Şimdi Ara

Hiç hayvan öldürdünüz mü? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
3
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anneannemin 6-7 tane yavru kedisi vardı daha 6 yaşında falandım hepsini alıp çatıdan aşşağı fırlatmıştım rahmetli baya üzülüp sinirlenmişti pişmanım
  • çok. ama şimdi sadece topluma zararlı insanları öldürüyorum. o yüzden sorun yok.
  • İlkokul ve Ortaokula giderken (yani baya evvel) mahallemizin köpeği Sunny, Ateş ve Visky'i kediye salardık. Çok kedi öldürtmüşlüğüm vardır. Kedilerden halen haz etmem, bence her köpek kedi kovalamalı, ama artık buna ben sebep olmak istemem...

Bir de Emrah diye bir arkadaşım vardı ilkokulda; Kurbağaların ağzından dibine kadar torpil yerleştirip patlatmaya bayılırdı, saçılan uzuvlardan zevk alıyodu manyak Şimdiye Bombacı Mülaim olmuştur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnR

İlkokul ve Ortaokula giderken (yani baya evvel) mahallemizin köpeği Sunny, Ateş ve Visky'i kediye salardık. Çok kedi öldürtmüşlüğüm vardır. Kedilerden halen haz etmem, bence her köpek kedi kovalamalı, ama artık buna ben sebep olmak istemem...

Bir de Emrah diye bir arkadaşım vardı ilkokulda; Kurbağaların ağzından dibine kadar torpil yerleştirip patlatmaya bayılırdı, saçılan uzuvlardan zevk alıyodu manyak Şimdiye Bombacı Mülaim olmuştur heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışlıkla martı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

mahallemde küçük çocuklara saldıran iki köpeği en az 5 kere telefonla almaları için belediyeyi aradım sonuç çıkmayınca ikisini de öldürdüm bunun dışında ağır yaralı bir kediyi öldürmüştüm yarısı araba altında kalmış sanırım diğer yarısı can çekişiyordu onuda ben tamamladım.

Hocam nasıl yaptın?

bıçak.

adam cool ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zombie26

şu böcekli konulara ne zaman girsem kaşıntıdan yerimde duramam

ne cani adamlar var lan bu forumda hiç mi içiniz acımıyo allahsızlar
  • kasabım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 05legend05

Ataizlerrrr!!!!!!! kedi niye öldürüyonuz en sevdiğim hayvan, sokakta kediye bişe yapanı görürsem direk girerim... (kücükseniz başka). Bu arada ramazan da köydeydim ahır full yaban arısıydı aldım elime oturan bi çıtayı hepsine giriştim,hiç affetmedim,zaten oruç başıma vurmuştu iyice terlemiştim

fail satanistler kedi öldürür
  • Karınca, çekirge vs

• 5-6 yaşlarında civciv öldürmüştüm kafalarına terlikle vura vura.
  • Küçükken tam bir arı katiliydim suçsuz yere beni sokmalarından sonra başlamıştı tüm olaylar silsilesi o günden bugüne 1 koloniyi yok ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 17 Kasım 2012; 1:24:13 >
  • Çookkkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanik61

Ufakken bu çocuk nasil yapilir olaylarina sardim kurbagalari yakalayip cam kesigi ile yaradim ortadan ikiye. Biraz buyudum merhamet duygusu geldi heralde catida kus vardi kedi ona yaklasiyodu kacsin diye kusa kirilmis kiremit attim bacagina geldi yere dusmesiyle aglamaya basladim sonra tekrar kediye yedirttim nasil psikolojideydim bilmiyorum.

iste bu arkadasin cocukluguna bi inmek lazim

• 3 yaşımdayken muhabbet kuşunun kafasını yem yedirmek için avucumdaki 1 avuç yeme vurmuştum, kafasını ezmişim.
  • guvercin hastaydi aci cekmesin diye elimle kafasini koparmistim cocuk akli iste simdi olsa yapamam

• Cok fazla civciv oldurdum,(pazardan aldigimiz civcivler degil, koydeyken havaya atiodum yere dusup oluyolardi)

• Arı kovanını yakmıştım mecburen
  • arabayla şehir içinde 2 defa kediye carpmıştım. sehir dısında ise bir kere kirpiye bir kere kartala (aslında o bana carptı daha cok) bir kerede tilkiye carptım. kucukken kurbagaları neşterle canlı canlı ameliyat ettiğimizi hatırlıyorum. (zamanın amerikan genclik dizileri işte. onlar lisede kurbaga kestikce bizde ozendik) küçükken mahallemizde ki bir bakkala girerken terlikle kazayla fare ezmiştim. bakkal amca bana teşekkür etsede yasadıgım tiksinme ve vicdan azabı cok koymustu :( daha da kucukken bilerek yada bilmeyerek öldürdüğüm börtü böceğinse haddi hesabı yoktur sanırım. bir kerede antreman dönüşünde şehir merkezine bir kaç km kala karanlık ve ısıklandırma olmayan yolda önümdeki midibüs (muhtemelen işçi servisiydi) danaya carptı ben son anda kurtuldum. midibüs olmasa muhtemelen o danaya ben carpacaktım ve midibüsü pert edecek kadar hasar veren o dana benim kullandıgım binek aracı heralde ikiye bolebilirdi. verilmiş sadakamız varmış ki ne bana ne de servisde ki kişilere birşey olmadı. tek can kaybı yolunu sasıran danaya oldu.
  • öldürmedim tabi böcekler dışında ama kedilerle çok uğraşırdım kediler yüzemez diyorlar diye bir tane kediyi yakalayıp köy çeşmesine atmıştım atmadan suyu görünce baya miyavladı ama atınca sesi kesildi ..balık gibi yüzüyordu namussuz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.