Şimdi Ara

Hepsiburada ve geri iade hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda benim gibi ayni sikintiya dusenler vardir.bundan 3 haftq once oyuncu mouse aldim.mouse bozuk cikti ver geri iade ettim ve belirttim bozuk geldi.kutusuyla berarber yolladim.yani size sunu demek istiyorum.urun bozuksa zaten parami iade ediceksin sayet bozuk degil servis raporu bozuk degil dedi zaten kutusuyla yolladim cayma hakkim var neden 20 is gunu bekliyorum.yasalarin aciklarini bulup tuketicinin karsina cikartiyolar.allahtan 3-5 binlik bi sey almadim.dusunun hepsiburadadan pc aldiniz bozuk geldi.20 is gunu bekle.isin acilse napicaksin yada telefon icinde oyle!!! Almayin.aldirmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen nie bozuk dedinko performans alamadim iade edie die gonderseydin 2 3 icinde para iade ben cok iade ettim

Bende aynisini yapicaktim.kutuda etiket cikartirken kagidinda deforma olmustu.aradim satici kutu nasilsa oyle geri vericeksiniz.urun tekrar satisa uygun olmali dedi.zaten su kutu muhabbeti o kadar sacma ki...yasalar kimi koruyo belli degil.her neyse bende simdi kutudan geri gelir bozuk mal kullanmiyim diye bozuk oldugunu soyledim.inan gercekten konusmalari bile kaydettim biri 3 gunde paraniz gelir biri bekleyin.yok ilettik mesaj cevap gelicek.hayir. gercekten tasinirken laptopun hdd arzalandi.adamin isi var napicak.aslinda garantideyken urun isteye biliyordun diye biliyorum.sirf killigina istesem mi?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.