri77

    quote:

    Orijinalden alıntı: pi10


    quote:

    Orijinalden alıntı: furkan_10

    Genel anlamda kimseyle kavga etmedim, dalaşmadım. Sadece 1 kere karşıdan karşıya geçmeye çalışan bastonlu bir amcaya yol vermek için yavaşladım ama amca vazgeçti tam o anda arkamda fren yapan Fiorino'lu genç eleman kornaya yüklendi, aynadan baktığımda el kol hareketi yapıyordu. Önem vermeyerek devam ettim ama kırmızı ışıkta hareketlerine devam etti ve çok sinirlendim. Sağ sinyal verip önüne kırarak kenara yanaştım. İnerken basıp gitmişti bir sürü öküzle karşılaşmama rağmen o eleman kadar sinirlendiğim hiç olmadı.

    Artı olarak tesadüf müdür bilmiyorum ama her meseleyi kavgayla çözmek isteyen öküzlerin plakası genelde 42 oluyor, yada ben öyle denk geldim.

    Tespitte haklisiniz Konya konularina yaziyorum yine yazacagim. Geldim geleli bu kadar enteresan insan nasil toplanmis cozemedim.

    tesadüf filan değil. konyada kırmızı ışıkta durmak bile bir kavga sebebi olabilir...

    Turkiyede araba kullanmadığım il kalmadı ama Konya uzak ara Türkiyenin en kötü trafiğine sahip

    Pozitive...:D
    ben konyalıyım. Genel itibarı ile saygısızlık.acemilik.sabırsızlık.vurdumduymazlık. vb ahlaklar var memleketimde. Bende sabırsızlık ve asabiyetlik var..arada bende de suç oluyor...:D




  • Ettim. Sonra da pişman oldum. Yersiz bir kavga bir daha etmem inşallah.
  • Hiç uğruna yapılan kavga. Ben 2 defa yaptım. Allah korusun sonu kötü bile bitebilir.
  • Kendi aracımla giderken önümdeki araç ani fren yaptı bende durmak zorunda kaldım arkamda kartal marka araç kayarak durdu ve el kol camı açıp küfür etmeye basladılar o an arabadan inmiş bulundum 6 yıllık boksörüm agır siklet 94 kilo 186 boy ama karsıdakiler kalıplılardı sert bi kavgadan sonra dudagım patlamıs ve yüzüm morluklarla doluydu ama 3 ünü hastanelik ettim diger ikiside beni dövmüş zaten hala mahkemesi devam ediyor.
  • Ana yolda gidiyorum trafikte vızır vızır akıyor 100 metre ilerdende köprünün üstündede ana yola giriş var tam geçiyorum adam ben geçmeden yola girmez zannettim lap attı kendini yola süratimde 70-80 civarıydı iki kazık fren neyse çarpmadan kurtardık olayı ilerde kırmızıda yanyanayız camı aç dedi bana açtım dediki usta iyi durdun şayet çarpsaydın seni hastahanelik ederdim,bende dedimki sen şimdi yakıştırdınmı kendine hatayı yapan sensin ama yine üste çıkmaya çalışıyorsun.!gelde sinirlenme hem suçlu hem güçlü, bu sırada arkamda küçük bir kamyonet onunda şöförü olayı görmüş onlara dediki, Kardeşim sizin gibiler bu tırafiği mahvediyor insanların canına kast ediyor birde kalkmış adama "artistlik" yapıyorsunuz.! Bende döndüm kamyon şöförüne, boş ver usta olan oldu bir kere tartışmaya değmez derken yeşil yandı hareket ettik ben normal devam ediyorum 600 metre sonra yine kırmızı ışık bu sefer en sol şeritteyim o adamlar en sağda kamyonda arkalarında, bir patırtı koptu küfür kıyamet sopalar levyeler havada uçuşuyor yeşil yandı ama gitmek ne mümkün orası karıştı ben tırsttım arabadan hiç çıkmıyorum neyse olay bitti ayırdılar falan aracı ilerde sağda bir yerde park ettim yürüyerek kamyonetin yanına geldim adamın ağzı burnu dağılmış bu arada polis te geldi hep birlikte kortej eşliğinde karakola anlatın bakalım olayı kelimesi kelimesine anlattık tabii o kavga çıkaranlar kendini savunuyor bizse sadece olayın nasıl cereyan ettiğini anlatıyoruz derken baş komiser dediki bu kavga edenleri nezarete diğerinide bırakın yani beni bıraktılar. Olay pazar günü olduğu için mecburen o gün nezarette kaldılar ertesi gün karakolun önünden geçiyorum merak ettim kapının önünde nöbetçi polise sordum, Dün trafikte kavga eden iki kişi vardı nezarete atmışlardı ne yaptılar saldılarmı dedim, Gülerek evet saldık onları sabah dedi.
    Yani böyle bir olay yaşadım, maalesef yollarda maganda bitmez size yol vermiyormu vermesin beş dakika geç gidin hç bir şey kaybetmessiniz, ama sizde o seviyeye inerseniz aynen bu tür bir olayı yaşayabilirsiniz. ALLAH korusun. http://video.haberturk.com/haber/video/yol-verme-kavgasi-kanli-bitti/81767




  • dun oglen basımdan gecen olayı anlatayım,, daha bak sabah oldu yatamadım canımın sıkıntısından...b.duzu tuyap tan asagı devebagırtan dıye tabir edilen yokuşu iniyordum orası kıvrımlı bir yol bilen bilir...son donemece yakın, trafigin aniden durması sonucu onumdekinin tamponuna vurdum.. büyütmeyi gerektirecek birsey gozükmüyordu...neyse dortluyu yaktık vurdu kactı hesabı olmasın diye insanız ya düşünüyoruz bazı seylerı kimisi duyarlıdır kimisi maganda...neyse onumdekı aractan surucu ındı yanındaki adamda indi.... bende kolay halledılebılecek bırsey oldugunu dusundugum ıcın normalde yapmam ındım...dun edındıgım tecrubeye gore haklı veya haksız kaza yaptın,, ınme aractan kıtle camını kılıdını bekle vuruyosa vursun kırsın ne yapmak istiyorsa, sen nasıl olsa arabanın ıcersindesın anasını satım...o vurur kırar enfazla,,, sende calıstır arabanı adamın ustunden mı gecıyon onudekının tamponunu ileri geri delık tesık mı edıyon arabayla adamımı kovalıyon kafana gore takıl ama ınme oyle bedavadan....herkez iyi niyetli degil aklınızda bulunsun...ki kolçaktada oyle tedbır amacına sustalıda bulunduruyorum hıc aklıma gelmezdı kavga edılecek bır pozısyon oldugu...neyse

    abi birseyin varmı, hatalıyım (arkadan vurmusum) bılıyorum cumlesıyle konusarak bu kolay mevzuyu halledebılecegımızı düsündüm...evet birsey var diyip saldırdı gevsek...neyse 2 3 oyle olayın sıcaklıgına yumruk salladı,, içimden gecirdigim teksey ise kendime hakim olmalıyım mantıklı olmalıyım...dedım neye yumruk sallıyosun neyse tutanakla halledılır,, adam gene cıldırdı fılım koptu bı surucu bı dıger saldırıyor paso...devebagartan trafıge kapalı kavga ızlıyor :) 2 sıde kılolu bırı zıplarken dıgerı aractan ruhsatın 1 nushasıyla ruhsatın ıcındekı ehlıyetımı almıs....bu olay mobese kamerasının 3 5 metre onunde oluyor...ben aracı durdururken hıc farketmedım orda kamera oldugunu ama allahtan sansıma tamda onunde oluyor bu olaylar...neyse 15 20 dk guzel bır haşlandım acı yok his yok karsılık verme duygusu yok bildigin sadiste baglamısım heral o kadar yumruga dusuremedıler benı kalıbının adamları degılmısler zaten...ki haksız oldugumu dusundugumden dolayı yapamadım fırsatta yoktu ısın acıgı tedbırsız ınmıssın daha senı arabana yaklastırırlar mı...IYI KIDE YAKLASMAMISIM YALANDAN KENDIMI YAKACAKTIM...

    neyse adamlar rushat nushası ıle ehlıyetı gasp edıp gıtmıs oldular...bende plakayı yazdım kagıda...gıttım hastaneye darp raporu ıcın onlarda gonderdı emnıyete...emnıyet darp raporu hazırladı, tekrar gıttım hastaneye ınceleme yaptılar neremde ne var yazdılar...hastaneden aldıgım raporla tekrar emnıyete gıttım tutanak falan tutturdum...emnıyette plaka sorgulamasında boyle bır arac kaydı yoktur ıbaresı var.... yanı plaka sahte cıktı...dıyor yanlıs gormus olmayasın plakayı, neyını yanlıs goreyım dıbımdekı aracın ben yanlıs goruyorsam kamera kaydı var bahsedılen yerde ordan teyıt edın falan emnıyete işiniz düşdümü bilinki ilgilenen olmayacaktır fazla vakıt kaybetmeyın oralarda...aracın rengı bellı plakası bellı gıttıgı guzergah bellı bır anonsla nasıl bulduramıyon arkasındaki darbede belli...

    herneyse zaten tutanak dedıgımde adamın cıldırdıgından anlamalıydım ya arac calıntıydı yada bu elemanlar gayrımesru kovalıyordu bunlardan baska onların durmamasının ıslem yaptırmamasının baska izahı yoktu...haksızsam haksızım tutanak ttualım buyutecek bırseyde yok,, tutturmus aracımı yaptıracaksın falan fılan...senı bulacam sen goreceksın demıstı kavga ettıgımız zaman...

    sımdı bu adam hem darp hem gasp hem sahte plaka 3 ayrı suc ısledı kameranın onunde kı onun kamerayı farkettıgını sanmıyorum...yada bana bırsey olmaz dıye ruzgar yapanlardan...bugun gıdıp karayollarından bu olayın yasandıgı yerın goruntusunu ıstıycem sahısların esgallerınden kımlık tespıtı, sahte plaka kullanıldıgının ıspatını ve darp edıldıgımı bırebır kanıtlıycam... enfazla 300 500 zararı olsun degermı be yvsakk ben degıl baskası olsa cekse takır takır saydırsa zaten tutulacak bır tarafın yok...plakan sahte uyusturucu kuryesi mısın kacakcımısın calıntı aracmı goturuyorsun bellı degıl...

    bu sahısların kimlik tespiti belli olursa her turlu hakkımı arıyacam maddi manevi...gelelim bu yasanmıslıktan cıkartılması gereken derse....1. aracından karsındakıden emın olmadıgın surece kesınlıkle ınme..2. ınıyorsan boş inme adama takmaya degılde lastıge bıcak taksan bır yere gıdemez en fazla 300 500 haksız olsan senden gıder...ben calıntı oldugunu bılseydım ılk yapacagım ıs 2 tekerınıde ındırmek olurdu bı yerede gıdemezdı... 3. insan olduguna ınandıysan dıalog kurmaya calıs dıger turlu bosa vakıt harcama....4... mevzu olacagını sezınledıgın an konusmalarda ne alttan al ne uste cık,,, sadece temkınlı ve hazırlıklı ol seri olmaya bak ;) 2 tane tahmını 90-100 kıloluk hayvanımsılara 70 kıloluk bedenımle dırendım bu soyledıgım yalan degıl en az 25 30 tane kafaya oralara buralara yumruk yedım yıkılmadım...insanların bazen sınır noktası vardır ne olursa olsun artık,,, ya benım anam aglıyacak ya onun dedıgı anlar vardır...gozunun karardıgı hasmından baska kımseyı gormedıgı belkı sanıyeden daha kısa anlar,,,bunlarıda az cok hepımız yasamısızdır bu dedıgımı olgun ınsanlar ıllakı bılır... ALLAH o sınıra getırmesın kımseyı direkten döndum anlıycagınız....kamera goruntulerınde belkıde dayagı yedıkten sonra emniyete darp raporu almak ıcın degılde katılzanlısı olarak gıdebılırdım...

    ALLAH kımseyı o ınce cızgıye getırmesın bır hayatının ve gelecegının senı sevenlerının oldugunu asla unutmuycaksın sevgılın olmaz anan baban olur boyle sacma sapan olaylar yuzunden ınsanlar yaralanmasın boyle mevzular olmasın...

    boyle bır olayı allah kımsenın basına vermesınde yaşamadan tecrübe edinilmiyor...böylesınıde gorduk ogrendık...bı daha tufaya dusermıyım cok zor...ıyı nıyetle ındık pamuk gibi ettiler...atmakta var yemekte hayatın gercegi bunlar...megersem delıkanlı dögüşler çoçukluk dönemlerimizde kalmıs heryer kahbe dolmuş dikkat edin...




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.