Şimdi Ara

'Her gün 1 transfer açıklayacağız'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ünal Aysal Cuma gününe kadar her gün 1 transfer açıklayacağız dedi ama ne dün nede bugün hiç hareketlilik olmadı Ünal Aysal'ı seviyorum ama transferlerle ilgili hep geç davranıyor bence

• Şunu bi öğrenemediniz:
    "Galatasaray'da transfer bitmez."
  • Ünal Başkanın klasik tarzı artık bu öyle tatlı talı dinliyoruz ve bekliyoruz
  • Ulan gene yazıcam çizicem bir şeyler sonra troll olucam Galatasaray bizim Yd li olan duruma sürükleniyor aranızda bunu gören çok az kişi var.Geldiğinden beri kurumsallaşma diyor ama transerleri bizzat kendi yapıyor vs.. formayı çıkarın bana öyle cevap verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Ulan gene yazıcam çizicem bir şeyler sonra troll olucam Galatasaray bizim Yd li olan duruma sürükleniyor aranızda bunu gören çok az kişi var.Geldiğinden beri kurumsallaşma diyor ama transerleri bizzat kendi yapıyor vs.. formayı çıkarın bana öyle cevap verin

allah için yd li döneminizde kayda değer başarılınızı sayın ben sana ünal aysalla 5 katını saycam kaldıki sizin stadın senede getirdiğini biz localardan topluyoruz. abi siz galatasarayın boyuna yetişemezsiniz ayrıca yd ile ünal aysalı kıyaslaman biraz abes olmuş bilesin.
  • quote:

Ulan gene yazıcam çizicem bir şeyler sonra troll olucam Galatasaray bizim Yd li olan duruma sürükleniyor aranızda bunu gören çok az kişi var.Geldiğinden beri kurumsallaşma diyor ama transerleri bizzat kendi yapıyor vs.. formayı çıkarın bana öyle cevap verin

Asıl Beşiktaş akıllanmamış herhalde yine yıllık 6-7m leri dağıtmaya başladınız futbolculara.Bi sene sonra da batıyoruz diye para dilenirsiniz
  • pearl g. kullanıcısına yanıt
    Dostum hemen saldıya geçme olası bir başarısızlıkta görürüm ben sizi siz 2 sene başarılı oldunuz kumar tuttu devamlı olucaksınız diye bir kaide yok

Hemen siz biz muhabbeti kurma fikrimi yazdım ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dostum hemen saldıya geçme olası bir başarısızlıkta görürüm ben sizi siz 2 sene başarılı oldunuz kumar tuttu devamlı olucaksınız diye bir kaide yok

Madem bu kumar tuttu nasil tutmayacağını iddia edebiliyorsun neye guvenerek yani saldırı modu değil hocam yanlış anlama maddi olarak galatasaray çağ atladı ki bunu başkanın parasıyla yapmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxride kullanıcısına yanıt
    İnşallah bizim gibi sıkıntıya düşmezsiniz ben sizin başkana nedense ısınamadım bir türlü bit yeniği var gibi geliyor hep bana
  • quote:

Yd'li duruma sürüklüyor demişsin, adam geldiğinden beri 2 sene şampiyon olduk, 2 sene üst üste şl çeyrek finale çıktık, daha ne yapsın?Kumar demen çok saçma kusura bakma, futbolda iki sonuç var ya başarılı olursun ya olmazsın.Bu adam oldu ve bana göre ne derse haklıdır.Bu arada başarısız olursanız göreceğim demişsin, ya sizin Önder Özen ile ileriye yönelik politikanız başarısız olursa siz ne yapacaksınız merak ettim?Çünkü şu an zaten feda ediyorsunuz seneleri ve geleceğe yönelik projelerinize güveniyorsunuz ya onlarda tutmazsa o zaman ne olacak?Herkes kendi evinin önüne baksın derim ben.

• quote:

Vurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

quote:

Vurun

Yok cidden futbol muhabbeti yok hemen bir saldırı hemen bir lekeleme ben fikrimi dedim düzgün şekilde bana cevap verirsin ama saldıra geçiyorlar hemen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

quote:

Vurun

Yok cidden futbol muhabbeti yok hemen bir saldırı hemen bir lekeleme ben fikrimi dedim düzgün şekilde bana cevap verirsin ama saldıra geçiyorlar hemen

Bizim başgan borç morç bitiremez, iyi para kazanıyor kulüple ama kazandığını harcıyor. Adam günü birlik stayla

• quote:

İnşallah bizim gibi sıkıntıya düşmezsiniz ben sizin başkana nedense ısınamadım bir türlü bit yeniği var gibi geliyor hep bana

galatasaray lı olarak +1 bende ısınamadım bakalım sonumuz nolcak bu seçimlerde galatasaray lisesi mevzunu olmayan biri,gelir başa,inşalLah

• her gün bir transfer açıklayacağız diyerek tribüne oynuyorsun da transferi açıklayamadığın zaman hangi konuma düştüğünü düşünüyor musun? transferi yap açıkla.. yapmadığın transferi açıklayacağını açıklamak da ne oluyor.. avrupa da yaşadım ve avrupalıları yakından tanırım işin sosyoloji kısmı ile de ilgilendim.. bu tavırlar avrupalı tavrı falan değil. iş bilmez tavırlar sadece.. albayrak ve ali dürüst gittiğinden beri 1 (bir) tane yerli oyuncu transferini başaramadılar.. bu nedir böyle...
  • quote:

Hocam katılıyorum sana.. galatasaraylıyım ve aynı şekilde düşünüyorum.. aysal konusunda çoğunluk içerikle ilgilenmeyip ambalaja not veriyor.. bir iki avrupai üslupla edilmiş laf , sakin tavırlar, çokzengin işadamı olmak falan göz boyuyor .. ama içerik ve icraatler sıkıntılı... geçen sezon sonunda yabancı kuralı uygulanmayacak varsayımına göre plan yapıldı. tama ihtimalleri değerlendir tabi ama bütün yumurtaları olmayacak ihtimalin bulunduğu sepete niye koyuyorsun.. geçen sezon bizim yerli kadromuzda sıkıntı vardı. kural değişti tüm transfer sezonunda bir tane iyi yerli oyuncu alınmadı.. bu beceriksizliğin dik alası değil de nedir? anadolu klubü şöyle davrandı böyle davrandı da sen onun nasıl davranacağını öğrenmeden mi geldin o başkanlık koltuğuna...
    tablo çok açık. bir tane düzgün yerli t5ransfer yok ve bu durumun mantık sınırları içinde bir mazereti de olamaz.. hala hayrovic i alıp yerli olarak oynaması için 5 yıl türkiyede yaşamalı diye açıklama yapıyor yönetim.. ya sabır...

• Başganı seviyorum ama bu tarz söylemlerde bulunup yerine getirmemesi beni kanser ediyor. Telles yalan oldu gene herhalde 3-5 kuruş için...

• Dany, amrabat, rieradan kurtulmadan nasil aciklasin adam yabanci transferini?

• Açıklamayı geçtim ben asıl sorun sol bekte hajrovic geliyo telles yok yabancı kontejanı var ise hajrovic bugun kampa geliyor kamp da 11 yabancı telles nie yok arkadaşş....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

AT mı almış ünal aysal hayırdır ne gaza geldin sen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.