Şimdi Ara

Hepsiburada hesabımdan başkasının siparişini nasıl iptal ederim ACİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
2.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000/200 lük 2 tane çek yüklü hesabım vardı, 1 i sorunsuz kullanıldı, diğer hesabımda ise arkadaş refereransım yeterli olmadığı için hesabı ver ona göre çeke bakıp ücretini vereyim dedi referanslarıma bakabilirsin dedi, bende mobilden baktım iyi kötü referansı vardı tarihlerine falan bakamadım, sonra noldu kontrol ettinmi hesabı dedim ibanımı göndereyim dedim, tamam siparişi verdim yarın teslimatı yapılacak çekin ücretinide yarın gönderirim dedi, sonrasında öyle olmaz desemde cevap alamadım. Uyardım şifreyi değiştirdim siparişinizi iptal ederim dedim yinede geri dönüş alamadım. Hepsiburada siteden talep oluşturdum sipariş iptali için dönüş geç olacağı için telefonlada aradık ama kem küm falan filan diyorlar bir akıl verin. Belki o kişi art niyetli olmasada olayın gidişatı yeterince şüpheli sonuçta..Kesin bir şekilde iptal etmek için ne yapmak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Fussy -- 3 Mayıs 2016; 0:04:31 >

• Siparişin adresini değiştir
    Müşteri hizmetleri ile telefonla görüşerek
    Tatildeyim evde kimse yok uzun süre gelemem ürün iade olur de yeni adres ver oraya yollamaları gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci olarak sorun yaşadığın üyeyi belirt. Oldu bittiyle olmaz, nick yazıp konuya davet etmen lazım.
  • valla kişi bana dönüş yapmadığı için acil bir kanıya varmak istemedim, yinede iyi niyetle baksamda olaya; ödeme onaylaıp kargoya verilip uğaşmaktansa şimdiden iptal etmek istedim.gidişat iyi olmadığı için elimdeki imkan siparişini iptal etmek hala bana dönüş yapmaz ise nickini falan gerekli yerlere yazar bildiririm. Bilmiyorum doğru bir yolmu. Bu konuda sipariş iptali için yardımınızı istedim farklı bir satıcıdan almış anladığım kadarıyla hepsiburada üzerinden. Bana çekin bedeli ödenmedi ürünüde peşin almış, ben üzerime düşüne yaptımş kişi ise yapmadı an itibariyle, daha ödeme onayı alınmamış arıyacaklarmış mış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Fussy -- 3 Mayıs 2016; 1:31:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Fussy

valla kişi bana dönüş yapmadığı için acil bir kanıya varmak istemedim, yinede iyi niyetle baksamda olaya; ödeme onaylaıp kargoya verilip uğaşmaktansa şimdiden iptal etmek istedim.gidişat iyi olmadığı için elimdeki imkan siparişini iptal etmek hala bana dönüş yapmaz ise nickini falan gerekli yerlere yazar bildiririm. Bilmiyorum doğru bir yolmu. Bu konuda sipariş iptali için yardımınızı istedim farklı bir satıcıdan almış anladığım kadarıyla hepsiburada üzerinden. Bana çekin bedeli ödenmedi ürünüde peşin almış, ben üzerime düşüne yaptımş kişi ise yapmadı an itibariyle, daha ödeme onayı alınmamış arıyacaklarmış mış.

Çekler hepsiburada dışındaki satıcılarda geçerli olmuyor diye biliyorum çeki nasıl harcamış ki

• bilgisayar çekleri düşüyordu hocam bende denedim gözlerimle gördüm ödeme yapmadım sadece ama kullanılıyordu
  • hesap kullanılarak çek satışını forumun yasaklaması lazım.. zaten yasal bir durum değil.. sadece kod şeklinde satılabilmeli çekler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sipariş iptal edilmiştir arkadaş ss istedi iade ücretinin kendine gideceğini belirttim ama benim alacağıma dair şüphesi var  Hepsiburada hesabımdan başkasının siparişini nasıl iptal ederim ACİL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Fussy

sipariş iptal edilmiştir arkadaş ss istedi iade ücretinin kendine gideceğini belirttim ama benim alacağıma dair şüphesi var  Hepsiburada hesabımdan başkasının siparişini nasıl iptal ederim ACİL

çek geri yüklendi mi?

• _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    koyun can derdinde kasap et derdinde oldu yüklendi çek geri ss den de anlaşıldığı üzere, ayrıca diğer satıcılarda geçtiğinide görebilirsiniz çeklerin
  • Konuyu yeni gördüm arkadaș kadar mantiksiz bir alisveris hayatimda gormedim yillardir ikinci el bu ve cesitli sitelerden alisveris yapiyorum.Hesabi once alacam diye anlastik aksam mesajlarini gormedim hemen siparisimi iptal etmis.Urun bana gelmeden ben sana parayi yatirsaydim demekki yine boyle iptal edecektin bu ne sacmalik senin bunu yapma ihtimalin varken ben nasil parayi yatirim urun gelmeden.Bankayi aradim hb den talep gelmemis iptalle ilgili ve hb de suan sistem bakimdaymis ulasamiyorum siparise.1600tl siparisi 90 lira icin tutusup anlastigimizin disina cikip referanslarima ragmen iptal etmek nedir arkadasim ? İptal ettiginden de hala emin olamadim ettiysende benim kac gunumu yiyeceksin simdi ne kadar sonra gececek o para hesabima ve benim laptopa acil ihtiyacim vardi aksam ceki alir almaz direk siparis verdim o yuzden.Hakkimi helal etmiyorum tamamen olumsuz referanssin benim icin 1600tl siparis verdigim hesabin sifresini degistirmistir ve kendisine kesinlikle guvenmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreün -- 3 Mayıs 2016; 14:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Hepsiburada hesabımdan başkasının siparişini nasıl iptal ederim ACİL
    konuda sizin nickiniz geçmedi, nickiniz geçeceği yer başka bir bölümde, dün başka bir arkadaşa bir çek daha vermiştim sizden bikaç saat önce şu an ürünü kargoya verildi, ben ne kadar iyi niyetle yaklaşsamda olmayınca olmuyor. Siparişiniz iptal edildi isterseniz ki sizdede vardır sipariş numarasını vereyim arayıp sorun hb ödeme yapılan karta iade edecektir. Olay 90 TL değil

• Emreün kullanıcısına yanıt
    hocam bence sen haklısın, bu tarz alışverişlerde ya hesabın şifresini sen değiştirirsin ve ürün gelince tekrar sahibine iade edersin, ya da senin yaptığın gibi ürün alıcıya ulaşınca para yatar.

gerçi bu konu en başta konuşulmalıdır, siz belirtmediniz mi durumu çek satıcısına? belki tecrübesi yoktur bu konularda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

Konuyu yeni gördüm arkadaș kadar mantiksiz bir alisveris hayatimda gormedim yillardir ikinci el bu ve cesitli sitelerden alisveris yapiyorum.Hesabi once alacam diye anlastik aksam mesajlarini gormedim hemen siparisimi iptal etmis.Urun bana gelmeden ben sana parayi yatirsaydim demekki yine boyle iptal edecektin bu ne sacmalik senin bunu yapma ihtimalin varken ben nasil parayi yatirim urun gelmeden.Bankayi aradim hb den talep gelmemis iptalle ilgili ve hb de suan sistem bakimdaymis ulasamiyorum siparise.1600tl siparisi 90 lira icin tutusup anlastigimizin disina cikip referanslarima ragmen iptal etmek nedir arkadasim ? İptal ettiginden de hala emin olamadim ettiysende benim kac gunumu yiyeceksin simdi ne kadar sonra gececek o para hesabima ve benim laptopa acil ihtiyacim vardi aksam ceki alir almaz direk siparis verdim o yuzden.Hakkimi helal etmiyorum tamamen olumsuz referanssin benim icin 1600tl siparis verdigim hesabin sifresini degistirmistir ve kendisine kesinlikle guvenmiyorum

aranızdaki muhabbeti tam olarak okumadım ama önce çekin ücreti ödenir, sonra alışveriş yapılır, bazı satıcılar nezaketen önce çeki gönderir , sonra sizin ödemenizi bekler, hata sizde gibi görünüyor

•  Hepsiburada hesabımdan başkasının siparişini nasıl iptal ederim ACİL
  • Mr.Fussy kullanıcısına yanıt
    asıl 1. sayfanın ss ın yolaman lazım, en başt anasıl konuştunuz o belli olsun
  • Önce çekin ücreti verilir, çeki kullandıktan sonra veya kargo gelsin ondan sonra ödeyeyim gibi bir şey söz konusu olamaz. Saçma sapan iş yapmayın.

Not: Madem riske girmek istemiyorsunuz ya da önce çekin ücretini ödemek istemiyorsunuz, çeksiz kendi hesabınızdan güvenle alın.

Not 2: Hayatımda 3-4 kere anca çek satmışımdır, ama çokça çek aldım. Bu değeri 50 kuruşluk vodafone yemeksepeti indirim kodu değil ki, koskoca 90TL. Kargo verilince ürün ücretini vereyim de nedir?

Alıcı arkadaş hak etmiş, çek satıcısı arkadaş da hak ettiği şekilde davranmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 3 Mayıs 2016; 14:47:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spidey99

asıl 1. sayfanın ss ın yolaman lazım, en başt anasıl konuştunuz o belli olsun

Hepsiburada hesabımdan başkasının siparişini nasıl iptal ederim ACİL
    bu yazışmalara göre sen haklısın mr.fussy, çünkü sen önce kontrol et, sonra alacaksan parayı yolla, ardından sipariş ver demişsin, diğer arkadaş kendi bildiği gibi yapmış ama.

ortada kötü niyet yok gibi ama, gereksiz birşey olmuş.
    konuşmaya göre satıcı arkadaş haklı , önce çek ücreti istenmiş , ki mantıken de haklı, önce ücret sonra çek
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.