Şimdi Ara

Herkese söyleyecek tek lafım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Her takımın kötü oynadığı, bazı şeyleri yanlış yaptığı, mağlup olduğu, fark yediği günler, maçlar vardır..

Ama unutulmamalıdır ki her gün batan güneş bile ertesi gün yine doğacaktır..

Eleştiri tabi ki yapılmalıdır, fikirler tartışılmalıdır. Fakat özünde "Arma" sevgisini unutmadan yapalım bunu. Hoca'yı ya da futbolculara yerlerde süründürecek şekilde bir seviyede olmasın bu..

Sonuçta hepimizin ortak noktası Galatasaray...

İyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Her takımın kötü oynadığı, bazı şeyleri yanlış yaptığı, mağlup olduğu, fark yediği günler, maçlar vardır..

Eleştiri tabi ki yapılmalıdır, fikirler tartışılmalıdır. Fakat özünde "Arma" sevgisini unutmadan yapalım bunu. Hoca'yı ya da futbolculara yerlerde süründürecek şekilde bir seviyede olmasın bu..

İyi forumlar

Sen çok yanlış yerde açmışsın konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erdem severim seni forumdanda bilirim. sorun aslında şuki aslında hepimizde ileriki maçlar için acaba hep böylemi devam edecek tedirginliği devam etmekte. ki hani insan çok güvendiği birisinden hiç beklemediği şeyleri görünce yıkılırya işte o mesele.. umarım dediğin gibi olur dostum.. umarım..

Orijinalden alıntı: bluerdem

Her takımın kötü oynadığı, bazı şeyleri yanlış yaptığı, mağlup olduğu, fark yediği günler, maçlar vardır..

İyi forumlar

tamam.

• takımın içinde bazı huzursuzluklar var bu çok net , huzuru kaçıran bir kaç amipi takımdan yolladığımız takdirde herşey rahata erecek

Hatırlatırım Galatasaray 96/97, 97/98, 98/99 sezonlarında yani 3. şampiyonlukta dahil olmak üzere takım gümbür gümbür oynamıyordu.

Bir nevi hagi sırtlıyordu takımı. Son sezon takım hagi'ye alışıp ayak uydurunca tek kale maçlar başlamıştı

BİRAZ DAHA SABIR LÜTFEN ..

Bende sinirlendim çünkü elimizi kolumuzu sallayarak haftalar öncesinden şampiyonluğu garantilemek istiyorsak

böyle maçları almamız lazım. Ne zaman fark açma fırsatımız olsa puan kaybediyoruz.

Ama sonuç olarak son gülen iyi güler. Takmayın kafaya. Çatacak yer aramayın boş yere.

Daha bu takıma Drogba gelecek , Eboue gelecek. Keyfinize bakın

COMINGSOON
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Benim kadar yemek seçen varmı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya beyler F.T bilerek böyle takım kuruyor inadına mıdır nedir. örnekler aykut-alex ,abdullah avcı -selçuk nedenleri farklı olabilir ama böyle saçma seçimler

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

Yahu alt tarafı berabere kaldık. Bursa deplasmanı her takım için zordur.

Bende sinirlendim çünkü elimizi kolumuzu sallayarak haftalar öncesinden şampiyonluğu garantilemek istiyorsak

böyle maçları almamız lazım. Ne zaman fark açma fırsatımız olsa puan kaybediyoruz.

Ama sonuç olarak son gülen iyi güler. Takmayın kafaya. Çatacak yer aramayın boş yere.

Daha bu takıma Drogba gelecek , Eboue gelecek. Keyfinize bakın

hocam futbol bilgisi ortalama olan galatasaraylılar bugünkü beraberliğe değil oynanan oyuna can sıkıyorlar.

erdeme katılıyorum; bi arkadaş demiş fatih hoca puan açısından rahat olduğu için oyuncuları belirlemeye çalışmış olabilir diye.umarım cidden öyle düşünmüştür fatih hoca.yani emreyi; aydını son kez denemek istemiştir inşallah. eğer öyleyse eleştirmem bile

ama eğer bu yanlışları fatih hoca görmüyorsa eleştirmek hakkımız.emre denilen adam şuanki vizyona sahip galatasarayın 18inde olacak bir adam değil bana göre.

aydın ise ft ile beraber kendini geliştirdi fakat adam 2senede arka direkde en az 10 tane %100lük top harcadı.eğer bunu geliştiremiyorsa bi zahmet gitsin.

amrabat konusunda benim hala umudum var açıkcası.tabiki bi arda değil ama birşeyler olabilitesi var gibi

• 10 senedir sabri'ye sabrediyoruz. yoksa 33 senedir GALATASARAY'lıyız.

Bilen bilir foruma uzun zamandir yazmiyorum ve bolume belki sene olmustur konu scnayali.

Bu konuyu acarken de ne arabesk bi dusunceyle ne de kimse Hocayi ya da Galatasarayi elestirmesin diyerek acmadim. Demek istedigim ilk mesajda da oldugu gibi elestirilerin de dozunda olmasi yonundeydi. Fikrime Saygi gosterilir gosterilmez o ayri bi konu. Ona hic girmeyecegim.

Aksam herkes gibi ben de sinirliydim, parcaliyi giymeye layik olmayan insanlarin sahada olmasina ben de cok sinirlendim ama gecen sene dogrular yapan insanlarin bu sene de bi sekilde yanlislarinda israrlarindan vazgececeklerine inaniyorum. O yuzden biraz daha sabir diyorum. Hele ki 20 subattaki mac oncesi boyle soylemlerle kendimizi demoralize etmeye hic gerek yok. Hersey yoluna girecek, benim inancim var

İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.