FEEL HURRICANE II(GRİ YA DA SİYAH): 460W Powersupply 20 ve 24 Pin Uyumlu Önde devri ayarlanabilen Fan Controller 14 cm mavi ışıklı fan Arkada 14 cm egzost fan Dual Usb 2.0+Audio+Speaker+Firewire IEEE 1394 Portları Vidasız
Arkadaş bu kasayı öneriyosunda nerde bulcaz türkiyede tüm stoklarda tükenmiş, distributörü kim acaba. Yani nerde bulunur??????????????????????????????????
FEEL HURRICANE II(GRİ YA DA SİYAH): 460W Powersupply 20 ve 24 Pin Uyumlu Önde devri ayarlanabilen Fan Controller 14 cm mavi ışıklı fan Arkada 14 cm egzost fan Dual Usb 2.0+Audio+Speaker+Firewire IEEE 1394 Portları Vidasız
Arkadaş bu kasayı öneriyosunda nerde bulcaz türkiyede tüm stoklarda tükenmiş, distributörü kim acaba. Yani nerde bulunur??????????????????????????????????
yok arkadaşım biliyorum orayı, kasayıda biliyorum ama stokta yok hiç bi yerde millet kötü diyo ama stoklarda tükenmiş nasıl iş anlamadım.(Belki bir iki yerde vardır 105-110$+KDV'ye onları saymıyorum)
Hocam centurion u 64 dolara nerden aldınız? Ben de centurion almayı düşünüyorum da.
quote:
Orjinalden alıntı: irfanyus
ben cm centurion 5 almıştım psu suz ve pencereli. 64$. bence benzerlerine bakınca çok hesaplı
aa bu kasa bendeki kasa harbiden cok iyi arkadaslar kullanıyorum ic kısım celik kaplama mukemmel asalati yetiyor bosken bile cok agır bir kasa karsıdan izlenecek bi kasa yani hiç ses yok adam gibi psu alırsanız ( silverstone hariç benimki ucduda :D ) hiç ses almassınız özellikle p5dhdeluxe anakarta cok uyumlu tek kelimeyle süper cidden tavsiye ederim dfs bilgisayarda oldukca uygun
quote:
Orjinalden alıntı: Kotiledon
quote:
Orjinalden alıntı: emir_
pencere de olsaymış tadından yenmezdi
bu kasanın 3 vesiyonu var : 3050,3051,3052
3050 burda gördüğünüz... 3051 yanında pencere olan versiyonu... 3052 ise yanında 25cm devasa fanı olan versiyonu...
bence hepsi de çok şık... özellikle 3052 baya iyi görünüyor ama firebal getirmemiş türkiyeye :(
3052'nin resmi ->>
1-2 ay içerisinde toplayacağım conroe sisteme, enermax chakra + silverstone 500W PSU alacağım... gerçekten kalite kasalar...
al al süper
ya bu kasa mı daha iyi içinde 2 tane 120 lik fan çıkıyormuş aslında orjinali 1 tanne imiş fireball 1 ttane revoltec beleş veriyormuş 2 120 lik fan var yani yoksa 250 lik fanı olan mı daha iyi??? http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ECA3052-BS core duo 6600 işlemci, 8800 gtx kart ve 2 gb ram olacak, anakart asus deluxe düşünüyorum şu pasif soğutucusu var sanırım asusda yandan 25 lik fan olan mı daha iyi yoksa chakranın ilk modeli mi ne dersiniz??
yanda 25 lik fanı olan daha iyi soğur gibi.
nzxt guardian kasalar iyi soğutuyormu peki bende guardian kasa aldım daha parçaları gelmedi ama şuan boş kasa duruyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Lejyonerome
ya bu kasa mı daha iyi içinde 2 tane 120 lik fan çıkıyormuş aslında orjinali 1 tanne imiş fireball 1 ttane revoltec beleş veriyormuş 2 120 lik fan var yani yoksa 250 lik fanı olan mı daha iyi??? http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ECA3052-BS core duo 6600 işlemci, 8800 gtx kart ve 2 gb ram olacak, anakart asus deluxe düşünüyorum şu pasif soğutucusu var sanırım asusda yandan 25 lik fan olan mı daha iyi yoksa chakranın ilk modeli mi ne dersiniz??
bence önden arkadan yater yandak işin hava civa kısmı asus vardı sadece arkada 2 fan var oda yeterli geliyrdu ki bence bu kasa gayet iyi görüntü olsun dersen o ayrı k isen şe yarıyoru demişsin bece 2 fan ısı düzeneği oalrak yeterli
modding yatkın bir kasa ii şekil olur valla
NZXT GUARDİAN KASA
Sava Hazır mısınız? Gardiyan kasaların üretilmesinin ardındaki ilham kaynağı savaşçı robotlardır.. Gardiyan Ruhu ve ışıklandırması sayesinde NZXT, çelik bir kasanın nasıl bir biçimde tasarlanabileceğini göstermiştir.
Gardiyan serisi özellikle kolay montajı ve akıllara durgunluk veren görünüşü ile Avrupa'dan sonra şimdi Türkiye'de dir.
Özellikleri
* Vidasız tasarım sayesinde oldukça kolay ve hızlı montaj * Çelik kasa * Patentli Gardiyan Led modeli * Devrimsel oyuncu dizaynı * Özel olarak hazırlanmış alev dizaynlı yan panel * Özel toz filtreli fan grili * usb 2.0, kulaklık ve mikrofon çıkışları * 5 adet 5.25" sürücü yuvası * 10 sürücü yuvası toplamda * 1 x tri-color renkli fan yanda, 1 x 80mm egzoz fanı
Bende bu kasa var inceledim bu kasayı. fotolarını falan çektim isterseniz buyrun;
bu chakranın 3052 modelini alan kullanan varmı acaba bide birşey sormak istiyorum bende athlın xp 2500+ var (423 yada 462 pin tam hatırlamıyorum) bu anakartla bir sorun çıkarırımı acaba?? bilen kullanan varmı?
Bende bu aralar kasayı değiştirmeyi düşünüyorum ya şimdi bir kere para vermek istiyorum ve max 150-160 YTL büççem var hadi çok iyi birşey oldu Max 200 e kadar çıkabilirim şimdi alsam mı bu kasadan benim kendi 380 W lık psu var kafam karıştı ya pek anlamam da bu işlerden benim sistemimde aşırı derecede ısınma sorunu var şimdi bu kasayı mı alsaaam yoksa sizin tavsiye edebileceğiniz başka hangi kasalar var beyler yardımcı olun lütfen gidip dandik bişi almayayım bi önceki topic ime kimse bakmadı
quote:
Orjinalden alıntı: J a C K a L
Bende bu aralar kasayı değiştirmeyi düşünüyorum ya şimdi bir kere para vermek istiyorum ve max 150-160 YTL büççem var hadi çok iyi birşey oldu Max 200 e kadar çıkabilirim şimdi alsam mı bu kasadan benim kendi 380 W lık psu var kafam karıştı ya pek anlamam da bu işlerden benim sistemimde aşırı derecede ısınma sorunu var şimdi bu kasayı mı alsaaam yoksa sizin tavsiye edebileceğiniz başka hangi kasalar var beyler yardımcı olun lütfen gidip dandik bişi almayayım bi önceki topic ime kimse bakmadı
YardıM
Bu kasa midi bir kasa.... Peki bu midi kasalardaki hava sürkülasyonu kötü diyorlar. Siz ce büyük kasa mı? Küçük kasa mı?