Şimdi Ara

Her Akşam TS3'de Buluşalım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
10.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ne kadr zamandır gitti gidiyordan arkadaşım için uygun fiyata cd key arıyorum fakat herkesin +%10 demesine ragmen gittigidiyor linklerinde 36 dan aşşagası yok ben mi yanlış biliyioru 28 in %10 u 8 tl ye mi denk geliyo
  • Bir terslik olmazsa ben de aranıza katılırım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İnşallah.
  • Hocam pm atmışsınız teşekkür ederim demin servera girdim bi 10 kişi falan vardı sonra 6 kişiye düştü çıktım az önce

Yalnız bu ts yi kullanmak zorundamıyız(daha önce bi kaç oyunda kullandım ) TS olmadan C*Turkiye ye giremeyecekmiyim sonuçta sadece takım konuşması var başka bişey sağlıyo mu ts biz kullanmayalı

@M@v3rick__09

Hocam size arkadaşlık isteği gönderdim aynı şekilde @muhacir arkadaşımıza da gönderdim İsim olarak Blackhell ama clan tag ina TR koydum
  • teamspeak kullanmak istememizin nedeni, sesli iletisim saglamak mikrofonun yoksa bile en azindan gelip diger takimdaki ya da squad daki arkadaslarini dinleyebilirsin sende serverden takima ya da squad a yazarak cevap verebilirsin. takim oyunu oynayabilmek icin en hizli ve etkili sistem sesli iletisimdir. dedigim gibi mikrofonunuz yoksa bile mutlaka gelin en azindan dinleyin. hem herkes birbiriyle kaynasmis olur hem de güzel vakit gecirebilirsiniz. tam katilim daha su anda gerceklesemeyebilir, nedeni de is cikis saatlerinin bu saatlerde olmasidir. ilerleyen vakitlerde katilim cogalacaktir. lütfen teamspeak kurun, oyuna girdikten sonra takiminiza göre kanal degistirin.
  • Sabaha görüşmek üzere
  • bende şimdi ordaydım azdık ama zevkliydi akşam artar herhalde birde team spek şartmı yani o olamadan oyuna giremiyecezmi benim ses sistemi cortingen kabloya lehim yapmam lazım anca yarına olur
  • e hadi beyler kimse durmuyor serverde ? onuda gectim ts e gelen geri gidiyor ? verelim coskuyu hadi...
  • @_janissary_

Hocam bende zaten ts 2 kurulu uzun zamandır 3 çıkmış ta şimdi uğraşamam ama oynayacaksak ne zaman isterseniz girerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzu

bende şimdi ordaydım azdık ama zevkliydi akşam artar herhalde birde team spek şartmı yani o olamadan oyuna giremiyecezmi benim ses sistemi cortingen kabloya lehim yapmam lazım anca yarına olur

quote:

Orjinalinden alıntı: _janissary_
    teamspeak kullanmak istememizin nedeni, sesli iletisim saglamak mikrofonun yoksa bile en azindan gelip diger takimdaki ya da squad daki arkadaslarini dinleyebilirsin sende serverden takima ya da squad a yazarak cevap verebilirsin. takim oyunu oynayabilmek icin en hizli ve etkili sistem sesli iletisimdir. dedigim gibi mikrofonunuz yoksa bile mutlaka gelin en azindan dinleyin. hem herkes birbiriyle kaynasmis olur hem de güzel vakit gecirebilirsiniz. tam katilim daha su anda gerceklesemeyebilir, nedeni de is cikis saatlerinin bu saatlerde olmasidir. ilerleyen vakitlerde katilim cogalacaktir. lütfen teamspeak kurun, oyuna girdikten sonra takiminiza göre kanal degistirin.

hellteam 2 dakikani almaz kurmak.. biz sizin icin ortam yaratiyoruz siz 2 dakikanizi bir program yüklemeye ayiramiyorsunuz yapmayin ya..

konusmayacaksan bile gel dinle bari..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _janissary_ -- 26 Mart 2010; 19:01:16 >

• TS zorunlu degil tabi ama daha eğlenceli olur.
  • bi programmı yüklemek gerekiyor. gerekiyorsa programın tam ismini söylerseniz bende yükliyim.
  • mutlaka ama yazımı okuduysanız dinleyecek ses sistemim yok geliyorum birazdan nick ZIIT DH
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

TS3'ü buradan indirebilirsiniz(5mb civarı)
    http://www.teamspeak.com/?page=downloads&type=ts3_windows_client_latest

teşekkürler
  • evet arkadaşlar ben geliyorum..ama 9 dan sonra olsa iyi olur..

eklemeyenler eklesin: ThunderVolt
  • Ben girdim hadi bekliyoruz
  • isteyen istedigi zaman gelsin ama teamspeak e de gelse iyi olur takim oyunu acisindan ki bugüne özel 50 kisilik TS³ Server aldim herkes gelsin diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Ben girdim hadi bekliyoruz

Hocam beni eklimişsiniz sizin girdiğiniz servera girdim az önce 24 kişilikti Girer girmez pc kitlendi gene hay böyle işe
  • just cause 2 ye göz atıyorum..ardından direk geliyorum C* e...herkeze iyi oyunlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.