Şimdi Ara

Her Akşam TS3'de Buluşalım (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
422
Cevap
0
Favori
10.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musAKka

Oldukça eğlenceliydi. Özellikle gırgır yapılırken seviyenin korunmuş olması ayrı bir güzeldi. Teşekkürler herkese.

zaten bunun icin ugrasmistik seviyeli olsun hersey diye ;) düzenli zevkli olsun diye hileci adminim ahahaha
  • Güzeldi, ufaktan yol alayım. yarın erken kalkıp pc ye bi bakım yapacağım. Hade kalın sağlcakla :)
  • görünüşe ve yorumlara göre cok zevkli gecti galiba vizelerden sonra bende işallah gelecem seviyeli ve saygı cercevesinde olması daha güzel olmuş zaten donanım haber üyelerinede bu yakışır:::
  • oldukca zevklıydı oyunlar.ama bırde benı su anlamsız bıcımde kıcklemese server cok daha guzel olacaktı.anlayamıyorum dıger serverlere girince sorun yok buna gırdıgımde kicked from game.Allah tan yine oynama ımkanım oldu da baya eglendim.
  • Şahane oyun oldu, her gece sizdeyiz bundan sonra
  • Gerçekten çok zevkli bi oyundu. TeamSpeak zevki başka :) bi dahaki servere görüşmek üzere. herkese iyi geceler.
  • Evet güzeldi eğlenerek oynadık:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

Evet güzeldi eğlenerek oynadık:)

Kafama çaktığın bazukaları unutmadım hala :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

Evet güzeldi eğlenerek oynadık:)

Kafama çaktığın bazukaları unutmadım hala :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3InferNal -- 27 Mart 2010; 4:51:18 >
  • bizimle beraber oynamis olan herkesin memnun oldugunu görmek bizi cok sevindirdi. gelmis olan herkesi her zaman hem teamspeak e hemde oyun serverimze bekleriz. gelmelerinden memnuniyet duyariz. bundan sonra bizimle beraber olmak isteyen düzeyli, seviyeli, saygili olan arkadaslarimizida aramizda görmek isteriz. herkese tutumlarindan ötürü tesekkür ediyorum.
    birde ufak bir anket düzenledik, mümkünse arkadaslar buradaki linkte, bizim hazirladigimiz 8 soruluk cok ufak bir anket var sorulari cevaplayip bize yardimci olabilir misiniz ? cok fazla vaktinizi almaz.
    görüsmek üzere ben artik uyuyayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _janissary_ -- 27 Mart 2010; 5:38:32 >

• Teşekkürler arkadaşalr, güzel geceydi. TS'e bağlanmama rağmen sesimi duyuramadım. İnşallah sorunu halledince daha güzel olacak.
  • oynayamadım ama 5 dk de olsa konuşmaları dinleme fırsatım oldu ve gerçekten oyunun çok heyecanlı geçtini anladım 5 dk da 2 kere heliyi suya düşürdü birisi
  • @_janissary_

Güzel oyundu ama pb beni 1 kere oyundan attı kick ledi ,siz mi attınız kendi mi attı acaba Ekranda çıkan yazı hemen kayboldu ne yazdığını göremedim

3 kere de pc kitlendi zaten
  • Admin hileli dikkat edin
  • evet güzeldi ama bazı maplarad medic yokdu hiç kan kaybından gittik ....ben oloacaktım ama daha medic le oynamadıgım için hiçbir şeyi açılmadı eleman çok ezik kalıyor sonlara dogru puan kazanalım derken kevgire döndük
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

Admin hileli dikkat edin

Hangi adminmiş o?
  • su cd-key olayını halledıyım en kısa zamanda bende sizinle oyun atmak ısterım
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

Admin hileli dikkat edin

Hangi adminmiş o?

bilmemezlikten gelme
  • güzeldi gerçekten..kasmalar yüzünden çok oynayamasamda güzeldi...

bu gün bi mic alıcam artık..Diğer bozulmuş...Eğer yakın zamanda tekrar oynarsak..Ben de micliyim artık Ülen
  • Başlığı değiştiriyorum ve üst konu olmasını talep ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.