Şimdi Ara

Hepsiburada Tesla Çekilişi Yalanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 Ağustosta sms olarak bilet numaralarının gönderileceği yazıyordu ama iletişime geçmeme rağmen asla yollanmadı. Gelmediğini söyleyen başka kişiler de var.. Resmen insanları dolandırdılar. 100 tl üzerine bir çekiliş hakkı ver(me)diler ancak Piyangosepeti'nde çekiliş ne kadar dersiniz? 1.3 tl! O da "gerçek" bir çekiliş olacak mı bakalım... Rezalet ötesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilitho -- 17 Ağustos 2021; 1:14:45 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hepsiburada Tesla Çekilişi Hakkındaki Gerçekler

Hepsiburada tarafından düzenlenen Tesla çekilişi, birçok kişinin ilgisini çekmiştir. Ancak çekilişin gerçekliği konusunda bazı endişeler ortaya çıkmıştır.

Çekilişin tanıtımında, katılımcıların belirli ürünler satın alarak ve anketlere katılarak çekilişe dahil olabileceği belirtilmektedir. Ancak bazı kullanıcılar, çekiliş koşullarının yeterince açık olmadığını ve katılım sürecini karmaşık bulduklarını ifade etmiştir.

Hepsiburada, çekilişin tamamen şeffaf ve adil bir şekilde yapıldığını ve tüm katılımcılara eşit bir şans verildiğini vurgulamıştır. Şirket, çekilişin noter huzurunda yapılacağını ve kazananların şeffaf bir şekilde belirleneceğini açıklamıştır.

Bununla birlikte, çekilişin bazı kullanıcılarda güvensizlik uyandırdığı da doğrudur. Çekilişle ilgili şüpheleri olanların, çekilişi düzenleyen şirketin geçmişini ve itibarını araştırmaları önerilir.

Sonuç olarak, Hepsiburada Tesla çekilişi hem ilgi hem de endişe uyandırmıştır. Çekilişin gerçekliği konusunda endişeleriniz varsa, çekilişe katılmadan önce koşulları dikkatlice incelemeli ve gerekirse şirkete ulaşmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hikaye bunlar kardeşim.En ufak çekilişler bile hileliyken adam sana son model sıfır araba verirmi hiç...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğan holding sana para yedirir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panda Dondurma size zamanında bu çekilişlerle ilgili sert bi reklam yaptı hala daha anlamadınız mı?

• Bana da gelmedi zaten kazanan belli. Kendilerine verirler sonuç kasa kazandı

• arayıp soran var mı ?

bu çekilişle diğer çekilişin farkı var mı ?

biletleri parayla mı sattılar yoksa ?

piyangosepeti.com.tr
    Piyango Sepeti
    https://piyangosepeti.com.tr/cekilisler/detay/1143

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 17 Ağustos 2021; 11:12:31 >
  • Milli piyango yazdımı yasal dolandırma olduğunu anlamak lazım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 17 Ağustos 2021; 11:22:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • milli piyango artık pammıkören in yani kazananlar çoktan belli

boşuna beklemeyin

• SMS geldi bana

• Alayi yalan dolan bunlarin

• e_capkan kullanıcısına yanıt

Bir farkı yok aynı çekiliş. Muhtemelen biletler istedikleri kadar gitmiyor diye hepsiburada ile anlaşma yapmışlar işte. Sakın kuruşunuzu kaptırmayın bunlara.

• e_capkan kullanıcısına yanıt

Ne zaman geldi? İlk defa birisi geldi diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lilitho

Bir farkı yok aynı çekiliş. Muhtemelen biletler istedikleri kadar gitmiyor diye hepsiburada ile anlaşma yapmışlar işte. Sakın kuruşunuzu kaptırmayın bunlara.

Bedava çekiliş olursa katılırım :)

• quote:

Ne zaman geldi? İlk defa birisi geldi diyor.

5-10 dk önce

bilet numarası var

210tl alışveriş yapmıştım . 160tl +50 şeklinde farklı satıcılar ama tek sipariş

ama tek bilet kodu geldi

• Kardeşim alışverişimi yaptım çekiliş hakkı geldi, olay bu. Her ay kaç milyon insanın tıkladığı hepsiburada'dan bahsediyoruz. Reklamı bile kaç gün sürdü yani apaçık yalanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilitho -- 17 Ağustos 2021; 13:23:46 >
  • quote:

Kardeşim alışverişimi yaptım çekiliş hakkı geldi, olay bu. Her ay kaç milyon insanın tıkladığı hepsiburada'dan bahsediyoruz. Reklamı bile kaç gün sürdü yani apaçık yalanmış.

Kaç TL alışveriş yaptınız kaç bilet geldi ?

• Bilet numaraları bana dün akşam üstü ve bugun sabah geldi ama ben büyük hediyeli çekilişlere inanamıyorum. Telefon falan olsa anlarım bir nebze ama milyonluk arabaları sana bana yedirirler mi akıl işi mi ..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

Panda Dondurma size zamanında bu çekilişlerle ilgili sert bi reklam yaptı hala daha anlamadınız mı?

Ne diyordu kral ?

" Bu pahalı hediyeleri kazanmak için milyonda bir olan şansınızı da tepin, çıksa da vergisini ödeyemezsiniz zaten " :D

• Tipik pazarlama örneği

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kod dün geldi ne olacak şimdi o kod?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.