Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic III ve In The Wake of Gods (15 SENE DOLDU!) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
3
Favori
39.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alemin kralıdır bu oyun. Ah ne geceler geçti bunun peşinde
  • fifa 99 dan sonra, level dergisinin hediye verdiği cd'yle oynadığım ikinci oyun
    valla duygulandım
  • vallahi süper oyunduu bu heroes halada öyle bence...
  • ben hala oynarım ve hayattada sıkılmam orjinal cd si olan nadir oyunlarımdndır..internet üzerinden nası oynanır bilgisi olan varmı?_
  • Arkadaşlar bu wog olayını görünce bende yadigarı arşivden çıkarayım dedim. Herşey tamam kurdum falan, bi sorun yok. Lakin bir kaç şey soracam:

1. Wog kalesi yok bende. Onu nasıl seçebiliyoruz?
    2. Yeni gelen 8. lvl yaratıkları kalelerden nasıl üretiyorsunuz? Mesela yukarıda bir resim var undead kalesinden kırmızı renkli ghost dragon çıkıyor.
    3. Yeni gelen 8. lvl yaratıkların haritada bulunan "Den" lerinden niye sadece 1 tane üretim oluyor?
    4. Mithril ile nasıl upgrade yapıyoruz ve elimizdeki mithril miktarını nerden görüyoruz bir türlü bulamadım.

NOT: Ben campaing oynamıyorum hep random map açıp harita oynuyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden sağolun
  • Ya beyler yok mu cevap vericek olan. Sizden gelecek cevapları bekliyorum oynamak için
  • Vallaha süper klüpmüşsünüz haa. Bir soru sorduk 4 gündür cevap veren yok
  •  Heroes of Might and Magic III ve In The Wake of Gods (15 SENE DOLDU!)

Yahu 8. seviyeye denk 6. seviye yaratılabiliyormuş bu oyunda yav? Tamika'yla Necro'ları alınca kopartıyorsunuz olayı!!!

tigger_agc bu kadar eski bu oyun sürekli olareak pek oynanmaz souçta, oynandıkça hatırlanır, yazılır. (Muhtemelen bu iletimi görmeyeceksin ama üzerimde kalmasın)
  • Yav bu kaçıncı seviye bi' yaratık oluyor? 20 mi?

Heroes of Might and Magic III ve In The Wake of Gods (15 SENE DOLDU!)
  • e bide h3 complete linki weren bi arkadaş çıktımı bu yamayı bi yerlere yamarızda ,üstünden kalkmış oluruz :D
  • Heros3 ü anlatan türkçe kaynak var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karsahini

Heros3 ü anlatan türkçe kaynak var mı?

vardır heralde... sonuçta yeni bi oyun değil illa biyerlerde bi bilgi birikimi vardır tabi orasıda senin araştırma yeteneğine kalmış.. google amcayla irtibata geç
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

1. Wog kalesi yok bende. Onu nasıl seçebiliyoruz?

Wog kalesi diye bir şey yok, senin bahsettiğin olsa olsa wogify menüsünden açılan nötral kasaba (neutral town) seçeneğidir, bu seçenek açılınca conflux kasabası modifiye edilerek neutral town oluyor ve askerlerde wog ile gelen nötral yaratıklara dönüştürülüyor pek matah bir şey değil, hatta gereksiz bence.

quote:

2. Yeni gelen 8. lvl yaratıkları kalelerden nasıl üretiyorsunuz? Mesela yukarıda bir resim var undead kalesinden kırmızı renkli ghost dragon çıkıyor.

Öncelikle haritada kendi fraksiyonuna ait olan sekizinci seviye ikametgâhı ele geçireceksin ondan sonra elindeki ikametgâh sayısı kadar her hafta başında sekizinci seviye yaratığın beliriyor kalende, ama dikkat et diğer seviye yaratıklarda olduğu gibi satın almayınca diğer haftaya devretmiyor, yani o hafta satın aldın aldın yoksa kaçırmış oluyorsun.

quote:

3. Yeni gelen 8. lvl yaratıkların haritada bulunan "Den" lerinden niye sadece 1 tane üretim oluyor?

Sekizinci seviye yaratıklar çok güçlü olduğundan sayılarının kontrol altında tutulması için bu düşünülmüş, hatta dikkat edersen ikametgâhı ele geçirdiğinde satın almazsan yaratık küsüp gidiyor diğer turlarda istesende satın alamıyorsun yani, ama önemli değil çünki esas amacın ikametgâhın üstünde kendi bayrağını açmak, bi önceki sorunda cevapladığım gibi haritada ne kadar çok ikametgâhda bayrak açarsan haftalık sekizinci seviye yaratık üretimin o kadar artar, dikkat etmen gereken tek şey diğer haftaya sarkıtmadan derhal alman yoksa dediğim gibi o haftalık hakkını kaybediyorsun.

quote:

4. Mithril ile nasıl upgrade yapıyoruz ve elimizdeki mithril miktarını nerden görüyoruz bir türlü bulamadım.

elindeki mithril adedini "KINGDOM OVERVIEW" tuşuna sağ tıklayarak açılan pencereden görebilirsin, bu pencerede okey tuşuna basarakda mithril ile yapılabilen upgrade lerin neler olduğunu ve her upgrade için gerekli mithril miktarını ayrıntılı bir şekilde gösteren başka bir pencereye kavuşmuş olursun, bunlar haricinde benim hatırladığım iki farklı yerde daha kullanımı var mithrilin;

• ilki kalene altın rezervi kurarken,
    • ikincisi kalenin giriş kısmına büyülü alan yaptığında
  • quote:

NOT: Ben campaing oynamıyorum hep random map açıp harita oynuyorum.

Kampanya yada rasgele harita açman farketmez wogify ayarların neyse oyun her daim ona uyar.

quote:

Vallaha süper klüpmüşsünüz haa. Bir soru sorduk 4 gündür cevap veren yok

Bu kadar agresifleşmenede hiç gerek yoktu, sonuçta kimse sorularını cevaplamak mecburiyetinde değil
  • bu başlık ilk sayfaya her çıkışında oyunu açma gereksinimi duyuyorum ve 4-5 saatim uçup gidiyor

insaf
  • @ xanty

Seveni için 4-5 saat sanki 15 dk gibi geliyor,uyku mecburiyeti olmasa sabahlamak işten değil ki benimde bu oyunda sabahladığım çoktur.Ama tecrübeli arkadaşlar gibi oyunun inceliklerini bilmeden körükörüne oynamışım.
  • Merhabalar

Age of dan sonra oynadığım ikinci oyun Heros might and magic IV idi :)
    Saatlerce başında oturdum. Campeignlerini bitirdim. Ek paketlerini kurdum onları da bitirdim.
    Sonra arkadaş 3 daha iyi dedi (4 için maalesef çok bekliyorduk gün atlarken) ve başladım 3 oynamaya. önce alışamadım ama
    sonra artifact olarak, büyü olarak çok daha iyi olduğunu fark ettim. En sevdiğim harita Treasur İsland (hazine adası)(onlarca kez bitirdim) ve en sevdiğim büyü resurrection (adamları geri diriltme) dı :) Şimdi burada ek paketini gördüm. Sanırım kısa zamanda bunu edinip tekrar oynacağım. :) Bayağı güzel bir pakete benziyor.

Heroes V derseniz iki hafta oyunu kastım ve sevmeye çalıştım(oyun kasmadı gayet rahat oynuyordum :)) Ancak bir oyun bu kadar batırılabilir. (herşey grafik değil-kalelerin her defasında dönüp durması bir süre sonra miğde bulandırıyor) Bir süre sonra işkenceye dönüştü oyun. ona harcadığım vakit ile IV veya III oynamayı tercih ederim..

IV de sevdiğim ve diğerlerinde olmayan nokta. Campaign oynarken kahramanınızı güçlendirdiğinizde, büyüler sağ olsun, sadece kahramanınız ile haritaları bitirebiliyorsunuz ve harika zevk veriyor. Ateş ırkına mensup olup armegeddon ile kale almak gibisi var mı? :) Vurkaçlar yapmak. :) Orta seviyelerde iken düşmana asit büyüsü yapıp sonraki yarım saat içinde harita üzerinde köşe kapmaca oynamak :):)

Experianse kazınıp level atlamanın ve yeni bir büyü kazanmanın bu kadar zevkli olduğu başka bir oyun bilmiyorum :)
  • arkadaşlar 98 yapımı demişsiniz ama bende oyunun orjinal kitapçığı vardı onda 1997'nin en iyi oyunu seçildiği yazıyodu he bu arada bence en iyi hiroz versiyonu üçtür abi.. gerisi yalan
  • Birkaç gün önce "Heroes of might and magic 3 + In the Wake of Gods" oyunuyla ilgili herşeyin bulunduğu, anadili türkçe olan bir web sitesi yayınlandı. Forumda link vermek yasak olduğu için adresi yazmıyorum. Web adresini öğrenmek için pm atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runstorm -- 10 Nisan 2009; 0:34:36 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.