Forumda hergün kasasının gürültüsünden, saç yapısında, hiçbirşeyi soğutamayıp yeni kasalar arayan, bulsa ya gürültüden ya dizayndan şikayet eden birçok kişiyi görüyorum. Özellikle yeni nesil Conroe, AM2 gibi işlemcilerin gelişen çekirdek kaliteleri ile diğer ekran kartı gibi bileşenlerinde etkisi ile standart kasalar ile ne kadar soğuyacağı gerçekten tam bir muamma. Yeni rastladığım Enermax Chakra kasa, 2 adet sessiz 120 MM mavi ledli fanı, şık dizaynı, çizilmez araba boyası kaplaması ve kasa dışı direkt sata hdd bağlantı yuvası ile beraber fiyatına bakılınca yeni nesil pc ler için oldukça makul gözüküyor. En azından Biraz daha parası olanlar için, iyi bir psu ile klasik saç kasalardan çok daha iyi çözüm olabileceği kanısındayım..Siz ne düşünüyorsunuz???
"Dünyanın ilk ve tek kasa dışı sata bağlantı portu bulunan lisanslı kasası Çizilmez fırınlanmış araba boyası kaplama yüzeye ek olarak alüminyum yan sütunlar Otomatik açılan 2 CD/DVD sürücü/yazıcı kapağı Kasa üstünde kolay ulaşım için (e-SATA, 2 x USB, Audio I/O yuvaları) Tamamı vidasız sürücü yuvalarına ek olarak çıkarılabili hard disk yuvası Intel CAG v1.1 Hava Tünel sertifikası, yeni nesil LGA 775 ve Conroe işlemcilerin ekstra perfomans ve soğutulması için
12cm arka yan ve önde fan yuvaları (2 adet 12cm mavi Ledli ultra sessiz fan kasa içinde mevcuttur) "
çok güzel kasaymış keşke bu cm'yi almadan önce görseydim bu kasayı
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
çok güzel kasaymış keşke bu cm'yi almadan önce görseydim bu kasayı
Alıntıları Göster
daha ayrıntılı resimleri yokmu
quote:
Orijinalden alıntı: NakkaSss
daha ayrıntılı resimleri yokmu
Alıntıları Göster
ya beyler yan kapagı plexy yapmak kolay modla ne war ya
quote:
Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate
ya beyler yan kapagı plexy yapmak kolay modla ne war ya
Alıntıları Göster
Çok güzel bir kasa. Fiyatıda gayet uygun. Benin dandik kasayı değiştiresim geldi
quote:
Orijinalden alıntı: S@N@Ne!!!
Çok güzel bir kasa. Fiyatıda gayet uygun. Benin dandik kasayı değiştiresim geldi
Alıntıları Göster
güzel kasa belki feel e rakip olabilir yaygınlaşırsa
quote:
Orijinalden alıntı: S@N@Ne!!!
Alıntıları Göster
başlığı açan arkadaşa teşekkürler 150 milyonluk bi cooler master ammo kasa alıcaktım üsten tutmalı olduğu için ama galiba bu kasayı alıcam böyle uçuk olmayan kaliteli bildiğiniz kasalar olursa lütfen foruma koyun herkesin yeteri miktarda parası olmayabiliyor benim gibiler için iyi oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Gazef
başlığı açan arkadaşa teşekkürler 150 milyonluk bi cooler master ammo kasa alıcaktım üsten tutmalı olduğu için ama galiba bu kasayı alıcam böyle uçuk olmayan kaliteli bildiğiniz kasalar olursa lütfen foruma koyun herkesin yeteri miktarda parası olmayabiliyor benim gibiler için iyi oluyor
Alıntıları Göster
gerçekten güzel ve uygun bir kasa 12cm fanlı olmasıda sessizlik ve soğutma açısından süper.