Şimdi Ara

S22 bataryası nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, yakın zamanda amiral gemisi ve üst seviye bir telefon almak istiyorum. ilk aklıma gelen iPhone 13 olmuştu 18.700 TL fiyatı vardı 1 hafta önce şimdi ise 22.500 oldu maalesef. bu sebepten vazgeçtim almayı ve alternatiflere yöneldim. Samsung S22 olarak düşündüm alternatifi ve araştırdım. Kamera olarak gerçekten iPhone 13 ve S22 arasında çok ciddi farklar yok gece çekim harici çok fark görmedim video olsun gündüz çekimi olsun gerçekten Samsung bu modelde çoğu şeyi aşmış. İşlemci olarak baktığımda Snapdragon 8 gen 1'in gerçekten Android modellerin en iyisi olduğu şu an aşikar gibi ve iPhone 13 le AnTuTu benchmark testlerinde başa başlar gerçekten. Geldik bataryaya ve bu konuyu açma sebebimde batarya aslında, S22'nin bataryasının 3700 mAh olması gerçekten kötü ancak nasıl performans verdiğini çoğu yerden dinlememe rağmen hala anlamış değilim bazıları 5-5.3 saat bazıları 3-3.5 saat bazıları SS atıp 8-9 saat olduğunu göstermiş. Gerçekten bir türlü anlayamadım nasıl bir istikrarının olduğunu ben normal bir kullanıcıyım günde anca yarım saat oyun oynar devamında nette gezinir sosyal medyada turlarım aynı şekil şu an kullandığım telefon Mate 10 Pro ve bataryası harbiden sağlamdı ancak eskidi doğal olarak şu an daha düşük bir performans verdiği bariz. Sizce batarya konusunda S22'ye güvenmeli miyim yoksa başka bir modele bakmalı mıyım? Özellikle S21 FE modeline de baktım bataryaları benzer ancak S21 FE modeli biraz ara model kalitesinde dış yapıya sahip o yüzden araştırmak istemedim çok da. Bu arada S22'nin bataryasının bir süre sonra düzeldiği ve günü çıkarmayı geç 2. günün bir kısmını da çıkardığı yazılmış üstüne dxomark ve gsmarena gibi sitelerde iPhone 13 89 puansa S22 85 puan almış bataryada bu da beni şaşırtan bir yön oldu sizce bu gerçekçi bir değerlendirme midir sormak isterim. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler. :D








  • İphone 13 gibi 60hz yaparak kullanırsanız 7 8 saat ekran süresi alırsınız. 120hz olarak 5 6 saati geçmez
  • Düz S22'yi tam 1 aydır kullanıyorum ve gördüğüm bir çok kötü yorumdan sonra bataryası beklentimin üzerinde çıktı açıkçası. Öncelikle aldıktan 1 hafta sonra pil ömründe gözle görülür bir artış olduğunu söyleyebilirim. Telefonu genel olarak kamera, sosyal medya, arada mesajlaşma, müzik dinleme (bluetooth kulaklıkla genellikle) şeklinde kullanıyorum. Bu kullanımda full wi-fi ile 6-7 saat civarı, mobil veri + wi-fi karışık şekilde 5-5.30 saat civarı ekran süresi veriyor ve bana yetiyor açıkçası. Cihazı her zaman 120 hz'de karanlık mod ve otomatik parlaklık açık şekilde kullandığımı da belirteyim. Kamera, ekran, performans konularında ise söylenecek söz yok, çok memnunum.
  • dh_userr D kullanıcısına yanıt

    Sonunda aradığım insanı buldum S22 kullanıcısı. Çok teşekkür ederim yanıtın için :D

  • Auratrar A kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam
  • Aldın mı hocam s22 ne yaptınız merak ettim?

  • tengri teng tengri T kullanıcısına yanıt
    Hocam evet 2 ay oldu alali bataryası bir günü çıkartıyor mobil veri kullanimi olduğunda normalden %30 daha az SoT veriyor diyebilirim performansi harika kamerası muazzam ancak bataryada biraz düşük kalıyor cihaz ancak fiyatına göre alınabilecek en iyi telefondu 2 ay once su an fiyati 16k ya kadar çıkmış
  • Her geçen ay başına 1000tl koydu üstüne 2,5 ay önce baya iyiymiş fiyatı.

  • ısınma konusunda bir problem yaşadınız mı acaba ?

  • bkesici B kullanıcısına yanıt
    Günlük kullanımda ısınma olmuyor. Güncellemeler sonrası, ilk kurulumlarda vs biraz ısındığı doğrudur ama bu aşamalarda ısınmayan cihaz yoktur diye düşünüyorum. Oyun oynamadığım için o konuda bir şey diyemeyeceğim ama günlük kullanımda ısınma endişeniz olmasın.
  • Standart kullanım da (sosyal medya/ müzik/foto/görüşme vs..) S22 serisinde ısınma veyahut başka bir şey yoktur. Ama oyun vs. Oynarken her cihaz gibi, işlemciye aşırı yük bindiği için bir miktar ısınma olur. Ve bu da gayet normaldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.