Bildirim
Her Bilgisayar Açıldığında oyun çöküyor...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yeni bilgisayar alarak düzeltebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gambit2
Yeni bilgisayar alarak düzeltebilirsin.
xd -
Bilgisayar acildiginda oyun çöküyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak
Bilgisayar acildiginda oyun çöküyor ?
orasını anlatamadım ya,her açtığımda aynı şeyleri tekrar yaşıyorum anlamında -
Trnin neden çöküp durduğunu bulduk. Açma o bilgisayarı!
Oyun her açıldığında bilgisayar çöküyor olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 2 Ekim 2013; 17:32:30 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Turk StaR
Oyun her açıldığında bilgisayar çöküyor olmasın
yok. -
o sorunu biliyorum,oyun açıkken alt tab falan yapınca bizimde bir arkadaşın oyun çöküyodu ; çıkıp geri girmek zorunda kalıyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gambit2
Yeni bilgisayar alarak düzeltebilirsin.
aslında kasayı yan yatırsa geçer ama baktı olmadı bence mantıklı çözüm. -
ilk önce repair yaptığından emin ol, repair yaparken yarıda falan kapattıysa düzelmez eğer repair yaptığına eminsen, lol clientla çakışan bi program var
-sorun devam ederse, ticket at ama dediğim gibi büyük ihtimal oyunla çakışan program var -
quote:
Orijinalden alıntı: Nasos Pls
dün oyuna girdim oyun çöktü uyarısı verdi,repair+restart yaptım düzeldi oyuna da geciktim biraz,sonra o gün bilgisayarı kapatana kadar sorun olmadı,bugün açtım gene aynı sorun şimdi repair ediyorum ama oyuna da gecikiyorum,nasıl düzeltebilirim bunu?
anla artık istenmiyorsun oyunda -
quote:
Orijinalden alıntı: IEfsaneyim
ilk önce repair yaptığından emin ol, repair yaparken yarıda falan kapattıysa düzelmez eğer repair yaptığına eminsen, lol clientla çakışan bi program var
-sorun devam ederse, ticket at ama dediğim gibi büyük ihtimal oyunla çakışan program var
yeni çıkan bir sorun bu daha önce olmazdı çakışıyorsa yeni kullandığım bir programdan mıdır yoksayeni patch ile ortaya çıkmış bir sorun olabilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Nasos Pls
quote:
Orijinalden alıntı: IEfsaneyim
-sorun devam ederse, ticket at ama dediğim gibi büyük ihtimal oyunla çakışan program var
yeni çıkan bir sorun bu daha önce olmazdı çakışıyorsa yeni kullandığım bir programdan mıdır yoksayeni patch ile ortaya çıkmış bir sorun olabilir mi?
yeni patchle gelen bi sorunsa, oyunu komple silip sıfırdan kurmayı dene derim başka çözüm aklıma gelmiyor
-denemeyide botlarla yap, boşuna ban yeme -
bilgisayar açıldığında çöküyor oyun beyler dağılın -
quote:
Orijinalden alıntı: Eduardo Elric
bilgisayar açıldığında çöküyor oyun beyler dağılın
Trolleme konuyu adam soru sormuş neyin peşindesin sen cevabı bilmiyorsan çık git konudan -
format tek çözüm dostum ben attım bu sorundan kurtuldum dene istersen -
lolreplay'i kapattım,onunla alakalıymış galiba sorunu merak edenler için -
Bro Format atmana gerek yok anı şey benimde başıma geldi lol skins yada lol replay çalısıyorsa kapat sorun düzelir bende de lol replay vardı artık lol replay oyunu kabul etmiyor kaldırdım bende sorun çözüldü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X