Şimdi Ara

Hepsi 1 Dizisi sacmalığı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedir bu dizi böyle arkadaslar...1,5 saatten beri kardesim izliyor artık cekilmez bir hal aldı.. Koca gece bağırıp durdular,böyle sacma birsey varmıdır yahu

вυ уσLcυLυк ιиѕαиıи ѕσиυи∂α öLüмü вιLє 3 güи ѕσияα dυуυLαи вιя кιşιиιи,уα dα göкуüzüиdєкι тєк вιя уıLdızıи, уαLиızLığı кαdαя вüуüк вιя уαLиızLığα ιтєя.Çüикü єgσ тαм вιя üмιтѕιzLιк иσктαѕıиα gєLιиcє тєѕLιм σLυя..вυ тєѕLιмιуєт αcı νєяιcιdιя.Çüикü кιşι кєиdιиι уυтαcαк dιρѕιz вιя υçυяυм αçıLмış gιвι нιѕѕєdєя.вυ öLüм gιвι gєLιя ,αиcαк вυ вιя тαяαfтαи öLüмdüя dιğєя тαяαfтαи dα σ вιя dιяєиιşтιя.σ dσğмαк ιçιи öLмєктιя .уσLcυ öиcє вιLιиç αLтıиıи кαяαиLıкLαяıиα dαLαя ιç ∂üиу
  • ben kardesimin yanaklarında gülleri açtırınca odasına cekildi tavsiye ederim böle aptal seyleri seyretmesin cocuklar
    Yorulmak olmaz yorulmak olmaz
    Bıkmadan usanmadan devam yola
  • onu gectim,Kızların hepsi maymun bea..bari güzel olsalar
    вυ уσLcυLυк ιиѕαиıи ѕσиυи∂α öLüмü вιLє 3 güи ѕσияα dυуυLαи вιя кιşιиιи,уα dα göкуüzüиdєкι тєк вιя уıLdızıи, уαLиızLığı кαdαя вüуüк вιя уαLиızLığα ιтєя.Çüикü єgσ тαм вιя üмιтѕιzLιк иσктαѕıиα gєLιиcє тєѕLιм σLυя..вυ тєѕLιмιуєт αcı νєяιcιdιя.Çüикü кιşι кєиdιиι уυтαcαк dιρѕιz вιя υçυяυм αçıLмış gιвι нιѕѕєdєя.вυ öLüм gιвι gєLιя ,αиcαк вυ вιя тαяαfтαи öLüмdüя dιğєя тαяαfтαи dα σ вιя dιяєиιşтιя.σ dσğмαк ιçιи öLмєктιя .уσLcυ öиcє вιLιиç αLтıиıи кαяαиLıкLαяıиα dαLαя ιç ∂üиу
  • elalem lost yapar , prison break yapar, heroes yapar...

biz bez bebek, hepsi 1, oks anneleri

Orjinalden alıntı: AraneL_LinweLin

onu gectim,Kızların hepsi maymun bea..bari güzel olsalar

Katılmıyorum

Hepsi 1 Dizisi sacmalığı...

• quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

elalem lost yapar , prison break yapar, heroes yapar...

biz bez bebek, hepsi 1, oks anneleri

+ ,Binbir gece,Annem,Boşanmak istiyorum,Asi falan fıstık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16:9 4:3 olayı ve TRT türk
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayalet sahnesi neydi be maksat muhabbet i beklerken baktım

çocuk bile inanmaz kız bayılıyor
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • illa üniversite hayatı anlatılacaksa amarikan pastası tarzında bişey yapılabilir

SPOİLER KALKMIŞ
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.