Şimdi Ara

Hiç hayvan öldürdünüz mü? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
3
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 yaşındayken yanlışlıkla civcivin üzerine basmıştım, ölmüştü. bunun dışında tabi birçok sinek ve böcek öldürmüşlüğüm var
  • Horoz aslında öldürmedim, ayağını sakatladım sonra kestiler horozu
  • küçükken anneannemin civcivine basmıştım hayvanın bağırsakları çıkmıştı
  • ne istiyonuz lan bu civciv ve küçük kuşlardan !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü böcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

öldürmedim tabi böcekler dışında ama kedilerle çok uğraşırdım kediler yüzemez diyorlar diye bir tane kediyi yakalayıp köy çeşmesine atmıştım atmadan suyu görünce baya miyavladı ama atınca sesi kesildi ..balık gibi yüzüyordu namussuz

Bunu küçükken ben de yapmaya çalıştım.Camide Kuran kursuna gidiyordum.Bir sürü kedi vardı.Bir gün tuttum kediyi havaya fırlattım havuza düşmedi.Üstelik düşerken elimi de tırnakladı namussuz.Ertesi hafta bir kez daha denemiştim,bu sefer suya düştü ve gerçekten de balık gibi yüzüyordu ama o havuzdan çıkamadı

Bir de küçükken arının teki gazoz şişesine girmişti,ben de kurtarayım diye şişeyi ters çevirdim,boğuldu hayvancağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CMKNTR

yavru kediyi eve almistim sevdim cok sevimliydi kucagimda yatiyordu sonra birden canilestim ve vurmaya basladim kediye sindi bi koseye cikardim ordan sonra disari ciktim ordada vurmaya basladim cok uzulmustum ya

Bu ne lan
  • çocuktum 8 yaşında falan mc donalds var yaylada bilirler girişi açık oturup girişinde yemek yiyebiliyorsun işte kedi görmüştüm kediyi kuyrugundan sallamıştım fırlatmıştım .kendimi süperman sanıyodum bide fare geçiyodu ayagımın altından tekme attım öldü hayvancık
  • ben 5 yaşındayken muhabbet kuşum vardı saçlarını tarıyodum sonra hayvan kafasını çevirdi ee tabi doğal olarak tarayamadım elimle kafasını çeviriyim dedim bi ses geldi kıt diye hayvan öldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 17 Kasım 2012; 8:28:37 >
  • Tam öldürmek sayılmaz da yaralamak diyelim biz ona, 5-6 yıl önce bizim köyde sinirli bir boğa vardı acayip bakışları vardı bu hayvanın bir baktımı sana
    dötünden işetir valla Neyse daha sonra bu boğa bana kafayı takmıştı ve beni baya kovalamıştı ağlaya ağlaya kaçtığımı bilirim
    Bende dayımın yaptığı yay ve ile bu hayvanın karnına 1 tane attım acayip bir şekilde bağırmaya başladı felan koşarak uzaklaştı ama sonra içimde bir acı duygusu oluştu
    hala üzülüyorum.
  • öldürmüşlüğüm yokta küçükken mahallenin kedilerini sevmek için çagırır yere yatırır defalarca çevirirdim.Kediiyi bıraktığımda düz yürüyemezdi
  • cok bocegi halilarin altina oteleyip tepindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinek hayvanı ve fare hayvanı öldürdüm
  • hayvanların nazisiydim
  • Bisikletle yavru kertenkele ezmiştim, çok severdim keratayı bizim bahçede takılırdı yazık oldu.
  • Sivrisinek öldürmek sayılıyorsa toplu katliam yaptım. 100'ü geçmiştir bu yaşıma kadar öldürdüğüm sivri sayısı.
  • 10-11 yıl önce dedemle bahçede ağaç dikerken kazdığımız yerden 2 metrelik yılan çıkmıştı, elimdeki küreği can havliyle yılana sapladım, iki parçaya ayrıldı direk, hatta kafa kısmının olduğu parça bir 4-5 saniye daha hareket etmişti, hiç unutmam.

Ha, bir de yılanı tam kestiğim yerde kurbağa bacağı gibi bir şeyler vardı, önceki gün ziyafet varmış sanırım yılan için.
  • Sadece bir kere Kelebek öldürmüştüm,onun için bile hala üzülüyorum. Birde küçükken( 3-5 yaşındayken ) ölü kuşu ateşe atmıştım,bu sayılmaz heralde.
  • çokça sivrisinek ve karasinek ve öldürdüğüm en büyük hayvan yazlıkta kurbağa idi
  • Nasıl bir ortamda yetişiyorsunuz ki siz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.