Şimdi Ara

Heredot'un yazdığı, mısır firavununun dilin kökeni deneyinde, doğunca çobana verilerek kapatılan, o (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
83.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekmek. Şu şekilde, "heredot cevdet, ekmek teknesi" bu dizide adam hep olay anlatırdı, niye ekmek teknesi bi sebebi yoktu, o adam da başrol oyuncusu olduğu için.
  • Beyler ben mi yanlis dusunuyorum anlamadim, cok ters mantiklar uretiyo bence, yalniz birakilan cocuk dille ilgili bisey bilmez ki, mesela su kelimesini o donemdeki dille soyleyemez, isaret diliyle soylemis olmasi lazim, anne kelimesini isaret diliyle soyleyemez, suyu da; en kolayı ver'dir el hareketleriyle o en kolay anlatilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız iyice cıvıttı... insanoğlu işte iki pohpohlanınca...
  • 128 kayıtlı üye, 29194 misafir
  • Ne zaman bu yarışmada, biri takılsa sitede online sayısında patlama yaşanıyor
  • reklam alınır
  • cvp ekmek )
  • 733 kayıtlı üye, 34128 misafir, 14217 mobil kullanıcı
  • Reklam Alınır...
  • Ekmekmiş cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dozaj Filesi

Sacmalamaya basladi. Bilemesin uyuz oldum kiza

+1 kızı fena gaza gelmiş, örneğin iğneyi filan hepimiz bildik evde. biri onu durdursun kenan da iyi gazlıyor
  • sırf cevaba bakmak için forumumuza gelenler hoşgeldiniz buyrun bir çayımızı için

• Kiz kendi kendini gaza getirdi. Patlicak sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: aerodb1294

Beyler ben mi yanlis dusunuyorum anlamadim, cok ters mantiklar uretiyo bence, yalniz birakilan cocuk dille ilgili bisey bilmez ki, mesela su kelimesini o donemdeki dille soyleyemez, isaret diliyle soylemis olmasi lazim, anne kelimesini isaret diliyle soyleyemez, suyu da; en kolayı ver'dir el hareketleriyle o en kolay anlatilir.

Simdi biraz daha dusundum de, ya susamistir ya da acikmistir, susamasını coban anlayabilir, dili kurur vs. acikigi zaman cocuk bagirir coban gelir o da ekmekle ilgili bi isaret yapar cevap ekmek de olabilir. 'ver' ya da 'ekmek' mantikla bu kadar beyler

• Saniyede 100 kişi giriyor konuya nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza

Ekmek. Şu şekilde, "heredot cevdet, ekmek teknesi" bu dizide adam hep olay anlatırdı, niye ekmek teknesi bi sebebi yoktu, o adam da başrol oyuncusu olduğu için.

• Cevap su arkadaşlar

misafir.avi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilemeyecek kezban çok konuşuyor kendini bi halt sanıyor.

• Misafirler üye olmayın foruma kullanıp çıkın
  • Soru imana gelmiş, nasıl soru bu !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.