Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic III ve In The Wake of Gods (15 SENE DOLDU!) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
3
Favori
39.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sonunda dün ilk bölümü bitirdim savaşları komple kendim yaptım ve baya fark ediyomuş iyice anladım, yapay zeka kale savunurken bile kale içinden çıkıp saldırana hücum ediyodu gereksiz kayıplar oluyodu savunmada kalınca çok güçlü düşmanları bile yenebiliyomuşuz, tek sorun şu benim hero ile bazı büyüler var tüm yaratıkları koruyan felan kalkan resmi çıkıyo onları topluca tüm yaratıklara uygulayamıyorum, tek bitanesine yapabiliyorum, ama makineye bıraktığımda yapıyo bunun püf noktasını merak ettim....

Hakkaten ben ömrümde bu kadar zevkli bağımlılık yapan bi oyun görmedim, heleki ne yaptığını bilirsen müthiş zevkli oluyo diğer bazı güncellemeler var WOG gibi yeni bi tane daha çıkacakmış ABYSS diye bunlar nasıl bende iki tane var birisi orjinal Heroes 3, diğeri GOLD, sanırım armageddon blade versiyonunu kapsıyor, CONFLUX oynana bilir durumda, WOG da bu topic de verilen WOG mevcut elimde, orjinal oyunun üzerine mi kuruluyo acaba...
  • Konuma en son 1 sene önce yazmışım. Yeni geldi aklıma.

Hala oynanır mı arkadaş oyun? Saat 3ten beri kalkamadım başından. Çişe gitmekten bile vazgeçtim oyun yüzünden. Yarılmaktan 5 dakika önce kurtuldum.

Kulüp olayı çoktan yatmış sayemde ama olsun. Başlığı daha karizmatik yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 25 Temmuz 2009; 22:47:38 >
  • Hortu basmak gerek.

Dungeoooon!!

Ek: Oyun çıkalı tam 10 sene oldu bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 26 Aralık 2009; 5:27:25 >
  • The Shadow of Death iyidir, nostaljidir. Dungeon için zar atılır, akabinde sağlam atraksiyon olurdu 3-4 kişiyle.
  • sfdemirhan eklendi.

Bu oyunda Dungeon'a karşı bariz üstünlüğü olan kale yok galiba yalnız yav. Kendime alıyorum eziyorum, bilgisayara veriyorum bir tarafım çatlıyor yenesiye kadar hangi kaleyi alırsam alayım. Bir tek Necromancy kolaylıyor işi.
  • üstünden 20 sene geçse de 30 sene geçse de oynanır bu oyun. aynı aterideki goal3 gibi bişey. modası hiçbir zaman geçmez
  • Zamanın da ne oynardık, teheeyyy

Yanlız zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsın bu oyunda, sabah başlamışsındır, bi bakmışsın akşam olmuş...
  • En az 4 saatim gidiyor bir oyunu açtığımda zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21
    Bu oyunda Dungeon'a karşı bariz üstünlüğü olan kale yok galiba yalnız yav.

Dungeon tercihi o über yaratıklarla ilgilidir daha çok. Yeri gelir oyunun atmosferini değiştirir, olaya renk katar. Bilhassa toplu oyun girişimi varsa ortada.

Ha kaleler -birkaçı dışında- denktir güç olarak. Castle, Fortress vs zorlar; bunun yanında Tower ve Inferno tırışkadır mesela. Ya da biz kullanamazdık, orası ayrı.
  • arkadaşlar umarım geç kalmamışımdır.:D:D çok canım çekti uzun zamandır biriyle heroesda kapışmıyorum windows 7de hamachi üzerinden oynanır mı deneyeniniz var mı hiç denemedim çünkü w7 de zaten etrafta fazla bilen yok bu efsaneyi o ayrı:D Denemek isteyen oynayalım diyen varsa ersinersin_archangel (at) hotmail

hayırlı sabahlar herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakg18

arkadaşlar umarım geç kalmamışımdır.:D:D çok canım çekti uzun zamandır biriyle heroesda kapışmıyorum windows 7de hamachi üzerinden oynanır mı deneyeniniz var mı hiç denemedim çünkü w7 de zaten etrafta fazla bilen yok bu efsaneyi o ayrı:D Denemek isteyen oynayalım diyen varsa ersinersin_archangel (at) hotmail

hayırlı sabahlar herkese

Hocam sabahın 4ünde yazılır mı bu?
  • Heroes of Might and Magic 3 ün veya 5 in türkçe yaması var mı arkadaşlar ? ben hiç bir yerde bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarya16

Heroes of Might and Magic 3 ün veya 5 in türkçe yaması var mı arkadaşlar ? ben hiç bir yerde bulamadım

Türkçe yama hiç görmedim. Hem eski hem de sadece fanları arasında popüler oyunlara Türkçe yama bulmak FM'ye bulmaktan çok daha zor tabii. Bi' de hocam HoMM3 TÜrkçe oynanır mı?! Etme eyleme!!!
  • Walla bence kaleler ve yaratıkların açıklamaları türkçe olsa fena olmazdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

Walla bence kaleler ve yaratıkların açıklamaları türkçe olsa fena olmazdı...

Oyuna yeni başladın galiba? Hepsinin özelliklerini öyle belledim ki, kafamdan savaştırıyorum bazen, oyunu açmak yerine.
  • Ne oyundu be.Çocukken(10-11 Yaşında) çok oynamıştım
  • Oyunu birde adela ile oynayın,diplomasi özelliği sayesinde birçok yaratığı bünyenize katabilirsiniz,devasa ordular kuruluyor kısa zamanda,ayrıca vision büyüsü sayesinde size katılıp katılmayacağı veya kaç para istediği yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Oyunu birde adela ile oynayın,diplomasi özelliği sayesinde birçok yaratığı bünyenize katabilirsiniz,devasa ordular kuruluyor kısa zamanda,ayrıca vision büyüsü sayesinde size katılıp katılmayacağı veya kaç para istediği yazıyor.

Adela pek de tercih edilesi bir hero değil açıkçası. Castle oynadığımda Adela alırım ama hem Castle sevmem hem de Tazar-Crag Hack-Deemer-Ivor-Thant varken daha çok geliştirmeli kendini. (Ha, bir de Sir Mullich var ama sonradan eklendiği için hiç sevmem.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 12 Mart 2010; 18:47:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakarya16

Heroes of Might and Magic 3 ün veya 5 in türkçe yaması var mı arkadaşlar ? ben hiç bir yerde bulamadım

Bu oyunun türkçe meali yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: runstorm

quote:

Orijinalden alıntı: wox

bu oyunun neresi güzel (Heroes of Might and magic 3) allah aşkına ya... bide öve öve bitirememişsin.13 14 yaşlarındaki, çocuk bile oynamaz bunu

Wox 3DO firmasının Heroes of Might and Magic ( 3 + in the wake of gods ) oyunundan mı bahsediyorsun ?!? (13 - 14). Komik olmayamı çalışıyorsun yoksa sıra tabanlı strateji klasiği efsane oyun hakkında hiçbirşey bilmeden gereksiz mesajlarla forumu yazı çöplüğüne mi çeviriyorsun ?!? Bu oyunu 50'li yaşlarda oynayanlar bile var. Bu oyun karşısında sabahlamayan yoktur. Homam uykusuz geceler demektir. Yorum yapmadan önce keşke oyunu alıp oynasaydın. Öncelikle uyarayım eğer oyunu bilgisayarına kurarsan lanet sanada bulaşır. Bu oyun saygıyı hak ediyor. Bu oyunun ilk çıktığı zamanları hatırlıyorum. Ne mayyak günlerdi! Santrancın 3DO firmasının elinde harmanlandığı bu oyun hakkında çok fazla konuşmaya gerek yok. Homam forever. [ Gücün kılıcı büyücüyle, sihrin değneği savaşçıyla, ahir zamanın güzellikleride sizinle olsun. (uh.com sitesinden alıntı yapılmıştır. ]

Not: Bu oyun hakkında bilgi sahibi olmak istersen unforgiven-heroes com sitesine bak derim...

WOX nickli şahsın yazdıkları hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.