Şimdi Ara

Heredot'un yazdığı, mısır firavununun dilin kökeni deneyinde, doğunca çobana verilerek kapatılan, o (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
2
Favori
83.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lan insan hiç duymadan konuşabilirmi,çoban yetiştirdiği için anne diyecek hali yok,çobanın getirdiği su yada ekmeği diyecek ikisinden biri olduğu belliydi,ver ne lan,en olmayacak cevabı söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Kız yaratma yeteneğinden felan mı bahsetti ben mi kaçırdım o kadar çok saçmaladı ve o kadar çok aynı şeyleri tekrarladıki elenmesi için dua ettim. Bizim milletin genel sorunu bu işte azcık havaya girmeye görsün kendini neredeyse haşaa tanrı bile zannedeni gördük.

Yazık sonuçta kıza. Ha o zengin firmada kalmış o para ha o kıza gelmiş. Belki bizim için fark etmez ama kızın hayatı değişecekti.
  • son soruda yaptigi cesaret degildi bence. cok gaza geldi. mantikli dusunmeyi birakti. sorunun cevabiyla ilgili onceden hicbir bilgisi yoktu. 235 binlik kumar oynadi resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Kız yaratma yeteneğinden felan mı bahsetti ben mi kaçırdım o kadar çok saçmaladı ve o kadar çok aynı şeyleri tekrarladıki elenmesi için dua ettim. Bizim milletin genel sorunu bu işte azcık havaya girmeye görsün kendini neredeyse haşaa tanrı bile zannedeni gördük.

Yazık sonuçta kıza. Ha o zengin firmada kalmış o para ha o kıza gelmiş. Belki bizim için fark etmez ama kızın hayatı değişecekti.

İyide azıcık akıllı olacağına inanacağım tek bir an olmadı yani akıllı bir insan konuşması mıydı söyledikleri sürekli kendini tekrarladı ya sinir oldum şanstan başka hiçbir şeyi yoktu bu akşam zaten şans ancak bu kadar yanında olur bir insasnın daha fazla olmuyor işte biryerden sonra bilgin olacak öyle her soruya ben mantık yürütür bulurum diye atlamayacaksın zaten uydurma olan doğru düzgün kanıtı olmayan hikayelerle dolu yunan tarihi söz konusu oldumu mantığı geçicen.

• ilk 4-5 mesajı okudum ne diyor bu değişikler dedim kendi kendime sonra kim 1 milyon ister yarışması oldugunu farkettirdiniz
  • 52 bin misafir gelmiş la konuya :)
  • o kızın psikolojik tedaviye ihtiyacı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turker03

quote:

Orijinalden alıntı: gladiotor

Heredot'un yazdığı, mısır firavununun dilin kökeni deneyinde, doğunca çobana verilerek kapatılan, o

konuya çok kişi gelmiş @mrt__gl

konu karıştı hehalde

Yok gelenler görsün diye yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bekos demiş de anlamıyorum ben olayı, çobanın hiç mi sesini duymadılar bunlar, o çocukların hiç ses seda duymadan büyüyüp birden bekos demesi çok saçma geliyor insan duymadan etmeden nasıl konuşabilir, hem bu deneyi bir tek heredot söylemiş ondan başka teyid eden yok bence efsane bir yalan, inanasım gelmiyor

• tuşu kavurma + mısır EKMEĞİ
  • Cevap:

S ....... K

Anlayan anladı

• Arkadaşlar ben çok dua ettim inşallah kazanamaz diye,
    çünkü ben küçük insan değilim 125 bin , 250 bin alıp gideyim dedi.
    Bu ne demek, parayı alıp gidenler küçük insan.
    Güzel ülkemde 800 tl maaşla geçinen insanlar o kadar parayı görünce çoluk çocuğunu düşünüp riske girmiyor.
    Ancak psikolojik sorunlu bir ergen bu riske girdiği için küçük olmuyor, tebrik ediliyor.
    Benim kendimi sevmem izin vermediler dedi, haklılarmış bizde sevmedik seni

• Eline sağlık valla. Aklıma bir fikir geldi.
  • Ekmek için Ekmeleddin.
  • Videosu var mı beyler bi koysanız şuraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Pcoyuncy

Videosu var mı beyler bi koysanız şuraya

http://m.youtube.com/watch?v=6tgA4vySpiw

• Bekos lan bekoss

Şu kitabının tamamını 1 sene de okudum çoğunu ezberledim ilk defa işime yaramıştı hey gidi hey

Heredot'un yazdığı, mısır firavununun dilin kökeni deneyinde, doğunca çobana verilerek kapatılan, o
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.