T

Binbaşı
14 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar konuyla ilgili bir sorum olacak. Kullandığım usb bellek içerisinde şarkıları zevkime klasörlere ayırdım. Ekrandan klasör ve şarkı seçimi yapabiliyorum buraya kadar herşey gayet normal. Fakat şöyle bir sorunum var. Arabayı her kontak yaptığımda usb bellek okumasını resetliyor ve klasör seçim ekranına giremiyorum. Çalmaya başlıyor ama ilk sıradakinden çalmaya başlıyor. Seçim yapabilmem için okuma işlemini bitirmesini gerekiyor. Bu da yaklaşık 10 - 15 dakika zaman alıyor. Bakkaldan birşey almaya arabadan indiğimde bile tekrar resetliyor ve gene beklemek zorunda kalıyorum. Bunun çözümü var mı? Yoksa bir arıza falan mıdır acaba?

Arkdaşlar merhaba. Enteresan bir problememim var şu an. Yazılımsal bir şey olduğunu düşünüyorum çözemedim ama bir türlü. Normal telefon konuşmalarında mikrofonda hiç bir problem yok. Sesim gayet net ve temiz olarak karşı tarafa gidiyor ne kadar uzun konuşursam konusayım gayet sorunsuz devam ediyor. Ama mikrofon kullanarak telefonda herhangi bir işlem yapmak istediğim de (whatsapp sesli mesaj, ses kaydı, google asistan kullanımı v.b.) 10-15 saniye normal çalışıyor arkasından ise bir anda sesleri almayı bırakıyor ve yüksek bir hışırtı sesi şeklinde parazit kaydetmeye başlıyor. Dolayısıyla da hiçbirşeyi düzgün kullanamıyorum. Bu sorun olduğunda hemen yeni bir teelfon görüşmesi yapıyorum. Ses gayet temiz ve güzel çıkıyor. Arkasıdan tekrar ses kayıta giriyorum. Bir süre normal çalışıyor sonra gene hışırtı ve parazit sadece.

Bu sorunu yaşayan oldu mu? Çözümü ne olabilir?
Evet başlık açık arkadaşlar. Eski bir FM fanıyım. Taaa CM zmanlarından beri oynarım. Ama hem iş güç derken hem de yaştan dolayı yeni sürümlerdeki detaylar beni boğmaya başladı. Touch sanırım daha basitleştirilmiş hali FM nin. Ama arada tam olarak ne gibi farklar var? Benim istediğim gene transferler, olsun, teknik direktör olarak seçtiğim liglerin klüplerinden teklifler alayım, bütçe yönetimi wonderkid ler olsun. Yönetimden istek yapabilme özellikleri olsun. Antremandı takım konuşmasıydı falan filan bir ton detayla uğraşmayayım istiyorum.

Bir de en önemli sorum şu fm 2018 için yapılan grafik fotolarını özellikle takım logo ve oyuncu fotolarını touch da da kullanabiliyor muyuz?
Evet arkadaşlar başlıktaki ses sistemine sahibim. Kumadasını kırdığım için yeni kumanda ihtiyacım oldu. gg ve n11 üzerinden baktım baya hangi kumanda uyumludur bir sonuca ulaşamadım. Varmıdır önerisi tavisyesi olan? Philipsi universal kumandası var. Onu alsam iş görür mü?
Arkadaşlar selamlar. F20 bir aracım var. Kendi başlığımızda sordum bilen çıkmadı. Nasılsa bütün f kasalarda idrive sistemi kullanıldığı için genel başlık açmak daha iyi olur dedim.

Biliyorsunuz bizdeki sistemlerde "playlist" fonksiyonu var. Fakat playlistlerimizi nasıl araçda görünür hale getireceğiz bir türlü çözemedim. Tabi USB bellek üzerindeki playlistten bahsediyorum. Birkaç yol denedim hiçbiri çözüm olmadı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar kafayı yiyeceğim ya. Şu kış dergisi görevlerinden dk setinin olduğu yoldaki sondan bir önceki görevi 1 haftadır yapamıyorum bir türlü. 25 dakika dolmadan 11250 altın kazanmamız gereken görev. Öneriniz var mı acaba bu görev için?
Arkadaşlar eşimin 2005 model 206 aracı var. XT modeli otomatik vites. Bir haftadır aracı ilk çalıştırdığında "dın" diye bir uyarı sesi veriyor. Göstergelerde hiç bir sıkıntı yok. Motor uyarısı, abs, yağ ve hararette bir sıkıntı yok.

Önce sıcaklık uyarısı diye düşündüm (3 derecenin altında olunca uyarı vermesi gibi) fakat hava şu an 7-8 derecelerde gene aracı ilk çalıştırdığında bu uyarı sesi geliyor. Sizce sıkıntı ne olabilir? Önemli bir şey değil muhtemelen ama bir türlü çözemedim. Bunun için de ustaya gitmek istemiyorum şimdi boşu boşuna.

Far, emniyet kemeri veya kapının açık kalması uyarısı da değil onu da belirteyim.
Kysmetse bayramda e?imle ufak bir kaçamak yapaca?yz. Lakin Antalya tarafyna hiç özel aracymla gitmedim. Otobüsle de gitmedim. O yüzden kara yolu güzergahy hakkynda öneri istiyorum. Yol güzel olsun bölünmü? yol olsun yeter. Manzara görmek adyna bozuk yollarda araç kullanmak istemiyorum çünkü. Afyona kadar zaten belli de Afyon'dan sonra nereden gitmek iyi olur arkada?lar?
Kısmetse bayramda eşimle ufak bir kaçamak yapacağız. Lakin Antalya tarafına hiç özel aracımla gitmedim. Otobüsle de gitmedim. O yüzden kara yolu güzergahı hakkında öneri istiyorum. Yol güzel olsun bölünmüş yol olsun yeter. Manzara görmek adına bozuk yollarda araç kullanmak istemiyorum çünkü. Afyona kadar zaten belli de Afyon'dan sonra nereden gitmek iyi olur arkadaşlar?
Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır; Ankara Tahran caddesi (reşit galipten tunalıya gitmek için kullanılan Hilton'nun önündeki cadde) polisler tarafından kapatılmış durumda. Üstelik normal barikat da değil. Bildiğiniz silahlı nöbetçiler var. Sanırım çevik kuvvet görevlileri.

Burası neden kapalı acaba? İşe giderken o güzergahı kullanıyorum. Fakat caddeden tunalıya geçiş kapalı olduğu için anormal trafik oluyor. Trafik yoğunluğundan polislere de soramadım. O bölgeyi baya baya felç eden bir uygulama.

Sebebini bilen varmıdır acaba?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
BMW
Mobil cihaz
Samsung
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.125
İkinci El Bölümü Mesajları: 144
Konularının görüntülenme sayısı: 262.160 (Bu ay: 729)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 205 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.