Hepsiburada.com'dan yaptığım birkaç alışverişte fatura göndermediler. Bir kısmı birkaç hafta sonra ısrarlarımızla gönderildi.
Son yaptığımız alışverişte ise 3 aydır faturayı göndermiyorlar. Sürekli "adres bilgilerinizi verin, arşivden çıkarıp gönderelim" diyorlar ama nafile.
iyi yine ürün gelmiş buna dua et bence genel olarak gelmez çünkü :)
Sadece sana değil ki hocam çoğu kişiye gitmediğini görüyorum, duyuyorum.. Niçin bir e-ticaret mağazası satın alınan ürünün faturasını göndermez ????
quote:
Orijinalden alıntı: Venduss
iyi yine ürün gelmiş buna dua et bence genel olarak gelmez çünkü :)
Bunu yazmak için girmiştim
mantıklı bence de et gitsin insanlarla oyun oynuyorlar resmen
yaklaşık 5-6 yıldır alışveriş yaparım hiç böyle birşey başıma gelmedi ordan hatta 6 yıl önce aldığın faturasını bile kopyasını bulabileceğin sistemleri var enterasan...
Sipariş esnasında fatura istemiyorum'u seçmişsinizdir
veya benimde başıma gelen: Malı üreten firma tarafından kargoyla gönderildiyse ( bazen öyle oluyor ) fatura daha sonra hepsiburada.com tarafından postayla gönderiliyor tabi bu 1,2 haftayı buluyor
Sonuna kadar hak veriyorum fatura kesmeleri gerek anlamadığım birşey var afbuyur faturaya ait olan siparişin tamamı geldimi? yoksa bir parça varmı sorma nedenim belki son parçada gönderirler
quote:
Orijinalden alıntı: serhatesmer
Sonuna kadar hak veriyorum fatura kesmeleri gerek anlamadığım birşey var afbuyur faturaya ait olan siparişin tamamı geldimi? yoksa bir parça varmı sorma nedenim belki son parçada gönderirler
Siparişin tamamı birkaç gün içinde geldi. Eksik kalan bir faturayı aylardır göndermiyorlar.
Gerekli makamlara bildirip dava açarsanız kazanabilirsiniz. Bence artık birisi bu işe dur demeli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme