Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic III ve In The Wake of Gods (15 SENE DOLDU!) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
3
Favori
39.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ölü diriltmeden çok klonlama kullandığımdan sorun değil. Fırtına Lordlarının büyü kalkanı, gök gürültüsü diyip büyü çakması, uzaktan vurması bence çok büyük avantaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 9 Mart 2008; 22:37:15 >
  • onlar benimde 1 numaram ama meleklerde ilk 3 tedir hani
  • quote:

Orjinalden alıntı: xanty

Heroes of Might and Magic III ve In The Wake of Gods (15 SENE DOLDU!)

wog ile gelen 8. level yaratıklar.oyuna ayrı bir renk katıyor gerçekten.

O ne be sayende resimlerini görebiliyoruz sadece üstad, henüz o seviyeye gelemedik,
  • eğerki wog eklenti paketini kurmadıysan bunları hep resimlerde görürsün
  • O kadar fazla abarttım ki artık.

• Yeni göz bebeğim Cehennem Baronları ama Fırtına Lordlarını geçemiyorlar.
  • şu wog denen ek paket oyuna gerçekten yeni bir hava katıyor mu? oyun dengesini bozuyor mu? çok merak ettirdiniz yav. aslında heroes 3 complete+wog hepsi yüklü ama hiç wog denemedim.

bir de wogun haritaları farklı mı? orjinal maplerde wogifiacation yaparak mı oynamalıyız yoksa yapmadan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 10 Mart 2008; 23:16:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

şu wog denen ek paket oyuna gerçekten yeni bir hava katıyor mu? oyun dengesini bozuyor mu? çok merak ettirdiniz yav. aslında heroes 3 complete+wog hepsi yüklü ama hiç wog denemedim.

bir de wogun haritaları farklı mı? orjinal maplerde wogifiacation yaparak mı oynamalıyız yoksa yapmadan mı?

hocam mutlaka denemen lazım.okadar çok yenilik varki sanki heroes 4 ü yapmışlar

internetten haritalarını indirebilirsin yada eski haritalarında da wogifiacation yaparak oynayabilirsin.
  • tamam bu gün deniyorum bir necropolis alalım yine
  • quote:

eğerki wog eklenti paketini kurmadıysan bunları hep resimlerde görürsün

Üstad şu WOG nedir bi detaylı anlatım rica etsem yine çok yordumseni ama hakkını helal et Ha!

Bende orjinal Heroes3 ve Complete paketleri var
  • wog bu oyuna gönül vermiş kişilerin yaptğı bir eklenti.

neler mi getiriyor oyuna?

bir çok yeni yaratık.

level 7 yararatıkların gelişmiş hali(level 8) misalen titan her sefer de 2 yıldırım atar.

mitril denen yeni bir maden.

bu maden sayesinde kalenizi ve madenlerinizi geliştirebilirsiniz.örnek vermek gerekirse misalen 1 altın madeniniz var günde 1000 altın getiriyor.4 mitrilkullanıp bunu update yapabiliyorsun ve gunde 2000 altın getirmeye başlıyor.birkez daha yapıyorsun 3000.sınır yok ne kadar mitril okadar update

yada haftada 3 melek geliyor diyelim kalende.hoop bi update 2 mitril ve biraz altın haftada gelen melek sayısı 4 oluyor.bundada sınır yok mitrilin ve altının olduğu sürece devam update e.ama her update de biraz daha artıyor maliyetler.

şöyle düşün haftada 16 melek günlük 25000 altın gelirin var

aynı şekilde rakibinde gelişiyor ve savaşlar devasa boyutlara ulaşıyor.

bir diğer yenilikte general olayı.heroes 4 ü oynadıysan bilirsin savaş alanında bir adet genaralin ordunun başında çıkar.

aklıma gelen önemli özelliklerden biride yaratıkların aldığı rütbeler.her savaştan sonra yaratıkların tecrübeleri ve buna bağlı olarak rütbeleri artıyor.yaratık resimlerinin sağ alt köşesinde görebilirsiniz rütbeleri.bu arttıkça vuruş gücü olsun dayanıklılık oolsun artıyor.
    yaptığın savaşlarla bu generalini güçlendiriyorsun sen üzerine nasıl ki kılıç kalkan alıyorsun aynı şekilde onun üstüne de alıyorsun.

okadar çok ki değişiklikler anlat anlat bitmez

ama hepside oynanışı ve alınan zevki olumlu etkileyen şeyler.şiddetle tavsiye edilir.

yukarlarda ki mesajlarımdan birinde linkini verdim indirip deneye bilirsin.40-50 mb birşeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 11 Mart 2008; 11:52:21 >
  • açıklayıcı olması açısından bir kaç resim.

bak burda haftalık üretime

anlattığım generaller.

yeni kale wog town

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 11 Mart 2008; 11:41:55 >
  • CAGANN PM ini kontrol edebilir misin?
  • xanty bendeki elmas ejder aynen ilk resimdeki gibi mavi? Ayrıca yeni kaleyi oyunda göremiyorum, kullanamıyorum. Eklenti için ne gerek?

Lucifer34 okuldan daha yeni geldim. Cevaplandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 11 Mart 2008; 15:37:39 >
  • wog ayarlarından ayarlamak lazım diye biliyorum ama o kalede bende hiç oynamadım eve gidince ayarlardan bi bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 11 Mart 2008; 16:01:55 >
  • arkadaşlar wake of godsu açtım. bir tane wog haritası açtım oyuna girdim. herşeye yes dedim. ama ilk turnden sonra hata mesajı verdi. script error gibi bişeydi tam hatırlamıyorum ve o mesajdan sonra oyuna devam edemedim. nasıl düzelir bilen var mı?
  • quote:

arkadaşlar wake of godsu açtım. bir tane wog haritası açtım oyuna girdim. herşeye yes dedim. ama ilk turnden sonra hata mesajı verdi. script error gibi bişeydi tam hatırlamıyorum ve o mesajdan sonra oyuna devam edemedim. nasıl düzelir bilen var mı?

wog u neyin üstüne kurdun?

yani heroes 3 mü complete mi?
  • bu wog u bana tanıtan Yevaud a pm den buranın linkini attım bakalım uygun olup gelirse tüm ayarlarıyla bir inceleme yazısı döktürür

linkte wog ayarlarının nasıl yapılması gerektiği yazıyor.ney ne işe yarar burda çoğu var.http://forum.donanimhaber.com/m_7489233/mpage_2/key_/tm.htm
  • quote:

quote:

arkadaşlar wake of godsu açtım. bir tane wog haritası açtım oyuna girdim. herşeye yes dedim. ama ilk turnden sonra hata mesajı verdi. script error gibi bişeydi tam hatırlamıyorum ve o mesajdan sonra oyuna devam edemedim. nasıl düzelir bilen var mı?

wog u neyin üstüne kurdun?

yani heroes 3 mü complete mi?

complete'in üstüne kurdum. zaten hep complete oynarım. oyunu indirirken zaten "heroes 3 complete + wog" diye indirmiştim. iyi hatırlıyorum.
  • kardeş yukarda benim verdiğim wog u indirirmisin.

bende 2 kez wog indirdim ama sorunlar olduydu.

bu eklediğim sürümde sorunsuz bir şekilde oynuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.