Şimdi Ara

Her şeyin aşırı pahalı olması (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
3
Favori
20.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
392 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

    Fiyatlar kazanılan gelire göre gayet normal. Çogu kişinin evine karı koca 15-20 bin lirayı geçik para giriyor. Son model BMW 5 serisi veya A6 rahat rahat alınabiliyor iki kişi çalıştıgı müddetçe.

    Eniştem ögretmen tek maaşla çalışmasına ragmen daha yeni G30 aldı. 2. evini almayi planliyor su an. Kredi ile herşey alınıyor.

    Simdi bizim kapicimiz dahi B8 Passat’a biniyor. Yakin arkadaslarimdan biri yine ogretmen esi de tekstil fabrikasinda calisiyor, 1 aylik Ibiza tatilinden yeni geldiler. Bu ornekler artar gider. Istedikten sonra hersey olur bu hayatta. Biraz caba sarfetmek yeterli.

    Hukumetin cok elestirilecek yani var lakin ekonomi onlardan biri degil. Bu ulke gormedigi luksu Ak Parti sayesinde gordu bu yadsinamaz bir gercek.

    Sikayet etmek yerine gelirinizi artirin.

    Bugüne kadar bi topicte Mesajı en çok alıntılanan üye oldun valla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @Six Feet Under.


    Yeni bir Stand Alone doğuyor.  


    @~Lion King~


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey almaya kalkıyorum buna bu para verilmez diyip almıyorum sonra hiç birşey almıyorum çok kötü

  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Çok rica ediyorum beni bloklar mısınız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nüfus artışı üretim ihtiyacını artırır, ani artışlar gıda kalitesini düşürür ve fiyatları artırır. Mülteci politikası bu ülkeye yapılmış en büyük kötülüklerden birisidir. Nerde çokluk orda bokluk.

  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt

    Ben gidemem sen şimdlik gidersin benim yaş 40 dünyayı çok gezdim siz.interrail tarzı bir şeye dahil olmuşsunuz onlar zaten öğrenci genç için gençler tren garlarında yatıyor öğrenci odalarında 10 kişi yan yana dip dibe yatıyor bunlar gençlikte yapılıcak şeyler..


    Ben gitsem şimdi gerçi pasaportum var ama yenisini çıkartsam. 1200-1300 TL param gider shengen çıkarsam 110 Euro da ona de yani 1100 TL civarıda o ediyor.. ben öprenci olmadığım için sizin gibi o trene uygun yollu bilet alamam siz yüksek ihtimal öğrenci olduğunuz için indrmli uygun fiyattan almışsınızdır interrail öyledir..


    Neyse kısaca bu imkanın Türkiye nin şsrtlarıyla ilgis yok öğrenci olmanla ilgis var öğrenci olmasan yaptığın tatilin maliyeti çok çok daha fazla olurdu.. tatil her şekil yapılır alırsın sırt çantası bir çadır ufak kamp işi kap kaçak kurarsın bir yere çadırı yaparsın tatilini ama önemli olan şudur tatil yapmak için tatil yapmak değil gerçekten dinlenmek için tatil yapmak yoksa tatil yaptım diye gidersin çok çok daha yorgun dönersin ...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stand Alone

    @Six Feet Under.


    Yeni bir Stand Alone doğuyor.  


    @~Lion King~

    Farkındayım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aref6 kullanıcısına yanıt
    Forumdan 128 gb samsung evo plus (3) 80 TL ikinci el aldım. Piyasa 145 TL

    Kart ve puan , indirim kodu yoksa direk almak bana da pahalı geliyor. Şansıma iyi bir üyeden ve ihtiyacım olduğu anda adaptör+micro sd kart seklinde 80TL ye ihtiyacımı karşıladım.

    Normal de bu yıl ortasında samsung sitesinde 120/130 TL idi , 4 adet almıştım çek hediyem vardı hepsi bedava gelmisti. ;)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanırım bu forumda tüketime iki farklı dünyadan bakan kesim var bir bizim gibi ev geçindiren çocuk bakan kira ödiyen , fatura ödiyen,vergi ödeyen , mutfak masrafı çocuğun masrafı diğer genel giderler yapan insanlar.

    Birde öğrenci grubu ..

    Bu iki kesmin normal olarak hayata bakışı farklı olucaktır..

    Ben bir şeye ihtiyacım olursa gidip internetten sipariş verip alıyorum öyle indirim kovalıycak kupon puan yapıcak vaktim zamanım yok mecburi neyse parası verip alıyoruz öğrenci kardeşimin haliyle çok vakti olduğu için onlar kovalaya biliyor böyle şeyleri.. o yüzden bu zamlar geçim zorluğu en çok bizleri etkiliyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Fakir çalmasını bilmediği için fakirdir" ben demiyorum kendisini geliştiren hastane ve gemicikler zinciri kuran hatta yazlık kışlık saray diken bunu diyor. "Kendinizi geliştirin!"


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Şu yalanları yazarken hiç mi utanmadın. Millet başka yerleriyle gülüyor şu yazdıklarına

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stand Alone

    @Six Feet Under.


    Yeni bir Stand Alone doğuyor.  


    @~Lion King~

    Sadece olaya gercekci ve mantikli sekilde yaklastim ve bu yuzden linc ediliyorum…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • market çıkışı insanlar faturaya bakıyorsa hayat çok pahalanmış demektir.

    bundan 2-3 sene evvel zincir marketlerden alış veriş yaptığım zaman kasa fişine hiç bakmazdım.

    şimdi 2-3 parça bir şey alınca yüksek ücret ödediğimde acaba kasiyer 1 ütünü 2 defa falan mı geçti diye şüphe edip bakıyorum istemsizce.

  • DAHA da pahalılaşması lazım yetmez. 2017 yılı gibi forumda krizin geleceğini söyleyen konular açılıyordu. Yani dolar 3 olmamışken böyle olacağı belliydi daha. Bizim millet sorgulamayı öğrenene kadar daha da pahalılaşması lazım her şeyin. Yoksa yine aynı şeyler elbet bir gün yaşanır burada.

  • Artık insanlar marketlere bile gitmeye korkar oluyordur. Bir şey almaya çekiniyordur. Çünkü hayat pahalı. Bu enflasyonist ortamda herkes tek başına. Böyle hayat pahalılığına çocuk getiren normal bir insan yüzünden o çocuk 3-0 geriden başlıyor bu hayata zaten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dolar isterse 100lira olsun, chp ye oy verecegime erdogan a veririm. Daragacinda olsak bile son sozumuz ERDOĞAN, o kadar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende sosyal medya kanadındaki atm memurlarındasın galiba kaç para alıyorsun sosyal medyada yardakçılık yapmaya.


    Bu hükümet neyin lüksünü gösterdi lan neyin kafasını yaşıyorsun sen dünyada en kötü internete en çok parayı veren biziz, dünyada araba almanın ne zor olduğu ülke biziz 1 aylık ibiza tatiliymiş şeyma subaşı mı eşinin arkadaşı yalanlara bak.

    Dünya çağ atladı gelişiyor bu hükümetin birşey getirdiği yok 2. dünya savaşında çıkmış ülkeler kendini toplarken tüm dünyada yokluk vardı sadece ulaşamadığın şeyler bizim ülkemizde yok değildi şunu bir aklınıza kazıyın

    Sanki bana herkes yerinde durdu biz çağ atlamışız gibi konuşmayın sata sata memlekette bir tane özel olmayan kurum kalmadı geleceğimiz borç içinde köprüler yollar hepsi hepsi yandaş mütaahitlere 3 kat-5 kat paralara ihale ediliyor alayı hırsız. Herşey borç bir tane borçsuz taahhütsüz yapılan iş yok. Hepsinin yükü vatandaşın üstünde vergi olarak.

    Biz çok çağ atladık ya daha kendi arabamızı üretemedik prototipini bile yurt dışında yaptırıyoruz sene olur 2030 belki üretilir yerli araba attılar bi yalan ortaya yine, at yalanı öpeyim inanı misali maksat gündem değiştirmek başka bir icraat yok.

    Biz araba üretene kadar adamlar uzaya turistik geziye çıkmayı bırakıp koloni kuracaklar.

    Şikayet etmeyi bırakıp geliriniz artırın diyorsun ya adım gibi eminim benim çalıştığımın yarısı kadar çalışmıyorsundur. Patrondan zam istiyorsun elin afganı suriyelisi 2500 TL ye çalışıyor asgari maaşı beğenmiyorsan çık git diye tehdit ediyor. Bunlar kimin yüzünden cevap ver ekonomi coh iyi ya işsizlik o yüzden olmuş %15 lerde

    Sizin gibi hak yiyen hırsızlara yardakçılık yapanlara her kuruşum haram zıkkım olsun.Hergün bu bedduaları ediyorum markete,pazara,kasaba her hafta gittiğimde zamlanan fiyatları gördükçe yedi göbek sülalenize sövüyorum.





  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    Ya gerçekten çok boş bir insansın kim evine sucuk et alabiliyor bu devirde? Gerçek yani fermente sucuğun kilosu olmuş yüz bilmemkaç lira! Akp beslemesi olduğun her attığın mesajdan belli... yok kendini geliştirmişte, yok hükümet suçlu değilmişte yürü git hadi ya terbiyesiz adam burada millete yalan sallayıp durma.



    Dolar isterse 100 lira olsun diyen trol götüne don alamazsın sen az akıllı ol!

  • şu six feet nickli arkadaşın troll olduğunu bilmeyenler var, kendisi muhalif zaten sizinle eğleniyor ve farkında değilsiniz puahahah

  • Peter Jones P kullanıcısına yanıt
    İbiza tatili kısmında koptum zaten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.