Şimdi Ara

Her Akşam TS3'de Buluşalım (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
10.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes teamspeak i istedigi zaman kullanabilir, istedigi zaman gelebilir yani illaki oyun oynarken gelmek mecburiyetinde degilsiniz.. bizim teamspeakte bulusup servere dalabilirsiniz her zaman ;)

dün adminler bayagi iyiydi oyunda, yalniz konuyu üst konu yapamayabilirler / sabitlemeyebilirler 1 rpg de 2 admini birden almistim bana kizgin olmus olabilirler
  •  Her Akşam TS3'de Buluşalım

Her Akşam TS3'de Buluşalım

• ss'ler iyi olmus sagol tolga

sanirim ilk defa bu kadar türk'ü bir araya getirdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _janissary_ -- 27 Mart 2010; 12:59:53 >
  • ilk ss de ben de varım Oleyy..

Arkadaşar bu gece de bir oynasak hiç fena olmaz
  • illa gece mi oynamak mi lazim =) aksam gel öglen gel birileri varsa ts de falan hep beraber girin iste servere ;) bu aksamda gene toparlanip gireriz.. ben sizi servere yolcu eder maca bakarim
  • Bugün ve yarın gelemem maç var ve haftasonu iyi değerlendirmek lazım, Cuma günleri iyi oluyor bence
  • beyler ts ye bağlanamadım bir türlü..şifre istiyor yav
  • Gençler TS de varmı kimse oyun varmı? dünkü program çok güzeldi bugün olacaksa yine bi dışarı çıkıp geleyim yine yardırırız :)
  • ya bu günd e olsun kimler bu gece gelebilir
  • Ben TS deyim şuan. Yavaş yavaş gelsin millet bu akşamda yapalım bi oyun :)
  • Beyler bende oyundayım ayrıca TS deyim eger yine kalabalık olursak aynı servere girerim. Şu an yabancı serverlardayım
  • ŞU ANDA BEKELE salonunda 3 kişiyiz 2 kişide oyunda ama hangi sv de oldukları belli fdeil
  • Bu akşamda atalım bir tane.
  • YOUROCKtR KİMSE BÜTÜN EV hayatını dinledim kapasın şu mikrofonu artık şimdi sesli desem bütün ailesi ban a sövücek evdeki bütün konuşmaları duyuyorum arkadaşım kapa şu mikrofonu kaç kişi seni dinliyo
  • hahahhah aynen vala ben seslide söyledim ama duymuyo heralde
  • Ya beyler böyle programın ta .. Push to talk yaptım program kurulurken geri kendini defaulta atmış. Kusura bakmayın
  • ANLAŞILDI BU AKŞAM KİSE GELMİCEK
  • arkadaşlar...ben ts3 kurdum...connect yapıyorum..bizim ts yi yazıyorum oraya sonra connect e tıklanmıyor..pasif kalıyor..orada password kısmına bişey yazmam mı gerekiyor?
  • biz 4 kisi ts de toplandik gelmek isteyen gene gelebilir hem oyuna hemde teamspeak e
  • ts işi tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 27 Mart 2010; 21:22:51 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.