Şimdi Ara

Hesaplı Kaliteli Soğutması iyi sessiz kasa arıyorum diyenlere... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: J a C K a L

    Bende bu aralar kasayı değiştirmeyi düşünüyorum ya şimdi bir kere para vermek istiyorum ve max 150-160 YTL büççem var hadi çok iyi birşey oldu Max 200 e kadar çıkabilirim şimdi alsam mı bu kasadan benim kendi 380 W lık psu var kafam karıştı ya pek anlamam da bu işlerden benim sistemimde aşırı derecede ısınma sorunu var şimdi bu kasayı mı alsaaam yoksa sizin tavsiye edebileceğiniz başka hangi kasalar var beyler yardımcı olun lütfen gidip dandik bişi almayayım bi önceki topic ime kimse bakmadı

    kasa 2 adet 120 mm fan ile geliyor; ön paneldeki hem soğuk hava alıyor hem de hdd leri soğutuyor arka panel ise ısınan havayı dışarı atıyor ve kasa materyali çelik dolayısı ile standart bir kasa gibi ısınmaz, kasanın usb ve ez sata girişi vs var oldukça iyi bu fiyata eğer soğutma ve sessizlik isteniyorsa enermax neticede..




  • bu chackra çok güzelmiş ben bu kasayı alayım bari yaww.ayrcıa 2 tane fan taktıkmı manyak olur soğutması.işlemci 30 dereceye bile zor çıkarBenim ekran kartı bide oyularsa 70 derece oluyor ve oyundan çıkıyor.Bu kasayı alıcam bende.
  • 3052 ise yanında 25cm devasa fanı olan versiyonu...
    güzelmiş bu
  • 3052 modeli gercekten cok gzlmis. birazcik tuzlu.
    65 usd seviyelerinde gercekten estetik gorunume sahip vede saglam/stabil bir psusuz kasa yok mu ?

    guc kaynagini kaliteli bir psu secip bos kasaya fazla para vermek istemiyorum ama 140 YTL den dusuk bir kasa bulamadim
  • çok enterasan ne biçim len o
  • enermax chakra 25cm fanlıyı aldım fireball dan fanı bozdum daha kurmadan adamlar ne demek gçnderin tamir olmassa yeni fanla gçndeririz dediler bende kapagı ile firmaya yolladım.sagolsunlar çok anlayışlı firma imiş.kalite li bir dış yapısı var oldukça şık ama sade .tavsiyemi bileşenleri kurup çalıştıırnca ancak.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sedoman34

    enermax chakra 25cm fanlıyı aldım fireball dan fanı bozdum daha kurmadan adamlar ne demek gçnderin tamir olmassa yeni fanla gçndeririz dediler bende kapagı ile firmaya yolladım.sagolsunlar çok anlayışlı firma imiş.kalite li bir dış yapısı var oldukça şık ama sade .tavsiyemi bileşenleri kurup çalıştıırnca ancak.


    kardeş birşey sormak istiyorum bende bu kasadan almak istiyorum. ama cd-dvd yeriyle ilgili bir sorum var. dvd-writer takılacak yerdeki kapağı komple çıkarmakmı lazım yoksa yanındaki tuşa basıyorsun içerdenmi geliyor dvd-writer yani dışardan gözüküyormu?? benim writer beyazda çirkin olur diye soruyorum




  • hayır dvd yada cd rom herneyse on kapagını çıkarıp o şekilde kasa yuvasına monte ediyoruz ve vida mekanizması yok yerine kilit sistemi kullanıyor chakra.ben henüz donanım işimi çözemedim o yüzden kurulum yapamadım.indirim olursa diyede beklemedeyim .öz işlemci anakart piyasası dehşet pahalı ramler zaten sıyırmış.power supply kafayı yemiş.gelişmiş ve güncel sistemlerde minumum 400 watt psu vede kaliteli olma şartı var.160 ytl kasaya verdim. bi okadarda psu tutuyor bu nasıl iştir.şimdi e6400 alsam diyorum core2 duo bi okadar da dual kanal ramler e gidecek nerdeyse.4 çekirdek uyumlu hız aşırma kabiliyeti iyi olan bi anakart nerdeyse işlemci kadar para tutuyor.yani monitör de iyi bişi olsun dersen nerdeyse 3 milyara geliyor gelişmiş teknoloji.üstelik 1 yıl sonra bu donanım 1500 ytl den fazla etmez satsan.lcpower 550 watt psu buldum mavi de .stoklara girerse ordan tamamlamayı düşünüyorum en ekonomik ve en iş görür psu indrimle 100 ytl ye geliyor.buda en ekonomik olanı.




  • Vallahi T.T.'den şaşmamak lazım Aguila modelini aldım şu ana kadar çok memnunum, fiyat performans açısından kaçırılmaması gereken bir ürün bence, cpu sıcaklığı yüksüz 28 derece, yüklü ise 35-50 dere arası oluyor, tabi ek bir soğutucu kullanmaksızın her bir soğutucu ürünlerin kendi soğutucusudur, kasa alacak arkadaşlar bir göz atsın bu modele de.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Exalteddivx

    Vallahi T.T.'den şaşmamak lazım Aguila modelini aldım şu ana kadar çok memnunum, fiyat performans açısından kaçırılmaması gereken bir ürün bence, cpu sıcaklığı yüksüz 28 derece, yüklü ise 35-50 dere arası oluyor, tabi ek bir soğutucu kullanmaksızın her bir soğutucu ürünlerin kendi soğutucusudur, kasa alacak arkadaşlar bir göz atsın bu modele de.

    yük altında kendi soğutucusu yani stok soğutucusu bile olsa %100 e yakın artış bence iyi bir değer değil
  • güzel kasa iç yapısıda iyi ama biraz hafif geldi gözüme özellikle cooler masterlera nazaran
  • ben şöyle birşey alıyorum.Feel typhoon


    Karakteristik FEEL TYPHOON 550 WATT GÜMÜŞ SATA AIRDUCT
    Renk GÜMÜŞ
    Fan Sayısı 4 ADET
    Power 550W
    Pencere (Kasalar için) VAR
    Kasa Tipi ATX
    Ek Özellikler USB + AUDIO + Firewire IEEE 1394
    Şeffaf yan panel
    14cm ön fan, 3 renkli ( kırmızı, yeşil, mavi)
    Yan panelde 8 cm fan
    12 cm arka fan
    Sata & PCI Express kablosu & 20+4 Pin
    Airduct ( 12 cm )

    Beyaz yerleri siyah olarak düşünün.

    Resmi için buraya tıklayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valdis -- 3 Ocak 2007; 0:21:16 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lejyonerome

    yük altında kendi soğutucusu yani stok soğutucusu bile olsa %100 e yakın artış bence iyi bir değer değil



    dediğinize bir yerde katılmıyorum, her türlü kasa ve pc testleri yapan bir firmada çalışan bir kişi ile görüştüğümde cpu sıcaklığı için intel işlemci ürünlerinde tehlikeli sıcaklığın 65-70C derece arası olduğunu belirtti, keza benim belirttiğim bu sıcaklık değerleri prime 95 programının 2 işlemciyide %100'de çalıştırırken 8,5 saat sonra alınmış olan değerdir, bence ek bir soğutucu kullanmadan alınan bu değer gayet normal ve başarılı bir sıcaklık oranı olarak tescil etmek gerekir, tabi ek soğutucu ve aparatlar alırsanız buzdolabı olarak da kullanmak mümkün olabilir




  • walla eyw kasa fena değil hatta iyi ama sonuçta oradaki "hesaplı" kelimesi biraz abartılı olmuş bea. yaw bunun nesi hesaplı 65€+kdv'ye psu'suz kasa bence hiç hesaplı değil. hesaplı kasa anlayışım benim ASUS ve AOPEN'lar walla, 50-70$+kdv seviyesinde ve kaliteli 350watt psu'su olan modellerdir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mene

    walla eyw kasa fena değil hatta iyi ama sonuçta oradaki "hesaplı" kelimesi biraz abartılı olmuş bea. yaw bunun nesi hesaplı 65€+kdv'ye psu'suz kasa bence hiç hesaplı değil. hesaplı kasa anlayışım benim ASUS ve AOPEN'lar walla, 50-70$+kdv seviyesinde ve kaliteli 350watt psu'su olan modellerdir.

    Abi tamamen katılıyorum.Kasam biraz önce geldi feel typhoon 4 fan olmasına rağmen acayip sessiz ve hiçbir sorunu yok.Büyük kasaları tercih edenler için çok ii bir seçim olacaktır.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: LostNdumb


     Hesaplı Kaliteli Soğutması iyi sessiz kasa arıyorum diyenlere...


    Bu kasa nası bsi sizce?
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=G0331


    bence güzel bir kasa. şu günlerde almaya niyetliyim. zzaten şu andada aynı marka matrix serisi kullanıyorum. kalitesine güvenim sonsuz.




  • para olsada alsak
  • Birde bu Enermax-Chakra modelinin detaylı resimlerini göremedik bir türlü ( en azından ben bulamadım ). Power ve Reset tuşlar..vs nerede yahu? Dokunmatik mi yoksa?
  • ici guzel olsun...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.