Optik kablo ile pc ye soundbar bağlama
Merhaba herkese. Şöyle bir sorunum var. Ses sistemindeki kablo kamaşasından bıktığım için yeni nesil bir soundbar aldım pc de kullanmak için. Lakin yeni nesil soundbarlarda aux çıkışı yokmuş. Optik, hdmi ve bt mevcut. Fakat hdmi ile çalıştıramadım bir türlü. Kullandığım monitörde dahili hoparlör olmadığı için hdmi ile ses almıyor. Anakart üzerinde bulunan hdmi a taktığımda ise gene ses alamadım. BT bağlantısı ile çalışıyor ama ses de çok çok hafifi bir gecikme oluyor yani belki 0,25 saniye gibi birşe gecikmeli geliyor. Arada bir de ses kesilip hemen geri geliyor. Ama telefon bt ise dinlediğimde bir sorun olmuyor. Yani sorun pcdeki bt'de. Bununla birlikte 3. bir çözüm optik kablo. Fakat anakartımda optik çıkış yok. Bunu nasıl çözebilirim? Yurtdışında bir ucu optik bir ucu aux kablolar var fakat türkiye de bulamadım. Bir de bazı dönüştürücü adaptörler buldum ama emin olamadım. Ses kalite kaybı ve ses yüksekliğinde azalma gibi şikâyetleri olanlar var. Sizlerin görüşlerini bekliyorum.
Makyajlı kasa Guiletta'larda usb den müzik dinleme
Arkadaşlar konuyla ilgili bir sorum olacak. Kullandığım usb bellek içerisinde şarkıları zevkime klasörlere ayırdım. Ekrandan klasör ve şarkı seçimi yapabiliyorum buraya kadar herşey gayet normal. Fakat şöyle bir sorunum var. Arabayı her kontak yaptığımda usb bellek okumasını resetliyor ve klasör seçim ekranına giremiyorum. Çalmaya başlıyor ama ilk sıradakinden çalmaya başlıyor. Seçim yapabilmem için okuma işlemini bitirmesini gerekiyor. Bu da yaklaşık 10 - 15 dakika zaman alıyor. Bakkaldan birşey almaya arabadan indiğimde bile tekrar resetliyor ve gene beklemek zorunda kalıyorum. Bunun çözümü var mı? Yoksa bir arıza falan mıdır acaba?
Note 8 Mikrofon sorunu
|
FM 2018 - 2018 Touch farkı
|
SONY BDV-N9100W modeli sistemimin kumdandası
|
BMW F serisi İdrive'da playlist oluşturmak
|
Kış dergisi görevleri
|
206 aracı ilk çalıştırdığında verdiği uyarı sesi
|
|
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.126
İkinci El Bölümü Mesajları: 144
Konularının görüntülenme sayısı: 60.252 (Bu ay: 691)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 206 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası