Şimdi Ara

Asosyal olan olmayan herkes toplanın.Müthiş bişey buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
8
Favori
11.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 10 gün önce klasik müzik ararken altaki yorumla beraber linkteki müziği buldum. Başta saçma geldi ama nasıl olsa dinlemelik klasik müzik arıyordum ve en çokta bunu begendim bende 10 gündür bunu dinliyorum. Bu akşam arkadaşlarla buluştuk. Gayette keyifli bir muhabetti hep laf lafı açtı.Bu arada kızlardan biri sen eskiden çekingendin bu aralar sendeki bu değişikliğin sebebi ne dedi. O an aklıma altaki yazı geldi.

quote:

Sosyallik arttırıcı telkinin klasik müzik versiyonunu gündüz çalışırken dinleyebilirsiniz. Yaklaşık olarak 1 hafta içinde etkisini görmeye başlarsınız. Bu telkinler mp3'ü içinde müzik ardına gizlenmiş olarak bulunmaktadır.
    ...

http://rapidshare.com/files/81812863/sosyallik_arttirici_2007_klasik_hayatimdegisti.com_2_.mp3.html
    http://ra pids ha re.com/files/81812863/sosyallik_arttirici_2007_klasik_hayatimdegisti.com_2_.m p3.html

Sesi sonuna kadar açıp dinledim ama herangi bir konuşma duyamadım. Şimdi merak ediyorum gerçekten bu müzik sayesindemi böyle oldu ,yoksa sadece denkmi geldi? Mp3 ten anlıyan birileri inceleyebilrimi bunu? Yada isteyen denesin sonucunu yazsın.

10 gün önce olsa gülüp geçerdim böyle bişeye şimdi acaba diyorum inanılmaz bişey çünkü.

Not:Zooken felan değil, isterseniz önce kısık sesle dinleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 19 Şubat 2011; 8:45:06 >

•  Asosyal olan olmayan herkes toplanın.Müthiş bişey buldum

Çift kişilikliyim evet farkındayım
  • indiriyorum günde kaç kez dinlemem lazım

@AMD
    Valla ben dışardaki sesleri duymamam gerektiğinde takıp kulaklığı hep bunu dinledim. Genelde bişey okurken yada çalışırken.Günde 3 saat üzerindedir bide bir kaç gece uyurken dinledim.

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

sosyalliği artıran şey içkidir ister inanın ister inanmayın

evet içip içip yoldan geçen kızlara asılmak , laf atmak sosyalliği arttırıyor dimi? Normalde bir şey diyemeyen adam içince yapar bunu.

evet evet içki sosyalliği arttırıyor.

Orijinalden alıntı: alpemre_1

Link pert olmuş panpa upload etsene

Düzelttim , kusura bakmayın silmişim yanlışlıkla

Psikolojik olabilir bana göre sen bunun sosyallikle olan alakasını soylemesen boyle bır degısım olabılecegını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şg -- 5 Şubat 2011; 1:16:56 >
  • geç bile kalmışsın bu site bayadır var.yalnız sadece sosyallik arttırıcıyı dinlemekle olmaz.http://www.hayatimdegisti.com/forum/ adresine girin orada anlatıldığı şekilde diğer telkinleride dinleyin(yeni başlayacak arkadaşlar yada başlayan arkadaş banada sorabilir bir senedir bu işin içindeyim sayılır.).özellikle asosyal pek konuşmayan arkadaşlar çok faydasını görecektir.bu yoldan geçmiş biri olarak söylüyorum diğer kişisel gelişim kitaplarında kasetlerinde falan hiçbir iş yokta bu ayrı.bazı arkadaşlara garip gelebilir ama konuşmakta zorluk çekenler siteyi biraz didiklesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 5 Şubat 2011; 1:18:29 >

Bilkent University - CTIS
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

sosyalliği artıran şey içkidir ister inanın ister inanmayın

içki dinimizce haramdır.

quote:

@Yasin Dayıoğlu içki dinimizce haramdır.

snn dinin için olabilir.. arkadaşın dinini nerden biliyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaraJımdakiEjder -- 5 Şubat 2011; 1:16:19 >
    Örneğin milletin içine giriyorsun kimse sana bakmıyor, rahatsın, kendine güveniyorsun gibi.
    Dinlemeye başladığınız 3-4 gün içinde ciddi bir baş ağrısı oluyor.Kulağınız bir şeyler duyuyor ama siz algılayamıyorsunuz.
    Çünkü desibeli çok düşük.
    Faydasını görebilirsiniz.Yürüyüşünüz dikleşir.Konuşmalarınıza güven gelir.
    Ama riskli tabii.Alttan bir şeyler okuyan adam sizi istediği gibi yönlendirebilir bir şekilde.
    Fırka, milliyyet, lisan nâmıyla dâim aynlık; En samîmî kimseler beyninde en ciddî açık;
    Enseden arslan kesilmek cebheden yaltak kedi... Müslümanlık bizden evvel böyle zillet görmedi!
  • Biraz dinledimde başım ağrımaya başladı pskolojik olsa gerek ama bu arada acaba ne diyo çok merak ettim doğrusu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.