Şimdi Ara

Her Akşam TS3'de Buluşalım (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
10.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birazdan tekrar gireceğim..ama şimdilik şu performansı ayarlamam gerek..oyun hiç kasmazken şimdi hayvan gbi kasmya başladı...lagdan mı acaba?..

ilk iki oyun güzeldi gerçekten..

10 kişi öldürmüşse 7 si gencerdi...3 kişiye de atv üzerinde headshot attım
  • Arkadaşlar teamspeak bilgileri gelmiş ama hiç kullanmadım ben teamspeak i nasıl kullanılır biraz bilgi verirmisiniz?
  • Hala aktif mi :)
  • Halen aktif tabii
  • Ah ah içim gitti ama giremiyorum size katılamıyorum benim için de bi kaç kill yapın.
    İyi oyunlar.

Janissary sana bi pm attın bi ara bakarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Ben girdim hadi bekliyoruz

bulustukda ne oldu haci.gittin apache yi suya indirdin.map in kirilma noktasinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

bulustukda ne oldu haci.gittin apache yi suya indirdin.map in kirilma noktasinda.

Ben kullanmadım onu yaa

• geliyorum oyuna :)
  • Oyun bitti sen oyuna yeni giriyon
  • quote:

quote:

quote:

Ben kullanmadım onu yaa

sendin o sendiinn....real hayatta helikopter bakım isiyle ugraşmasan icim yanmıycakta.sıfır km abd den yeni alınmış.israil tarafından modifiye edilmiş apache yi nasıl dusurdun ya.evlat acısı gibi.

• arkadaslar geç gördüm başlığı gece bende gelmek isterim su bi kac saat yapmam gereken biraz işim var ama gece girip sabaha kadar oynayabılırım.suan muhtemelen cogunuz oyundasınız gören arkadaslar banada ts bilgisi atarlarsa katılmak isterim sizlere.
  • TeamSpeak 3 IP: 79.133.54.174:10003

ip yi portlar beraber (79.133.54.174:10003) kopyala yapistir yapin teamspeak 3 te adress kismina 10003 kismini otomatikmen port kismina yazar oyunda olan herkesi bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _janissary_

TeamSpeak 3 IP: 79.133.54.174:10003

ip yi portlar beraber (79.133.54.174:10003) kopyala yapistir yapin teamspeak 3 te adress kismina 10003 kismini otomatikmen port kismina yazar oyunda olan herkesi bekleriz.

Selam ben göbekli medic
  • ya k.bakmayın bengelemiyorum arkadaşla gelicektik ama kimsenin ziraat hesabı olmadıı için ona key bulamadık artık ne yapalım yarına kaldı
  • Baya oynadık yeter ya yalnız karşı takım güçlüydü @Musakka ,Yok ,karamurat bi kaç kişi daha baya iyiydi

3 kere pc kitlendi 1 kere pb kick attı beni niyeyse admin mi attı yoksa onu bilemem

Yalnız ilk oyunda 2 recon yatmışlar abi 2 tepeye neyse Reconlar baydı hacı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kullanmadım onu yaa

sendin o sendiinn....real hayatta helikopter bakım isiyle ugraşmasan icim yanmıycakta.sıfır km abd den yeni alınmış.israil tarafından modifiye edilmiş apache yi nasıl dusurdun ya.evlat acısı gibi.

Blackhawk mı yoksa AH-64 mü ?
    Eğer Blackhawkı diyorsan hatırlıyom, tankın tepeden tarıyordu eleman heli'nin de can 10-15 kaldı sonra da allah kerimsen sağa ben sola paraşütlerle

• @M@v3rick__09

Hocam sizinle bi yerde karşı karşıya kaldık ben sizi vurdum sonra sizde beni ,sonra bende düştüm yanlış hatırmıyosam

Bu arada 1 kaç bıçak resmi var görmek isteyen olursa ekleyebilirim
  • gelemeyenler cok sey kacirdi diyebilirim hala daha full'e yakin kisiyle oynuyoruz bir cok kisi ts'e geldi falan.. muhabbet, girgir.. süper oldu süper.. insallah bu sekilde devam edebiliriz yolumuza tüm arkadaslarla beraber..

bu arada gencer biktim senin helikopterinden

birde göbekli medicimiz vardi =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _janissary_ -- 27 Mart 2010; 1:57:02 >
  • Oldukça eğlenceliydi. Özellikle gırgır yapılırken seviyenin korunmuş olması ayrı bir güzeldi. Teşekkürler herkese.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.