Şimdi Ara

HEPSİBURADA İKİNCİ EL TELEFON GÖNDERDİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler sayın forum üyeleri. Hepsiburada.com dan Samsung Galaxy S6 model telefon sipariş ettim ve telefon geldiğinde açtım ve bir de ne göreyim. İşletim sistemi lolipop olması gereken telefonda Android 6.01 yüklü idi. Güncelleme tarihine baktım son güncelleme 01/09/2016 görünüyordu halbuki telefon bana 21/09/2016 da ulaşmıştı yani telefona bana gönderilmeden 3 hafta önce güncelleme yapılmış. Telefonu hemen iade etmek istediğimi belirttim ve geri gönderdim inşallah kabül edilir. Benim asıl merak ettiğim açılmamış üründe böyle bir şey nasıl mümkün olabilir. Kutunun kontrol amacı ile açılmış olma ihtimali var mı ? Yoksa telefonu daha önce birinin kullandığına kesin gözüyle bakılabilir mi ? Son sorum ise firma iadeyi kabul etmezse ne yapabilirim. Yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

• Ürün yeni partidendir ve en son yazılım ile kargolanmıştır. Aslında bu gayet normal bir durum. Üretim tarihine bağlı olarak son yazılımı fabrikadan yükleyip göndermişlerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim. Söylediğiniz ihtimal aklıma gelmişti ve müşteri hizmetlerini aramıştım, durumu belirttim ve sebebini sordum, sizin değiniz gibi bir cevap beklerken telefondaki bey kem küm edip "telefonu gönderin teknik servis rapor tutsun" gibisinden şeyler söyleyince iade etmek istediğimi söyledim. Eğer teledonu bana geri gönderirlerse üretim tarihini öğrenmem mümkünmüdür acaba.
  • 2.el cihaz zaten anlaşılır. Ambalajı açarken hiç bakmadın mı?

• Dış ambalajı vardı (bu naylon poşet benzeri vakumlanmış malzeme) yalnız bu bana tekrar yapılması mümkün olmayan bir şey gibi görünmedi. Başka neresine bakmam gerekiyordu, nerden anlayabilirdim ?
  • erkan121231 E kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki uygulamayı kurun;

play.google.com
    Phone INFO ★SAM★ - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo

Programı açtığınızda karşınıza bir takım bilgiler olacak. Altta bir yerde "Knox garanti sayacı" bulunuyor. Eğer o 0x1 ise cihaz önceden kullanılmış demektir.

Bir de o programda üretim tarihi yazıyor. Ama o bilgi ne kadar doğru bilemiyorum.

• belki sizin gibi biri aldi ve iade etti? su an sizde ikinci ele dusurdunuz telefonu :)

telefonlar uretilirken en son rom ile uretilr genelde. muhtemelen fabrikada 6.0 ile uretildi ve gonderildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Guvenlik guncelleme tarihine 1 eylül diyordur. Cihazinizda hicbir sorun yok, cihaz 0 merak etmeyin

• Konuyla ilgili biraz cahil olmam ve müşteri hizmetlerindeki arakdaşın sorularıma cevap verememesi nedeniyle böyle bir yola gittim. İade almayıp gönderirlerse artık kullanırız. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  • gecen sene hediye olarak hb den nokia x almıstım, neyse açtım telefonu kurulum yapayım diye o da ne direk çat diye açıldı, kurulum yapmıs biri, hatta bir tane cevapsız arama gozukuyordu Hb ye dedim ki siz bana bunu 15 mayıstab kargoladınız ama icinde nisan ayına ait cevapsız arama var nasıl olcak ? ıade edin bakalım dediler de ben baktım telefonda sorun yok, bir de ucuz almıstım epey, fabrika ayarlarına dondurdum geçtim. Tabi pahalı bir telefon olsaydı tutumum farklı olurdu.
  • Bahsetmeyi unuttuğum bir şey daha var. Telefonu açtığımda whatsapp ve İnstagram yüklüydü ve aynı klasörün içindeydi, telefonla birlikte bazı uygulamalar gelir ama bu iki programın yüklü geldiğini ilkkez gördüm, bu durum normal midir acaba ?
  • Benim bildigim yeni Samsunglarda bunlar cihazla geliyor
    Cihazında bir sorun yok. Biraz fazla takintilisiniz hocam

• Hocam ilkkez internetten telefon aldım haliyle bilmediğim baya şey varmış :) Firmayı mağdur etmiş gibi hissettim şimdi kendimi inşallah geri gönderirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan121231

Bahsetmeyi unuttuğum bir şey daha var. Telefonu açtığımda whatsapp ve İnstagram yüklüydü ve aynı klasörün içindeydi, telefonla birlikte bazı uygulamalar gelir ama bu iki programın yüklü geldiğini ilkkez gördüm, bu durum normal midir acaba ?

Yeni nesil Samsung cihazlarda yüklü geliyor
  • Evet arkadaşlar telefon iade kabul edilmedi ve kullanmaya karar vermiştim. Ancak telefonu açtığımda kamera uygulaması hata verip kapanıyordu ve yarım saatlik bir kullanımın ardında telefon birdaha açılmamak üzere kapandı.
  • Bunun adı dramdır, trajedidir. Yazık olmuş, hepsiburada'dan aldın ancak hepsiburada direk kendi mi satıyor yoksa bir dükkan hepsiburada üzerinden mi satış yapıyor? Hepsiburada genelde sorun çıkarmaz fakat başka bir dükkan üzerinden almışsan sorun ordan kaynaklanır. Normalde 1 hafta içinde koşulsuz iade hakkın var. İade almaları gerekiyordu. Bu işte başka iş olabilir, hakkınızı arayın. Olmadı ilçenizde bulunan tüketici hakem heyetine başvurmanızı tavsiye ediyorum. Geçmiş olsun
  • Aynı mağazadan 10 larca telefon 100 lürce ürün aldım ama enteresandır bana da son alışverişimde kutusunun bandrolü açılmış ürün gönderdiler, ben de hiç teslim almadan iade ettim, sonra tekrar göndermişler kargo görevlisi ile birlikte açtık kullanılmış ve arkası çizik telefon çıktı içinden. Defalarca mesaj yazdım, telefonla aradım ama kale almıyorlar bile. Şimdi şikayetvara baktımda durum cidden vahim. Herkese şikayet ediyor, ne olmuş bunlara nasıl böyle bir şeye cesaret edebiliyorlar anlamış değilim. Düzgün başka bir site varsa oradan alışveriş yapmak lazım. Benden söylemesi resmen dolandırıyorlar milleti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.